Annonsere?  |  Om fotballen.eu  |  Nyhetsarkiv   |  Legg til URL Kontakt


Søk etter fotball:

Google fotballen
 
  VM 2014
 Fotballen.eu
fotbollen.com
  Thesoccerweb.com
     
  VM-studio
  Livescore
  Deltagere/Laginfo
  VM-nyheter
  VM på tv
     
  Resultater/tabeller
  Kampfakta 2014
  Måloversikt
  Bane/stadionguide
  Dommersiden
  VM-babes 2014
  VM-quiz
  VM-tipping
  VM-video
     
  VM-historie
  VM-statistikk
  Kvalifisering til 2014
 
Kommende kamper:

 
Tema
   

Norges landslag
Alle kamper, alle
målscorere og all
mulig statistikk
1908-2014.

Mer
   
Fotballbabes
Flere hundre
supre damer med
og uten drakt..
Se mer!
 
Fakta og statistikk
Tidligere vinnere
  FIFA-ranking
  Statistikk - Toppscorere
  Statistikk - Årets spiller
  Hjemmebaner
  Fotballreglene
  Verdensrekorder
 
Tema
   
VM I FOTBALL
Her finner du alt
om alle VM i
fotball 1930-2014
Les nå
   
VM 2010
Alle detaljer fra
fotball-VM i
Sør-Afrika 2010
Les mer
 
Mesterskap
EM 2012
  Copa Sudamericana
  Afrikamesterskapet
  Champions league
  Europaligaen
 
VM 1966FLERE VIDEOKLIPP HER

 
ComeOn


 
Annonse


 
BigBang


 
ComeOn poker


 
Diverse


 
ComeOn


 
Babes

 

 

VM 2014 BRASIL

  
 
 
BRASIL 2014

VM 2014 er det 20.verdensmesterskapet i fotball for menn. Mesterskapet vil spilles i perioden torsdag 12.juni til søndag 13.juli 2014

Dette er 2.gang turneringen spilles i Brasil. Forrige gang  var i 1950. Du finner mer om dette og andre tidligere mesterskap i vår VM-historie.

På denne siden finner du en rekke tips på både kamper og andre hendelser forut for kampdagene . Bruk sidemenyen for å bla mellom annen informasjon og fakta fra VM i Brasil 2014.

 

 
 

 
TIPPETIPS
Nye tips vil komme daglig under VM.

FINALER,  12.- 13.juli: NEDERLAND OG ARGENTINA
To kamper igjen. Bronsefinale lørdag og selve finalen søndag. utgangspunktet for bronsefinalen virker greit. Brasilianerne er utslått, ydmyket og ferdig på alle måter. Nederland er revansjesugne og lystne på medalje. Etter Brasils innsats mot Tyskland har vi svært vanskelig for å tro at dette kan ende med annet en oransje seier. I selve finalen forventer vi et tett oppgjør (som vi gjorde før Brasil - Tyskland..) Tyskerne er solide på alle måter, men vi ble også imponert over Argentinas defensive kvaliteter mot Nederland. Vi tror Messi vil utgjøre forskjellen på de to. Oddsen fra
ComeOn
 
LØRDAG 12.JULI SØNDAG 13.JULI RESULTAT (Singler)
BRA - NED B (3,25) TYS - ARG B (3,50) BRA - NED 1-2
    TYS - ARG 1-2
     
ComeOn gir: 3,25 ComeOn gir: 3,50 Odds: 9,50 & 11,25
 

 

SEMIFINALER,  8.- 9.juli: NESTEN UMULIG
Å tippe utfallet av en fotballkamp er i utgangspunktet vankelig nok i seg selv. Å treffe rett i en VM-semifinale er på linje med lotto. Favoritter eller ei, her møtes lag som har så mye kvalitet at vinneren uansett ikke blir noen overraskelse. Begge kampene er repriser av tidligere VM-finaler og både historie, statistikk og form taler for meget tette oppgjør. Brasil har Neymar og kaptein Silva ute, men har samtidig et hjemmepublikum som til og med kan virke som mer enn en "12.mann". De 11 brasilianerne som stiller til start vil ofre alt - og da mener vi ALT - for å nå finalen på Marcana 13.juli. Tyskland på sin side har et svært sterkt mannskap og har virket solide fra dag 1. Vi tror tyskerne pr. i dag kan mønstre et bedre fotball-lag en brassene, men at hjemmelagets hjerter utenpå drakta vil være nok til at det blir mer enn jevnt. Vi kjører på uavgjort. Onsdag er det så klart for Argentina mot Nederland. Messi mot Robben. Også her tror vi det blir jevnt, men at Argentina har noen flere strenger å spille på en hollenderne. Vi spår seier til Argentina med et mål. Resultatmessig tror vi det ender 1-1 i Brasil - Tyskland og med 3-2 seier for Argentina mot Nederland.  Oddsen fra
ComeOn - Opprett konto her
 

TIRSDAG 8.JULI ONSDAG 9.JULI RESULTAT (Singler)
BRA - TYS U (3,15) ARG - NED (+1) U (3,50) BRA - TYS 1-1
  Nederland med 1-0 i HCP ARG - NED 3-2
     
ComeOn gir: 3,15 ComeOn gir: 3,50 Odds: 5,70 & 35,00
 

 

 

Kvartfinalene,  4.- 5.juli: BRASIL UT?
Hvis det har vært vanskelig å tippe VM så langt så blir det på ingen måte lettere nå. Kvartfinalene byr på fire svært åpne og tette oppgjør og selv om noen kan virke som store forhåndsfavoritter tror vi ikke dette ender som forventet. Vi har pr. i dag Tyskland mot Argentina som vårt tips på lag i finalen. I lagenes kvartfinale mot henholdsvis Frankrike og Belgia tror vi derfor på seier for disse. Vi tror derimot ikke at Tyskland klarer å slå Frankrike etter 90.m og prøver oss med en U som utgangstips. Brasil humper videre og har, takket være Neymar og et fantastisk hjemmepublikum, hatt marginene med seg så langt. Vi venter på nedturen og tror den kommer mot Colombia. 4,45 er pent for seier til James Rodriguez & co. Vi tror til slutt at Nederland slår Costa Rica.  Oddsen er hentet fra
ComeOn - Opprett konto her
 

FREDAG 4.JULI LØRDAG 5.JULI SPILLER FINALE
TYS - FRA  U (3,20) ARG - BEL H (2,15) ARG - TYS
BRA - COL B (4,65) NED - COS H (1,51)  
     
ComeOn gir: 14,88 ComeOn gir: 3,24 Come On gir: 5,75
 

 

Åttendelsfinaler,  28.juni - 1.juli: Ikke helt som forventet
Å spå utfallet av åttendelsfinalene kan virke enkelt på mange måter. Historisk gode lag med stjernespillere skal selvfølgelig slå outsiderne. Dette VM har derimot vist for alle at nettopp det ikke alltid er tilfelle. I tillegg til å ha et godt lag spiller en rekke faktorer inn og med tanke på nivået på de gjenværende lag og spillere bør alle tenke seg om en gang ekstra før de slenger inn sine tips. Vi har her satt opp våre forslag på samtlige åttendelsfinaler gjennom to tripler og en dobbel. Forslagene gjelder som vanlig etter 90.minutters spilletid.

 

 

Dag 15,  26.juni: Siste sjanse
Gruppespillet avsluttes i dag med avgjørende kamper i gruppe G og H. Portugals sene scoring mot USA gjør at Ronaldo & co fortsatt har muligheten, men laget er avhengige av både egen storseier, samt at USA taper. Vi tror kun en av delene skjer. Ghana, som er portugisernes motstander har også mulighet til å avansere og vi mener styrkeforholdet mellom de to er rimeleg likt. Uavgjort. Tyskland skal være bedre enn USA og må sikre minst uavgjort for å vinne gruppa. Vi tror på tysk seier. I gruppe H er det ennå tettere og Belgia, som er klare, sitter selv med nøkkelen for hvordan dette skal ende. Sør Korea har kun et poeng og vi er usikre på lagets kapasitet denne gang. Vi velger å stå over denne. Derimot tror vi Algerie slår Russland og sikrer avansement.
 

Trippel Resultat Første mål
Por - Gha  U (3,95) (BEL  S.KOR) (ALG - RUS)
Tys - USA H (1,62) Uavgjort 2-2 I.Slimani (ALG)
Alg - Rus  H (3,50)    
ComeOn gir: 22,39 ComeOn gir: 14,50 Come On gir: 7,25

 

 

Dag 14,  25.juni: Gruppe E og F
Argentina er videre og Bosnia er utslått. Forøvrig er det mange muligheter for lagene i gruppe E og F. Lett blir det uansett ikke og både Iran, Honduras, Ecuador og Sveits er avhengige av både egne og andres resultat for å avansere. Nigeria ligger best an i gruppe F bak Argentina og en seier mot Messi & co vil også innebære gruppeseier. Vi tror afrikanerne er godt fornøyd med 2.plassen og uavgjort passer derfor begge godt.
Iran har fortsatt muligheten, med vi går på mange måter å venter på at det skal spekke for de, så langt, solide perserne. Vi klinker til med to-målsseier for Bosnia. Til slutt tar vi med seier for Ecuador mot et avslappet Frankrike. (Sistenevnte vinner gruppa selv med tre-målstap)
 

Trippel Resultat Første mål
Nig - Arg  U (3,90) (ECU - FRA) (SVE - HON)
Bos - Ira (0-1) H (2,76) Ecuador vinner 2-1 G.Inler (Sveits)
Ecu - Fra  H (3,50)    
ComeOn gir: 37,67 ComeOn gir: 13,75 Come On gir: 9,25
 

 

 

 

Dag 13,  24.juni: Italia..kanskje?
Ny spenning i vente når Gruppe C og D skal avgjøres. Colombia og Costa Rica er klare fra hver sin gruppe, mens England er det eneste laget som er slått ut. Det virker opplagt at det blir Elfenbenskysten som tar følge med Colombia, men samtidig er det slik i dette VM at ikke alt ender som forventet. Vi tror Drogba & co avanserer, men må nøye seg med uavgjort mot Hellas i dag. Ennå mer spenning er det i gruppe D hvor vinneren av Italia og Uruguay tar følge med Costa Rica. Italia klarer seg med uavgjort og selv med Suarez på laget tror vi det er nok for de azurblå. Vi har god tro på 1-1.
England får til slutt en liten opptur med seier mot Costa Rica.
 

Trippel Resultat Første mål
Ita - Uru  U (3,35) Italia - Uruguay (Eng - Cos)
Eng - Cos H (1,80) Uavgjort 1-1 D.Sturrigde
Elf - Hel  U (3,50)    
ComeOn gir: 21,05 ComeOn gir: 6,00 Come On gir: 6,20
 

 

 

Dag 12,  23.juni: Brasil og Mexico videre
Siste runde av gruppespillet sparkes i gang i dag. Noen er sikret plass, mens andre er slått ut. Taktikeri i forhold til motstander i sluttspillet vil også ha betydning. Betydningen av utfallet er dermed svært varierende for den enkelte nasjon.  I dag kan faktisk Brasil bli slått ut av VM. Spørsmålet er om hjemmepublikummet kan virke mer som en stressfaktor enn hjelp for den gule og blå favoritten? Brasil har på ingen måte imponert, men har i dag fordelen av at Kamerun allerede er utslått. Det burde i så fall tilsi at Neymar & co tross alt ikke surrer bort dette. Mer spennende er det nok mellom Kroatia og Mexico. Mexico er poenget foran slik at Kroatia må vinne for å få være med videre. Vi tror det ender uavgjort. I gruppe B spilles den ubetydlige kampen mellom Spania og Australia. Den regjerende mester har skuffet voldsomt og vi er svært usikre på hvordan dette ender. Vi står rett og slett over denne kampen. For Nederland og Chile handler det om gruppeseier. Kanskje ikke så viktig i og med at avansementet er sikret uansett, men at nr.2 i gruppe B sannsynligvis møter Brasil i neste runde vil nok sørge for at spillerne yter litt ekstra. Nederland storspilte mot Spania, men det gjorde i og for seg Chile også mot samme motstander. Vi kjører på en liten skrell og satser på chilensk jubel her.
 

Trippel Resultat Første mål
Ned - Chi B (2,70) Chile vinner 3-2 (Bra - Kam)
Bra - Kam H (1,14)   Fred
Kro - Mex U (3,30)    
ComeOn gir: 10,15 ComeOn gir: 23,00 Come On gir: 4,60
 

 

 

Dag 11,  22.juni: Portugal ut og knallhøy odds!
For et fantastisk VM. Her er tydeligvis ingen store favoritter i noen kamper. Når til og med Argentina sliter mot Iran så forteller det alt om et herlig spennende mesterskap. Verre er det selvfølgelig for tipperne som sliter med å finne riktig tips. I dag prøver vi oss med seier for USA mot Pottugal, samt uavgjort i begge de andre kampene. Helsprøe tips i dag, men hvorfor ikke?
 

Trippel Resultat Første mål
Bel - Rus  U (3,30) Bel - Rus (USA - Por)
S.kor - Alg U (3,30) Uavgjort 3-3 C.Dempsey (USA)
USA - Por  H (4,60)    
ComeOn gir: 56,35 ComeOn gir: 60,00 Come On gir: 9,50
 

 

Dag 10,  21.juni: Mot alle odds!
Vi ser vel ingen grunn til å reklamere mye for våre VM-tips. Gårsdagens forslag var alt annet enn gode og vi må tenke annerledes for å vinne penger under dette VM.
Konsekvensen av dette er at vi nå heller tydelig mer mot de amerikanske lagene som helt klart ser ut til å utnytte "hjemmefordelen" til det fulle. Lørdag er det imidlertid bare et lag i denne kategorien - nemlig Argentina. Mot Iran kan  det vel ikke bli annet enn full overkjørsel? Vi satser på seier med minst 2 og klinker også til med et siffertips som dekker opp resultatene 4-0 til 6-0. Tyskland og Bosnia burde så banke henholdsvis Ghana og Nigeria, men med resultatene så langt så er vi ikke lenger skråsikre. Vi tar likevel sjansen og satser også her på seire med minst to.
Oddsen er som vanlig hentet fra
ComeOn
 

Trippel Resultat Første mål
Arg - Ira (0-1) H (1,42) (Arg - Ira) (Tys - Gha)
Tys - Gha (0-1) H (1,83) Argentina vinner M.Hummels (Tys)
Nig - Bos (1-0) B (3,25) 4-0, 5-0 eller 6-0  
ComeOn gir: 8,44 ComeOn gir: 4,35 Come On gir: 22,50
 

 

Dag 9,  20.juni: To storseire og en uavgjort
Med litt flaks kunne våre tippetips har vært gode. I stedet er de håpløse om dagen. Gruppe D og E står for tur i dag og satser igjen på at våre forhåndsvurderinger holder mål. I gruppe E skal Italia sikre avansement mot Costa Rica. Vi tror fortsatt Costa Rica er et under middels godt lag og at seieren mot Uruguay var en svært stor overraskelse. Italia tar de ned på jorda i dag og vinner med minst to mål. I gruppe E har Frankrike og Sveits inntatt førersetet. Når lagene i dag møtes handler det både om å sikre sluttspill, men også om å unngå tap. Som naboland kjenner de hverandre ekstra godt og selv om vi tror Frankrike er et kneppet bedre lag så tipper vi det hele ender uavgjort. Ecuador, som møter Honduras etter denne kampen, må vinne for å henge med. Det må i og for seg Honduras også, men her tror vi det er stor forskjell på lagene. To-målsseier til Ecuador også.
 

Trippel Resultat Første mål
Ita - Cos (0-1) H (1,97) (Sve - Fra) (Ita-Cos)
Sve - Fra  U (3,50) Uavgjort 2-2 D. De Rossi (Ita)
Hon - Ecu (1-0) B (2,12)    
ComeOn gir: 14,61 ComeOn gir: 15,50 Come On gir: 10,50
 

 

Dag 8,  19.juni: Engelsk triumf
Vi tenkte rett, men var ikke nøyaktige nok i våre tips i går. I dag er det duket for et av de aller største høydepunktene i gruppespillet; England- Uruguay. Begge tapte åpningskampen og det er nå et være eller ikke være for disse lagene. Samtidig har Costa Rica vist seg bedre enn forventet slik at seier for en av de nevnte i dag ikke nødvendigvis automatiserer sluttspill. England hang godt med mot Italia og viste bedre takter enn på lenge. For Uruguays del var det svært skuffende med 1-3 for lille Costa Rica. Nå er Suarez tilbake og betyr enormt for de lyseblå. Vi spår en jevn kamp, men med knepen engelsk seier. Italia- Costa Rica spilles først i morgen og våre to andre tips e hentet fra gruppe C. Både Colombia og Elfenbenskysten er favoritter til å avansere, men vi tror førstnevnte drar fordel av "hjemmebane" og henter hjem alle tre poengene i dag. Til slutt tar vi også med seier for Japan mot Hellas.
 

Trippel Resultat Første mål
Col - Elf   H (2,05) (Uru - Eng) (Eng - Uru)
Uru - Eng  B (2,00) England vinner 2-1 S.Gerrard (Eng)
Jap - Hel H (2,15)    
ComeOn gir: 8,81 ComeOn gir: 7,75 Come On gir: 12,00
     


Dag 7,  18.juni: Spania feiler
"Ukens sikreste" skrev vi i går. Likevel gikk ikke trippelen inn. Et skuffende Brasil måtte ta til takke med 0-0 mot Mexico og det gikk utover vår tipping. I dag prøver vi oss med HCP-seier for Nederland mot Australia, med et sjokkerende uavgjort mellom Spania og Chile samt seier for Kroatia over Kamerun.
Fakta fra alle spilte kamper finner du her

Trippel Resultat Første mål
Ned - Aus  (0-1) H (1,51) (Kam - Kro) (Spa - Chi)
Spa - Chi  U (4,55) Kroatia vinner 2-0 A.Vidal (Chi)
Kam - Kro B (1,74)    
ComeOn gir: 11,95 ComeOn gir: 6,75 Come On gir: 15,00
 

 

Dag 6, 17.juni: Ukens sikreste?
Det dukker stadig opp små overraskelser og vi tar konskekvensen av dette når vi nå vil ta noen ekstra sjanser i våre VM-tips. Dagen i dag gir derimot ingen mulighet for dette. Russland mot Sør Korea virker som en åpen kamp, men både Belgia og Brasil blir storfavoritter. Sistnevnte åpner runde to med kamp mot Mexico. Vertene vant sin første kamp, men virket på ingen måte skremmende. Her synes vi uansett det bli rart å tippe noe annet enn H. Mexico kan sikkert by opp til kamp, emn dette tror vi blir matchen hvor Brasil sikrer avansement. Vi satser på tomålsseier for Neymar & co. Det samme gjelder for Belgia. Vi står over handicap-tipset her, men at gode Belgia skal surre det til mot Algerie ser vi som svært lite tvilsomt. Vi prøver til slutt en U mellom Russland og Sør Korea.

Trippel Resultat Første mål
Bel - Alg  H (1,37) (Belgia- Algerie) (Bra - Mex)
Bra - Mex (0-1)  H (1,68) Belgia vinner. D.Luis (Bra)
Rus - S.Kor U (3,50) 4-0, 5-0 eller 6-0  
ComeOn gir: 8,05 ComeOn gir: 9,25 Come On gir: 27,00
 

 

Dag 5, 16.juni: Tyskland, Nigeria og Ghana
Bedre tips i går, men det ble bare nesten gevinst. En overtidsscoring fra Sveits ødela for trippelen, mens Frankrike manglet et mål på at vi skulle få inn siffertipset. Første målscorer krever litt ekstra flaks, men snart sitter den!
Her er dagens VM-tips: Oddsen er hentet fra
ComeOn

Trippel Resultat Første mål
Tys - Por  H (1,90) (Iran - Nigeria) (Tys - Por)
Ira - Nig.  B (1,86) Nigeria vinner 3-1 T.Müller (Tys)
Ghana - USA H (2,50)    
ComeOn gir: 8,83 ComeOn gir: 13,75 Come On gir: 7,00
 
 


Dag 4, 15.juni:  Nytt forsøk
Tippingen så langt har ikke vært all verden, men vi forsøker selvfølgelig igjen. I dag setter vi vår lit til Argentina og Frankrike, mens vi har trua på uavgjort mellom Sveits og Ecuador. For franskmennenes del tror vi motstanderen er av den svært lette sorten og legger til et handicap på -2.

Trippel Resultat Første mål
Sveits - Ecuador U (3,20) Frankrike vinner. (Arg - Hon)
Fra. - Hon. (0-2) H (2,62) 4-0, 5-0 eller 6-0 Di Maria (Arg)
Argentina - Bosnia H (1,35)    
ComeOn gir: 11,31 ComeOn gir: 8,25 Come On gir: 9,00
 

 

Dag 3, 14.juni:  Colombia, Uruguay og England
Det meste gikk galt med vår tipping fredag. At Mexico - Kamerun ikke skulle ende uavgjort var ingen stor overraskelse, men at Nederland skulle banke Spania sønder og sammen var det ingen som så komme. Vi prøver igjen og i dag er det fokus på gruppe D. Colombia og Hellas åpner med første kamp i gruppe C, mens Costa Rica - Uruguay blir forretten til storkampen mellom England og Italia ved midnatt. Vi har trua på gode Colombia (Nr.2 i Sør-Amerika kvalifiseringen), at Uruguay (selv uten Suarez?) banker Costa Rica og at England vinner knepent mot Italia. Vi tar også med den gode oddsen på Steven Gerrard som første målscorer.

Trippel Resultat Første mål
Colombia - Hellas H (1,90) Eng - Ita 2-1 (Eng - Ita)
Uruguay - C.Rica. H (1,43)   Steven Gerrard
England - Italia H (2,70)    
ComeOn gir: 7,33 ComeOn gir: 10,00 Come On gir: 12,00
 

 

Dag 2, 13.juni:  Uavgjort, Spania og Chile
Åpningskampen er unnagjort og det blir nå ennå mer fotball daglig. I dag har vi trua på uavgjort mellom Mexico og Kamerun, seier for Spania mot Nederland, samt seier for Chile mot Australia ved midnatt. Dagens storkamp spilles klokken 21:00 mellom den regjende mester Spania og motstanderen fra VM-finalen 2010 - Nederland. Brasil har seilet opp som forhåndfavoritten i mesterskapet og det kan virke som mange nå tror Spanjolenes storhetstid er forbi. Å undervurdere Spania er neppe lurt og vi tror helt klart at de røde er et hett tips som turneringsvinner. I dagens kamp møtes to lag med mye rutine, med vi tror ikke Nederland har kommet nærmere Spania siden 2010. De oransje kan selvfølgelig prøve seg med grisespill igjen, men dette tror vi uansett Spania triller i land. I dagens første kamp har vi egentlig mest trua på Kamerun, men gir Mexico et håp med mest følelse av hjemmebane. Chile virker som storfavoritter mot Australia og vi tror de innfrir. Oddsen er som vanlig hentet fra
ComeOn
 

Trippel Siffertipset Første mål
Mex- Kam U (3,10) Mex - Kam 2-2 (Spa - Ned)
Spa - Ned H (1,76)   S.Ramos (Spa)
Chile - Australia H (1,37)    
Odds: 7,47 Odds: 18,50 Odds: 18,00
 


Dag 1, 12.juni:  Brasil - Kroatia 12.juni 2014
Med VM på hjemmebane har Brasil ikke bare fått favorittstempelet, men også et voldsomt forventningspress. Vi er i tillegg svært usikre på dette Brasil-laget. Neymar, Hulk, Silva og Oscar - Joda, gode spillere, men vi er på ingen måte overbevist. Kroatia har alt å vinne her. De røde og hvitrutete imponerte ikke i kvaliken, men har hatt en fin oppkjøring til mesterskapet og har, i motsetning til de fleste andre, så og si hele sin tropp inntakt. Spillere som Modrić, Mandžukić og Rakitić kan fort gjøre kvelden mer spennende enn mange har forventet. Vi tror uansett det ender med hjemmeseier, men er ikke så skråsikre som mange andre. Våre tips på den første VM-kampen blir derfor som følger: (
Odds fra ComeOn)
 

Resultat Første mål Pause/slutt
Bra - Kro 3-2 Nikica Jelavic (Kro) Bra - Kro UH
Odds: 36,00 Odds: 14,00 Odds: 3,50
 


Gruppespill:
Vi har her satt på 8 singelspill. For hvert av lagene som kvalifiserer seg videre fra gruppespillet får vi en vinner. Lav odds enkeltvis, men fin utbetaling totalt.
Obs: Laget må ikke nødvendigvis vinne gruppa (sannsynligvis nr.2)

Gruppe Lag Odds
A Kroatia 1,95
B Nederland 1,54
C Elfenbenskysten 1,76
D Uruguay 1,45
E Ecuador 1,80
F Bosnia 1,66
G Portgual 1,40
H Sør Korea 2,55

 

For tidligere tips: SE ARKIV


Totalt antall besøkende:
Det er
     
VM - Historie
Brasil 2014
   Sør-Afrika 2010
  Tyskland 2006
  S.Korea/Japan 2002
  Frankrike 1998
  USA 1994
  iItalia 1990
  Mexico 1986
  Spania 1982
  Argentina 1978
  Vest Tyskland 1974
  Mexico 1970
  England 1966
  Chile 1962
  Sverige 1958
  Sveits 1954
  Brasil 1950
  Frankrike 1938
  Italia 1934
  Uruguay 1930
  VM-fakta
 
Engelsk fotball
Premier League
  Pr. League resultat
  Pr. League tabell
  Pr.League - Toppscorer
  Pr. League - Klubbene
  F.A Cupen
  Capital One Cup (ligacup)
  Play off
  Engelske klubblinker
  Engelsk fotball - statistikk
  Englands landslag
 
ComeOn poker
 

 
800 Norske klubber! Norsk fotball
Tippeliga - fakta
  Tippeliga - tabell
  Tippeliga - kampene
  Tippeliga - klubbfakta
  Tippeliga - statistikk
  1.divisjon -fakta
  2.divisjon - nyheter
  2.divisjon - toppscorer
  3.divisjon - fakta
  3.divisjon - kvalifisering
  NM - Cupresultat
  NM - toppscorer
  Norges landslag
  Norsk fotball - statistikk
  Norsk fotball - rekorder
  Norske klubblinker
 
Øyeblikket
 
 

 
Babes

 
ComeOn
 
 

 
ComeOn poker
 
 

 
TV-fotball
 

 
Diverse


 
ComeOn


 
BEST PÅ SPILL?

BEST PÅ SPILL?
Hos ComeO får du både
gode bonuser, gratisspill,
samt en rekke ulike
vinnermulighter i et stort
utvalg av spill.


Register deg nå!

ComeOn.com

 

 

 
  Copyright (c) 2013 Eurosoccer Sweden Ltd All rights reserved. Webmaster: post@fotballen.eu