Annonsere?  |  Om fotballen.eu  |  Nyhetsarkiv   |  Legg til URL Kontakt

 

Søk etter fotball:

fotballen
 
De viktige
fotbollen.com
  Thesoccerweb.com
  TV-oversikt
  Tabeller
  Nyheter
  Livescore
  Tippetips
 Klubblinker
 Topp 100
 Norges landslag
  VM 2018
  EM 2016
 VM 2014
 EM 2012
 VM 2010
 
Kommende kamper:

 
Tema
  

Norges landslag
Alle kamper, alle
målscorere og all
mulig statistikk
1908- i dag

Mer
  
Fotballbabes
Flere hundre
supre damer med
og uten drakt..
Se mer!
 
Fakta og statistikk
Tidligere vinnere
 FIFA-ranking
 Statistikk - Toppscorere
 Statistikk - Årets spiller
 Hjemmebaner
 Fotballreglene
 Verdensrekorder
 
Tema
  
VM I FOTBALL
Her finner du alt
om alle VM i
fotball 1930-2014
Les nå
  
VM 2018
Alt du trenger
om fotball-VM i
Russland 2018
Les mer
 
Mesterskap
VM 2014
 EM 2012
 VM-2010
 Copa Sudamerica
 Copa Libertadores
 Asiamesterskapet
 Afrikamesterskapet
 Champions league
 Europaligaen
 

Betsafe
 

TV-FOTBALL


 
ARKIV
 
 
 
 
Her finner du arkiverte nyheter fra både store ligaer og lavere divisjoner,
men  også  det siste fra fotballen.eu og det som skjer på våre sider.
 

Send inn ditt lags nyheter nå! 

 

Tidligere:
2018  2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009
2008 2007 2006 2005 2004 2003 2002 2001 2000
 

Se også:
fotballnyheter fra et utvalg medier
 

Sist oppdatert: 14.01.2019

13.01 NEDTUR FOR SPURS
Tottenham tapte 0-1 hjemme for Manchester United og er nå på hæla i gullkampen. London-laget er nå hele ni poeng bak Liverpool. Et ekstra minus i boka var det også at storscorer Harry Kane skadet seg i sluttminuttene. Det er derimot uklart om dette var alvorlig. For bortelaget fortsetter en massiv opptur. Dagens seier var den sjette strake og United er nå à poeng med Arsenal på 5.plass. Nå venter også to relativt greie hjemmekamper for de røde djevlene. Manchester City, som er syv poeng bak Liverpool, møter Wolves hjemme mandag kveld.
Pr.League - Livescore TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips -
Puber - Statistikk

 

11.01 FOTBALLHELG
Etter litt cupfotball er det endelig klart for mer Premier League. Også i Spania er ligafotballen tilbake, mens det fortsatt er ferie i både Serie A og Bundesliga. Helgens storkamp spilles på Wembley hvor Tottenham får besøk av høytflyvende Man.Utd. Serieleder Liverpool møter Brighton borte, mens Manchester City tar i mot Wolves mandag. Mer om alt:
Pr.League - Livescore TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips -
Puber - Statistikk

 

07.01 ARSENAL MOT MAN.UTD
Et b-preget Liverpool hadde lite å stille opp med mot sterke Wolves på Molineux mandag. Dermed ble det exit fra FA Cupen for serielederen med 2-1. En rekke andre storlag er uansett med videre og allerede i neste runde er det klart for storkamp når Arsenal får besøk av Manchester United. Forøvrig virker 4.runde rimelig forutsigbar. Kampene spilles 25-28.januar.
FA cupen - Livescore TV-oversikt
Nyheter- Tabeller  - Puber

 

05.01 FA CUP
Det er relativt stille i fotballeuropa denne helgen. Spanske La Liga er derimot tilbake og i England er det klart for 3.runde i den tradisjonsrike FA cupen. Storlagene fra Premier League har stort sett trukket lett motstand, men noen spennende kamper er det å finne. Nottingham Forest, som slo ut Arsenal i fjor i denne runden, møter Chelsea, mens Liverpool skal ut i tøff bortekamp mot Wolves mandag. Viasat sender en rekke av kampene fra cupen.
FA cupen - Livescore TV-oversikt
Nyheter- Tabeller  - Puber

 

03.01 CITY SLO LIVERPOOL
Manchester City hadde ballen mest, og selv om Liverpool kom til en del gode muligheter var det helt fortjent at de lyseblå tilslutt vant 2-1 over Liverpool. Sergio Agüero ga hjemmelaget ledelsen rett før pause, mens Roberto Firminho utlignet for Liverpool etter en time. Ti minutter senere var derimot Leroy Sane frempå og sørget for seier til hjemmelaget. City er dermed bare fire poeng bak serielederen og gullkampen er igjen helt åpen.
Pr.League - Livescore TV-oversikt
Nyheter- Tabeller  - Puber

 

30.12 CITY SLO TILBAKE
Manchester City vant 3-1 borte mot Southampton og tok tilbake 2.plassen i Premier League. City er fortsatt syv poeng bak Liverpool, men allerede torsdag kan det mindre når de blå får besøk av nettopp Liverpool på Etihad. Også Chelsea vant i dag og følger tett bak toppen. Chelsea er derimot hele 11 poeng bak Klopps mannskap. På Old Trafford vant Man.Utd 4-1 over Bournemouth. United er dermed kun tre poeng bak Arsenal på 5.plass.
Pr.League - Livescore TV-oversikt
Nyheter- Tabeller  - Puber

 

28.12 FOTBALLHELG
De fleste land har nå tatt seg en pause fra fotballen og der er kun i England, Skottland og Italia hvor det skal spilles kamper denne helgen. I Premier League er det klart for storkamp når serieleder Liverpool får besøk av Arsenal på Anfield. Jagende Tottenham møter Wolves hjemme, mens Man.City drar til sør-kysten for å spille mot Southampton søndag. Solskjær og United har igjen en "lett" kamp når nok et lag fra nedre halvdel av tabellen står på motsatt side. Denne gang hjemme mot Joshua King og Bournemouth.
Pr.League - Livescore TV-oversikt
Nyheter- Tabeller  - Puber

 

26.12 CITY PÅ HÆLA
De har hele tiden vært storfavoritter til å vinne Premier League, men nå ser det for alvor mørkt ut for Citys tittelkamp. Med sitt tredje tap på fire kamper er de blå plutselig hele syv poeng bak et Liverpool i flyt. I tillegg er Tottenham i kjempeform og gikk forbi City med sin 5-1 seier over Bournemouth i dag. Arsenal ga også fra seg poeng med kun 1-1 borte mot Brighton, mens Chelsea vant 2-1 borte mot Watford. Lengre ned på tabellen tok Man.Utd også en ny, viktig seier. Mer om alt:
Pr.League - Livescore TV-oversikt

 

24.12 JULEFOTBALL
Liverpool har fått en luke i toppen av Premier League etter at Man.City overraskende tapte 2-3 hjemme for Crystal Palace lørdag. Også Chelsea tapte og taper nå terreng i gullstriden. Tottenham klinket til med hele 6-2 borte mot Everton søndag og er med for fullt, mens Ole Gunnar Solskjær fikk en herlig start på sin managerkarriere i United med pene 5-1 borte mot Cardiff. Nå blir det en kort julepause for alle før det igjen smeller 2.juledag.
Pr.League - Livescore TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips -
Puber - Statistikk

 

17.12 MAN.UTD MOT PSG
8.delsfinalene i Champions League er nå trukket. Kun storlagene er nå igjen og man kan se frem til flere fantastiske kamper. Man.Utd møter f.eks. PSG,  Liverpool fikk Bayern, mens Atl. Madrid møter Juventus. Kampene spilles 5/6 mars med retur allerede uken etter. Europaligaen ble også trukket i dag og også her er det flere interessante oppgjør. Bl.a skal Malmö ut mot Chelsea. Mer om trekningen og cupene her;
Europacuptrekning.
Champions League - Europaliga

 

16.12 LIVERPOOL SLO UNITED
Manchester United prøvde og klarte også å utligne Liverpols ledelse. Dette var derimot aldri spennende. Hjemmelaget var best fra start til mål og vant fortjent 3-1 på Anfield. Erkerivalen er dermed 19 poeng bak Klopps tittelutfordrere. Chelsea tok også viktige poeng med 2-1 borte mot Brighton, mens Arsenal tapte 3-2 for Southampton. I Italia sørget Cristiano Ronaldo for at Juventus vant 1-0 i lokaloppgjøret mot Torino.
Pr.League - Livescore TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips -
Puber - Statistikk

 

14.12 FOTBALLHELG
Liverpool - Man.Utd fra Anfield blir helgens store høydepunkt fra PL. Klarer Liverpool å fortsette sin fine seiersrekke?, eller vil erkefienden vinne og få en "ny start" etter sin vanskelige sesongstart. Kampen spilles søndag kl.17:00. I Italia er det klart for "Derby della Mole" når serieleder Juventus møter Torini borte lørdag kveld. I Spania er oppgjøret mellom Levante og Barcelona det nærmeste man kommer en toppkamp. Mer om alt;
Pr.League - Livescore TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips -
Puber - Statistikk

 

Arkiv 2018

 
 

Totalt antall besøkende:
Det er

     
Engelsk fotball
Premier League
  Pr. League resultat
  Pr. League tabell
  Pr.League - Toppscorer
  Pr. League - Klubbene
  F.A Cupen
  Ligacupen
  Play off
  Engelske klubblinker
  England - statistikk
  Englands landslag
 
Nordicbet
 

 
800 Norske klubber! Norsk fotball
Eliteserien - fakta
  Eliteserien - tabell
  Eliteserien - kampene
  Eliteserien - klubbfakta
  Eliteserien - statistikk
  1.divisjon -fakta
  2.divisjon - nyheter
  2.divisjon - toppscorer
  3.divisjon - fakta
  3.divisjon - kvalifisering
  NM - Cupresultat
  NM - toppscorer
  Norges landslag
  Norsk fotball - statistikk
  Norsk fotball - rekorder
  Norske klubblinker
 
Øyeblikket
 
 

 
 
Betsafe
 

 
Babes

 
Tema

 

 

 
  Copyright (c) 2018 fotballen.eu, fotballen.no, fotballen.net. All rights reserved. post@fotballen.eu