Annonsere?  |  Om fotballen.eu  |  Nyhetsarkiv   |  Legg til URL Kontakt


Søk etter fotball:

fotballen
 
De viktige
fotbollen.com
  Thesoccerweb.com
  TV-oversikt
  Tabeller
  Nyheter
  Livescore
  Tippetips
 Klubblinker
 Topp 100
 Norges landslag
  VM 2018
  EM 2016
 VM 2014
 EM 2012
 VM 2010
 
Kommende kamper:

 
Tema
  

Norges landslag
Alle kamper, alle
målscorere og all
mulig statistikk
1908- i dag

Mer
  
Fotballbabes
Flere hundre
supre damer med
og uten drakt..
Se mer!
 
Fakta og statistikk
Tidligere vinnere
 FIFA-ranking
 Statistikk - Toppscorere
 Statistikk - Årets spiller
 Hjemmebaner
 Fotballreglene
 Verdensrekorder
 
Tema
  
VM I FOTBALL
Her finner du alt
om alle VM i
fotball 1930-2014
Les nå
  
VM 2018
Alt du trenger
om fotball-VM i
Russland 2018
Les mer
 
Mesterskap
VM 2014
 EM 2012
 VM-2010
 Copa Sudamerica
 Copa Libertadores
 Asiamesterskapet
 Afrikamesterskapet
 Champions league
 Europaligaen
 

Betsafe
 

TV-FOTBALL


 
ARKIV
 
 
 
 
Her finner du arkiverte nyheter fra både store ligaer og lavere divisjoner,
men  også  det siste fra fotballen.eu og det som skjer på våre sider.
 

Send inn ditt lags nyheter nå! 

 

Tidligere:
2018  2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009
2008 2007 2006 2005 2004 2003 2002 2001 2000
 

Se også:
fotballnyheter fra et utvalg medier
 

Sist oppdatert: 15.03.2019

15.03 CL-TREKNING
Hele fire engelske lag var i potten da både kvartfinalene og semifinalene i Champions League ble trukket i dag. Tottenham og Manchester City ble derimot den eneste helengelske duellen. Man.Utd fikk selveste Barcelona, Ajax møter Juventus, mens Liverpool fikk Porto. I Europaligaen blir det storkamp mellom Arsenal og Napoli, mens Chelsea fikk Slavia Praha. Full oppsett med datoer her:
Ch.League - Puber - Statistikk
Europaliga - Live - TV-oversikt

 

13.03 LIVERPOOL VIDERE
Bayern München var nok knepne favoritter, men Liverpool viste seg fra sin beste side i Tyskland i kveld. To mål av Sadio Mane, samt et av Virgil Vani Dijk sørger for at Liverpool er videre med 3-1 sammenlagt. I Spania fikk Barcelona det lett mot Lyon og vant hele 5-1. Kvartfinalene og semifinalene i Champions League trekkes fredag. Da med fire engelske lag. I morgen er det klart for omkamper i Europaligaens 16.delsfinaler. Mer:
Ch.League - Puber - Statistikk
Europaliga - Live - TV-oversikt

 

13.03 CHAMPIONS LEAGUE
Cristiano Ronaldo ble igjen den store helten da han tirsdag scoret alle målene i Juventus` 3-0 seier over Atletico Madrid. Italienerne er dermed videre med 3-2 sammenlagt. I England var det greiere for Manchester City som vant hele 7-0 mot Schalke.I dag står det 0-0 før returen mellom Barcelona mot Lyon. Det er også stillingen når Bayern München får besøk av Liverpool. Torsdag er det klart for omkamper i Europaligaens 16.delsfinaler. Mer:
Ch.League - Puber - Statistikk
Europaliga - Live - TV-oversikt

 

06.03 UNITED VIDERE!
Alle var sikre på at det var avgjort, men mot spillets gang var Man.Utd mest effektive i Paris. United ledet både 1-0 og 2-1, men Paris så likevel ut til å ro dette i land. Så, på overtid, etter VAR-dømming, ble Manchester United tildelt straffe. Rashford var sikker fra 11-meteren og de røde djevlene er mot alle odds videre i Champions League. Også mellom Porto og Roma ble en sen straffe avgjørende. Etter 2-1 og likt 3-3 ved full tid måtte det ekstraomganger til. Her scoret Telles på straffe og sendte Porto videre til 8.delsfinale.
Ch.League - Puber - Statistikk - Europaliga - Live - TV-oversikt

 

06.03 EUROPACUP
8.delsfinalene i Champions League skal nå avgjøres. Tirsdag stod Ajax for den store overraskelsen da Real Madrid ble knust 4-1 i Spania.Også Tottenham er videre etter 1-0 mot Dortmund og totalt 4-0 sammenlagt.I kveld virker det som en grei oppgave for PSG hjemme mot Manchester United etter 2-0 seier i første oppgjør, mens det er helt åpent mellom Porto og Roma. Torsdag er det klart for omkamper i Europaligaens 16.delsfinaler. Mer:
Ch.League - Puber - Statistikk - Europaliga - Live - TV-oversikt

 

01.03 SUPERHELG
De klassiske storkampene står i kø denne helgen. Både i England, Italia, Spania og Tyskland spilles det lokaloppgjør og spennende oppgjør av alle slag. Samtlige vil føle at denne kampen "må" vinnnes, så det blir selvfølgelig ekstra spennende å se hvordan dette ender. Vi gleder oss til både Tottenham - Arsenal, Bor Mgb mot Borussia Dortmund, Everton mot Liverpool, Lazio - Roma, Real Madrid - Barcelona, og Napoli mot Juventus. Mer om alt her:
Pr.League - Livescore - TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk

 

01.03 TV-FOTBALL
TV-oversikten for mars er på plass. I Premier League kan man glede seg til storkamper som Everton mot Liverpool og Arsenal mot Man Utd. "El classico" mellom Real Madrid og Barcelona spilles allerede denne søndagen og det gjør også storkampen fra Italia mellom Napoli og Juventus. Returkamper i Europacupene skal også spilles, i tillegg til de første kampene i EM-kvalifiseringen. Over 150 kamper er så langt lagt til! Få full oversikt over måneden her.
 TV-oversikt - TV-fotball app

 

27.02 TOTTENHAM FERDIG
Med hele ti kamper igjen er det selvfølgelig teoretisk mulig, men med 2-0 tap for Chelsea i kveld, må nok Tottenham se langt etter ligagullet også i år. En flott scoring av Pedro, samt et klønete selvmål av Trippier sørget for blå seier i Londonoppjøret. I toppen av tabellen vant Liverpool hele 5-0 over Watford, mens Agueros straffespark var nok til at City slo West Ham 1-0. Også Arsenal og Manchester United vant i kveld.
Pr.League - TV-oversikt - Tabeller

 

24.01 MAN.CITY CUPMESTER
Manchester  City slo Chelsea i dagens ligacupfinale på Wembley. Det var en jevnspilt kamp hvor begge lagene kom til gode muligheter, men det stod målløst etter både 90.minutter og ekstraomganger. Dermed måtte det hel avgjøres med tilfeldige straffer og City dro denne gang det lengste strået. I dagens storkamp i Premier League ble det en skuffelse med en sjansefattig og oppstykket 0-0 mellom Manchester United og Liverpool.
Pr.League - Ligaupen - Tabeller

 

22.01 FOTBALLHELG
Etter en spennende midtuke er nå  ligafotballen tilbake. I tillegg til en haug med viktige kamper er det også flere høydepunkt å glede seg til.Storkampen på Old Trafford mellom Manchester United og Liverpool blir kanskje det største høydepunktet, men det spilles også ligacupfinale på Wembley mellom Manchester City og Chelsea. I La Liga skal Barcelona ut i tøff bortekamp mot Sevilla, mens PSV Eindhoven og Feyenoord møtes til toppkamp i Eresdivisjon. Få oversikt over helgen her: Pr.League - Livescore - TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk

 

19.02 MIDTUKEMORO
Det er som regel i helgen det skjer, men denne uken er det mye moro også i hverdagen. I går vant Man.Utd 2-0 over i FA cupen, i dag er det klart for Liverpool mot Bayern München og Lyon mot Barcelona i Champions League, onsdag er det CL-kamp mellom Atletico Madrid og Juventus og Schalke - Man.City, mens det torsdag er klart for returkamper i Europaligaen med bl.a Chelsea mot Malmö og Arsenal mot BATE.
FA cupen - Ch.League - Europaliga Livescore TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Puber - Statistikk

 

15.02 FOTBALLHELG
Det handler om FA Cupen i England denne helgen. De fleste storlag har fått grei motstand, men mandag blir det toppkamp når Chelsea tar imot Man.Utd på Stamford Brigde. I både Spania, Italia og Tyskland spilles det ligafotball. Det er likevel langt mellom høydepunktene i disse ligaene. Man får heller glede seg til neste uke Champions League med bl.a Liverpool - Bayern München og Atletico Madrid mot Juventus.
FA cupen - Livescore TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips -
Puber - Statistikk

 

11.02 EUROPACUP
Så er det klart for det spennende sluttspillet i Europacupene. Kun de store lagene er nå igjen og det blir ikke en eneste CL-kveld uten fotball fra øverste hylla. Denne uken får Man Utd besøk av PSG, Roma møter Porto, Ajax har hjemmebane mot Real Madrid, mens Tottenham skal ut i tøff bortekamp mot tyske  Borussia Dormund. Torsdag spilles så de første 16.delsfinalene i Europaligaen med bl.a Malmø - Chelsea, Celtic - Valencia og BATE - Arsenal. Mer:
Ch.League - Puber - Statistikk
Europaliga - Live - TV-oversikt

 

08.02 FOTBALLHELG
Det er fortsatt lenge igjen, men det virker som hver kamp nå er avgjørende. Både i England, Tyskland og Spania er det jevnt og kun små feilskjær skal til før det endrer seg både i topp og bunn. Manchester City - Chelsea er helgens toppkamp fra Premier League, mens Atletico Madrid mot Real Madrid er det store høydepunktet i spanske La Liga. Få ful oversikt over helgen her;
Pr.League - Livescore TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips -
Puber - Statistikk

 

06.02 CITY TIL TOPPS
Liverpool har rotet det til og istedet for å få en luke ned til Mancester City, har de lysblå nå tatt over ligatoppen. Vel og merke på bedre målsforskjell og City har nå også en kamp mer spilt enn Klopps menn. Kommende helg får Liverpool besøk av Bournemouth, mens Man.City skal ut i storkamp mot Chelsea på Etihad. I kveldens El Classico, i form av Copa Del Rey, endte det uavgjort 1-1 mellom Barcelona og Real Madrid.
Pr.League - Livescore TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips -
Puber - Statistikk

 

04.02 GRUNN TIL BEKYMRING
Liverpool måtte nøye seg med 1-1 borte mot West Ham og ligalederen er nå kun tre små poeng foran Manchester City på tabellen. Rett bak lurer også Tottenham som også sikret seg tre poeng i helgen. Mane ga Liverpool oppskriftsmessig ledelsen i London, men hjemmelaget slo tilbake kun få minutter etterpå da Antonio var frempå for the hammers. I en relativt jevnspilt kamp var det også greit med uavgjort 1-1 til slutt.
Pr.League - Livescore TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips -
Puber - Statistikk

 

 

01.02 FOTBALLHELG
Topplagene i Europa har alle fått en luke til nærmeste utfordrer. Foruten Juventus, som er hele 11 poeng foran Napoli og PSG som har 13 poeng forsprang, er det derimot få som skal føle seg trygge. En liten glipp er nok til at alt blir helt jevnt igjen. Det spilles også flere storkamper denne helgen. Man City får besøk av Arsenal i Premier League, Barcelona og Valencia braker sammen i La Liga, E.Frankfurt får besøk av Borussia Dortmund, mens Roma Og AC Milan møtes i Serie A. I engelsk Championship spilles det toppkamp mellom Leeds og Norwich.
Pr.League - Livescore TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips -
Puber - Statistikk

 

31.01 TV-FOTBALL
TV-oversikten for februar er på plass. I Premier League kan man glede seg til storkamper som Man.Ud - Liverpool og Man.City mot Arsenal. I La Liga blir Atletico mot Real Madrid svært spennende, mens Roma - AC Milan er storkampen fra Serie A. I champions League står høydepunktene i kø. Det spilles også finale i Ligacupen i februar. Her får du full oversikt over alle månedens kamper. Prøv også vår app som gir deg ennå bedre oversikter. 
 TV-oversikt - TV-fotball app

 

28.01 MIDUKEFOTBALL
Etter en helg med cup i England er Premier League tilbake i miduken. Ingen storkamper, men en haug med viktige poeng skal deles ut. Ligaleder Liverpool får besøk av Leicester, mens Manchester City møter Newcastle på St.James Park. I Coppa Italia er det klart for kvartfinaler. Her braker bl.a Milan og Napoli sammen, mens ligaleder Juventus møter Atalanta hjemme.
Pr.League - Livescore TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips -
Puber - Statistikk

 

25.01 FOTBALLHELG
I England er det klart for 4.runde i den tradisjonsrike FA Cupen. Arsenal - Man.Utd spilles allerede fredag og er rundens storkamp. I både Spania, Italia og Tyskland er det derimot full fart i ligaen. AC Milan mot Napoli blir spennende i Serie A, mens Atletico Madrid mot Getafe er det nærmeste man kommer en toppkamp i La Liga. I Engelsk Championship blir det også spennende å følge opprykksjagende Norwich i tøff kamp hjemme mot Sheffield United.
FA cupen - Livescore TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips -
Puber - Statistikk

 

18.01 FOTBALLHELG
Etter en heller stille midtuke er nå alle de store ligaene tilbake. I tillegg til en haug med viktige kamper er det også flere høydepunkt å glede seg til. I Premier League møtes Arsenal og Chelsea lørdag kveld. I tyske Bundesliga får Leipzig besøk av serieleder Dortmund. Real Madrid og Sevilla braker sammen til viktig storkamp i Spania, mens Napoli og Lazio møtes i Serie A. Mer om alt her:
Pr.League - Livescore TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips -
Puber - Statistikk

 

14.01 CITY ER MED
Manchester City "måtte" vinne, men det så ikke ut til at nerver preget de titteljagende lyseblå. Gabriel Jesus ble tomålscorer da hjemmelaget fullt fortjent vant 3-0 over Wolves i kveld. City er dermed igjen fire poeng bak ligaleder Liverpool. Med hele 16 runder igjen av sesongen er det dermed helt åpent i toppen. Tottenham er derimot hele 9 poeng bak, Chelsea er 10 bak, mens både Arsenal og Man.Utd er 16 poeng bak Liverpool.
Pr.League - Livescore TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips -
Puber - Statistikk

 

13.01 NEDTUR FOR SPURS
Tottenham tapte 0-1 hjemme for Manchester United og er nå på hæla i gullkampen. London-laget er nå hele ni poeng bak Liverpool. Et ekstra minus i boka var det også at storscorer Harry Kane skadet seg i sluttminuttene. Det er derimot uklart om dette var alvorlig. For bortelaget fortsetter en massiv opptur. Dagens seier var den sjette strake og United er nå à poeng med Arsenal på 5.plass. Nå venter også to relativt greie hjemmekamper for de røde djevlene. Manchester City, som er syv poeng bak Liverpool, møter Wolves hjemme mandag kveld.
Pr.League - Livescore TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips -
Puber - Statistikk

 

11.01 FOTBALLHELG
Etter litt cupfotball er det endelig klart for mer Premier League. Også i Spania er ligafotballen tilbake, mens det fortsatt er ferie i både Serie A og Bundesliga. Helgens storkamp spilles på Wembley hvor Tottenham får besøk av høytflyvende Man.Utd. Serieleder Liverpool møter Brighton borte, mens Manchester City tar i mot Wolves mandag. Mer om alt:
Pr.League - Livescore TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips -
Puber - Statistikk

 

07.01 ARSENAL MOT MAN.UTD
Et b-preget Liverpool hadde lite å stille opp med mot sterke Wolves på Molineux mandag. Dermed ble det exit fra FA Cupen for serielederen med 2-1. En rekke andre storlag er uansett med videre og allerede i neste runde er det klart for storkamp når Arsenal får besøk av Manchester United. Forøvrig virker 4.runde rimelig forutsigbar. Kampene spilles 25-28.januar.
FA cupen - Livescore TV-oversikt
Nyheter- Tabeller  - Puber

 

05.01 FA CUP
Det er relativt stille i fotballeuropa denne helgen. Spanske La Liga er derimot tilbake og i England er det klart for 3.runde i den tradisjonsrike FA cupen. Storlagene fra Premier League har stort sett trukket lett motstand, men noen spennende kamper er det å finne. Nottingham Forest, som slo ut Arsenal i fjor i denne runden, møter Chelsea, mens Liverpool skal ut i tøff bortekamp mot Wolves mandag. Viasat sender en rekke av kampene fra cupen.
FA cupen - Livescore TV-oversikt
Nyheter- Tabeller  - Puber

 

03.01 CITY SLO LIVERPOOL
Manchester City hadde ballen mest, og selv om Liverpool kom til en del gode muligheter var det helt fortjent at de lyseblå tilslutt vant 2-1 over Liverpool. Sergio Agüero ga hjemmelaget ledelsen rett før pause, mens Roberto Firminho utlignet for Liverpool etter en time. Ti minutter senere var derimot Leroy Sane frempå og sørget for seier til hjemmelaget. City er dermed bare fire poeng bak serielederen og gullkampen er igjen helt åpen.
Pr.League - Livescore TV-oversikt
Nyheter- Tabeller  - Puber

 

 

Arkiv 2018

 
 

Totalt antall besøkende:
Det er

     
Engelsk fotball
Premier League
  Pr. League resultat
  Pr. League tabell
  Pr.League - Toppscorer
  Pr. League - Klubbene
  F.A Cupen
  Ligacupen
  Play off
  Engelske klubblinker
  England - statistikk
  Englands landslag
 
Nordicbet
 

 
800 Norske klubber! Norsk fotball
Eliteserien - fakta
  Eliteserien - tabell
  Eliteserien - kampene
  Eliteserien - klubbfakta
  Eliteserien - statistikk
  1.divisjon -fakta
  2.divisjon - nyheter
  2.divisjon - toppscorer
  3.divisjon - fakta
  3.divisjon - kvalifisering
  NM - Cupresultat
  NM - toppscorer
  Norges landslag
  Norsk fotball - statistikk
  Norsk fotball - rekorder
  Norske klubblinker
 
Øyeblikket
 
 

 
 
Betsafe
 

 
Babes

 
Tema

 

 

 
  Copyright (c) 2018 fotballen.eu, fotballen.no, fotballen.net. All rights reserved. post@fotballen.eu