Annonsere?  |  Om fotballen.eu  |  Nyhetsarkiv   |  Legg til URL Kontakt


Søk etter fotball:

fotballen
 
De viktige
fotbollen.com
  Thesoccerweb
  EM 2021
  TV-oversikt
  Tabeller
  Nyheter
  Livescore
  Tippetips
 Klubblinker
 Topp 100
 Norges landslag
  VM 2018
 EM 2016
 VM 2014
 EM 2012
 VM 2010
 
Kommende kamper:

 
Tema
  

Norges landslag
Alle kamper, alle
målscorere og all
mulig statistikk
1908- i dag

Mer
  
Fotballbabes
Flere hundre
supre damer med
og uten drakt..
Se mer!
 
Fakta og statistikk
Tidligere vinnere
 FIFA-ranking
  Statistikk - mål
  Stat. - Årets spiller
 Hjemmebaner
 Fotballreglene
 Verdensrekorder
 
Tema
  
VM I FOTBALL
Her finner du alt
om alle VM i
fotball 1930-2018
Les nå
  
VM 2018
Alt du trenger
om fotball-VM i
Russland 2018
Les mer
 
Mesterskap
EM 2020
 VM 2018
 EM 2016
 Copa Sudamerica
 Copa Libertadores
 Asiamesterskapet
 Afrikamesterskapet
 Champions league
 Europaligaen
 

Storspiller
 

TV-FOTBALL


 
ARKIV
 
 
 
 
Her finner du arkiverte nyheter fra både store ligaer og lavere divisjoner,
men  også  det siste fra fotballen.eu og det som skjer på våre sider.
 

Send inn ditt lags nyheter nå! 

 

Tidligere:
Arkiv 2020 2018  2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009
2008 2007 2006 2005 2004 2003 2002 2001 2000
 

Se også:
fotballnyheter fra et utvalg medier
 

Sist oppdatert: 16.01.2022

16.01 LIGAMESTER ALLEREDE?
Manchester City slo Chelsea 1-0 i lørdagens toppkamp i Premier Legue. Dermed er de lyseblå hele 13 poeng foran Chelsea på 2.plass. Liverpool har to kamper til gode og er pr. i dag den eneste mulige utfordreren. Med seier i to kampene vil de røde likevel være åtte poeng bak ligalederen. Det kan jo skje at City snubler, men med 12 strake seiere virker de "umulige" også denne sesongen. Liverpool møter i dag Brentford på Anfield. I Afrika tok Egypt sin første seier i går med 1-0 over Guinea-Bissau. Mohamed Salah skåret kampens eneste mål. Nigeriea sikret samtidig avansement med 3-1 over Sudan.
Premier League - Afrikamesterskap. Ligacup - Livescore - TV-oversikt - Nyheter - TabellerStatistikk -

 

10.01 DENNE UKEN
Premier League-lagene Arsenal, Newcastle, Leeds og Watford er ute av FA-cupen allerede i 3.runde. I kveld forsvant også Aston Villa ut etter 1-0 tap for Man.Utd på Old Trafford. Neste runde i cupen spilles første helgen i februar. I Afrika ble det søndag seier for Kamerun og Kapp Verde, menst både Senegal, Marokko, Guinea og Gabon vant 1-0 i sine åpningskamper i gruppe B  og C i dag. Tirsdag blir det storkamp når Nigeria og Egypt braker sammen i gruppe D. Senere i uken spilles det utsatte kamper i PL, samt nye kamper i semifinalene i Ligacupen. Få full oversikt her:
FA cup - Afrikamesterskapet 2022 Ligacup - Livescore - TV-oversikt - Nyheter - TabellerStatistikk -

 

05.01 CUPFOTBALL
Det blir mye cupfotball de nærmeste dagene. I kveld spilles første kamp av den ene semifinalen i Ligacupen når Chelsea får besøk av Tottenham. Arsenal skulle møtt Liverpool torsdag, men p.g.a Coronautbrudd, hos Klopp & co, er kampen utsatt. Kommende helg sparkes det uansett i gang i Afrika. Afrikamesterskapet avholdes for 33.gang. Turneringen denne gang skal spilles i Kamerun. De fleste kampene kan også følges på Viasports kanaler. I England er det også klart for 3.runde i den engelske FA Cup. Storlagene lar nok mange av ungguttene slippe til og man skal ikke se bort i fra en "bombe" eller to denne helgen. I Tyskland, Italia og Spania spilles det vanlig ligafotball denne helgen.
FA cup - Afrikamesterskapet 2022 Ligacup - Livescore - TV-oversikt - Nyheter - TabellerStatistikk -

 

02.01 DUMT FOR BEGGE
Manchester City har gjennom jula skaffet seg et 11-poengs forsprang på toppen av Premier League. Jagende Chelsea og Liverpool hadde henholdsvis en og to kamper til gode, men da lagene møttes til dyst i dag endte det 2-2. Dermed har fortsatt de lyseblå fra Manchester en en suveren ledelse på tabelltopp. Salah og Mane sørge for 2-0 til Liverpool, men et kjempemål av Kovacic, samt et av Pulisic, sørget for at det endte uavgjort i London. Tidligere i dag vant Brighton 3-2 borte mot Everton,  Leeds vant 3-1 over Burnley, mens Brentford slo Aston Villa 2-1. I La Liga gikk Real på et overraskende 1-0 tap borte mot Getafe.
Pr.League - Livescore - Ligacup - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller-  - Statistikk

 

21.12 JULEFOTBALL
Det spilles fotball i midtuken både i Italia og Spania, i tillegg til kvartfinaler i den engelske ligacupen. Så blir det derimot pause for de  fleste. I England er det uansett fullt kjør gjennom hele jula. Det er svært god muligheter at Corona gir ufrivillige pauser for flere lag, men i utgangspunktet er det i alle fall bestemt at Premier League skal fortsette som vanlig. Førstkommende søndag og mandag skal samtlige i aksjon og selv om det ikke spilles utpregede toppkamper er det flere høydepunkt å se frem til. Liverpool - Leeds, Man.city - Leicester og Man.Utd - Newcastle er noen av godbitene man kan glede seg til.
Pr.League - Livescore - Ligacup - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller-  - Statistikk

 

17.12 FOTBALLHELG
Premier League er fortsatt preget av flere utbrudd av Corona. Hele fem kamper er avlyst i helgen og fortsatt kan det dukke opp flere. Tottenham - Liverpool skal etter planen spilles og blir forhåpentligvis et høydepunkt søndag. I Italia, Spania og Tyskland ser det lysere ut og alle kampene skal gå som planlagt. I Serie A blir AC Milan mot Napoli en "rysare". Også denne spille søndag. Både i Tyskland og Spania er det mye topp mot bunn, men en overraskelse kan sikkert dukke opp. Vi får håpe at det ikke blir flere avlysninger og at det blir mye god fotball og glede seg over. Mer om helgen her:
Pr.League - Eliteserien- Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller- Tippetips - Statistikk

 

13.12 MIDTUKEFOTBALL
Coronaen setter igjen sitt preg på fotballen. Denne midtuken skal det etter planen spilles full runde i Premier League, men flere klubber har meldt om mindre utbrudd blant spillere eller ledere. Forhåpentligvis kan samtlige kamper både i England og Tyskland spilles som planlagt. På papiret ser det ut til å være enkle kamper for topplagene, men Arsenal - West Ham skiller seg ut. Forøvrig virker det som solekalere hjemmeseire for Manchester City mot Leeds, Liverpool mot Newcastle og for Chelsea mot Everton. I Norge spilles også den avgjørende kvalifiserings- finalen til neste år Eliteserie. Brann og Jerv møtes til dyst på Intility Arena i Oslo onsdag.
I dag ble forøvrig neste runde av alle tre Europacupene trukket:
Pr.League - Eliteserien- Livescore - TV-oversikt - Kvalik - Tabeller-  - Statistikk - Europacuptrekning

 

12.12 BODØ/GLIMT MESTER
Bodø/Glimt gjorde jobben og vant 3-0 borte Mjøndalen. Da hjalp det lite at Molde slo Haugesund 2-1. Glimt er seriemester også i 2021. I bunnen av tabellen er det klart at Mjøndalen og Stabæk rykker rett ned. Brann, som slo Sarspborg 2-0 i Bergen, får en ny sjanse med kvalifisering mot Jerv på onsdag. Sistnevnte slo nemlig KFUM Oslo etter straffer tidligere i dag.Årets toppscorer i Eliteserien ble Ohi Omoijuanfo som, med sin skåring i dag, endte med 27 mål. Det var et mer enn LSKs Thomas Lehne Olsen. I dagens kamper i England vant Leicester 4-0 over Newcastle, mens Crystal Palace vant 3-1 hjemme mot Everton. Mer om alt:
Pr.League - Eliteserien- Livescore - TV-oversikt - Kvalik - Tabeller- Tippetips - Statistikk

 

10.12 FOTBALLHELG
Gruppespillet i Europa er unnagjort. Det blir nå full fokus på den nasjonale ligafotballen frem til jul. I den norske Eliteserien skal det hele avgjøres når siste serierunde går av stabelen på søndag. Både Glimt og Molde kan ta gullet, mens Stabæk, Brann og Mjøndalen kjemper om kvalikplassen som kan gi ny kontrakt. Kampen mellom Mjøndalen og Bodø/Glimt blir derfor litt ekstra spennende. I Spania har Real Madrid fått en luke på toppen av La Liga. Kampen mot byrival Atletico blir derfor svært spennende å følge. Er den spanske ligaen allerede avgjort? Det er ingen storkamper i England denne gang. Gerrards retur til Anfield og Liverpool kan uansett bli moro og kan Chelsea slå tilbake hjemme mot Leeds? Man.Utd ser ut til å ha et lett kampprogram fremover, eller kan Norwich skape nye problemer for djevlene?
Pr.League - Eliteserien- Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller- Tippetips - Statistikk

 

06.12 EUROPACUP
Siste runde i gruppespillet i alle Europacupene spilles denne uken. De aller fleste storlagene er allerede kvalifisert for sluttspillet, men ikke alle. Lag som  Atletico, Barcelona, Borussia Dortmund, AC Milan, Porto og Benfica er alle avhengige av gode resultat i midtuken. Verst er det nok for Barcelona som må prestere borte mot Bayern München. Også i den mindre Europaligaen er det spenning. Napoli og Leicester møtes f.eks i den direkte avgjørende kamp i Italia. Lagene i Conference League er av enda mindre kaliber, men det er i hvert fall moro at Bodø/Glimt har sikret avansement. Vi tviler på om Glimt legger alt for mye i den siste kampen med tanke på neste helgs seriefinale i Eliteserien. Mer:
Ch.League - Europaliga- Statistikk Conf. League - Live - TV-oversikt Tabeller  - Puber - Statistikk

 

05.12 SNART I MÅL?
Bodø Glimt måtte "nøye" seg med 2-2 mot Brann på Aspmyra. Lenge så det ut til at Glimt var på vei mot et nytt seriegull da Glimt ledet og Molde lå under 0-2 for Lillestrøm. Den jagende serietoeren ga seg uansett ikke og snudde oppgjøret til 3-2, før LSK igjen kom tilbake og sikret 3-3. Det skiller dermed fortsatt tre poeng mellom de to når en runde gjenstår. Skulle Glimt tape borte mot Mjøndalen kan Molde smette forbi med seier borte mot Haugesund. I bunnen av tabellen har Brann fortsatt muliget på kvalikplassen etter at også Mjøndalen og Stabæk tapte i dag. I England skåret Fred målet da Manchester United i dag vant 1-0 over Crystal Palace. Leeds og Brentford spilte 2-2, Tottenham knuste Norwich 3-0, mens Aston Villa og Leicester spiller akkurat nå.
Pr.League - Eliteserien- Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller- Tippetips - Statistikk

 

03.12 FOTBALLHELG
Ny helg og igjen flust med spennende kamper i de store ligaene. I tillegg kan Eliteserien avgjøres denne helgen. Ukens absolutte toppkamp spilles i Tyskland når Haalands Dortmund får besøk av serielder Bayern München. I Premier League er det oppgjøret mellom West ham og Chelsea som er toppkampen, mens Real Sociedad hjemme mot Real Madrid er storkampen i Spania. Til slutt smeller det også i Italia med kamper mellom Roma - Inter og Napoli  - Atalanta. I den norske Eliteserien kan Glimt sikre seriegull samtidig som Brann sendes ned i Obosligaen. Molde må sannsynligvis vinne hjemme mot LSK får å ha te gullhåp i siste runde. Mer om alt:
Pr.League - Eliteserien- Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller- Tippetips - Statistikk

 

30.11 MIDTUKEFOTBALL
Det er full fart i flere ligaer denne midtuken. Både i Frankrike, Italia, Skottland, Spania og England spilles det kamper. Mest spennende er det i Premier League. Her er det duket for klassikeren Everton- Liverpool, samt storkamp mellom Man.Utd og Arsenal. United bør nå ha en seier for å henge med på øvre halvdel, mens Arsenal må vinne for å henge med topplagene. Moro kan det også bli å følge bunnoppgjøret mellom Newcastle og Norwich. I Frankrike dominerer PSG stort. Nice som er motstander ligger på 3.plass, men det er nok litt voldsomt å kalle dette for en toppkamp. I Spania spilles det kun en kamp. Det er Real Madrids utsatte kamp mot Athletico Bilbao.
Pr.League - Eliteserien- Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller- Tippetips - Statistikk

 

28.11 BRANN MOT NEDRYKK
Brann tapte 0-1 hjemme for Molde og det må nå et lite mirakel til om bergenserne skal overleve i eliten. Neste helg venter gulljagende Glimt borte før Brann avslutter hjemme mot Sarpsborg. Molde, som slo Brann, har på sin side fått en ny mulighet på gullet. Med Bodø/Glimts 0-0 borte mot RBK skiller det nå bare tre poeng mellom de to klubbene. Molde har igjen LSK hjemme og Haugesund borte. Bodø/Glimt møter som nevnt Brann neste helg, før sesongen avsluttes borte mot Mjøndalen. I England var Chelsea det klart beste laget i storkampen mot Manchester United. Bortelaget fikk seg uansett en skikkelig opptur med 1-1 i London. Chelsea topper fortsatt PL, et poeng for Man.City og to poeng foran Liverpool. Mer om alt her:
Pr.League - Eliteserien- Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller- Tippetips - Statistikk

 

26.11 FOTBALLHELG
Ligafotballen er for alvor i fokus og det skal nå spilles kamper både i helgen og i neste midtuke. Dette gjelder for lagene både i England og Italia.  Av storkamper er det lite å velge i, men Chelsea mot Man.Utd skiller seg spesielt ut. I den norske Eliteserien nærmer Bodø/Glimt seg et nytt gull. Bortekampen mot RBK kan bli svært avgjørende når det nå gjenstår kun tre runder. I bunnstriden bør Brann ha poeng hjemme mot Molde. Det vil i så fall også være til nytte for ledende Glimt. Alle de beste kampene sendes selvfølgelig på TV. Lørdagens "tippekamp" sendes fra Anfield hvor formsterke Liverpool får besøk av ujevne Southampton. Mer om helgen her:
Pr.League - Eliteserien- Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller- Tippetips - Statistikk

 

22.11 EUROPACUP
Denne midtuken er det igjen klart for spill i de ulike europacupene. I den største, Champions League, er det fortsatt flere storlag som ikke er sikre på avansement. Lag som Porto, Atletico Madrid, Barcelona,  Borussia Dortmund og Inter er alle lag som bør ha noen poeng til. Europaligaen henger ikke like høyt, men topplag som PSV, Leicester og Marseille er neppe stolte hvis de blir slått ut allerede etter gruppespillet. I den minste cupen, Conference League, har Bodø Glimt gode muligheter til å vinne sin gruppe. Denne gang møter de CSKA Sofia hjemme på Aspmyra. CL spilles som vanlig tirsdag og onsdag, mens kampene i de to andre cupene stort sett har avspark på torsdag.
Ch.League - Europaliga- Statistikk Conf. League - Live - TV-oversikt Tabeller  - Puber - Statistikk

 

18.11 FOTBALLHELG
Landslag og VM-kvalifisering kan være spennende, men det kan uansett ikke måle seg med den nasjonale ligafotballen. Denne helgen er de alle tilbake. Av høydepunkter er det verdt å nevne Liverpool - Arsenal fra Premier League, Inter mot Napoli fra Serie A og Molde mot Rosenborg fra Eliteserien. Hvordan ender det så med Solskjærs Man.Utd borte mot Watford? og hvordan går det med Aston Villas Steven Gerrard som ny manager i Villa? Det er nok å følge med på denne helgen. Få full oversikt her:
Pr.League - Eliteserien- Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller- Tippetips - Statistikk

 

17.11 TRETTEN LAND KLARE
Argentina og Brasil spilte 0-0 i natt. Hjemmelaget har dermed, som Brasil, sikret seg VM-deltagelse i Qatar 2022. Også 10 land fra Europa er klare, mens verts- nasjonen Qatar er automatisk kvalifisert. I Afrika er ti lag klare for fem finaler. Land som Egypt, Kamerun, Ghana og Senegal skal kjempe om fem ledige VM-billetter i mars. I Asia er det fortsatt fire kamper igjen i gruppespillene. De siste kampene her spilles også i mars. I kvalifiseringen i Nord og mellom-Amerika ligger USA, Canada og Mexico godt an, men heller ikke her blir det avgjort før i mars neste år. Kvaliken i Oseania starter med sine første kamper i januar. Få full oversikt over alle resultat, regler og  tabeller for alle kontinent her: 
VM-kvalifisering 2022.

 

16.11 NEDERLAND FOR GODE
Håpet levde, men det er lite å si på at Nederland vant 2-0 i Amsterdam. Norge hadde knapt ballen og skapte så og si ingenting mot de orange. Dermed må landslaget igjen bli hjemme under et stort mesterskap. Tyrkia, som slo Montenegro borte, tok 2.plassen i gruppa og får spille play-off om de siste tre ledige plassene i mars. Også Finland er ute. Puki & co tapte hjemme mot Frankrike, samtidig som Ukraina slo Bosnia borte og tok over 2.plassen. Wales klarte 1-1 hjemme mot Belgia og endte overraskende foran Tsjekkia i gruppe E. Tsjekkernefår uansett play-off etter som de er et av de beste lagene fra Nations League. Europakvalifiseringen er nå ferdigspilt. Få full oversikt over alle kamper og tabeller her:  VM-kvalik. - VM-historie - Livescore - TV-oversikt - Statistikk - Norges landslag (alle kamper)

 

15.11 OPP OG NEDTURER del 2
Den europeiske VM-kvalifiseringen nærmer seg slutten og det spilles nå helt avgjørende kamper. I går sikret Spania sluttspill etter 1-0 over Sverige. Portugal på sin side, må ut i play-off. Hjemme mot Serbia tok laget oppskriftsmessig ledelsen, men serberne ko m tilbake og da Mitrovic sørget for 1-2 på overtid var det bortelaget som kunne juble for VM-plass. Også Kroatia skal til Qatar. I den helt avgjørende gruppefinalen mot Russland ble et russisk selvmål avgjørende for kroatene. I kveld sikret England seg VM-sluttspill med hele 10-0 borte mot San Marino. Italia må derimot ut i play off etter at det kun ble 0-0 borte mot Nord-Irland. Sveits gikk dermed foran italienerne Følgende er nå klare; Qatar, Tyskland, Danmark, Brasil, Belgia, Frankrike, Kroatia, Spania,  Serbia, England og Sveits. VM-kvalik. - VM-historie - Livescore - TV-oversikt - Statistikk - Norges landslag (alle kamper

 

13.11 NORSK HÅP
Norge måtte nøye seg med 0-0 mot Latvia på Ulleaal. Dermed virket det som VM-drømmen var over. Tyrkia vant nemlig som forventet hjemme mot Gibraltar og tok over 2.plassen i gruppe G. Nederland, som topper gruppa, surret det uansett til i Montenegro og gikk fra ledelse 2-0 til 2-2. Norge avslutter sin kvalifisering borte mot nettopp Nederland tirsdag. Med norsk seier kan vi faktisk vinne gruppa. Da må i så fall også Tyrkia avgi poeng borte mot Montenegro. Sjansene er små, men håpet er fortsatt til stede. For våre naboer går det bedre. Finland overrasket med 3-1 borte mot Bosnia i dag og er kun poenget bak Frankrike i gruppe D. Danmark er for lengst klare, mens Sverige spiller en helt avgjørende kamp borte mot Spania i morgenHer må blågult vinne for å ta 1.plassen. Mer om alt:.VM-kvalik. - VM-historie - Livescore - TV-oversikt - Statistikk - Norges landslag (alle kamper)

 

11.11 VM-KVALIFISERING
Den europeiske kvalifiseringen skal nå avgjøres. Tyskland og Danmark er klare, men en rekke andre storlag har nå "kniven på strupen" før de siste to kampene. Også Norge har en mulighet. Med sier mot Latvia på lørdag så venter en helt avgjørende gruppefinale mot Nederland neste tirsdag. Også i resten av verden spilles det kvalifisering. For de fleste er det flere kamper igjen slik at ingenting vil bli avgjort denne uken. Land som Brasil og Argentina virker uansett å ha full kontroll på dette. Bra går det osgå for afrikanske store nasjoner som Nigeria, Kamerun og Egypt, mens Mexico,USA og Canada er i førersetet i den nord-amerikanske kvalifiseringen. Sjekk statusen og få oversikten over alle resultater og tabller her: VM-status - VM-kvalik. - VM-historie - Livescore - TV-oversikt - Statistikk - Norges landslag (alle kamper)

 

07.11 SÅ TAPTE LIVERPOOL
En hele 25 kamper på rad uten tap ble West ham for sterke for de røde i London. Bortelaget klarte bare i liten grad å styre spillet som de pleier og det var fullt fortjent at det endte med hjemmeseier. I går vant Manchester City 2-0 på Old Trafford mot et svakt Man.Utd. Serieleder Chelsea måtte derimot nøye seg med 1-1 hjemme mot Burnley. I bunnen av tabellen var Mathias Norman sterkt delaktig med mål og målgivende da hans Norwich tok sesongens første seier med 2-1 borte mot Brentford. I Eliteserien endte det 0-0 mellom Lillestrøm og Vålerenga på Åråsen, mens Glimt måtte nøye seg med 2-2 borte mot Haugsesund. Dermed har Molde fått nytt håp i gullkampen etter at de vant 3-1 hjemme mot Sandefjord. Fem poeng skiller de to når fire kamper nå gjenstår.
Pr.League - Eliteserien- Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller- Tippetips - Statistikk

 

05.11 DERBY-HELG
En ny landslagspause nærmer seg, men vi rekker en helg med en rekke godbiter fra ligafotballen først. I England braker Man.United og Man. City sammen til et svært interessant derby tidlig lørdag. United bør vinne for å få tlbake selvtilliten, mens City bør ta tre poeng for å kunne holde følge med Chelsea. I Italia er det det klart for et klassisk møte mellom AC Milan og Inter. Førstnevnte ligger øverst på tabellen, men har neppe en fordel av hjemmebane i og med at begge klubbene til daglig spiller på San Siro. I Eliteserien viste Bodø/Glimt klasse med 2-2 borte mot Roma i Conference League. I helgen kan de ta et nytt stort steg mot seriegull når Haugesund venter på bortebane. Mer moro kan det likevel bli når et fullsatt Åråsen og LSK tar imot erkerivalen Vålerenga på søndag.
Pr.League - Eliteserien- Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller- Tippetips - Statistikk

 

03.11 STORLAG VIDERE
Fire kamper er unnagjort i grupespillet av Champions League og flere storlag har nå sikret seg avansement. I går sikret både Juventus og Bayern ünchen videre spill, mens Liverpool og Ajax sikret gruppeseier med henholdsvis  2-0 over Atletico Madri og 3-1 over Borrusia Dortmund i kveld. Lag som Manchester City, Man.Utd, Chelsea, PSG, Inter, Barcelona og Real Madrid må alle vente litt tiI. I morgen er  det også klart for fjerde gruppespillsrunde i både Europaliga og Conference League. I sistnevnte gjør Bodø/Glimt det sterkt og det blir svært interessant å se om Glimt kan følge opp 6-1 seieren mot Roma. Denne gang spilles kampen i galdiatorenes hjemby.
Ch.League - Europaliga- Statistikk Conf. League - Live - TV-oversikt Tabeller  - Puber - Statistikk

 

01.11 EUROPACUP
En ny måned står for tur og uken starter opp med 4.runde av gruppespillet i både Champions League, Europaligaen og Conference League. For flere blir det nå svært viktig med en seier. Storlag som Man.Utd, Atletico Madrid, Inter og Barcelona lever farlig og har ikke råd til flere feilskjær. Av utvalgte storkamper bør man få med seg Atalanta - Man.Utd, Liverpool - Atletico Madrid og Milan - Porto. CL spilles tirsdag og onsdag. Torsdag er det så klart for både Europaliga og Conference League. I sistnevnte gjør Bodø/Glimt det sterkt og det blir svært interessant å se om Glimt kan følge opp 6-1 seieren mot Roma. Denne gang spilles kampen i galdiatorenes hjemby.
Ch.League - Europaliga- Statistikk Conf. League - Live - TV-oversikt Tabeller  - Puber - Statistikk

 

31.10 KOLLAPS FOR MOLDE
Molde trengte en seier for å holde trykket oppe på serieleder Glimt. Borte mot Strømsgodset gikk derimot det meste galt. Først fikk de et mål tvilsomt annulert, før Godset startet sitt skåringsshow. 0-3 til pause er kanskje ikke en umulig oppgave, men da Bjørnbak ble utvist etter timen var det kjørt. Drammenserne ga seg ikke før det stod hele 6-0 på måltavla. I Bodø vant samtidig hjemmelaget 1-0 over Sandefjord. De gulkledde fra nord har dermed fått en syv poengs ledelse når kun fem serierunder gjenstår. I bunnen av tabellen klatret Stabæk bort fra jumboplassen etter 2-1 hjemme mot Haugesund. I kveld slo Vålerenga Brann med 1-0. I Premier League vant West Ham sterke 4-1 borte mot Villa.
Pr.League - Eliteserien- Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller- Tippetips - Statistikk

 

29.10 FOTBALLHELG
I Premier League denne gang er den kun en kamp som skiller seg spesielt ut. Tottenham mot Man.Utd. Begge lagene har hatt en ujevn start på sesongen og for bortelaget kan et tap rett og slett koste manageren jobben. I Italia blir det så spennende å følge storkampen mellom Roma og Milan. Forøvrig er det få høydepunkt i de store ligaene. I den norske Eliteserien gjenstår det nå kun seks kamper. Glimt har fått en luke på toppen etter seieren over Molde onsdag og romsdølingen bør nå vinne borte mot Godset for å holde tritt. I bunnen av tabellen fikk Mjøndalen nytt håp etter 5-0 over Kristiansund. De møter denne gang ODD borte. Laget foran, Brann, skal til Oslo og møte ujevne Vålerenga. Mer om helgen her:
Pr.League - Eliteserien- Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller- Tippetips - Statistikk

 

27.10 STERKT AV GLIMT
Bodø/Glimt slo Molde 2-0 borte og tok et stort skritt mot et nytt seriegull. Etter 0-0 til pause sørget Hugo Vetlesen og Ola Solbakken for å avgjøre kampen etter 10.minutter av 2.omgang. Dermed har Glimt nå en fire poengs luke ned til sine rivaler, når seks kamper gjenstår. I Bunnen av tabellen fikk Mjøndalen nytt håp etter at Kristiansund ble slått hele 5-0 på Consto Arena. Bruntrøyene ligger nå bare to poeng bak Brann på kvalikplass. I den engelske ligacupen er både Liverpool,  Tottenham, Brentford og Leicester videre, mens den firedoble mesteren, Manchester City, er ute etter å ha å tapt på straffer mot West Ham i London. Mer om alt:
Ligacupen - Eliteserien- Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller

 

25.10 LITT AV HVERT
Midtuken byr på forskjellige kamper fra både liga og cupspill. I England er det klart for 4.runde i Ligacupen. Storlagene har ikke for vane å satse for mye på denne cupen, så det er gode muligheter for en bombe eller to. Av storkamper er Arsenal - Leeds og West Ham - Man.City mest interessante. I Eliteserien spilles det full runde onsdag. Her er nå spenningen på topp og det er selvfølgelig gullkampen mellom Molde og Bodø/Glimt som er det store høydepunktet. Kampen sendes på Eurosport Norge klokken 20:00. Det spilles også kamper i Allsvenskan, La Liga, den tyske pokal-cupen, i fransk Ligue 1 og i den danske superligaen.
Ligacupen - Eliteserien- Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller

 

24.10 OVERKJØRSEL
Før kampen var det knyttet stor spenning til om Man.Utd var tilbake og om de hadde noe å stille opp med mot erkerivalen. Svaret må være et soleklart nei. Liverpool gjorde akkurat som de ville og knuste sin argeste konkurrent hele 5-0 på Old Trafford. Mohamed Salah var nok en gang på farten og sørget for tre av bortelagets mål. Også Naby Keita og Diogo Jota tegnet seg på målprotokollen. Ydmykelsen og frustasjonen var stor hos både spillere, manager og tilskuerne for hjemmelaget. Hvordan dette ender for Ole Gunnar Solskjær er nå svært uvisst. I Spanske El Classico vant Real Madrid 2-1 borte mot Barcelona. Lucas Vazquez scoret Reals vinnermål tre minutter på overtid.
Pr.League - Eliteserien- Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller- Tippetips - Statistikk

 

22.10 FOTBALLHELG
En ny spennende helg står for tur. Denne gang er det også en haug med storoppgjør å glede seg til. I italia spilles kampene Roma - Napoli og Inter - Juventus. I Spania er det klart for et nytt El Classico når Barcelona får besøk av Real Madrid. For de fleste er det nok uansett kampen mellom Man.Utd og Liverpool som skaper mest nerver. Er United tilbake  eller var 2.omgangen mot Atalanta bare et blaff? Spennende blir det i alle fall på Old Trafford søndag. I den norske Eliteserien virker Mjøndalen hektet av. Bortekampen mot Tromsø kan i alle fall avgjøre mye. Serieleder Glimt møter Strømsgodset borte, men Stabæk, som kjemper i bunnstriden, tar imot gulljagende Molde på Nadderud. Mer om alt:
Pr.League - Eliteserien- Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller- Tippetips - Statistikk

 

21.10 FANTASTISK AV GLIMT
Conference League er på ingen måte en stor turnering, men det er tross alt moro når vi har med et norsk lag. I kveld ble det også ekstra gøy. Selveste Jose Mourinho og Roma kom på besøk til Aspmyra og det endte med en visit de neppe vil glemme. En strålende Bodø/Glimt, anført av kaptein Patrik Berg, rundspilte italienerne og ga seg ike før det stod hele 6-1 på måltavla! Erik Botheim (2), Ola Solbakken (2), Patrick Berg og Ahmal Pellegrino var målscorere i den fantatsiske kampen. Glimt topper nå gruppa med 7 poeng på tre kamper. I nest runde venter så Roma i Italia.
Ch.League - Europaliga- Statistikk Tippetips - Live - TV-oversikt Tabeller  - Puber - Statistikk

 

20.10 VIKTIG FOR UNITED
Man.Utd kom nok en gang på hæla og med 0-2 til pause mot Atalanta vanket det pipekonsert på Old Trafford. Etter hvilen ble det uansett mer dreis på avslutningene og de røde djevlene slo tilbake. Rashford og Maguire sørget for 2-2 før Ronaldo, selvfølgelig, satte inne seiersmålet åtte minutter før slutt. Dermed topper Man.Utd sin CL-gruppe, Solskjær får litt mindre mas og United har igjen fått ny selvtillit. Også de andre storlagene i Europa gjorde som forventet i kveld. Juventus vant 1-0 borte mot Zenit, Chelsea knuste Malmö 4-0 i London, mens Bayern München enkelt slo Benfica 4-0 i Portugal. Mer om alt:
Ch.League - Europaliga- Statistikk Tippetips - Live - TV-oversikt Tabeller  - Puber - Statistikk

 

18.10 EUROPACUP
Denne midtuken blir det igjen kamper i de ulike Europacupene. Fortsatt er vi tidlig i gruppespillet, men flere storlag kunne nok tenkt seg en seier for å roe nervene noe. Barcelona, som står med to tap så langt, forventes nå å vinne hjemme mot Dynamo Kiev. Også lag som Man.Utd, Chelsea, Inter og AC Milan bør slå til med seier i denne tredje gruppespillsrunden. I Europaligaen er det svært få overraskelser så langt. Mest skuffende har nok vært Napoli og Leicester som står med et poeng hver i gruppe C. Det er også verdt å merke seg at den spanske serielederen Rel Sociedad står uten seier i gruppe B. Hvor høyt i kurs henger egentlig denne tittelen? Nystartede Conference League er heller ikke verd å nevne når vi snakker om Europeisk toppfotball.
Ch.League - Europaliga- Statistikk Tippetips - Live - TV-oversikt Tabeller  - Puber - Statistikk

 

15.10 FOTBALLHELG
Både Brasil og Argentina vant i natt og tok et nytt skritt nærmere VM fra den Sør-Amerikanske kvalike.n. Nå blir det uansett landslagspause for alle. Ligafotballen er tilbake og det er som vanlig en haug med spennende oppgjør å se frem i mot. I Premier League kan Man.Utd få det tøft borte mot Leicester, mens Brentford - Chelsea  er det nærmeste man kommer en toppkamp. I Serie A braker gigantene Juventus og Roma sammen, mens Barcelona tar imot Valencia til storoppgjør på Cam Nou. I Eliteserien er det fortsatt mye uavklart både i toppen og bunnen av tabellen. Molde - Tromsø og Glimt mot Sarpsborg 08 er viktig for begge ender av tabellen. Mer:

Pr.League - Eliteserien- Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

12.10 DANMARK TIL VM
Norge har fortsatt en mulighet, men prestasjonsmessig blir vi overgått av våre naboland. Danmark sikret seg VM-billett i kveld etter 1-0 over Østerrike i Parken. Danskene har vunnet alle sine kamper i gruppe F og har heller ikke sluppet inn mål. Herlige 27-0 lar seg høre. Også Sverige er i flytsonen. I kveld ble Hellas slått 2-0 på Friends Arena og blågult topper dermed gruppe B, to poeng foran selveste Spania. Av de øvrige nordiske sørget Teemu Pukki for finsk jubel i Kasakhstan. Han scoret begge målene i 2-0 seieren. Island slo Liechtenstein 4-0 i går, mens Færøyene tapte hederlige 0-1 for gruppetoer Skottland i gruppe F. Mer om alt her:
VM-kval. - VM-historie - Livescore - TV-oversikt - Statistikk - Norges landslag (alle kamper)

 

11.10 MORO, MEN LIKE LANGT
Mohamed Elyounussi skåret begge målene da Norge i dag slo Montenegro 2-0 på Ulleavaal. Norge beholder dermed 2.plassen i gruppe G når det nå gjenstår to kamper. Dessverre for Norge halte også Tyrkia i land seieren på overtid slik at dette langt fra er avgjort. Norge møter Latvia på Ullevaal 13.november før Nederland veter borte til en helt avgjørende kamp tre dager senere. I andre kamper i dag vant bl.a. nevnte Nederland 6-0 over Gibraltar, Island slo Liechtenstein 4-0, mens Tyskland fikk revansj mot Nord Makedonia med 4-0 seier. Tyskland er dermed kvalifisert for VM i Qatar 2022. Mer om alle kvalifiseringer landslaget her:
VM-kval. - VM-historie - Livescore - TV-oversikt - Statistikk - Norges landslag (alle kamper)

 

11.10 SPENNENDE INNSPURT
Norge møter i kveld Montenegro i en kamp som må vinnes. Nederland virker å ha delvis kontroll i gruppe G, men de oranges bortekamp mot Latvia var på ingen måter imponerende. Kan Norge faktisk ha en sjanse til å vinne gruppa? I så fall må både Montenegro slås i dag, samtidig som La tvia må slås i november. Da blir det i så fall en ren finale mot Nederland i Amsterdam. I øvrige europeiske VM-grupper ser fortsatt ut som alle de"store" har full kontroll. Land som Tyskland, Italia, Frankrike, Belgia og England er alle i føresetet i sine grupper. Mest spennende er det i gruppe B og H hvor henholdsvis Spania/Sverige og Russland/Kroatia kniver om 1.plassen.
VM-kval. - VM-historie - Livescore - TV-oversikt - Statistikk - Norges landslag (alle kamper)

 

08.10 HÅP!
Norge var nære seieren, men 1-1 borte mot Tyrkia gir håp før VM-kvaliken skal avgjøres. Med tre kamper igjen å spille er Norge fortsatt på 2.plass i gruppe G. Nederland, som idag slo Latvia 1-0 borte, er fortsatt den store favoritten, men Norge har fortsatt sjansen både til å vinne gruppa og å komme til play-off. Kristian Thorstvedt skåret Norges mål i dagens kamp. I Andre kamper ble det seire for bl.a Tyskland, Kroatia og Russland.  I den afrikanske kvaliken ble det i dag seiere for storlag som Egypt, Elfenbenskysten, Algerie og Kamerun. Mer om kvaliken her:
VM-status- VM-kval. - VM-historie - Livescore - TV-oversikt - Statistikk - Norges landslag (alle kamper)

 

08.10 HVEM GÅR TIL VM?
Noen er så og si klare, men det er fortsatt mye spenning igjen i de ulike VM-kvalifiseringene. Hele 32 land forsøker nå å passere det siste hinderet som gir deltagelse i neste års VM i Qatar. Noen små overraskelser har dukket opp i enkeltkamper, men de store nasjonene ser alle ut til å være godt på vei til et nytt VM. I natt tok bl.a Brasil sin niende strake seier etter 3-1 borte mot Venezuela. Landet ser derfor ut til å beholde sin fantastiske statistikk i forhold til deltagelse i samtlige VM-sluttspill. Vi har sett nærmere på status for samtlige kvalifiseringer på alle kontinent. Hvem ligger egentlig an til å gå til VM? Få oversikten her.
VM-status- VM-kval. - VM-historie - Livescore - TV-oversikt - Statistikk - Norges landslag (alle kamper)

 

04.10 HVEM GÅR TIL VM?
Noen er så og si klare, men det er fortsatt mye spenning igjen i de ulike VM-kvalifiseringene. Hele 32 land forsøker nå å passere det siste hinderet som gir deltagelse i neste års VM i Qatar. Noen små overraskelser har dukket opp i enkeltkamper, men de store nasjonene ser alle ut til å være godt på vei til et nytt VM. Vi har sett nærmere på status for samtlige kvalifiseringer på alle kontinent. Hvem ligger egentlig an til å gå til VM? Få oversikten her.
VM-status- VM-kvalifisering - VM-historie - Livescore - TV-oversikt - Statistikk - Norges landslag (alle kamper)

 

03.10 STATUS QUO
Etter en herlig fotballkamp på Anfield endte det 2-2 i toppoppgjøret mellom Liverpool og Man.City i dag. Mane ga Liverpoo ledelsen, Foden utlignet, før Salah igjen førte Liverpool i ledelsen med en mesterlig skåring. City kom likevel tilbake og De Bruyne sørget fortjent nok for 2-2 i en svært underholdene kamp. Chelsea topper nå PL,  et poeng foran Liverpool, mens både Man.City, Man.Utd, Everton og Brighton ligger to poeng bak. I den norske Eliteserien vant både Glimt og Molde borte og dermed er det fortsatt tre poeng som skiller de to. I bunnen fikk Tromsø et lite pusterom med 2-0 hjemme mot Haugesund. Mer om alt her:

Pr.League - Eliteserien- Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

01.10 FOTBALLHELG
Det blir en ligarunde til før det igjen blir fokus på VM-kvalifisering. Denne gang er det også mye å glede seg til. I Premier League er det klart for gigantmøte mellom Englands to beste lag,  de siste seongene,  når Liverpool tar imot Manchester City på Anfield søndag. Også i Spania blir det storkamp mellom Atletico Madrid og et Barcelona på hæla. I Serie A møtes Juventus og Torino til lokalopgjør, men kampen mellom Atalanta og AC Milan er ukens toppkamp fra Italia. I den norske Eliteserien gjenstår det nå kun ti kamper. Fortsatt er det helt åpent både rundt medaljer og i nedrykkskampen. Kristiansund mot Rosenborg er viktig i den første kategorien, mens Mjøndalen - Brann er en skikkelig "seks-poengs kamp" i bunnstriden. Mer om helgen her.

Pr.League - Eliteserien- Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

29.09 EUROPACUP
Andre runde i Europacupene er i gang. Sheriff Tiraspol stod for tirsdagens sjokk de de slo selveste Real Madrid 2-1 i Spania. Også Liverpool imponerte med 5-1 borte mot Porto, mens PSG slo Man.City med 2-0 i Paris. I dag har Juventus slått Chelsea 1-0, mens Ronaldo sikret 2-1 på overtid for Man.Utd mot Villarreal. Torsdag er det klart for Europaligaen. Serielederen i Italia, Napoli, møter da Spartak Moskva hjemme, mens danske Brøndby spiller mot Lyon i Frankrike. Også Conference League spilles torsdag. Bodø/Glimt møter denne gang CSKA Sofia borte. Få oversikt over cupene her:
Ch.League - Europaliga- Statistikk Tippetips - Live - TV-oversikt Tabeller  - Puber - Statistikk

 

26.09 FOTBALLHELGEN
En herlig fotballhelg er over. I England ble det seier for Man.City i toppkampen mot Chelsea, mens Arsenal vant 3-1 i lokalderbyet mot Tottenham. Man.utd tapte 0-1 hjemme for Aston Villa, mens Liverpool måtte nøye seg med 3-3 borte mot Brentford i en svært så fartsfylt kamp. I Serie A endte det 2-2 mellom Inter og Atalanta, mens alle øvrige storlag innkasserte seier. I La Liga vant Barcelona 3-0 over Levante, mens både Real Madrid og Atletico Madrid spilte uavgjort. I den norske Eliteserien spilte  Molde og Viking 2-2. Dermed har Glimt, som slo VIF 1-0, fått en 3-poengs luke på toppen av tabellen. I Bunnen tok både Brann, Tromsø og Stabæk viktige seire.

Pr.League - Eliteserien - Tabeller

 

24.09 FOTBALLHELG
En ny spennende fotballhelg står for tur. I England møtes to gullfavoritter når Chelsea og Manchester City braker sammen i London. Søndag blir det også moro med derbyet Tottenham - Arsenal. Ellers er det få toppkamper i de store ligaene denne helgen. Samtidig er alle kamper like viktig og det er ingen selvfølge at alle favorittene vinner! I den norske Eliteserien er spenningen på topp. Glimt topper poenget foran Molde og rett bak disse lurer også Kristiansund, Rosenborg og LSK. Foruten KBK har alle fordel av hjemmebane denne helgen. Få full oversikt over helgen her:

Pr.League - Eliteserien- Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

22.09 CUPDRAMA
Manchester United er ute av ligacupen etter å ha tapt 0-1 hjemme for West Ham. Også Chelsea og Tottenham var i trøbbel, men begge to tok seg videre etter straffer. I Ligacupens 4.runde blir bl.a kamp mellom West Ham og Manchester City, Arsenal - Leeds og Preston - Liverpool. I den norske cupen er både Vålerenga, RBK og Kristiansund ute. VIF tapte 0-3  hjemme mot Odd, Rosenborg tapte 3-1 i Stavanger mot Viking, mens KBK tapte 3-1 borte mot KFUM Oslo. Også LSK var i trøbbel, men reddet til slutt 3-2 etter ekstraomganger borte mot Grorud. I Italia tok endelig Juventus sin første ligaseier for året da Spezia ble slått 3-2 borte.

Ligacup - NM - Livescore - Nyheter
TV-oversikt - Tabeller - Tippetips

 

20.09 MIDTUKEFOTBALL
I helgen tok Bodø/Glimt tilbake tabelltoppen i Eliteserien, mens både Man.Utd, Chelsea og Liverpool har befestet sin posisjon på toppen av Premier League. I La Liga vant Real Madrid toppkampen borte mot Valencia, mens Juventus fortsetter å slite i Serie A. Etter fire kamper står "den gamle dame" fortsatt uten seier. Denne midtuken spilles det fulle ligarunder både i Spania, Italia og Frankrike, mens det er klart for 3.runde i Ligacupen i England. Denne gang blir også de store klubbene med. I Norge er det og så klart for 3.runde i cupen. VIF-Odd og Viking - Rosenborg blir storkampene denne runden. Mer:

Ligacup - NM - Livescore - Nyheter
TV-oversikt - Tabeller - Tippetips

 

17.09 FOTBALLHELG
Newcastle og Leeds tjuvstartet helgen PL med 1-1 på St.James Park. Utover helgen er det forøvrig  mange opplagte favoritter i den engelske toppeserien denne gang. Storkampen spilles søndag når Tottenham får besøk av nabo Chelsea. I spanske La liga blir det toppkamp og spennende når serielder Real Madrid møter serietoer Valencia borte. Også i Italia spilles det storkamp. Juventus har fått en elendig start på årets sesong og står faktisk uten seier etter te kamper. Lettere blir det neppe når ubeseirede AC Milan kommer på besøk i Torino. Molde tok over serieledelsen etter forrige runde i Eliteserien. Bortekamp mot Vålerenga kan bli tøft selv om Oslo-gutta har vist en svært ujevn sesong så langt. Mer om helgen her:

Pr.League - Eliteserien- Livescore -
TV-oversikt - Nyheter - Tabeller Tippetips - Statistikk

 

15.09 SEIER FOR STORLAG
..
Og tap for storlag. I Champions League finnes det ingen små klubber og det er vanskelig å kalle noe resultat for overraskende. I dag ble de uansettt tre poeng for lag som Borussia Dortmund, Real Madrid, Ajax, Manchester City og Liverpool. Det var kanskje som forventet. Atletico Madrid klarte bare 0-0 hjemme mot Porto, mens pengeklubben PSG måtte nøye seg med 1-1 borte mot Brügge. Det er det vel ingen som er misfornøyd med. Mest spennende var det på Anfield hvor Milan snudde 1-0 til 1-2 rett før pause. De røde kom derimot tilbake og Henderson sørget for 3-2 med et herlig skudd. Mer om alt:
Ch.League - Europaliga- Statistikk Tippetips - Live - TV-oversikt Tabeller  - Puber - Statistikk

 

14.09 EUROPACUP
Så er det igjen klart for nye kamper i Champ.League og Europaligaen. Som vanlig er det en haug med gode lag med, men CLs gruppe B skiller seg ut som en "dødens gruppe" Porto, Liverpool, AC Milan og Atl.Madrid vil alle få en tøff reise mot avansement. Onsdag møter Atletico Porto, mens Liverpool får besøk av AC Milan. Dagens storkamp går mellom Bayern München og Barcelona i Tyskland. Vårt nordiske håp, Malmö, møter Juventus hjemme. Danskene har med Brøndby i Europaligaen, mens Bodø Glimt skal forsøke seg i nystarted Conference League. Her finner man også storlag som Tottenham , Roma og Feyenoord. Få mer om de to største cupene her:
Ch.League - Europaliga- Statistikk Tippetips - Live - TV-oversikt Tabeller  - Puber - Statistikk

 

12.09 MOLDE TILBAKE PÅ TOPP
Ohi Omoijuanfo skåret to da Molde banket Mjøndalen hele 4-0 i kveld. Samtidig måtte Bodø/Glimt nøye seg med 1-1 hjemme mot Odd. Dermed er Molde tilbake på topp, et poeng foran Glimt. Kristiansund, som slo Sarpsborg 2-1 borte, følger nærmest. De ligger nå henholdsvis fire og tre poeng bak de to i tet.
I England hadde Liverpool få problemer med å slå Leeds 3-0 på Elland Road. De røde er dermed à poeng med Man.Utd og Chelsea på toppen av Premier League.

Pr.League - Eliteserien- Livescore -
TV-oversikt - Nyheter - Tabeller Tippetips - Statistikk

 

07.09 ENKELT FOR NORGE
Norge vant oppskriftsmessig enkelt over Gibraltar. Braut Haaland stod for tre nye mål, men også Kristian Thorstvedt og Aleksander Sørloth tegnet seg på skåringslisten i 5-1 seieren på Ullevaal. I Nederland ble samtidig Tyrkia knust 6-1 og dermed er vi oppe på 2.plass på tabellen, kun med dårligere målforskjell en nederlenderne. Fire kamper gjenstår og Norge neste reise bærer til den svært viktige kampen borte mot Tyrkia i oktober. I øvrige kamper i dag ble det igjen seier for Danmark i gruppe F. Danskene har dermed herlige 22-0 i målforskjell og står med full pott etter seks kamper. Kun total kollaps kan hindre et nytt VM for den danske dynamitt.
VM-kvalifisering - VM-historie - Livescore - TV-oversikt - Statistikk - Norges landslag (alle kamper)

 

04.09 VIKTIG SEIER
Norge slo Latvia 2-0 i Riga og henger godt med i VM-kvalgruppe G. Norge hade full kontroll på kampen og mål av Haaland på straffe, samt et velplassert skudd av Mohammed Elyounoussi sørget også for de viktige poengene. Norge er da à poeng med Nederland (10), mens Tyrkia topper gruppa med 11 poeng. Alle lagene har nå spilt fem kamper. Norge avslutter denne VM-runden med hjemmekamp mot Gibraltar på tirsdag. For de øvrige nordiske går det også bra. Finland slo Kasakhstan 1-0 og ligger på 2.plass i gruppe D. Danmark tok sin femte strake seier med 1-0 borte mot Færøeyene og topper gruppe F. Også svenskene leder sin gruppe. De slo Spania på torsdag og møter Hellas borte på onsdag. Alle resultat og tabeller:
VM-kvalifisering - VM-historie - Livescore - TV-oversikt - Statistikk - Norges landslag (alle kamper)

 

01.09 BARE NESTEN
Norge kjempet seg til 1-1 hjemme mot Nederland. En stolpe stod i veien for Haaland og Norges andre, men det ville vært å ta i å kalle dette ufortjent. De oransje var best i det meste og vi skal tross være glad for at vi holdt unna. Samtidig var det en god kamp av Norge og et steg i riktig retning. Tyrkia avga også poeng i dag og VM-gruppe H er nå vidåpen etter fire kamper. I gruppe A ledet Irland 1-0 borte mot Portugal, men Ronaldo våknet til slutt, scoret to og sikret Portugisisk seier på overtid. I gruppe F fortsetter Danmark å overbevise. I dag ble Skottland slått 2-0. Danskene står dermed med fire seiere og har allerede en fot i VM. Mer om alt:
VM-kvalifisering - VM-historie - Livescore - TV-oversikt - Statistikk - Norges landslag (alle kamper)

 

30.08 VM-KVALIFISERING
Denne midtuken blir det igjen fokus på VM-kvalifisering. Det spilles kamper på alle kontinent og for flere begynner det å haste med å vinne. Norge har startet ok med to seire og et tap. Nå venter imidlertid sterke Nederland på Ullevaal onsdag før det blir bortekamp mot Latvia lørdag. I den sør-Amerikanske kvaliken ser både Brasil og Argnetina ut til å ha full kontroll. Brasil står med full pott på seks kamper og også Argentina har en luke ned til de andre. De møter henholdsvis Chile og Venezuela på bortebane. Få full oversikt over alle kamper og tabeller her.
VM-kvalifisering - VM-historie - Livescore - TV-oversikt - Statistikk - Norges landslag (alle kamper)

 

23.08 WEST HAM TIL TOPPS
West Ham knuste Leicester 4-1 og går dermed rett til topps på tabellen. Michael Antonio var igjen an avgjørende faktor for the Hammers. I kveld ble det to mål og en assist på kraftpluggen. Leicester fikk en mann utvist, men hadde aldri noe å stille opp med i London. West Ham leder Premier League på målforskjell etter to runder. Også Chelsea, Liverpool, Tottenham og Brighton står med full pott etter de to første kampene. Kommende helg møtes Liverpool og Chelsea på Anfield, mens ligaleder West Ham får besøk av Crystal Palace.

Pr.League - Eliteserien- Livescore -
TV-oversikt - Nyheter - Tabeller Tippetips - Statistikk

 

16.08 STORLAG I TRØBBEL
Både Arsenal og Manchester City tapte sine kamper i ligastarten i Premier League. Arsenal tapte 2-0 borte mot nyopprykkede Brentford, mens City tapte 1-0 for Tottenham i London. Både Man.Utd, Liverpool og Chelsea vant komfortabelt. I Eliteserien ledet Molde 2-0 borte mot Viking til pause, men siddisene vant etter tre mål i 2.omgang. Glimt tok dermed innpå serielederen etter 1-0 mot LSK på Åråsen. I tysk Bundesliga måtte Bayern nøye seg med uavgjort1-1 mot Bor Mgb, mens Haalands Dortmund vant 5-2. I Spania klarte storlagene ser bedre. Her bel det seier for både Barcelona, Atletcio og Real Madrid.

Pr.League - Eliteserien- Livescore -
TV-oversikt - Nyheter - Tabeller Tippetips - Statistikk

 

13.08 FOTBALLHELG
Så er det endelig klart for ligastart i England. Allerede i kveld møtes Brentford og Arsenal, mens Man.Utd får besøk av Leeds til klassisk kamp på Old Trafford tidlig lørdag. Helgens storkamp fra PL spilles søndag da regjerende mester City kommer til London og Tottenham. Også spanske La Liga og tyske Bundesliga sparkes i gang denne helgen. Haalands Dortmund åpner hjemme mot Eintracht Frankfurt. Her hjemme er det ny runde i Eliteserien. Få alt om helgen her:

Pr.League - Eliteserien- Livescore -
TV-oversikt - Nyheter - Tabeller Tippetips - Statistikk

 

08.08 MÅLFEST I ELITESERIEN
Fem kamper ble spilt i Eliteserien i dag. Det endte med hele 25 mål! Serieleder Molde lå under 2-3 for Haugesund, men snudde det hele og vant til slutt med 5-4. Viking slo Kristiansund 3-2, mens Sandefjord og LSK delte poengene med 1-1. I bunnstriden tettet det seg til med 3-2 seier for Tromsø borte mot Mjøndalen og med 3-1 seier for Stabæk på eget gress mot Sarpsborg. Molde topper nå med hele åtte poeng til Glimt og LSK. De to sitnevnte har uansett en kamp til gode. I bunnen kaver Brann nederst med fattige syv poeng, mens kun to poeng skiller Sarpsborg på 12.plass og Stabæk nest nederst.
Eliteserien

 

04.08 SNART MER FART!
Etter en stille periode nærmer det seg igjen ligafotball i hele Europa. Kommende helg er det ligastart i Frankrike, mens 2.runde spilles i Skottland. Eliteserien fortsetter også til helgen. Lørdag er det også OL-finale mellom Brasil og Spania, mens Manchester City og Leicester møtes i Community Shield. Så, helgen etter braker det løs i både Premier League, La Liga og Bundesliga. I Italia venter de litt lengre. Serie A har start 21.august. Følg med på våre sider for oppdateringer rundt alle ligaer de nærmeste dagene. Månedens TV-oversikt vil også være på plass snart!
Pr. League - Eliteserien - Livescore - TV-oversikt - Nyheter  -Tabeller - Statistikk - FA Cupen

 

17.07 ELITESERIE
Noen får ferie, men for de fleste lagene i Eliteserien blir det mye kamper utover. Det spilles full runde denne helgen, mens det neste onsdag og søndag vil bli spilt kamper fra 1. og 2.runde. Viking, Vålerenga, Bodø Glimt, Tromsø, Rosenborg og Kristiansund får pause etter denne helgen, mens lag som LSK, Mjøndalen, Odd, Stabæk, Sarpsborg og Sandefjord spiller tre kamper i løpet av en uke. Også i Allsvenskan spilles det kamper og også den danske superligaen sparkes i gang denne helgen. Øvrige europeiske ligaer begynner i august.
EM 21 - Copa America - Eliteserien

 

12.07 ITALIA MESTER
England tok ledelsen allerede etter to minutter på Wembley. Luke Shaw var den noe overraskende målskorer. Italia hadde så mye av spillet, men det ble skapt få sjanser utover i omgangen. Etter hvilen var det jevnere, men nå var det Italia sin tur. Forsvarsspiller Bonucci var raskest fremme på en retur og utlignet. Et par halvgode sjanser til tross, ingen av lagene klarte å finne flere åpninger og kampene ebbet ut med 1-1. Etter to forsiktige ekstraomganger var det så klart for straffer. Belotti bommet for Italia, men både Rashford, Sancho bommet for England. Dermed fikk vanligvis så sikre Jorghino muligheten til å avgjøre, men også han bommet. 19-årige Bukayo Saka fikk så et for stort press. Ny straffebom og Italiensk triumf.
EM 21 - Copa America -Eliteserien

 

08.07 KLARE FOR FINALE
England er endelig klare for en ny finale etter at Danmark ble slått 2-1 på Wembley. Danskene tok ledelsen og hang godt med, men et selvmål av Simon Kjær, samt et svært omdiskutert straffspark, som Kane skåret på, sørget til slutt for britisk jubel. Italia, som slo ut Spania tirsdag,  venter i finalen søndag. 
I Copa America er det klart for superfinale mellom Brasil og Argentina. Sistnevnte slo ut Colombia etter 1-1 og senere straffesparkkonkurranse. Finalen fra Copa Amerika sendes på Viasat.
EM 21 - Copa America -Eliteserien

 

06.07 SPENNENDE DAGER
Det nærmer seg avgjørelse i både EM og Copa America. Tirsdag og onsdag spilles semifinalene i begge mesterskapene, mens finalene går av stabelen neste søndag. I EM møtes gigantene Spania og Italia tirsdag, mens outsider Danmark håper å kunne overraske England på Wembley onsdag. I natt tok Brasil seg til finalen i Copa America etter 1-0 mot Peru. Argentina og Colombia braker sammen natt til  onsdag. Alle kampene fra Copa Amerika sendes på Viasat/Viaplay. Inne i mellom alt dette er det også plass til kamper fra Eliteserien. Mest spennende blir det søndag 15:30 da erkefiendene Vålerenga og LSK braker sammen på Intility Arena. Mer om alt: 
EM 21 - Copa America -Eliteserien

 

30.06 KVARTFINALER
England slo endelig Tyskland i en avgjørende kamp og er klare for kvartfinale mot Ukraina. Sistnevnte slo ut Sverige på overtid, men vi har fortsatt et nordisk håp i Danmark. Danskene møter Tsjekkia lørdag. Fredag spilles Sveits - Spania og Belgia - Italia. I Copa America er d et også klart for kvartfinaler. Argentina, Brasil og Uruguay spiller i hver sin. Mens man venter på helgen kan man følge norsk Eliteserie både i dag og torsdag.
EM 2021 - Copa America 2021

 

26.06 SLUTTSPILL
Storlagene er videre og det er også Sverige og Danmark. EM er nå tilbake med sluttspill og 8.delsfinaler. Storkampene står nå i kø de neste dagene og med gode muligheter for outsiderne. Danmark bør ha gode muligheter mot Wales, mens Sverige også kan kalles heldige som møter Ukraina. Inne i mellom disse blir det svært spennende mellom Belgia - Portugal, Nederland - Tsjekkia, Kroatia - Spania og Frankrike - Sveits. I den nest siste 8.delsfinalen braker det så løs på Wembley når England tar imot sin erkefiende Tyskland. Få oversikten:
EM 2021 - Copa America 2021

 

21.06 DANSK JUBEL
Danmark vant sine første kamp i EM, men det var også nok til å avansere fra gruppe B. Med 4-1 over Russland ble Danmark nr.2 bak Belgia. Sistenvnte slet lenge emd Finland, men til slutt endte det i en oppskriftsmessig 2-0 seier. Tidligere i dag tok osgå Østerrike seg videre med 1-0 over Ukraina, mens Nederland cruiset inn til gruppeseier med 3-0 over Nord-Makedonia. I Morgen spilles Tsjekkia - England og Kroatia - Skottland. Her har alle lag mulighet til å gå videre. I Copa America vant i natt Peru 2-1 over Colombia. Uruguay og Chile spilles nå og kan sees live på Viasport1.
EM 2021 - Copa America 2021

 

17.06 EM OG COPA AMERICA
Nederland hadde ingen  problemer med Østerrike og vant 2-0 i kveld. "Oranje" er dermed klare for sluttspillet. Det er også Italia og Belgia. Sistnevnte lå tidlig under 1-0 for Danmark i Parken, men innbytter Kevin De Bruyne snudde kampen med både målgivende og eget mål. Fredag har både England og Tsjekkia mulighet til å avansere fra gruppe D, mens Sverige helst må slå Slovakia for å henge med i gruppe E. Også i Copa America fortsetter kampene. Colombia mot Venezuela endte 0-0 i kveld, mens Brasil skal i aksjon mot Peru klokken 02:00 i natt (Viasport)
EM 2021 - Copa America 2021

 

13.06 EM OG COPA AMERICA
EM fortsetter og i dag ble det seier for England mot Kroatia og for Østerikke mot Nord-Makedonia. Nedeland sparker i gang sitt EM med kamp mot Ukraina kl.21:00. Også i Sør-Amerika blir det fart og moro når den 47.utgaven av Copa Amerika sparkes i gang i Brasil. Viasport sender kampene som har starttid 23:00 og 02:00 i natt. Vertsnasjonen Brasil møter Venezuela til åpningskamp i kveld. I vår hjemlige Eliteserie ble det i dag seier for LSK, Glimt og Godset, mens Viking slo VIF 4-1. Mer om alt:

 

11.06 EM 2021
Så er det endelig klart for sommerens høydepunkt.  Tyrkia og Italia sparker i gang EM i kveld. Hele 11 land er arrangører for årets EM. Mesterskapet skulle jo egentlig ha gått av stabelen i fjor, men av kjente årsaker måtte vi altså vente helt til nå. Nå blir det bare spennende å se hva mesterskapet kan by på. Vil favorittene Belgia, Frankrike eller Tyskland innfri? Og hva med outsidere som Wales, Finland og Nord-Makedonia? Moro blir det uansett. I vårt EM-studio finner du nå alt om mesterskapet. Få oversikt over kampene, tv-tidene, spillerne, dommerne, stadion og alt annet viktig her: EM 2021

 

31.05 STILLE UKE
Med slutt på både europeiske ligaer, europacuper, samt at det nå blir pause i Eliteserien, gjør at den kommende uken blir ganske stille. Noe skjer, men nå handler det mest om privatlandskamper og U21 EM. Norge møter Luxembourg og Hellas i treningskamper på Ullevaal 2. og 6.juni. I Sør-Amerika spilles det et par kamper i VM-kvaliken, mens Toppserien spiller full runde lørdag. Vi foreslår at det fine været nytes denne uken. Snart begynner nemlig sommerens høydepunkt; EM!
Pr.League - Eliteserien- Livescore -
TV-oversikt - Nyheter - Tabeller

 

28.05 FOTBALLHELG
Champions League finalen står igjen, men det blir et slags antiklimaks når sesongen er slutt i de store ligaene. Heldigvis har vi Eliteserien og trøste oss med og snart begynner EM! Denne helgen blir selvfølgelig Chelsea - Man.City det store høydepunktet med CL-finale i Portugal lørdag. I Norge spilles det nye kampre søndag, men det er vanskelig å peke på noen storkamper. Mest spennende blir det vel å se om Brann endelig klarer å vinne. Bergenserne møter Strømsgodset hjemme.

Pr.League - Eliteserien- Livescore -
TV-oversikt - Nyheter - Tabeller Tippetips - Statistikk

 

27.05 VILLARREAL MESTER
Det ble svært dramatisk da spanske Villarreal sikret seg sin første store tittel. Man.United var favoritter og manager Solskjær hadde nok håpet å sikre seg sin første tittel som sjef. Slik gikk det uansett ikke. United dominerte spillet stort i 1.omgang, men det var de gulkledde som scoret først ved Gerard Moreno etter halvtimen spill. Etter pause fortsatte United å kjøre og fikk også sin utligning ved Cavani. Villarreal våknet så i ekstraomgangene, men ingen klarte å sette det avgjørende målet. Dermed straffer. Etter hele 21 straffespark ble til slutt keeper De Gea syndebukk da hans straffe ble reddet. Dermed gul jubel!

Europaligaen - Statistikk

 

23.05 AVGJØRELSEN
Så er det hele avgjort i de store ligaene. I går sikret Atletico Madrid La-Liga-tittelen med nok et avgjørende mål av Luis Suarez. I dag var det ny spenning i Premier League da Liverpool og Chelsea tok de siste CL-plassene. Mye takket være at Leicester tapte 2-4 hjemme for Tottenham. Manchester City feiret ligagulet med hele 5-0 hjemme mot Everton og helten Sergio Agüero takket for seg med to nye mål. Fra Championship rykker Norwich og Watford opp, men Brentford og Bransley spiller Play-off finale om en siste ledig plass i neste års PL. Lille er til slutt ligamester i Frankrike etter 2-1 borte Angers i kveld.
Eliteserien- Livescore -
TV-oversikt - Nyheter - Tabeller Tippetips - Statistikk

 

21.05 SISTE SJANSE
Så skal det hele avgjøres. Blir det Atletico eller Real Madrid som vinner La Liga, blir det Lyon, PSG som vinner Ligue 1 og hvem tar dem siste CL-plassen i England? Mye står på spill når en runde gjenstår i de store ligaene. Vi tror Ateltico vinner La Liga, at Lyon surrer det til slik at PSG vinner i Frankrike og at Liverpool og Leicester sikrer seg CL-plass foran Chelsea. I Norge spilles det en ny runde i Eliteserien, men det er først på mandag. Mer om alt her:

Pr.League - Eliteserien- Livescore -
TV-oversikt - Nyheter - Tabeller Tippetips - Statistikk

 

18.05 INNSPURTEN
Så er det klart for en spennende siste uke med kamper fra de store europeiske ligaene. Nå får vi svar på både hvem som vinner La Liga, hvilke lag som kaprer de gjeve Europacupplassene, hvem som rykker ned og hvem som rykker opp. I Premier League står det mellom Chelsea, Leicester og Liverpool i kampen om CL-plass og allerede onsdag kan mye være avgjort. I Spanske La Liga leder fortsatt Atletico Madrid og det er nå bare bykollega Real som kan ta dem igjen. Siste runde spilles uansett ikke før til helgen. I Eliteserien tar Rosenborg imot et Brann på hæla på Lerkendal onsdag.
Pr.League - Eliteserien- Livescore -
TV-oversikt - Nyheter - Tabeller Tippetips - Statistikk

 

15.05 LEICESTER CUPMESTER
Så skulle det endelig lykkes for Leicester i en FA Cupfinale. Youri Tielemans ble matchvinner med et nydelig langskudd etter 64. min. Like mye heder skal også keeper Kasper Smeichel ha. Den danske keeperen vartet opp med noen fantastiske redinger da Chelsea presset på for utligningen. Chelsea fikk også et mål annulert for offside kort tid før slutt. Det hold tuansett  helt inn for revene og etter fire tapte finaler kan nå Leicester endelig heve FA Cup-trofeèt.

Pr. League - Eliteserien - Livescore - TV-oversikt - Nyheter  -Tabeller
Tippetips - Statistikk - FA Cupen

 

03.05 TV-FOTBALL
Så går vi inn i den siste måneden med fotball fra de store ligaene. Samtidg sparkes det endelig i gang i den norske Eliteserien. En rekke høydepunkter i form av store finaler og ligainnspurter venter de nærmeste ukene. Ligamessi er det absolutt mest spennende i Spania hvor hele fire klubber kan ta gull. Barcelona mot Atletico Madrid  blir derfor særs spennende 8.mai. Det blir også moro med FA-cupfinale, finaler i både Europalia og Champions League samt mye, mye mer! g  Få full oversikt her:  
TV-Oversikt

 

30.04 FOTBALLHELG
Det nærmer seg slutten og igjen spilles det en rekke spennende og avgjørende kamper rundt om kring i de store ligaene.Toppkampen mellom Man.Utd og Liverpool oppfyller alle kriteriene for å være en storkamp og har avspark på Old Trafford søndag kl.17:30. Det handler uansett ikke om ligagull denne gang. I Spania er derimot spenningen på topp i forhold til seriemesterskapet. Barcelona surret det til i midtuken og det skiller nå kun tre poeng mellom 1. og 4.plass når alle har fem kamper igjen.

Pr. League - Ligacup - Livescore - TV-oversikt - Nyheter  -Tabeller
Tippetips - Statistikk

 

25.04 CITY VANT LIGACUPEN
Manchester City var best, men så ikke ut til å få det avgjørende målet mot Tottenham på Wembley. I det 82.minutt dukket imidlertid Aymeric Laporte opp og sørget for kampens eneste mål. Manchester City da dermed juble for sin fjerde strake seier i ligacupen, på samme måte Liverpool gjorde det mellom 1981 og 1984. Disse to deler også æren av å være de mestevinnende av cupen med sine åtte titler hver.
I Premier League i dag vant Burnley hele 4-0 borte mot Wolves, Leeds og Man.Utd spilte 0-0, mens det også endte uavgjort, 2-2, mellom Aston Villa og WBA. I Spania gikk serieleder Atletico Madrid på et 2-1 tap for Athletic Bilbao og hele fire lag kjemper nå om La-Liga tittelen.

Pr. League - Ligacup - Livescore
TV-oversikt - Nyheter  -Tabeller
Tippetips - Statistikk

 

23.04 FOTBALLHELG
Mange storlag har fått en stygg ripe i lakken etter den siste ukes hendelser. Det er uansett grunn til å tro at hverken spillere eller trenere har vært nevneverdig involvert. Det burde derfor fortsatt være håp om at det vil konkurreres på et rettferdig grunnlag og at spenningen først og fremst ligger på fotballbanen og ikke utenfor. Denne helgen handler det igjen om innspurten i de store ligaene, samt om finalen i ligacupen. Man. City og Tottenham braker sammen på Wembley søndag. Mer om alt:

Pr. League - Ligacup - Livescore - TV-oversikt - Nyheter  -Tabeller
Tippetips - Statistikk

 

21.04 ÅTTE POENG UNNA
Ligaleder Manchester City kom under 1-0 borte mot Aston Villa, men snudde til 2-1. Det så uansett stygt ut da Josh Stones fikk rødt kort på slutten av første omgang. City holdt uansett unna og når også Villas Matty Cash fikk marsjordre kunne City ro i land nok en seier. De lyseblp trenger nå kun åtte poeng på sine siste fem kamper for å sikre seg sin syvende ligatittel. Tottenham tok også en viktig seier i kveld. Også her var det mostanderen som tok føringen da Danny Ings headet Southampton i ledelsen. Gareth Bale sørget imidlertid for 1-1 før Heung-min Son sikret seieren med et straffespark rett før slutt.

Livescore - TV-oversikt - Nyheter Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

19.04 SPENNENDE!
IFK Gøteborg vant 2-0 hjemme mot AIK i kveld. Kolbein Sigthorsson scoret begge for hjemmelaget. I Varberg vant Elfsborg fortjent 3-1. Bare Djurgården og Malmö har derimot full pott etter to kamper i Allsvenskan. I tyrkisk 2.divisjon lå Ümraeniyespor under 2-0, men snudde på flott vis og vant 4-3 på eget gress mot Ankaraspor. Mye av æren for seieren tilfaller Lanran Kehinde etter et supert hat-trick. I spansk L Liga 2 endte det 1-1 både mellom Almeria og Espanyol og i kampen Leganes - Ponferradina. I England har fotballen tatt kvelden..

Livescore - TV-oversikt - Nyheter Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

19.04 MIDTUKEFOTBALL
Ingen Europacup denne midtuken, men det spilles istedet en rekke spennende ligakamper i alle de store ligaene. I kveld får Leeds besøk av et Liverpool som helst bør ta tre poeng i kampen om den viktige 4.plassen i Pr.League. Også Chelsea, Tottenham, Leicester og Manchester City skal i aksjon de neste dagene. I Bundesliga skal både Bayern og Leipzig ut i vanskelige kamper. For spenningens skyld bør førstnevnte tape, mens Leipzig vinner. Også i Spania og Italia er det full fart og mye kan bli avgjort de neste dagene.
Pr. League - FA cup - Livescore -
TV-oversikt - Nyheter- Tabeller Tippetips - Puber - Statistikk

 

16.04 FOTBALLHELG
Det nærmer seg slutten og hvert poeng blir nå viktig. Det er derimot kun i spanske La Liga og i franske Ligue 1 at ligagullet ikke virker klart. Mer spennende er det rundt neste års CL-plasser, samt i nedrykksstriden. I England gjenstår det nå 7 runder og lag som Chelsea, West ham, Leicester og Liverpool kjemper om to ledige CL-plasser. I bunnen er Sheffield United fortapt, mens WBA virkelig har funnet formen i rett tid. Kan de klare det? I Spania virker det greit for Real Madrid og Atletico, mens Barcelona skal cupfinale mot Atletic Bilbao. Alle tre kan ta gullet. I Tyskland må Leipzig slå Bremen og samtidig håpe at Bayern får problemer borte mot Wolfsburg. Inter virker sikre i Italia, men en seier i storkampen mot Napoli kan være den siste spikeren i kista. Det spilles også semifinaler i FA cupen denne helgen. Få full oversikt her:
Pr. League - FA cup - Livescore -
TV-oversikt - Nyheter- Tabeller Tippetips - Puber - Statistikk

 

14.04 EUROPACUP
Semifinalene i Champions League er klare. Tirsdag vant Bayern 1-0 i Paris, men PSG går likevel videre etter flere bortemål. Også Chelsea tapte 0-1 for Porto, men også her gikk hjemmelaget videre til slutt. I dag endte det 0-0 mellom Liverpool og Real Madrid og bortelaget er dermed videre. I Tyskland tok Dortmund ledelsen, mens Man.City snudde til 2-1 og sikret avansement til semifinalen. I morgen spilles det kvartfinale i Europaligaen. Ingen av hjemmelagene vant i første kamp og det kan virke som grei skuring for både Man.Utd, Slavia Praha, Villarreal og Roma. Eller er det ikke det..
Ch.League - Europaliga - Statistikk - Pr.League - Live - TV-oversikt

 

14.04 EUROPACUP
En semifinale i Europacupen henger høyt for de fleste. Denne uken skal det også avgjøres, men er alt avgjort allerede? I et normalt fotballår ville det kanskje virket slik, men uten hjemmebanefordelen, kan man nok regne med en overraskelse eller to Tirsdag vant Bayern 1-0 i Paris, men PSG går likevel videre etter flere bortemål. Også Chelsea tapte 0-1 for Porto, men også her gikk hjemmelaget videre til slutt. I dag skal Liverpool forsøke å snu 1-3 når Real Madrid komme til Anfield, og Haaland og Dormund må ta igjen Man Citys 2-1 ledelse. I Europaligaen vant ingen av hjemmelagene i første kamp og det kan virke som grei skuring for både Man.Utd, Slavia Praha, Villarreal og Roma. Eller er det ikke det..
Ch.League - Europaliga - Statistikk - Pr.League - Live - TV-oversikt

 

09.04 FOTBALLHELG
Europacup er stas, men lite kommer foran den nasjonale ligafotballen. Real Madrid tar i mot Barcelona til et nytt El Classico lørdag. Det er selvfølgelig knyttet ekstra stor spenning til oppgjøret denne gang. Begge jager ledende Atletico og seier her kan bli helt avgjørende. I England er Tottenham - Man.United høydepunktet. Bortelaget virker trygge, men kan også Spurs sikre plass i CL neste år? I både Italia og Tyskland virker det meste avgjort og det er også få storoppgjør å glede seg til denne gang.
Premier League - Livescore -
TV-oversikt - Nyheter- Tabeller Tippetips - Puber - Statistikk

 

07.04 EUROPACUP
Det er klart for kvartfinaler i både Champions League og Europaligaen. Kun de beste er nå igjen og særlig i Champions League står storkampene i kø. I går vant Real Madrid 3-1 over Liverpool, mens Manchester City vant 2-1 hjemme mot Haalands Dortmund. I dag tar Porto imot Chelsea, mens PSG møter Bayern München. Torsdagen er som vanlig satt av til Europaliga. Man.Utd og Arsenal ser ut til å være naturlige favoritter mot henholdsvis Granada og Slavia Praha, mens Roma - Ajax og Villarreal - Dinamo Zagreb virker mer åpent. Få full oversikt er:
Ch.League- Puber- Statistikk - Europaliga - Live - TV-oversikt

 

02.04 TV-FOTBALL
Klubbfotballen er tilbake og denne måneden blir også det meste avgjort. I tillegg til spenningen rundt de ulike ligavaslutninger, skal det også spilles kvartfinaler i både Champ. League og Europaligaen. Den norske Eliteserien skulle også ha blitt sparket i gang denne helgen, men her er seriestarten utsatt til første helgen i mai. Av høydepunkter kan vi nevne toppkamp i Bundesliga mellom Bayern München og Leipzig, El Classico mellom Real Madrid og Barcelona, spennede PL-oppgjør som Arsenal mot Liverpool og Tottenham - Man.Utd og CL-moro med Real Madrid - Liverpool og PSG Mot Bayern München. Få full oversikt her:  TV-oversikt

 

30.03 HÅPET TILBAKE
Det norske landslaget svarte på de siste dagers kritikk på en strålende måte. Med herlige 1-0 borte mot Montenegro er det fortsatt håp om VM-billett. Alexander Sørloth stod for avgjørelsen da han var raskest frempå og bredsidet inn Mohamed Elyounoussis strålende forarbeid. Montenegro yppet seg noe i begynnelsen av 2.omgang, men denne gang var det norske laget på tå hev og stoppet alle muligheter. Norge er dermed à poeng med Nederland og Montenegro etter 3 kamper. Tyrkia topper gruppen, selv om de måtte nøye seg med 3-3 hjemme mot Latvia i dag. Nederland har uansett best målforskjell etter at de banket Gibraltar 7-0 borte.
VM-kvalifisering - VM-historie - Livescore - TV-oversikt - Statistikk - Norges landslag (alle kamper)

 

27.03 YDMYKET
Det er flust av unge talenter i norsk fotball og mange av dem gjør det også bra i ulike utelandske ligaer. Det er uansett forskjell på gutter og menn. Tyrkia har rutinen, råskapen og entusiamen som Norge mangler. 0-3 mot Tyrkia var vel forjent og satte på mange måter en sluttstrek for Norges VM-drøm før den hadde begynt. Dette var en naiv, skuffende innsats fra både lag og trener. Heldigvis lærer vi av våre feil. Om et par år kan vi prøve igjen.. I dagens andre kamper i Norges gruppe vant Montenegro 4-1 over Gibraltar, mens Nederland slo Latvia 2-0. På tirsdag møter Norge Montenegro borte.
VM-kvalifisering - VM-historie - Livescore - TV-oversikt - Statistikk - Norges landslag (alle kamper)

 

24.03 STUSSELIG SEIER
Norge åpnet VM-kvalifiseringen med  3-0 borte mot Gibraltar. Tre poeng er alltid viktigst, men dette var en stusselig opptreden av Solbakkens utvalgte. Mot en slik motstander hadde vi rett og slett forventet mer. Nye viktige og ikke minst tøffere oppgjør venter imidlertid. Det var kanskje greit å ta det litt med ro denne gang. Lørdag får vi besøk av Tyrkia, mens Montenegro venter på bortebane neste tirsdag. I dagens andre kamper i vår gruppe vant Tyrkia overraskende 4-2 over Nederland, mens Montenegro slo Latvia 2-1 i Riga. Mer om det hele:
VM-kvalifisering - VM-historie - Livescore - TV-oversikt - Statistikk - Norges landslag (alle kamper)

 

24.03 VM-KVALIFISERING
Boikott eller ei, ligafotballen tar uansett en pause når VM-kvaliken i Europa sparkes i gang. Norge er i gruppe med Gibraltar, Montenegro, Tyrkia, Latvia og Nederland. Den neste uken vil Norge møte de tre førstnevnte. Forhåpentligvis vil dette være en overkommelig oppgave for våre unge helter. Også i resten av verden spilles det VM-kvalifisering. Mange kamper har uansett blitt utsatt p.g.a. Covid 19 og restriksjoner mot reising. Få full oversikt over alle kvalifiseringer her. Les deg også opp på tidligere VM med vår komplette VM-historikk!
VM-kvalifisering - VM-historie - Livescore - TV-oversikt - Statistikk - Norges landslag (alle kamper)

 

19.03 FOTBALLHELG
Denne helgen byr på både cup og ligafotball. I England er det klart for kvartfinaler i FA cupen. Bournemouth er eneste lag igjen utenfor PL og storoppgjørene går mellom Everton - Manchester City og Leicester - Manchester United. I italia, Tyskland og Spania spilles det ordinære ligarunder.Det ser ut til å være mange favoritter, men kamper som Sociedad - Barcelona, Roma - Napoli og E.Frankfurt mot Union Berlin virker spennende og ikke minst viktig. Få full oversikt over helgen her:
Pr. League - FA cup - Livescore -
TV-oversikt - Nyheter- Tabeller Tippetips - Puber - Statistikk

 

16.03 EUROPACUP
Hvem blir de siste som kvalifiserer seg for Europacupenes kvartfinaler? Denne uken blir det avgjort. I CL har faktisk samtlige hjemmelag ledelsen etter 1.kamp. Real Madrid, Chelsea, Bayern München og Man.City virker derfor som naturlige favoritter tirsdag og onsdag. I Europaliagen ligger storlag som Ajax, Tottenham, Roma og Arsenal godt an etter 1.kamp, mens Man.Utd kan få det tøft borte mot AC Milan "etter "bare 1-1 på Old Trafford. Og hva med Molde? Kan de snu 2-0 mot Granada i Budapest? Oversikt:
Ch.League- Puber- Statistikk
Europaliga - Live - TV-oversikt

 

15.03 VINN ELLER FORSVINN?
I dag er det 128 år siden klubben fikk navnet Liverpool FC. Det har vært mange oppturer for de røde siden og som regjerende ligamester er også forventningene store til at klubben nå slår tilbake. Formen er derimot ikke som man er vant med og laget trenger nå en voldsom avslutning på sesongen for å sikre seg en av de gjeve CL-plassene. En seier borte mot Wolves i kveld kan sørge for at Salah & co melder seg på i toppstriden, mens et tap kan sørge for at Liverpool går mot en av tidenes dårligste ligaplasseringer.  Wolverhampton - Liverpool har avspark kl.21.00 på Molineux.
Pr. League - Liverpool - Livescore -
TV-oversikt - Nyheter- Tabeller  - Puber - Statistikk

 

12.03 FOTBALLHELG
London-derbyet mellom Tottenham og Arsenal blir et høydepunkt fra engelsk fotball denne helgen. Det spilles uansett en rekke andre severdige kamper og AC Milan mot Napoli er et godt alternativ søndag. På papiret ser det uansett ut som mange kan få en rolig helg. I Spania møter både Real Madrid, Barcelona og Atletico Madrid svak motstand og bør alle ta hjem tre poeng, mens det i Italia blir på samme måte for Inter og Juventus.  I Tyskland kan Leipzig få dte tøft borte mot Frankfürt, mens Bayern møter svake Werder Bremen hjemme. Foruten det nevnte Londonderbyet kan Man.Utd mot West ham kanskje by på en liten overraskelse og hva med Wolves mot usikre Liverpool mandag?
Premier League - Livescore -
TV-oversikt - Nyheter- Tabeller Tippetips - Puber - Statistikk

 

09.03 EUROPACUP
Det nærmer seg innspurten på det meste nå. I Ch.League spilles nå returkamper i 8.delsfinalene, mens Europaligaen begynner med sine 8.delsfinaler. Liverpool har nå snart CL som sin siste sjanse og det blir spennende og se om laget klarer å holde på sin 2-0 ledelse fra første kamp mot Leipzig. Juventus skal forsøke å snu 1-2 mot Porto til seier hjemme, mens Haaland og Dortmund skal ta vare på 3-2 ledelsen fra bortekampen mot Sevilla. PSG virker utrolig nok å få det enkelt hjemme mot Barcelona. Der endte det med hele 1-4 i Spania. CL spilles tirsdag og onsdag, mens Europaligaen sparkes i gang på torsdag. Mer om alt:
Premier League - Livescore -
TV-oversikt - Nyheter- Tabeller Tippetips - Puber - Statistikk

 

07.03 TOTAL KOLLAPS
Det vil seg ikke for Liverpool. Laget som i tre sesonger har vært nærmest uslåelige, går nå på smell etter smell. I dag gikk det igjen galt når Fulham gjestet Anfield. Gjestene var fullt på høyde med den regjerende ligamester og det var ikke noe å si på at det endte 0-1. Merkelig nok ble flere av hjemmelagets stjerner spart. Både Alexander Arnold, Fabinho og Mane var plassert på benken, mens Firminho ikke en gang fikk plass i troppen. Liverpool har utrolig nok fortsatt sjansen på en CL-plass, men laget begynner å få dårlig tid med å finne formen. I dagens storkamp vant Man Utd 2-0 borte over serieleder Manchester City.
Premier League - Livescore -
TV-oversikt - Nyheter- Tabeller Tippetips - Puber - Statistikk

 

04.03 BAK CITY - DEL 2
Manchester City ser ut til å surfe hjem til sitt 7.ligagull. Bak de suverene lyseblå er kampen hard om å sikre en viktig plass i neste års Champions League. Man.Utd så lenge sikre ut, men med kun en seier på de siste fem har det åpnet seg muligheter for de andre. Leicester virker uansett også ustabile, mens både Chelsea og West Ham har mye å ta igjen. Liverpool, Everton, Villa og Tottenham vaker bak disse, men har også en eller to kamper mindre spilt. Tre nye kamper i kveld, bl.a den viktige Liverpool - Chelsea
Premier League - Livescore -
TV-oversikt - Nyheter- Tabeller Tippetips - Puber - Statistikk

 

28.02 SPENNNENDE BAK CITY
Det endte målløst mellom Chelsea og Manchester United i dag. Dermed har Manchester City igjen økt forspranget til sine nærmeste utfordrere. Bak kjempes om om de viktige CL-plassene og her er det nå helt åpent. I helgen tapte både Leicester og West Ham, mens utfordrere som Tottenham, Arsenal og Aston Villa alle vant. I kveld tok også Liverpool en viktig seier med 2-0 borte mot Sheffield United. Curtis Jones og et selvmål sørget for tre de poengene.
Premier League - Livescore -
TV-oversikt - Nyheter- Tabeller Tippetips - Puber - Statistikk

 

22.02 MIDTUKEFOTBALL
Mange har vinterferie, men fotballen tar selvfølgelig ikke pause. Denne midtuken spilles det både nasjonal ligafotball, europacup og diverse andre cupkamper. Mest spennende blir det i Champions League hvor det spilles nye kamper i 8.delsfinalene. Tirsdag får Lazio besøk av Bayern, mens Atletico Madid møter Chelsea. Onsdag tar Manchester City turen til Tyskland og Bor. Mönchengladbach, mens Atalanta tar imot R.Madrid. Torsdag er det så klart for returoppgjør i Europaligaens 32.dels-finaler.  Her kan lag som Molde, Tottenham, Man.Utd, Rangers og Ajax sees direkte på TV. Få full oversikt her:
Europaliga- Statistikk - Tippetips - Live - TV-oversikt- Tabeller  - Puber - Statistikk

 

19.02 FOTBALLHELG
En ny spennende helg står for tur. Som alltid spilles det en rekke interessante kamper, men ekstra gjevt blir det med derbyene. Denne helgen er det flere av dem. Det største høydepuntet i så måte blir storkampen mellom AC Milan og Inter Milan. Vinneren av kampen vil nemlig også være serieleder. I England er det klart for et nytt Merseysidederby på Anfield når Liverpool får besøk av byrival Everton, mens Schalke - Bor Dor, og Real Sociedad mot Alaves også må kunne kalles derbyer.
Premier League - Livescore -
TV-oversikt - Nyheter- Tabeller Tippetips - Puber - Statistikk

 

15.02 EUROPACUP
Storlag som Liverpool, Juventus, Borussia Dortmund og Porto gikk alle av banen uten seier i helgen. I midtuken får de derimot en ny sjanse når Champions League er tilbake. Første kamper i 8.delsfinalene står for tur og særlig Leipzig - Liverpool og Barcelona - PSG kan bli svært spennende å følge. Sevilla mot Dortmund og Porto mot Juventus spilles  onsdag. Torsdag er det så klart for de første kampene i 16.delsfinalene i Europaligaen. Molde tar i mot tyske Hoffenheim hjemme, Man.Utd skal ut i tøff bortekamp mor R.Sociedad, mens Arsenal får besøk av Benfica. Få full oversikt over cupene her:
Europaliga- Statistikk - Tippetips - Live - TV-oversikt- Tabeller  - Puber - Statistikk

 

08.02 ENGELSK FA CUP
Denne midtuken blir det først og fremst fokus på den engelske FA Cupen. Femte runde står for tur og det forventes nå at storlagene ikke tar noen sjanser. Man.Utd hjemme mot West Ham, Everton mot  Tottenham og Wolves - S`hampton virker som de jevneste kampene på papiret,  men kanskje kan lag som Barnsley, Bristol City og Swansea overraske? Kampene spilles mandag til torsdag. Foruten engelsk cup spilles det også enkelte ligakamper La Liga.
FA Cupen - Livescore - TV-oversikt - NyheterPuber - Statistikk

 

05.02 FOTBALLHELG
Liverpool - Manchester City blir et høydepunkt denne helgen. For de røde handler det uansett om å gi seg selv en siste mulighet til å henge med i tittekampen. Vinner City dette kan nok Liverpool se langt etter å forsvare ligaullet.  På Old trafford tar ujevne Man Utd imot minst like ujevne Everton. Det kan absolutt være en kamp å få med seg. I Spania spilles det få storkamper, men både Barcelona og Real Madrid må vinne kinkige bortekamper under jakten på serieleder Atletico. Storkampen i Italia spilles mellom Juventus og Roma, mens ligaleder AC Milan får besøk av jumbolaget Crotone.
Premier League - Livescore -
TV-oversikt - Nyheter- Tabeller Tippetips - Puber - Statistikk

 

01.02 TV-FOTBALL
Storkampene står i kø i februar.
Både i Premier League, Serie A og La Liga kan man glede seg til en rekke toppkamper. Liverpool hjemme mot Manchester City, Chelsea mot Manchester United og Leicester mot Arsenal er noen av godbitene fra England. I Italia kan man glede seg til bl.a Napoli- Juventus og AC Milan - Inter. I tilegg er Europacupene nå tilbake. I CL spilles det kvartfinaler, mens Europaligaen sparker i gang sine 16.delsfinaler. Her kan man glede seg til kamper som Bayern München - PSG, Liverpool - Leipzig i CL og Hoffenheim - Molde i Europaligaen. Få full oversikt over månedens kamper her:  TV-oversikt

 

29.01 FOTBALLHELG
Liverpool slo tilbake med seier over Tottenham og denne helgen er det dermed duket for en rekke interessante oppgjør i Pr.League. Arsenal - Man.Utd og West Ham mot Liverpool blir svært spennende. I Bundesliga spilles det storkamp mellom Leipzig og Bay Leverkusen, mens Barcelona - Athletico Bilbao blir et høydepunkt fra La Liga. Ingen storkamper i Italia denne gang, men både Juventus og AC Milan skla ut i tøffe bortekamper. FÅ oversikt over tv-kampene og alt annet du trenger for helgene her:
Premier League - Livescore -
TV-oversikt - Nyheter- Tabeller Tippetips - Puber - Statistikk

 

27.01 SUPERJEVNT
Andre halvdel av Premier League sesongen er i gang, men det virker fortsatt svært uavklart hvem som skal ta dette hjem. Man City har en god periode nå, men det gjenstår å se om det holder helt inn. Også Man.Utd har hatt fin flyt i det siste, men kveldens 1-2 tap hjemme for bunnlaget Sheffield United forteller noe om en liga hvor alle kan slå alle. Også Burnley fulgte opp sin fine seier mot Liverpool. I dag ble høyflyvende Aston Villa slått 3-2 hjemme på Turf Moor. Rundens storkamp spilles torsdag når Tottenham får besøk av et Liverpool ute av form. Skal det snu for de regjerende mesterne nå?
Premier League - Livescore -
TV-oversikt - Nyheter- Tabeller Tippetips - Puber - Statistikk
 

 

22.01 FOTBALLHELG
Etter en innholdsrike midtuke blir det selvfølgelig mer fotball i helgen. Denne gang er det duket for 4.runde i den engelske FA Cupen og igjen blir det storkamp mellom Man.Utd og Liverpool. Denne gangen spilles oppgjøret på Old Trafford. Southampton - Arsenal blir også spennende, men forøvrig ser lagene fra PL ut til å ha grei motstand. Italia, Frankrike, Tyskland og Spania kjører vanlig ligaspill denne helgen. Få full oversikt over helgen her:
FA Cupen 4.runde   - Livescore -
TV-oversikt - Nyheter- Tabeller Tippetips - Puber - Statistikk
  

 

21.01 SÅ TAPTE LIVERPOOL
Joda, de har tapt før, men på eget gress har de vært ubeseiret siden april 2017. Siden har det meste gått på skinner for Liverpool. Laget har vært regnet som et av verdens beste de siste sesongene og selv om årets sesong har vært ujevn, så var dagens hjemmekamp mot Burnley en gylden mulighet til å slå tilbake. Sean Dyches lag er uansett ikke noe lett lag å bryte ned. På Anfield hadde Liverpool ballen 70% av tiden og skapte sjanser på løpende bånd. Mot spillets gang fikk uansett Burnley straffe med syv minutter igjen å spille. Ashley Barnes var sikker fra 11-meteren og påførte Liverpool ennå mer smerte i en vanskelig periode. 1-0 til bortelaget holdt seg og Liverpool er på hæla i gullkampen.
Premier League - Livescore-
TV-oversikt - Nyheter- Tabeller Tippetips - Puber - Statistikk

 

18.01MIDTUKEMORO
Det er ikke helg, en det kan nesten virke sånn når man ser på programmet for midtuken. I flere av de store ligaene spilles det kamper og det blir spennende å se om noen klarer å finne en viss stabilitet. Det er jevnere enn noen gang både i England, Spania og Tyskland og midtukens kamper kan gi ny serieleder i både PL og La Liga. Kun Bayern München i Bundesliga har fått en luke, selv om fire poeng heller ikke er all verden. Av høydepunkter er Leicester - Chelsea, Leipzig - Union Berlin og Man.City - Aston Villa de største kampene. I kveld kan osgå AC milan ta over serieledelsen i Serie A med seier borte mot Cagliari.

Premier League - Livescore-
TV-oversikt - Nyheter- Tabeller Tippetips - Puber - Statistikk  

 

15.01 FOTBALLHELG
Det har alltid vært en storkamp, men det var lenge siden Man.Utd og Liverpool skulle spille om tabelltopp. Serieleder United kommer på besøk til Anfield for helgens aller største høydepunkt søndag. Litt senere, samme dag, blir det også toppkamp i Italia når Inter og Juventus møtes i Milano. Forøvrig spilles det fotball i alle de store ligaene og selv om ikke alle kampene virker like jevne på papiret, har årets sesong gitt svært mange overraskelser. Alt om helgen her:
FA Cupen - Livescore-
TV-oversikt - Nyheter- Tabeller Tippetips - Puber - Statistikk

 

08.01 FOTBALLHELGCoronadusteriet vil ikke gi slipp, men det finnes heldigvis fotball å trøste seg med. Denne helgen blir det fokus på FA cup i England. Her er det først og fremst de små lagenes store mulighet og en liten skrell kan man nok regne med. I Italia, Spania, Tyskland og andre store ligaer spilles det vanlig liga. Helgens høydepunkt tar plass i Roma hvor hjemmelaget får besøk av serietoer Inter på søndag og i Tyskland hvor Leipzig møter Haaland og Borussia Dortmund. Få full oversikt over helgen her:
FA cup- Pr.League - Livescore- TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk

 

02.01 TV-FOTBAL
Det nye året er i gang og fotballen ruller selvfølgelig videre. Alle de store ligaene sparkes i gang igjen, samtidig som Premier League fortsetter i et voldsomt tempo. En rekke toppkamper kan man også glede seg til i januar. Man.Utd - Man.City i ligacupen, Chelsea mot Man.City, Liverpool - Man.Utd og Aston Villa - Tottenham fra PL, Juventus - Napoli og Roma- Inter fra Serie, samt A.Bilbao - Barcelona og Atletico Madrid - Sevilla fra Spania. Det er kun eksempler på månedens suverene utvalg. Få full oversikt her: TV-oversikt

 

Arkiv 2020

 
 

Totalt antall besøkende:
Det er

     
Engelsk fotball
Premier League
  Pr. League resultat
  Pr. League tabell
  Pr.League - Toppscorer
  Pr. League - Klubbene
  F.A Cupen
  Ligacupen
  Play off
  Engelske klubblinker
  England - statistikk
  Englands landslag
 
BETSSON
 

 
800 Norske klubber! Norsk fotball
Eliteserien - fakta
  Eliteserien - tabell
  Eliteserien - kampene
  Eliteserien - klubbfakta
  Eliteserien - statistikk
  1.divisjon -fakta
  2.divisjon - nyheter
  2.divisjon - toppscorer
  3.divisjon - fakta
  3.divisjon - kvalifisering
  NM - Cupresultat
  NM - toppscorer
  Norges landslag
  Norsk fotball - statistikk
  Norsk fotball - rekorder
  Norske klubblinker
 
Øyeblikket
 
 

 
 
Betsson
 

 
Babes

 
Tema

 

 

 
  Copyright (c) 2022 fotballen.eu, fotballen.no, fotballen.net. All rights reserved. post@fotballen.eu