Annonsere?  |  Om fotballen.eu  |  Nyhetsarkiv   |  Legg til URL Kontakt


Søk etter fotball:

fotballen
 
De viktige
fotbollen.com
  Thesoccerweb
  TV-oversikt
  Tabeller
  Nyheter
  Livescore
  Tippetips
 Klubblinker
 Topp 100
 Norges landslag
  VM 2018
  EM 2016
 VM 2014
 EM 2012
 VM 2010
 
Kommende kamper:

 
Tema
  

Norges landslag
Alle kamper, alle
målscorere og all
mulig statistikk
1908- i dag

Mer
  
Fotballbabes
Flere hundre
supre damer med
og uten drakt..
Se mer!
 
Fakta og statistikk
Tidligere vinnere
 FIFA-ranking
  Statistikk - mål
  Stat. - Årets spiller
 Hjemmebaner
 Fotballreglene
 Verdensrekorder
 
Tema
  
VM I FOTBALL
Her finner du alt
om alle VM i
fotball 1930-2018
Les nå
  
VM 2018
Alt du trenger
om fotball-VM i
Russland 2018
Les mer
 
Mesterskap
EM 2020
 VM 2018
 EM 2016
 Copa Sudamerica
 Copa Libertadores
 Asiamesterskapet
 Afrikamesterskapet
 Champions league
 Europaligaen
 

Storspiller
 

TV-FOTBALL


 
ARKIV
 
 
 
 
NYHETSARKIV 2020/2019

 

Tidligere:
2018  2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009
2008 2007 2006 2005 2004 2003 2002 2001 2000
 

Se også:
fotballnyheter fra et utvalg medier
 

Sist oppdatert: 19.02.2021

25.12 JULEFOTBALL
Eliteserien er slutt og de fleste land har nå tatt seg en liten juleferie. Spanske Liga har nå pause frem til slutten av måneden, mens både Bundesliga, Serie A og Ligue 1 er ferdige med kamper for i år. I England er det derimot full fart. Foruten nyttårsaften, spilles det kamper i England hver dag mellom 26.desember og 4.januar. I Premier League kan man glede seg til godbiter som Leicester - Man.Utd, Chelsea - Arsenal, Chelsea - Man.City og Southampton - Liverpool. Få full oversikt over det hele her:
Eliteserien- Pr.League - Livescore - TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk

 

22.12 START NED
Julematen smaker nok ikke likegodt på sørlandet denne jula. Start må ned i Obosligaen etter 0-4 for Vålerenga i Oslo. Mjøndalen, som slo Aalesund 3-0, får dermed en ny sjanse mot Sogndal i kvalifisering. Denne kampen spilles 28.desember. For nevnte Vålerenga endte det dermed med bronse, mens Rosenborg tok 4.plassen. Årets toppscorer ble Bodø Glimts Kasper Junker med 27, to mer en KBKs Amahl Pellegrino. I dag ble også to av kvartfinalene i ligacupen spilt. Manchester City banket Arsenal med 4-1 i London, mens Brentford slo Newcastle 1-0, også i London.
Eliteserien- Kvalik - Ligacup -
TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Livescore - Puber - Statistikk
 

 

18.12 FOTBALLHELG
Selv etter mengder med fotball i midtuken, er det klart for nye spennende oppgjør i helgen. Denne gang blir Tottenham - Leicester det mest spennende i Premier League, men også Man.Utd - Leeds er en god gammel klassiker. I La Liga er det langt mellom høydepunktene, men også her har det skjedd mye rart så langt. Favorittene er neppe så store som de virker på papiret. I Italia kniver rivalene AC Milan og Inter om topp-plassene med Juventus jagende bak. Alle tre virker å ha overkommelig motstand denne helgen. Helgens toppkamp spilles i Bundesliga hvor ligaleder Bayer Leverkusen møt Bayern på eget gress. Mer om alt her:
Eliteserien- Pr.League - Livescore - TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk
 

 

16.12 LIVERPOOL TIL TOPPS
I en spennende toppkamp, var det til slutt Liverpool som kunne juble på Anfield i kveld. Hjemmelaget var totalt dominerende i banespillet, men Tottenham og Mourinhos taktikk er effektiv. Ut av det blå utlignet Son til 1-1 etter at Salah hade gitt Liverpool ledelsen. Etter pause var Spurs sterkere, men etter som omgangen gikk tok igjen de røde over spillet. Det så uansett ut til å ebbe ut i 1-1 da Robertson fant Firminho med en corner i 90.minutt. 2-1 til Liverpool holdt seg inn og den regjerende mester er tilbake på topp, tre poeng foran Tottenham. I en utasatt kamp i Eliterserien vant Molde 4-1 over Odd.
Pr.League - Eliteserien - TV-overs.

 

14.12 SLUTTSPILLET
Så er sluttspillet for Europacupene trukket. I Champions League kan man neppe kalle noen kamper enkle, men på papiret virker Barcelona - PSG og Chelsea mot Atletico Madrid som de tøffeste oppgjørene. I Europaligaen var også Man.Utd "uheldige" da de trakk Real Sociedad. Spanjolene har startet sesongen svært godt og leder den spanske ligaen. For Molde virker det derimot ikke håpløst etter at Hoffenheim ble trukket som motstander. Få full oversikt og trekningen og cupene her:
CL-trekning - Ch.League - Live Europaliga - TV-oversikt Puber - Tabeller  - Puber - Statistikk

 

11.12 FOTBALLHELG
En ny helg står for tur og igjen er det en rekke oppgjør å se frem til. I England møtes Manchester United og Manchester City til et svært viktig byderby på Old Trafford. I Spania blir det like spennende når rivalene Atletico og Real Madrid braker sammen i den spanske hovedstaden. Disse to er storkampene, men det er selvfølgelig flust med andre spennende oppgjør å se frem til. I den norske Eliteserien møtes f.eks. RBK og Molde lørdag, selv om det denne gang ike handler om gull. Mer:
Eliteserien- Pr.League - Livescore - TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk
 

 

09.12 MAN.UTD UTE AV CL
Manchester United er ute av årets Champions League
. Etter en flott start på gruppespilet har det stort sett gått nedover for de røde djevlene. I kveld kom laget nok en gang bakpå, og selv om laget løftet seg etter pause så vant Leipzig 3-2. Tyskerne er dermed videre til sluttspillet sammen med PSG. Onsdag er det ny spenning og av  andre storlag som kan få det tøft, må både Ajax, Real Madrid og Atletico Madrid nevnes. Alle kan være avhengig av seier  for å gå videre. Torsdag spilles så siste runde i gruppespillet i Europaligaen. Mer:
Ch.League - Puber - Statistikk - Europaliga - Live - TV-oversikt Tabeller  - Puber - Statistikk

 

09.12 MAN.UTD UTE AV CL
Så skal det avgjøres hvem som avanserer til sluttspillet i både Champ. League og Europaligaen. Manchester Unite
d startet årets CL på en strålende måte og det så greit ut i forhold til videre avansement. Med 1-3 hjemme mot PSG forrige gang er det derimot ny spenning i gruppe H. Tre lag har ni poeng og alle kan avansere tirsdag. United møter da Leipzig i Tyskland til en helt avgjørende kamp. Av andre storlag, som kan få det tøft, må både Ajax, Real Madrid og Atletico Madrid nevnes. Alle kan være avhengig av seier  for å gå videre. Torsdag spilles så siste runde i gruppespillet i Europaligaen. Mer:
Ch.League - Puber - Statistikk - Europaliga - Live - TV-oversikt Tabeller  - Puber - Statistikk

 

06.12 VIKTIG FOR MIF
Eliteserien nærmer seg slutten. Gullet er delt ut og det ser nå også rimleig sikkert ut at Molde blir nr.2. I bunnen kjempes det derimot med nebb og klør for å unngå nedrykk. To av lagene i bunnstriden møttes i dag i Mjøndalen. Bortelaget Start kunne fått seg pusterom ned til bruntrøyene, men Shuaibu Ibrahim ville det annerledes. Med 1-0 til MIF skiller det dermed bare to poeng mellom Start på sikker plass og Mjøndalen som nå er på nest siste.
I PL ble det i dag 2-0 til Tottenham over Arsenal, mens Liverpool banket Wolves hele 4-0 på Anfield.
Eliteserien- Pr.League - Livescore - TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk
 

 

04.12 FOTBALLHELG
En ny helg står for tur og igjen er det en rekke oppgjør å se frem til. I England møtes Tottenham og Arsenal til et realt London-derby, mens Sevilla - Real Madrid blir et høydepunkt fra La Liga. I Italia er det klart for "Derby della Mole" når Juventus og Torino møtes til kamp. Toppkampen denne helgens spilles uansett i Tyskland når nr.1 og to i Bundesliga møtes. Bayern München er verter for Leipzig lørdag 18:30. I den norske Eliteserien møtes RBK og Vålerenga til viktig medaljekamp. Mer om alt her:
Eliteserien- Pr.League - Livescore - TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk
 

 

02.12 STORLAG I TRØBBEL
Manchester Unite
d startet årets CL på en strålende måte og det så greit ut i forhold til videre avansement. Med 1-3 hjemme mot PSG i kveld er det derimot ny spenning i gruppe H. Tre lag har ni poeng og alle kan avansere neste uke. United møter da Leipzig i Tyskland til en helt avgjørende kamp. Av andre storlag, som kan få det tøft, må både Ajax, Real Madrid og Atletico Madrid nevnes. Alle kan være avhengig av seier neste uke for å gå videre. Torsdag spilles neste siste runde i gruppespillet i Europaligaen. Mer:
Ch.League - Puber - Statistikk - Europaliga - Live - TV-oversikt Tabeller  - Puber - Statistikk

 

01.12 EUROPACUP
Nest siste runde i gruppespillet i Champions League og Europaligaen står for tur. De fleste store virker å ha kontroll, men storlag som Ajax, Atletico Madrid, PSG og Liverpool må passe på. Et tap i midtuken kan bli skjebnesvangert. Liverpool og Ajax møtes også på Anfield, i en kamp som blir svært avgjørende for utfallet i gruppe D. Onsdag blir det også spennende når Man.Utd og PSG braker sammen på Old Trafford. En seier til et av lagene kan få store konsekvenser for stilingen i gruppe H. Torsdag blir det så gøy å følge Molde mot Dundalk. Seier kan gi et godt grunnlag for videre spill i Europaligaen for Molde.
Ch.League - Puber - Statistikk -
Europaliga - Live - TV-oversikt
 
-
Tabeller  - Puber - Statistikk
 

 

29.11 LEKESTUE
Rosenborg har vært det dominerende laget i Eliteserien i snart tre tiår. I kveld ble de uansett satt på plass av et helt spesielt storlag. Bodø/Glimt feiret sitt første seriegull med å banke trønderne hele 5-1 på Aspmyra. I andre enden av tabellen tapte både Mjøndalen, Start og Strømsgodset, mens Sandefjords kamp mot ODD ble utsatt. I Premier League endte det 0-0 i storkampen mellom Chelsea og Tottenham, mens Man.Utd snudde 2-0 til 2-3 borte mot Southampton. I kveld har så Wolves slått Arsenal 2-1 i London. Mer om alt:
Eliteserien- Pr.League - Livescore - TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk

 

27.11 FOTBALLHELG
Helgen sparkes i gang allerede i kveld med kamper både i England, Spania og Tyskland. storoppgjør denne helgen kan man glede seg til er Chelsea - Tottenham fra England, Napoli - Roma fra Serie A og det litt merkelige toppoppgjøret mellom Real Sociedad og Villareal fra La Liga.Alle disse kampene spilles søndag. I Norge er gullet delt ut, men det er fortsatt spenning rundt medaljene og nedrykksstriden. Få full oversikt over helgen her:
Eliteserien- Pr.League - Livescore - TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk

 

25.11 DEN STØRSTE ER BORTE
I dag kan Champions League komme i andre rekke. En av tidenes største fotballspillere er borte og med det også et idol for de fleste som spilte fotball på 80-tallet. Maradona fikk med seg det meste, men det ble også for mye for en ung gutt å komme fra fattige Argentina og rett inn i rikdom, berømmelse og rolle som Gud (!). Det tøffe livet skulle til slutt bli hans bane. Maradona døde av hjerteinfarkt i dag, 60 år gammel. Her kan du lese mer om hans karriere. Våre yngste lesere bør også ta seg en tur innom youtube!
Diego Armando Maradona

 

24.11 EUROPACUP
Fjerde runde av gruppespillet i både Champions League og Europaligaen står for tur denne uke. De fleste storlagene har nå det hele under kontroll, men lag som Real Madrid, Inter, Ajax og PSG kunne absolutt trengt en seier. Få toppkamper i CL denne gang, men Atletico Madrid mot Bayern München er et hederlig unntak.  Torsdag blir det så spill i Europaliga med bl.a Molde hjemme mot Arsenal. Få oversikten over resultat, tabeller, tv-oversikter og annet her:
Ch.League - Puber - Statistikk -
Europaliga - Live - TV-oversikt
 
-
Tabeller  - Puber - Statistikk
 

 

 

5.11 R.I.P RAY CLEMENCE
Søndag 15.november 2020 kom nyheten om a Ray Clemence var død. For oss som vokste opp med Tippekampen, Liverpool og fotballkort, så føles det som man har mistet noe viktig fra barndommen. Ray Clemence var keeper med stor K. Han hadde selvfølgelig grønn keeperdrakt og var naturlig autoritær som Liverpools bakerste mann. På 70-tallet visste "alle" hvem Ray Clemence var. I tillegg til å være en svært god fotballspiller var han også et ikon for tusenvis av norske barn. Les mer om hans karriere her; Ray Clemence


08.11
SNART I MÅL

Det handler ikke lenger om Bodø Glimt kan vinne serien, men når. I dag ble Aalesund banket hele 7-0 på Aspmyra, samtidig som Molde måtte nøye s eg med 2-2 hjemme mot Kristiandsund. Når seks kamper gjenstår kan Molde makismalt få 65 poeng. Det har Glimt allerede. De gulkledde må uansett vente til etter landslagspausen med å feire gullet "offisielt". I England endte det 1-1 i storkampen mellom Manchester City og Liverpool, mens Aston Villa klinket til igjen og slo Arsenal 3-0 i London. Mer om alt her.
Eliteserien- Pr.League - Livescore - TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk  

 

06.11 FOTBALLHELG
Helgen er i gang og allerede i dag spilles det kamper både i England, Spania, Tyskland og Italia. Aller mest spennende blir det kanskje når Manchester City møter Liverpool søndag kveld, men også Everton - Man.Utd og Leicester - Wolves burde gi god underholdning. Atalanta - Inter blir toppkampen i Italia, mens Valencia - R.Madrid er det store høydepunktet i Spania.  I Eliteserien møtes topp og bunn når Glimt får besøk av Aalesund. I Oslo møter så Vålerenga Odd til viktig medaljekamp. Få full oversikt og tv-tider, tippetips og annet her:
Eliteserien- Pr.League - Livescore - TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk

 

02.11 EUROPACUP
Et par ligakamper spilles mandag, men i midtuken blir det igjen fokus på Europacupene. Det er nå klart for 3.runde i gruppespillet og et par lag må nå virkelig ta seg selv i kragen. Real Madrid har tatt et poeng på to kamper og et nytt poengtap i storkampen borte mot Inter kan bli skjebnesvangert for de hvite. Også lag som Ajax, Borussia Dortmund og PSG bør snart komme på banen. Champions League spilles tirsdag og onsdag. Torsdag er det så klart for Europaligaen. Molde har fått en flott start med to seiere, men nå venter Arsenal i London. Kan Molde finne på å overaske her? Mer om alt:
Ch.League - Puber - Statistikk -
Europaliga - Live - TV-oversikt
 
-
Tabeller  - Puber - Statistikk

 

26.10 EUROPACUP
Andre runde av gruppespillet i både Champions League og Europaligaen står for tur denne uke. Tirsdag skal bl.a. danske Midtjylland måle krefter mot Liverpool på Anfield, Real Madrid møter Borussia MGB borte, mens Manchester City tar turen til Marseille. Onsdag blir det så storoppgjør mellom Juventus og Barcelona, mens Man.Utd får besøk av tyske Leipzig. Torsdag er  det så klart for Europaliga. Molde møter Rapid Wien, men også flere andre nordmenn er innvolvert for andre klubber. Få oversikten over resultat, tabeller, tv-oversikter og annet her:
Ch.League - Puber - Statistikk -
Europaliga - Live - TV-oversikt
 
-
Tabeller  - Puber - Statistikk
 
 

 

24.10 FOTBALLHELG
Leeds sparket i gang helgen med å banke Aston Villa 3-0 på bortebane. Patrick Bamford ble den store helten med sitt første hat-trick i PL. Lørdag blir det flere høydepunker fra både England, Spania og Italia. Man United får besøk av Chelsea, Barcelona og Real Madrid braker sammen i et nytt El-Classico, mens AC Milan og Roma møtes mandag. I Eliteserien handler det først og fremst om medaljene bak Glimt, samt nedrykkstrid for flere lag. Særlig kampen mellom Start og Sandefjord kan bli avgjørende. Få oversikt over hele helgen her:
Eliteserien- Pr.League - Livescore - TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk  

 

21.10 SJOKKTAP FOR REAL
Det meste gikk som forventet da første runde i CLs gruppespill ble unnagjort i midtuken. Manchester United seier borte mot PSG var uansett sterk, på samme måte som Liverpools 1-0 over Ajax i Amsterdam. Bayern München knuste Atletico Madrid hele 4-0, mens Barcelona slo Ferencvaros hele 5-1 tirsdag. For erkerivaelen Real Madrid går det derimot ikke like greit om dagen. I helgen tapte de for lille Cadiz i den hjemlige serien og i kveld tapte de likegodt 2-3 hjemme for ukrainske Shaktar Donetsk. I morgen fortstter europacupen med første runde i Europaligaen. Mer:
Ch.League - Puber - Statistikk -
Europaliga - Live - TV-oversikt
 
-
Tabeller  - Puber - Statistikk

 

20.10 EUROPACUP
Ligafotballen tar en pause når det nå igjen er klart for gruppespill i Europacupene. Tirsdag og onsdag blir det kamper i Champions League, mens gruppespillet i Europaligaen starter torsdag. Høydepunktene denne gang blir PSG- Man.Utd tirsdag, Ajax - Liverpoool og Bayern mot A.Madrid onsdag. Torsdag blir det så spennende å følge Molde borte mot irske Dundalk. Få full oversikt over kamper, tv-tider og annet her:
Ch.League - Puber - Statistikk -
Europaliga - Live - TV-oversikt
 
-
Tabeller  - Puber - Statistikk
 

 

16.10 FOTBALLHELG
Ligafotballen er tilbake og man kan denne gang glede seg til en rekke herlige oppgjør. I Premier League får ligaleder Everton besøk av et såret Liverpool, mens Manchester City tar i mot Arsenal på Etihad. I Serie A blir det også derby mellom Inter og AC Milan lørdag. Også i Skottland det storkamp når det igjen er klart fo Old firm. Celtic- Rangers møtes kl.13.30 lørdag. I Eliteserien blir sannsynligvis den siste spenningen borte hvis Bodø/Glimt slår Molde på Aspmyra. Alle kampene kan sees direkte på TV. Få full oversikt her:
Eliteserien- Pr.League - Livescore - TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk

 

14.10 GODT NOK
Norge slo Nord-Irland 1-0 og henger godt med i toppen av sin Nations League gruppe. Dette var uansett ikke en landskamp som vil huskes lenge. Bortelaget hadde svært lite å bidra med og det var opp til det norske laget å føre kampen. Grei kontroll til tross, Norge klarte aldri å bryte ned Nord-irene som de ønsket. Lite tempo, mye ballrulling og få initiativ gjorde dette til en lite severdig forestilling. Det ble uansett seier etter at Stuart Dallas satte ballen i eget nett midtveis i andre omgang. Martin Ødegaard fikk også gullklokka for sin 25.landskamp. Mer er det ikke å si om denne kampen.
UNL-2020 - Alt om VM - Livescore
Norges landslag - TV-oversikt

 

14.10 VM-KVALIFISERING
Det er fortsatt er par år igjen til VM i Qatar. Nå er uansett VM-kvaliken gått i gang på flere kontinent. Mest interessant er det kanskje å følge lagene i Sør-Amerika. Storlagene har her fått en fin start. Brasil vant enkelt med 5-0 i sin første kamp mot Bolivia, mens Argentina slo Ecuador med 1-0. I går kveld spilte Argentina sin 2.kamp og igjen ble det seier. Denne gang med 2-1 borte mot Bolivia. Uruguay står med en seier og et tap så langt. Brasil spilte sin 2.kamp i gruppespillet i natt. Peru ledet to ganger, men Brasil vant til slutt 4-2 etter tre mål av Neymar og et av Richarlison.
VM-kval S.Amerika - Alt om VM - Livescore - TV-oversikt

 

11.10 NORGE SLO ROMANIA
Etter en svært skuffende kamp mot Serbia torsdag, slo Norge tilbake med strålende spill mot Romania i kveld. Med storscorer Haaland i sitt ess vant Norge svært fortjent med hele 4-0 over Rumenerne. Haaland sørget selv for hat-trick, mens Alexander Sørloth sørget for Norges siste. Norge ledet 2-0 til pause etter mål av hver de nevnte, mens Haaland også scoret to etter hvilen. De målgivende var også verdt en studie og både Martin Ødegaard og  Birger Melling fortjener skryt for akkurat dette. Totalt sett en skikkelig opptur for det norske landslaget.
UNL-2020 - Alt om VM - Livescore
Norges landslag - TV-oversik

 

10.10 MINDRE SPENNENDE
Norge ble overkjørt og tapte fortjent 1-2 for Serbia torsdag. Nå fortsetter vi med nye muligheter i UNL. Her er derimot ikke sikkert at det er viktig i det hele tatt. UEFA Nations Legaue er ikke annet enn reserveløsning for de lagene som ikke kvalifiserer seg på vanlig måte. Det var f.eks. derfor vi fikk en ekstrasjanse mot Serbia i forhold til EM-sluttspillet. Kampen mot Romania i morgen og N.Irland på onsdag er derimot en del av kvalifiseringen til VM. Skulle vi ikke klare å kvalifisere på vanlig måte vil vi få en ekstra mulighet hvis vi gjør det bra i denne UNL-turneringen. Her er en tydeligere forklaring, samt en oversikt over Norges tabell og kamper. UNL-2020 - Alt om VM Norges landslag - TV-oversikt

 

08.10 LITE Å JUBLE FOR
Norge tapte 1-2 for Serbia etter ekstraomganger på Ullevaal i kveld. Det høres jo tett og jevnt ut, men faktum er vel at dette endte med en svært fortjent borteseier. Ballsikre serbere rullet opp sjanse etter sjanse og det var utrolig at dette ikke ble avgjort før. Norge reddet imidlertid ekstraomganger da Mathias Normann utlignet til 1-1 to minutter før full tid. Etter nok en pause tok Serberne igjen grep om kampen. Sergej Milinkovic-Savic ble Serbias store helt da han scoret sitt andre mål for dagen etter 102.min. Norge prøvde, men klarte aldri å gjøre dette spennende. Norge blir dermed ikke å finne i EM 2021.
Norges landslag - TV-oversikt

 

08.10 SISTE SJANSE
Så er det endelig duket for en viktig landskamp for Norge. I kveld står Serbia på motsatt banehalvdel på Ullevaal når Norge skal forsøke å utnytte en siste mulighet til å nå neste års EM-sluttspill. Enkelt blir det uansett ikke. Serbia er ranket som nr.31 av alle verdens landslag og har gode spillere som Dusan Tadic, Aleksander Kolarov og Real Madrid spiller Luka Jovic med på laget. Haaland, Ødegard, Berge og Jens Petter Hauge er derimot en del av den norske troppen, så noen kasteball er heller ikke vi denne gang! Vinneren av kampen møter Skottland eller Israel i en ren finale om den siste EM-billetten. Kampen sendes på TV2 med avspark 20:45
Norges landslag - TV-oversikt

 

06.10 OVERGANGENE
Overgangsvinduet i England er nå stengt. Manchester United var som forventet aktive og hentet inn både Alex Telles fra Porto og Edinson Cavani fra PSG. Arsenal har kjøpt Thomas Partey fra Atletcio Madrid. Hos de andre store var det stille. Av annet kan vi nevne at Leeds har kjøpt den brasilianske vingen Raphina, at Ørjan Nyland har blitt frigitt av Aston Villa, Jack Wilshere har forlatt West Ham, Theo Walcott er lånt ut fra Everton til Southampton og Newcastle har kjøpt peruvianske Rodrigo Vilca. Ikke veldig spennende overganger, men nå er det i alle fall over. Alle må nå klare seg med de spillerne de har frem til det blir nye muligheter i januar. Her er alle bekreftede kjøp og salg i Premier League.
PL-overganger høsten 2020

 

04.10 SJOKKTAPENE
Det ble en svært spesielle søndag for to av Englands største klubber.
Manchester United var først ut. Det startet bra med 1-0 ledelse etter et minutt mot Tottenham, men siden skulle alt gå galt for United. Spurs scoret hele seks gang og påførte United et av ders største hjemmetap noensinne. I kveld var der Liverpool sin tur til å oppleve en gedigen nedtur. Borte mot Aston Villa hadde faktisk Liverpool ballen 75% av tiden, men det hjalp svært lite når Villa gikk "amokk" I en svært rotete kamp endte det med hele 7-2! til hjemmelaget. Dette var Liverpools største bortetap siden 1963. I den norske Eliteserien ble det seier for både Glimt, Molde og Rosenborg.
Eliteserien- Pr.League - Livescore - TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk

 

01.10 CL-TREKNING
I dag ble gruppene til Ch.League trukket i Geneve. De aller største lagene slipper å møte hverandre på dette stadiet, men dette kan uansett bli vanskelig for de fleste. Årets vinner, Bayern München kom i samme gruppe som Atletico Madrid, Salzburg og Lokmotiv Moskva, mens Liverpool havnet i gruppe D sammen med Ajax, Atalanta og Midtjylland. Manchester United er også tilbake i det gode selskap. De havnet i en tøff gruppe sammen med PSG, Leipzig og Istanbul Basaksehir. Kampoppsettet blir klart fredag kveld. Europaligaens gruppespill vil trekkes fredag. Få full oversikt her:
 CL-trekning - Ch.League -Live
 
Statist. - Europaliga - TV-oversikt

 

29.09 CUPFOTBALL
Etter en spennende ligahelg blir det nå cupfotball i midtuken. I England er det klart for 4.runde i Ligacupen. Allerede i dag blir det storkamp når Tottenham og Chelsea møtes i London. Brighton får sjansen til å revansjere seg mot Man.Utd onsdag, mens Liverpool og Arsenal igjen braker sammen på Anfield torsdag. Alle kampene i ligacupen sendes på viasats kanaler.I Italia spilles første runde i Coppa Italia, mens de fleste andre land har utsatt sine cuper til neste måned. I den norsk 1.divisjon møtes Ull/Kisa og Tromsø til dyst på Jessheim. Mer om alt her:
Ligacup - Pr.League - Livescore - TV-oversikt - Statistikk - 1.divisjon

 

27.09 MYE RART!
Det ble en svært undeholdende helg for alle fotballinteresserte denne gang. Man.Utd reddet seier med straffe etter kampslutt, Man.City tapte hele 2-5 for Leiecster, mens både Chelsea og Tottenham måtte nøye seg med kun 1 poeng i kamper hvor de var store favoritter. I Italia endte det 2-2 mellom Roma og Juventus, mens Bayern München måtte tåle hele 1-4 borte mot Hoffenheim. Real Madrid vant knepent borte 3-2 mot Betis, mens Barcelona tross alt vant klart hjemme mot Villarreal. I Eliteserien gikk Molde på et nytt tap. Dermed smatt både Odd og Rosenborg forbi på tabellen. Glimt vant igjen og kan nå sette champagnen på kjøl.
Eliteserien- Pr.League - Livescore - TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk

 

25.09 FOTBALLHELG
Premier League fortsetter og denne helgen spilles det flere spennende oppgjør. Man.United skal ut i tøff bortekamp mot Brighton, Man.City får besøk av Leicester, mens det blir toppkamp på Anfield når Arsenal kommer besøk til Anfield og Liverpool på mandag. I La Liga skal Martin Ødegaard spille borte mot Betis, mens Koemans Barcelona åpner sin sesong med hjemmekamp mot Villarreal. I Italia blir det storkamp mellom Roma og Juventus søndag. I Eliteserien får serieleder Bodø/Glimt besøk av Vålerenga, mens nedrykkstuede Aafk møter Rosenborg hjemme. Mer:
Eliteserien- Pr.League - Livescore - TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk  

 

24.09 BARE NESTEN FOR GLIMT
Bodø/Glimt yppet seg i dagens kvalifisering til Europaligaen, men måtte til slutt gi tapt med 3-2 mot AC Milan på San Siro. Hjemmelaget var best, men Glimt var frekke nok til å ta ledelsen allerede etter et  kvarter. Milan snudde til 3-1 før de gulkledde reduserte til 3-2. En sterk sluttspurt til tross, det ble med et hederlig resultat for Glimt denne gang. I Trondheim sørget RBK for avansement med 1-0 over tyrkiske Alanyaspor. I den engelske ligacupen avanserte Liverpool med 7-2 over Lincoln, mens Man.City vant 2-1 hjemme mot Bournemouth. Til slutt i kveld har Bayern München vunnet supercupen med 2-1 over Sevilla etter ekstraomganger.
Ligacup - Pr.League - Livescore - TV-oversikt - Statistikk  

 

20.09 ENKELT FOR LIVERPOOL
Det var i utgangspunktet en tøff bortekamp for den regjerende mester, men Chelsea - Liverpool ble aldri spennende. Liverpool dominerte og da Andreas Christensen ble utvist på slutten av første omgang, var det fritt frem for de røde. Det hjelp selvfølgelig ikke at en tabbe av Kepa sørget for Liverpools andre eller at sikre Jorginho bommet på straffe. Liverpool vant fullt fortjent 2-0 på Stamford Brigde etter to mål av Sadio Mane. I Eliteserien vant Bodø Glimt 3-1 over Brann, mens RBK snudde 0-1 til 2-1 seier hjemme mot Haugesund. Mer:
Eliteserien- Pr.League - Livescore - TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk  

 

19.09 FOTBALLHELG
Premier League fortsetter og nå skal også Manchester-lagene i gang. United møter Crystal Palace hjemme, mens City har tøff bortekamp mot Wolves på mandag. Helgens toppkamp i PL spilles uansett i London når Chelsea får besøk av Liverpool. Også I tyskland er de nå i gang. Bayern München åpnet sesongen med hele 8-0-seier hjemme mot Schalke fredag. I den norske Eliteserien får Våleenga besøk av Molde, mens den suverene serieldereren Bodø Glimt skal til Bergen og Brann. Mer:
Eliteserien- Pr.League - Livescore - TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk  

 

13.09 STORSCORER TILBAKE
I 2014 scoret han 25 mål og ble toppscorer i Eliteserien. kveld var han tilbake og sørget likegodt for hat-trick på ni minutter! Man kan trygt si at Vidar Ørn Kjartansson var sterkt delaktig da Vålerenga knuste Brann hele 5-1. VIF  er dermed tilbake på femte plass. Molde på 2.plass er fem poeng foran. På topp surfer uansett Glimt videre. I dag ble medaljekandidat Odd banket med hele 6-1 på Aspmyra. De gulkledde har dermed et forsprang på hele 13 poeng ned til Molde. I England vant Leicester 3-0 borte mot WBA, mens Everton tok en sterk 1-0 seier borte mot Tottenham. Mer om alt her:
Eliteserie - Pr.League - TV-oversikt

 

11.09 PREMIER LEAGUE
Premier League tilbake. Selv om publikum vil savnes så blir det flust av god fotball på tv i tiden som kommer. Både Manchester City og Manchester United har fått sin første kamper utsatt og runden er derfor noe amputert den første helgen. Fulham og Arsenal sparker i gang sesongen med avspark 13:30. Så sendes Palace mot Southampton kl 16:00, før mester Liverpool får besøk av nyopprykk Leeds på Anfield kl.18:30. Til slutt på lørdagen er det West Ham og Newcastle som skal i aksjon. Det spilles også to kamper søndag og to kamper mandag. Få full oversikt over årets sesong her;
Alt om Premier League 2020/21

 

04.09 TV-FOTBALL
Ingenting er som normalt, men det nærmer seg i det minste seriestart i de store ligaene. Etter noen kamper for landslagene sparkes det i gang både i England, Frankrike og Tyskland. Publikum er fortsatt fraværende, men flere storkamper står på programmet. I åpningshelgen i PL møter ligamester Liverpool en gammel kjenning i Leeds, mens Marseille og PSG møtes til storkamp i Frankrike. Liverpool skal også ut i tøffe kamper mot både Chelsea og Arsenal, mens det i bundesliga blir spennende med både Bayern München og Dortmunds kamper. Få full oversikt i vår oversikt for september her:
TV-oversikt for september 2020

 

30.08 GLIMT FORTSETTER
Bodø/Glimt fortsetter sin sterke rekke og med pene 3-0 borte mot Sarpsborg er glimt nå hele 10 poeng foran jagende Molde. Dagens mål for Glimt ble skåret av Jens Petter Hauge og Philipe Zinkernagel (2). Også Odd vant i dag. Skienslaget knuste Mjøndalen 6-1, mens RBK måtte nøye seg med 2-2 hjemme mot Stabæk. I bunnstriden vant Start 1-0 over Aalesund. Viking og Molde møtes til kveldskamp 20.30.
Mer om alt her:
Eliteserien -  Livescore - TV-oversikt Nyheter- Tabeller  - Statistikk

 

23.08 BAYERN VANT CL
Det ble jevnt og spennende da PSG og Bayern München braket sammen til Champions League finale i kveld. Mye sjanser til tross, det ble til slutt med det ene målet til Bayern. Kingsley Coman ble matchvinner da han etter 60 minutter headet tyskerne i føringen. I den andre enden bidro Manuel Neuer sterkt til at det ikke ble mål andre veien.  Tyskerne tok dermed sin første CL-tittel siden 2013 og sin sjette totalt. Kun Real Madrid (13) og AC Milan (7) har nå flere, mens Liverpool har like mange. Bayern München vant dermed både sin hjemlige liga, cupen og altså CL i sesongen 19/20.
 Ch.League - TV-oversikt  - Statist.

 

20.08 PREMIER LEAGUE
Sesongen er knapt over, men nå er det igjen snart klart for en ny runde av Premier League. Terminlisten er nå på plass og første serierunde spilles lørdag 12.sept. Ligamester Liverpool åpner hjemme mot Leeds på Anfield, mens både Man.Utd og Man.City har fått utsatt sine kamper etter en drøy 19/20-sesong. Den første storkampen spilles i 2.runde da Chelsea får besøk av Liverpool. Flere kamper vil bli flyttet for å tilpasses TV-sendinger, men her er i allefall utgangpunktet for kommende sesong i Premier League.
Pr.League terminliste - Livescore TV-oversikt - Tabeller - Statistikk

 

20.08 BAYERN TIL FINALE
Bayern München er klare for sin første CL-finale siden 2013 etter at laget i kveld slo Lyon hele 3-0. Serge Gnabry var toneangivende for tyskerne og ga sitt lag ledelsen med en herlig scoring etter 20.minutter. Samme mann var på rett plass og økte til 2-0 etter halvtimen, mens storscorer Lewansdowski fastsatte sluttresultatet til 3-0 et par minutter før slutt. I finalen står den franske mester PSG på motsatt side. Kampen spilles på Estadion Da Luz søndag kveld. Mer om alt her:
Europalig. - Ch.League - Livescore Eliteserien - TV-oversikt - Nyheter Tabeller - Puber - Statistikk

 

15.08 NY NEDTUR FOR CITY
Det er mange måter å spille fotball på og det er ikke alltid at det laget som har ballen mest som vinner. Lyon vant 3-1 over Manchester City i kveld og slo ut Juventus i forrige runde. Det er moro at ballen fortsatt er rund! For Pep Guardiola og Man City ble det nok en nedtur og det kan bli mange vanskelige spørsmål å svare på for Citys manager de kommende dagene. Lyon er uansett videre til semifinale hvor de nå møter Bayern München. I den andre semifinalen står det mellom PSG og Leipzig. Skal det bli en heltysk finale? Mer om alt her:
Europalig. - Ch.League - Livescore Eliteserien - TV-oversikt - Nyheter Tabeller - Puber - Statistikk

 

14.08 YDMYKELSEN
I VM i fotball 2014 vant Tyskland hele 7-1 over vertsnasjonen Brasil. Dette var ikke like ille, men når Barcelona taper utrolige 2-8 for Bayern München er det verdt å finne frem den samme overskriften. I et svært fartsfylt og sjanserikt oppgjør viste tyskerne seg fra sin beste side. Barcelona hang med en stund, men her ble det etter hvert enveiskjøring. Thomas Müller og Philippe Couthino scoret to hver, mens det ble en pinne hver på Perisic, Gnabry, Lewandowski og Joshua Kimmich. I morgen spilles den siste kvartfinalen. Man.City er da favoritter mot franske Lyon.
Europalig. - Ch.League - Livescore Eliteserien - TV-oversikt - Nyheter Tabeller - Puber - Statistikk

 

11.08 EUROPACUPUKE
Sevilla og Shaktar Donetsk tok seg videre fra kveldens semifinaler i Europaligaen. De møter henholdsvis Manchester United og Inter i semifinalene søndag og mandag.. Nå er det klart for storlagene i Champions Legaue. Også her spilles kvartfinalene som en kamp. Onsdag til lørdag blir storkamper i Portugal med Atalanta mot PSG - Leipzig mot A.Madrid, Barcelona mot Bayern München og Man City mot Lyon. Hver kveld kl.21:00 er det dermed bare å benke seg foran tven!
Europalig. - Ch.League - Livescore Eliteserien - TV-oversikt - Nyheter Tabeller - Puber - Statistikk

 

02.08 LUKE FOR GLIMT
Med tap for Molde i går kunne Bodø/glimt skaffe seg en luke på toppen av Eliteserien i dag. Det klarte de gulkledde, men ikke uten dramatikk. Strømsgodset yppet seg og var fullt på høyde med serielderen i banespillet. Det er uansett målene som teller og med tre til glimt og to til Godset endte det  med hjemmeseier og en luke på seks poeng for Glimt ned til Molde. I bunnen av tabellen tok Start sin første seier for året med 3-0 over Mjøndalen, mens Aalesund bekreftet bunnplassen med 4-0 tap for Sarpsborg. I kveld har Odd slått Rosenborg 2-1. Mer om alt her:
Eliteserien - FA cup Livescore -
TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk

 

01.08 ARSENAL CUPMESTER
Chelsea startet best på Wembley og Christian Pulisic ga de blå ledelsen allerede etter 6.minutter på Wembley. Det var også Chelsea som dominerte banespillet da Arsenal ble tildelt straffe etter en halvtimes spill. Aubameyeng var sikker fra 11-meteren og 1-1 stod seg til pause. Etter hvilen var det jevnere, men igjen var det Arsenal som scoret. Nok en gang ved sin storscorer Aubameyang. Chelsea prøvde fortvilet å få sin utligning, men med rødt kort på Kovasic, når det gjenstod et kvarter, ble det tungt for Frank Lampards menn. Arsenal sikret seg dermed sin 14.tittel i den engelske FA Cupn.
FA cup - Eliteserien - Livescore - TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk

 

29.07 TWO HORSE RACE
Molde måtte se seg slått av den suverene serieleder Bodø/Glimt i helgen, men i dag var de blå og hvite tilbake for fullt. Med 4-1 over Vålerenga er det nå hele 9 poeng ned til lagene bak duoen Glimt og Molde. Det ser ut som Eliteserien i år kun vil handle om to lag. Også Odd vant i dag og passert nevnte Vålerenga opp på 3.plass. Forøvrig endte med et nytt tap for Start, denne gang for bunnlaget Aalesund. I England vant Brentford 3-1 over Swansea og er klare for Play-off finale mot enten Cardiff eller Fulham. Mer om alt her:
Eliteserien - Play off - Livescore - TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk

 

26.07 FERDIG
Premier League sesongen 2019/20 er ferdig. Det var knyttet stor spenning til både bunnstriden og kampen om Europacupplasser, men det meste endte som forventet. Bournemouth slo Everton, men rykker likevel ned sammen med Watford og Norwich. Man.Utd slo Leicester 2-0 og sikret CL-plass sammen med Chelsea, mens Spurs passerte Wolves og får dermed plass i neste års Europaliga. Også i Eliteserien spilles det kamper i dag. I storkampen mellom Bodø Glimt og Molde endte med 3-1 til hjemmelaget. De gulkledde har dermed 10 strake seire i Eliterserien og har nå en luke på fem poeng ned til nettopp Molde. Mer om alt:
Eliteserien - Pr.League - Livescore - TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk

 

22.07 SPENNENDE AVSLUTNING
Liverpool feiret ligagullet ved å slå Chelsea 5-3 i årets siste kamp på Anfield. I ligaavslutningen søndag blir det uansett mer spenning lengre ned på tabellen. Manchester United, som i kveld måtte nøye seg med 1-1 mot West Ham, Leicester og Chelsea kjemper nå om to ledige CL-plasser når en runde gjenstår. De to førstnevnte møtes også i en ren duell. I bunnen av Premier League blir det drama når Bournemouth, Watford og Aston Villa skal forsøke å unngå de siste nedrykksplassene. Opp fra Championship er det forøvrig klart at West Bromwich følger Leeds via direkte opprykk. Mer om alt
Play off- Pr.League - Livescore - TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk

 

17.07 LEEDS ER TILBAKE
De gamle heltene er tilbake. Leeds sikret opprykket til Premier League etter at utforder West Bromwich tapte 2-1 borte for Hudersfield i kveld. De helhvite er dermed tilbake i det gode selskap etter 16 års fravær fra den øverste divisjonen. To runder gjenstår nå i Championship og nevnte WBA og Brentford kjemper om den siste direkte opprykksplassen. På bilder feirer Leedslegendene Peter Lorimer, Billy Bremner og Jack Charlton en ligaseier på 70-tallet.
Play off- Pr.League - Livescore - TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk

 

14.07 SLUTTSPURT
De fleste ligagull er utdelt, eller så godt som. Spenningen er likevel stor for flere som kjemper om å unngå nedrykk og for de som ønsker seg plass i neste års europacuper. Med Manchester Uniteds 2-2 hjemme mot Southampton, i tillegg til Citys seier i ankesaken blir det nå svært spennende å se hvem som tar de to siste CL-plassene fra England. Norwich er nede, mens fem lag ser ut til å være med i striden om å unngå en av de to siste plassene. Den 36.ligarunden sparkes i gang i kveld med Chelsea mot Norwich.
Eliteserien- Pr.League - Livescore - TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk

 

09.07 FOTBALLHELG
Vi er midt i ferien for de fleste, men denne sommeren er ikke som andre og fotballen ruller for fullt over hele Europa. Flere ligamestere er allerede kåret, men fortsatt er det viktig for flere både i forhold til neste års Europacuper og om man i det hele tatt beholder plassen. I England kan man glede seg til klassikeren Tottenham - Arsenal, mens det er få andre storoppgjør. Spennende er det uansett både i England, Spania, Italia og i den norske Eliteserien. Mer om alt her:
Eliteserien- Pr.League - Livescore - TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk

 

05.07 GLIMT HERJER
Bodø Glimt har fortsatt til gode å avgi poeng i årets Eliteserie. Etter seks kamper har laget 18 poeng og herlige 24-6 i målforskjell. I dag ble  Brann enkelt knust på Aspmyra. Allerede etter en time stod det 5-0 til de gulkledde etetr tre mål av Kasper Junker, et av Ulrik Saltnes og et av Philip Zinkernagel. Også hovedutfordrer Molde vant i dag. Noe mer knepent, men 2-1 over Mjøndalen gir også tre poeng. I England vant Liverpool 2-0 over Aston Villa, mens Southampton slo Manchester City 1-0.
Eliteserien- Pr.League - Livescore - TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk

 

29.06 RBK SLO TILBAKE
Etter en heller tung start på årets Eliteserie, slo Rosenborg endelig tilbake borte mot Brann. Det var uansett hjemmelaget som startet best og tok fortjent en tidlig ledelse. Even Hovland utlignet derimot rett før pause og Carlo Holse sikret seieren på noe heldig vis rett før slutt. I England gikk også Man.City videre i FA cupen etter 2-0 borte mot Newcastle. Fire s torlag er dermed igjen til semifinalene. Chelsea møter Manchester United, mens nevnte City møter Arsenal. Kampene spilles 18. og 19.juli på Wembley i London. Mer:
Eliteserien - FA Cupen - Statistikk

 

25.06 ENDELIG!
Etter tretti års venting kunne endelig Liverpool juble. Med Chelseaseier mot Manchester City er det nå klart at Liverpool er ligamester 2019/20. Dette var klubbens 19.ligagull og muligens også det mest fortjente. Med åtte kamper igjen har laget fra Merseyside et forsprang på hele 23 poeng til nevnte City og står kun med et tap og to uavgjorte etter 31 spilte kamper. Det er smått fantastisk. Klopps arbeid med LFC har vært en suksesshistorie fra ende til annen. Klubben er nå regjerende ligamester, Champions League mester og verdensmester.
Pr.League - Liverpool - Statistikk

 

22.06 TV-OVERSIKT
Det har vært mye frem og tilbake, men nå er endelig alle de store i gang med sine sesonger. Det er fortsatt folketomt på tribunen og det er fascinerende å se hvor mye mangelen på supportere har å si for spenningen i selve kampen. Vi skal vel likevel være glad for at det i det hele tatt spilles fotball. TV-oversikten er nå oppdatert. Her finner du kampene for resten av juni og første del av juli. Av storkamper kan du glede til bl.a Milan - Roma. Man.City - Liverpool, Brann - RBK og Barcelona mot Atletico Madrid.
Få full oversikt her: TV-oversikt

 

16.06 NÅ BEGYNNER DET!
Ventetiden har vært lang, men etter en helg med spansk fotball, så sparkes også Premier League og den norske Eliteserien i gang. Seriemester Molde starter med tøff bortekamp mot Aalesund, mens Rosenborg får besøk av Kristiansund på Lerkendal. Hengekampene Man City- Arsenal og Aston Villa - Sheffield United blir så de første kampene fra England på onsdag. Få med deg alt om ligaene her:
Eliteserien- Pr.League - Livescore - TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk

 

10.06 EN UKE IGJEN
Bundesliga er morsomt, men det er noe spesielt med Premier League. Nå kan man også  endelig begynne å glede seg til gjensynet med engelsk fotball. Neste onsdag sparkes det hele i gan,  hvis alt går etter planen. Man.City - Arsenal og Aston Villa mot Sheffiled United får gleden av å spille de første kampene. Forhåpentligvis går det smertefritt, slik at ligaen nå kan spilles ferdig. Gjennom resten av juni og i halve juli blir det PL-fotball på TV nesten hver dag. Her er en oppdatert terminliste for ligaen:
Premier League 2019/20?

 

02.06 DET NÆRMER SEG
Vi har oppdatert siden.
Fotballen, som tross alt ikke er det viktigste her i verden, er som alt annet satt på vent. Det går uansett mot lysere tider, bokstavelig talt. Flere merker nå en positiv utvikling i forhold til Covid-19 viruset og samfunn begynner så smått å åpnes. Fotballen står ikke først i køen når det gjelder lettelser, men nå er det endelig litt aktivitet i vente. Vi har igjen trålet nettsider og uttalelser i forhold til de ulike ligaene og sett nærmere på når og hvordan fotballen igjen skal få rulle.
Når begynner det igjen?

 

14.05 FOTBALLGOLF
Flere og flere har funnet ut at fotballgolf kan være en artig variant av det tradisjonelle fotballspillet. Det arrangeres stadig nye turneringer i både inn og utland og dette er virkelig noe som passer for alle som kan sparke en ball. Fotballgolf spilles på samme måte som vanlig golf, men selvfølgelig med vanlige fotballer og tilpassede hull. Vi har sett nærmere på aktører som tilbyr fotballgolf rundt omkring i landet vårt. Les mer om regler og hvor du kan spille her. Fotballgolf i Norge

 

13.05 NÅR BEGYNNER DET?
Vi har oppdatert siden.
Fotballen, som tross alt ikke er det viktigste her i verden, er som alt annet satt på vent. Det går uansett mot lysere tider, bokstavelig talt. Flere merker nå en positiv utvikling i forhold til Covid-19 viruset og samfunn begynner så smått å åpnes. Fotballen står ikke først i køen når det gjelder lettelser, men planleggingen er i det minste i full gang. Vi har trålet nettsider og uttalelser i forhold til de ulike ligaene og sett nærmere på når og hvordan fotballen igjen skal få rulle.
Når begynner det igjen?

 

06.04 PÅSKEQUIZ
Verden står stille og fotballen ligger bokstavelig talt død. EM er utstatt til 2021 og de store ligaene håper tidligst å kunne starte med fotball igjen i begynnelsen av juni. Nå kan du i det minste teste dine kunnskaper om fotball. Klarer du vår påskequiz fra fotballens verden? Her er spørsmål on spillere, turneringer, landslag, bildequiz og mye annen moro. Test deg selv eller finn noen å konkurrere mot. Du finner også en rekke andre fotballquiz på våre sider.
Påskequiz 20  - Flere quiz her

 

23.03 FORTSATT STILLE
Fotball er heller ikke nå det viktigste i verden , men et savn for mange er det helt klart. Epedemien er nå å finne i det fleste deler av verden og setter en effektiv stopper for all fotball. Når kan vi begynne å spille og se på fotball igjen? Det er pr.i dag umulig å svare på. I England er 1.juni satt som en mulig oppstartsdato, mens det i hardt rammede land som Italia og Spania fortsatt er svært uvisst. Vi håper og tror at verden blir et bedre sted i nær framtid og at også fotballen kan begynne å rulle igjen!
Pr.League - Tabeller- Livescore

 

13.03 ALT AVLYST OG UTSATT
Så blir det pause for alle. Samtlige virker nå å skjønne alvoret og tar ansvar for at Covid19 (Coronaviruset) ikke skal spre seg mer. Det betyr at Premier League følger etter og at det derfor ikke spilles noen kamper i hverken PL, Serie A, Bundesliga, La Liga eller andre steder. Noen få land holder fortsatt igjen, men vil nok følge etter i nær fremtid. Også her hjemme er det full stans. Eliteserien er utsatt på ubestemt tid og alle kamper og treninger for bredden likeså. De fleste har satt en stopp frem til tidlig i april, men det gjenstår å se om dette er nok.
Pr.League - Tabeller- Livescore

 

11.03 OVER OG UT
Alt gikk etter planen i begynnelsen av kampen for Liverpool. Før pause ble forspranget utlignet og tidlig i første ekstraomgang sørget Firmino for at de røde var i føringen. Til tross for stort spillesmessig overtak snudde lykken for Liverpool. 2-0 ble til 2-1 før Marcos Llorente scoret sitt og Atletico Madrids andre for kvelden. 2-2 ble for mye selv for den regjerende mester og spanjolene kunne juble ekstra da Morata sørget før 2-3 på overtid. Også Haaland og Dortmund er slått ut. I kveld ble vant PSG 2-0 i Paris og er dermed videre etter 3-2 sammenlagt.
Ch.League - Puber - Statistikk
Europaliga - Live - TV-oversikt
 

 

06.03 FOTBALHELG
Det blir stadig mer viktig når vi nå er i starten på slutten av sesongen i alle de store ligaene. Både i Tyskland, Italia og Spania er det full spenning rundt ligatittelen, mens det i England først og fremst handler om de viktige Europacupplassene. Storkampen mellom Man.Utd og nabo Manchester City blir sånn sett ekstra viktig denne gang. I Serie A er flere kamper avlyst, men storkampen mellom Juventus og Inter skal gå som planlagt. Leipzig kan få det tøft borte mot Wolfsburg i Bundesliga, mens Barcelona får besøk av Ødegard og Real Sociedad i spanske La Liga. Mer om alt:
TV-oversikt- Pr.League - Tabeller- LivescoreTippetips - Puber - Statistikk

 

03.03 FA CUP
Det blir fokus på nasjonale cuper denne midtuken. I England er det klart for 5.runde i FA Cupen. I går gikk Arsenal videre etter å ha slått ut Portmouth med 2-0. I kveld er det duket for storkamp når Chelsea får besøk av Liverpool i London. Onsdag skal både, Tottenham, Leicester og Manchester City i aksjon, mens Wayne Rooney og Derby får besøk av Manchester United torsdag. Det spilles også cup i både Tyskland og Spania. I sistnevnte skal Martin Ødegaard i aksjon når Sociedad møter Mirandes borte i den andre av to semifinaler. Real Sociedad vant første oppgjør 2-1. Mer:
TV-oversikt- FA Cupen - Tabeller- Livescore  - Puber - Statistikk - Tippetips - Pr.League - TV- app

 

28.01 FOTBALHELG
Ny helg og mer moro. Denne gang er det også flere høydepunkt å glede seg til. I England spilles finalen i Ligacupen mellom Aston Villa og Manchester City. I Spania er det klart for et nytt "El Classico" når Real Madrid får besøk av Barcelona. Også i Italia blir det spennende når ligaleder Juventus møter jagende Inter i Torino og like tøft blir det i den nederlandske Eresdivisie når serieleder Ajax får besøk av toer Alkmaar i en nær seriefinale. I tillegg spilles det selvfølgelig en rekke kamper som har betydning for medaljer, Europacupplass og nedrykk. Få full oversikt her:
TV-oversikt- Pr.League - Tabeller- LivescoreTippetips - Puber - Statistikk

 

26.01 STERKT AV CITY
De står i fare for å bli utestengt fra Champions League de to neste årene, men i kveld fikk i det minste Manchester City vist at de hører hjemme i dette selskapet, sportslig sett. Med 2-1 borte mot selveste Real Madrid har de lyseblå skaffet seg et svært godt utgangspunkt før returen på Ethihad i midten av mars. Etter en målløs første omgang var det Real som scoret først, men mål av Gabriel Jesus og Kevin De Bruyne, på straffe, sørget for det fine resultatet. Frankrike ble det jubel også for Lyon da Juventus ble slått 1-0. Mer om cupen her:
Ch.League - Puber - Statistikk
Europaliga - Live - TV-oversikt
 

 

24.01 SNART I MÅL
Liverpool vant igjen og nærmer seg stadig den etterlengtede ligatittelen. I kveld var det uansett bare nesten. Hjemmelaget tok oppskriftsmessig ledelsen ved Wijnaldum tidlig i 1.omgang, men West ham slo raskt tilbake og sørget for 1-1 til pause. Etter hvilen var London-laget frekke nok til å ta ledelsen på Anfield. En flott avslutning fra Fornals sørget for 1-2 og nerver blant publikum. En keepertabbe sørget uansett for at Salah kunne utligne. Ti minutter før slutt dukket så Sadio Mane opp og sørget for 3-2. Bortelaget hadde flere sjanser og var nærme utligning helt til siste slutt, men det ble til slutt rød seier og Liverpool trenger nå makismimalt fire seire før ligagullet kan feires.
TV-oversikt- Pr.League - Livescore

 

21.01 FOTBALHELG
Ny helg og mer moro. Fortsatt er det spenning i de fleste ligaer. Noen kjemper om gull, andre om plass i neste år Europacuper, mens noen sliter for å unngå nedrykk. Av helgens mest interessante kamper, tabellmessig, bør d u få med deg Chelsea mot Tottenham i PL, Schalke - Leipzig fra Bundesliga, Getafe - Sevilla fra La Liga og Bristol City - WBA fra engelsk championship. Moro kan det også bli med både Ødegård, Haaland, Leicester - Man.City og Liverpool mot West Ham mandag. Mer om alt:
TV-oversikt- Pr.League - Tabeller- LivescoreTippetips - Puber - Statistikk

 

18.02 EUROPACUP
Så er det klart for sluttspillet i både Champions League & Europaligaen. I kveld skal regjerende mester Liverpool ut i tøff bortekamp mot Atletico Madrid, mens Borussia Dortmund for besøk av PSG. Onsdag møtes Tottenham - Leipzig og Atalanta - Valencia. Nye kamper i 8.deslfinalen spilles så neste uke. Også i Europaligaen starter sluttspillet og også her finnes det spennende kamper. Club Brügge mot Manchester United, Købernhavn mot Celtic og Leverkusen mot Porto er verdt å få med seg. Mer om alt:
Ch.League - Puber - Statistikk
Europaliga - Live - TV-oversikt
 

 

07.02 FOTBALLHELG
Premier League-runden er noe amptuert da halvparten av kampene først spilles neste helg. Det er uansett full fart i alle de øvrige store ligaene og her er det også mye mer spennende. I Italia jakter Inter kun tre poeng bak serieleder Juventus. Helgens byderby mot AC Milan betyr derfor mye mer enn bare prestisjen. I spania ble både Real Madrid og Barcelona sendt ut av cupen. Klarer de å heve seg i nye tøffe bortekamper denne helgen? Også i Tyskland er det jevnt. Helgens storoppgjør står i mellom serieleder Bayern München og toer Leipzig på Allianz Arena. Mer:
TV-oversikt- Pr.League - Tabeller- LivescoreTippetips - Puber - Statistikk

 

03.02 STILLE MIDTUKE
Nye kamper i tyske DFB-pokal cup, noen omkamper i FA Cupen, samt fransk og skotsk liga. Det er alltid noe fotball å se på, men dette utvalget gjør vel neppe at mange sitter klistret foran skjermen. Det blir uansett mer å glede seg til utover i måneden. Europacupene er tilbake og en rekke storoppgjør står på menyen. I tillegg spilles det storkamper både i England, Italia, Spania og Tyskland. Få full oversikt med vår oppdaterte TV-oversikt eller last ned vår app for oversikt over ennå flere kamper! Mer om alt:
TV-oversikt- FA Cupen - Tabeller- Livescore  - Puber - Statistikk - Tippetips - Pr.League - TV- app

 

31.01 FOTBALHELG
En ny spennende fotballhelg står for tur og igjen er det en haug med kamper å glede seg til. I Premier League virker det oppe og avgjort at Liverpool blir ligamester. En 19-poengs ledelse vil de røde aldri surre bort. Det er uansett spennende å følge kampen om CL-plassene. Leicester - Chelsea er verdt å følge i så måte. Helgens storkamp spilles uansett i Madrid hvor serieleder Real får besøk av bykollega Atletico. Også i Championship, Serie A og Bundesliga er det tett i toppen og kamper som Leipzig mot Borussia M`gladb. ,Udinese -  Inter og Leeds mot Wigan kan bli artig å følge. Mer om alt her:
TV-oversikt- Pr.League - Tabeller- LivescoreTippetips - Puber - Statistikk

 

27.01 MER CUPFOTBALL
FA Cupens fjerde runde avsluttes med Bournemouth mot Arsenal i kveld. Det spilles uansett mer cupfotballl utover denne uken. Tirsdag og onsdag spilles andre av to oppgjør i den engelske ligacupen. Aston Villa og Leicest møtes på Villa Park tirsdag, mens Manchester City og Man.Utd braker sammen på Ethihad onsdag. I Spania er det klart for en ny runde i Copa Del Rey, mens det også spilles cup i Frankrike. I Premier League har Liverpool sjansen ti å øke sitt forsprang som ligaleder når West Ham byr opp til kamp i London. Det spilles også kamper både i Champioship,  League one og League two i England.
TV-oversikt- Ligacupen - Tabeller- Livescore  - Puber - Statistikk

 

24.01 CUP OG LIGA
4.runde i FA Cupen står på menyen i England denne helgen. Dette er de små klubbenes sjanse og flere kamper gir muligheten for noen ordentlige skreller. Storlagene har alle "enkle" kamper på programmet, men hvor mange spillere tør man å hvile? Southampton - Tottenham, Burnley - Norwich og Bournemouth mot Arsenal er de enste tre kampene med to PL-lag. I Spania, Italia og Tyskland spilles det liga. Roma -Lazio og Napoli - Juventus er to høyedpunkt fra italia, mens Valencia - Barcelona er verdt å få med seg fra spansk fotball. Mer
TV-oversikt- FA Cupen - Tabeller- Livescore  - Puber - Statistikk - Tippetips - Pr.League - TV- app

 

22.01 NY NEDTUR
Motgangen fortsetter for Manchester United. I kveld tapte United 0-2 for middelmådige Burnley hjemme på Old Trafford. Supporterne er skuffet over både eiere, spillerne og manageren og den gamle mester er nå hele 30 poeng bak ligaleder Liverpool, samt har seks poeng opp til Chelsea på den gjeve 4.plassen. Det ser ut til å  bli en svært tung vår for de røde djevlene. Både Leicester og Tottenham van sine kamper i kveld med henholdsvis 4-1 over West Ham og 2-1 over Norwich.
TV-oversikt- Pr.League - Tabeller- Livescore - Puber - Statistikk

 

20.01 MER PREMIER LEAGUE
Ligaleder Liverpool hadde en super helg med både seier over erkerival Manchester United, samtidig som nærmeste utfordrere Man.City spilte uavgjort og Leicester tapte. Denne midtuken spilles det nye kamper i England og igjen blir det spennende. Liverpool virker sikre, men hva med CL-plassene? Chelsea - Arsenal blir ekstra spennende både i form av et skikkelig London-derby, men også i forhold til overnevnte. Kamper spilles både tirsdag, onsdag og torsdag. Mer om alt her:
TV-oversikt- Pr.League - Tabeller- Livescore - Puber - Statistikk

 

16.01 FOTBALHELG
Det spilles mye spennende fotball både i Tyskland, Italia og Spania, men denne helgen kommer igjen det store høydepunktet fra Premier League. Liverpool er soleklare favoritter når erkefienden Man.Utd kommer på til Anfield søndag. Kan de røde djevlene fra Manchester sette en stopper for ligalederens vanvittige, ubeseirede rekke, eller tar Liverpool et nytt steg mot årets ligatittel? Moro og spennende er det uansett nødt til å bli. Mer om alt:
TV-oversikt- Pr.League - Tabeller- LivescoreTippetips - Puber - Statistikk

 

12.01 MÅLKONGEN
Manchester City banket Aston Villa hele 6-1 og overtok 2.plassen i Premier League. I fokus stod igjen Sergio Agüero. Med tre nye mål i dag er han nå den mestskårende utlendingen i Engelsk fotball noensinne. Totalt har argentineren nå scoret hele 177 PL-mål og han passerte dermed Arsenal-legenden Thiery Henry, som stoppet på 175. Han har uansett et stykke igjen opp til tidenes måltyv, Alan Shearer. Blackburn, Southampton og, ikke minst, Newcastlespilleren sørget for hele 260 nettkjenninger i sin karriere i engelsk toppfotball.
TV-oversikt- Pr.League - Tabeller- LivescoreTippetips  - Statistikk

 

10.01 FOTBALHELG
Bundesliga og La Liga har pause denne helgen, men ellers er det full fart i de europeiske ligaene. I PL er Tottenham - Liverpool helgens store høydepunkt. Kan et skadeskutt Spurs stoppe Liverpool eller fortsetter seiersrekken for de røde? De øvrige storlagene i England ser ut til å ha greie motstandere, men lett blir det neppe for noen uansett. I Italia skal Juventus ut i tøff bortekamp mot Roma, mens Inter får besøk av Atalanta på San Siro. Mer om fotballhelgen her:
TV-oversikt- Pr.League - Tabeller- LivescoreTippetips - Puber - Statistikk

 

06.01 MER CUPFOTBALL
FA Cupens tredje runde avsluttes med Arsenal mot Leeds i kveld. Det spilles uansett mer cupfotballl utover denne uken. Tirsdag og onsdag spilles de første av to oppgjør i den engelske ligacupen. Manchester United og Man.City braker sammen på Old Trafford tirsdag, mens Leicester starter hjemme mot Aston Villa onsdag. I Spania er det klart for semifinaler i den spanske supercupen og både Valencia - Real Madrid og Barcelona mot Atletico Madrid er verdt å få med seg. Det spilles også kamper i den franske ligacupen i mituken.
TV-oversikt- Ligacupen - Tabeller- Livescore  - Puber - Statistikk

 

03.01 CUP OG LIGA
3.runde i FA Cupen står på menyen i England denne helgen. Dette er de små klubbenes sjanse og flere kamper gir muligheten for noen ordentlige skreller. Port Vale borte mot selveste Manchester City og amatørlaget AFC Fylde borte mot Sheffield United er gode eksempler på dette. Storkamper er det også. Wolves - Man.Utd blir spennende, Liverpool - Everton er en klassiker, mens oppadgående Leeds borte mot Arsenal  også kan bli veldig moro. I Spania og Italia sparkes ligaen i gang igjen etter juleferien.
TV-oversikt- FA Cupen - Tabeller- Livescore  - Puber - Statistikk

 

02.01 ET ÅR UTEN TAP
Liverpool slo Sheffield United 2-0 på Anfield i kveld og dermed er de røde ubeseiret i et år. Forrige tap kom 3.januar 2019 mot Manchester city. Statistikk er gøy, men ennå mer moro for Liverpoolfansen er det selvfølgelig at laget nå har hele 14 poengs forsprang til nærmeste utfordrer, Leicester. Og det med en kamp mindre spilt. Mohamed Salah og Sadio Mane ble nok en gang dagens helter med scoring i hver sin omgang i dagens seier. Nå blir det en kort ligapause med fokus på FA cup, men både La Liga og Serie A er i gang for fullt denne helgen.
TV-oversikt- Pr.League - Tabeller- Livescore  - Puber - Statistikk

 

30.12 TV-FOTBALL
Det nærmer seg et nytt år og den første TV-oversikten for 2020 er nå på plass.  Også denne gang er det en rekke høydepunkt å se frem til. Allerede 1.januar møtes Arsenal og Manchester United til et møte mellom to storlag i trøbbel. Napoli mot Inter og Real Madrid mot Valencia er eksempler på storkamper fra henholdsvis Italia og Spania. Også Liverpool skal opp mot flere tøffe motstandere i årets første måned. Bl.a møter de Everton i FA Cupen, mens både Man.Utd og Tottenham venter i Premier League. Få hele oversikten her:
TV-oversikt januar 2020

 

29.12 USTOPPELIG?
Mens de andre lagene stadig avgir poeng fortsetter Liverpool å dominere Premier League. Man.City, som blir sett på som den største utfordreren, tapte igjen fredag, mens Liverpool vant hele 4-0 borte mot tabelltoer Leicester. Luka ned til de andre fortsetter dermed å øke og er nå på 10 poeng, men da har Liverpool også to kamper til gode! I dag venter en ny spennende utfordring når sterke Wolverhampton kommer på besøk til Anfield. Også City spiller i dag. De lyseblå får besøk av høytflyvenede Sheffield United på Etihad. Mer om alt:
TV-oversikt- Pr.League - Tabeller- Livescore  - Puber - Statistikk

 

23.12 JULEFOTBALL
De fleste tar seg nå en velfortjent hvil i jula. I England blir imidlertid pausen kort. 2.juledag, boxing day, spilles det som vanlig full runde i i hele ligasystemet. Det følges opp med kamper både i romjula og under nyttårsdagene. Storkamper er det også å glede seg til. Leicester hjemme mot Liverpool kan bli svært avgjørende, men det blir også spennende å følge oppjør som Arsenal mot Chelsea, Wolves mot Manchester City, og Arsenal mot Manchester United. Få oversikt her:
TV-oversikt- Pr.League - Tabeller- Livescore  - Puber - Statistikk

 

20.12 FOTBALLHELG
Jula nærmer seg, men det spilles fortsatt fotball i alle de store ligaene. I England fortsetter man, i tradisjonen tro, med kamper gjennom hele høytiden. Noen store høydepunkt er det også å se frem til i Premier League. Allerede lørdag er det duket for viktig kamp mellom Manchester City og Leicester. Taper City her må de trolig se langt etter ligagullet 19/20. Seier for City vil gi grunn til optimisme, men da taper i så fall Leicester terreng. Liverpool er selv opptatt med klubb-VM og møter brasilianske Flamengo i VM-finalen lørdag. Få mer oversikt her:
TV-oversikt- Pr.League - Tabeller- LivescoreTippetips - Puber - Statistikk

 

16.12 MINDRE GJEVT
Barcelona mot Real Madrid er den absolutte storkampen, men denne midtuken blir det også fokus på engelsk ligacup og VM for klubblag. Førstnevnte er den minste cupen i England, mens VM er en artig, men ubetydelig prestisjeturnering fra FIFA. Liverpool stiller i begge - og det at klubben velger å stille to ulike lag i løpet av uken forteller alt om viktigheten av turneringene. A-laget er sendt til Qatar og VM, mens unguttene fra U23-laget skal fosøke seg borte mot Aston Villa i ligacupen. I de øvrige kvartfinalen i EFL-cup møter både Man.City og Man.Utd enkel motstand, mens Everton mot Leicester, på papiret, er den eneste som kan bli jevn. Det spilles også full runde i Bundesliga i midtuken.
TV-oversikt- Ligacup - Tabeller- LivescorTippetips - Puber

 

14.12 FOTBALLHELG
Den norske fotballsesongen er over. I de store ligaene er det uansett full fart gjennom julen. Denne helgen virker det enkelt for mange storlag, men kanskje det kan dukke opp en liten bombe eller to? I PL møter f.eks. Liverpool Watford, mens Leicester får besøk av Norwich. Storkampen går søndag da Arsenal får besøk av Manchester City. Få oversikt over helgen her:
TV-oversikt- Pr.League - Tabeller- NM 2019 - Livescore - Kvalik 19Tippetips - Puber - Statistikk

 

11.12 START VANT DRAMA
Start er klare for Eliteserien 2020 etter å ha slått ut Lillestrøm på flere skårede bortemål. LSK så derimot ut til å ha full kontroll på dette. Med 2-0 til pause, og hele 4-0 kvarteret før slutt, virket dette avgjort. 4-1 virket ubetydelig, 4-2 skapte nerver og 4-3 fikk bortesupporterne til å skrike av fryd. Det ble flere nervepirrende tileggsminutter, men hjemmelaget klarte ikke å skape noen store sjanser og fikk dermed aldri det viktige målet. Start er klare for Eliten, mens Lillestrøm må spille i 1.div. for første gang siden 1975.
Ch.League - ES-kvalik- Statistikk
Europaliga - Live - TV-oversikt

 

10.12 EUROPACUP
Så er det klart for siste runde i grupespillet i både Champions League og Europaligen. De fleste gruppene er avgjort, men noe spenning er det igjen. For den regjerende CL-mester Liverpool kan det bli ekstra tøft. Laget avslutter borte mot Haaland og Salzburg. Et tap vil sende Liverpool ut av turneringen. Også lag som Valencia, Ajax, Borussia Dortmund og Inter kan få en spennende kveld. Noen kamper i dag, noen onsdag. Torsdag spilles så siste runde i Europaligaen. Her hjemme er det klart for avgjørende kamp om en plass i neste års Eliteserie. Start har med seg en 2-1 ledelse før returoppgjøret på Åråsen onsdag.
Ch.League - ES-kvalik- Statistikk
Europaliga - Live - TV-oversikt

 

08.12 VIKING CUPMESTER
Viking er norgesmester etter å ha slått Haugesund 1-0 i cupfinalen. Zlatko Tripic ble matchvinner med kampens eneste skåring på straffe tidlig i 2.omgang. Dette var Vikings 6.cuptittel. I england fortsetter Leicester å imponere. I dag ble det to nye mål på Jamie Vardy da laget hans vant 4-1 borte mot Aston Villa. Leicester er dermed fortsatt "bare" åtte poeng bak Liverpool, men har også fått en luke på seks poeng ned til Manchester City på tredje plass.
TV-oversikt- Pr.League - Tabeller- NM 2019 - Livescore - Kvalik 19Tippetips - Puber - Statistikk

 

06.12 FOTBALLHELG
Cupfinalen avslutter årets norske fotballsesong og Viking- Haugesund er et naturlig høydepunkt denne helgen. Kampen spilles som vanlig på Ullevaal. Avspark søndag 13:15. I England braker Man.City og Man.Utd sammen på Etihad, mens Lazio og Juventus møtes til toppkamp i Serie A. En rekke andre spennende oppgjør spilles også og det kan være verdt å få med seg Bournemouth mot Liverpool, Inter mot Roma og 1.kvalifiseringskamp til Eliteserien mellom Start og LSK. Mer om alt:
TV-oversikt- Pr.League - Tabeller- NM 2019 - Livescore - Kvalik 19Tippetips - Puber - Statistikk

 

04.12 STØ KURS
Manchester City ser ut til å være i storform og har neppe gitt opp å vinne ligagullet også i år. I går ble det pene 4-1 borte mot Burnley. Foran på tabellen ligger uansett både Leicester og, ikke minst, den suverene ligaleder Liverpool. I dag vant Leicester 2-0 hjemme over bunnlaget Watford, mens Liverpool vant Merseysidederbyet mot Everton med 5-2. De røde har dermed fortsatt en luke på hele åtte poeng ned til Vardy & co. På Old Trafford vant Manchester United 2-1 over Tottenham etter bl.a to mål av Marcus Rahford.
TV-oversikt- Pr.League - Tabeller- Eliteserien - Livescore - NyheterTippetips - Puber - Statistikk

 

01.12 TROMSØ & RANHEIM NED
Det kunne vippet alle veier i en svært dramtisk avslutning av årets Eliteserie. Etter at alle kamper var over var det derimot klart at det ble Tromsø or Ranheim som måtte ta den tunge veien ned i 1.divisjon. Mest jubel var det kanskje i Mjøndalen etter at hjemmelaget sikret ny kontrakt med 1-0 over VIF. På Åråsen endte det med 0-0 mellom LSK og Sarpsborg. Bortelaget er dermed sikret plass, mens Lillestrøm mot ut i kvalifisering  mot Start. I England tok Leicester tre viktige poeng på overtid mot Everton, mens Man.Utd igjen skuffet og måtte nøye seg med 2-2 mot Aston Villa på Old Trafford.
TV-oversikt- Pr.League - Tabeller- Eliteserien - Livescore - NyheterTippetips - Puber - Statistikk

 

24.11 EUROPACUP
Etter en artig fotballhelg med både 3-3 kamp for Man.Utd, ny knepen seier for Liverpool, kun uavgjort for Borussia Dortmund mot Paderborn og ennå mer drama i Eliteserien, er det nå klart for avgjørende kamper i både Ch.League og Europaligaen. Så veldig spennende er det uansett ikke. De fleste store en nemlig allerde klare for sluttspillet. Likevel,  godbiter får vi i form av Real Madrid mot PSG, Liverpool - Napoli, Juventus - Atletico Madrid og Barcelona mot Borussia Dortmund. Torsdag spilles det så kamper i Europaligaen. Her har både Malmö og København mulighet til å gå videre, mens RBK er slått ut. Mer:
Ch.League - Puber- Statistikk
Europaliga - Live - TV-oversikt

 

22.11 FOTBALLHELG
Ligafotballen er tilbake og igjen er det flere godbiter å se frem til. I England braker Manchester City og Chelsea sammen, men det blir også moro å følge Mourinho og hans Spurs i lokaloppgjør borte mot West Ham. I Spania skal Martin Ødegaard og Real Sociedad opp mot selveste Real Madrid, borte i den spanske hovedstaden. I Serie A Møtes to storlag ute av form gjennom Napoli og AC Milan, mens det først og fremst handler om bunstriden i den norske Eliteserien. Hele seks lag er nå involvert i gjørmekampen. Mer:
TV-oversikt- Pr.League - Tabeller- Eliteserien - Livescore - NyheterTippetips - Puber - Statistikk

 

18.11 DANSK JUBEL
EM-kvalifiseringen er i ferd med å avsluttes og de siste landene blir nå kvalifisert til neste års sluttspill. Finland tok seg til sitt første store mesterskap med 3-0 seier over Liechtenstein fredag, mens både Nederland og Tyskland, Østerrike og Kroatia ble klare i går. I dag sikret Portugal seg EM-billetter med 2-0 borte mot Luxembourg. Det er nå bare i gruppe D og E hvor ikke alt er avgjort. Irland og Danmark møtes til avgjørende kamp i Dublin mandag. Irland må vinne, mens Danmark fint klarer seg med uavgjort. I Gruppe E møtes Wales og Ungarn til avjørende kamp om å følge Kroatia til EM-sluttspillet fra sin gruppe.
EM-kval. 2020 - Norges landslag
TV-oversikt - Puber - Statistikk -
Livescore - Nyheter- Tabeller

 

11.11 EM-KVALIFISERING
Ligafotballen tar igjen pause når vi nå går inn i siste fase av EM-kvalifiseringen. Norge er sjanseløse, men kan og bør pynte litt på både målscoren og selvtilitten når Malta og Færøyene står for tur. I de øvrige gruppene er også det meste klart, men noen storlag skal passe seg. Dette gjelder i første rekke Portugal, Sveits, Slovakia, Tsjekkia og vår nabo Danmark. Hareides menn er nå på kvalifiseringsplass, men har nå en tøff bortekamp mot gruppeleder Irland, samtidig som jagende Sveits har igjen bunnlagene Gibraltar og Georgia. Alle resultat og tabeller:
EM-kval. 2020 - Norges landslag
TV-oversikt - Puber - Statistikk -
Livescore - Nyheter- Tabeller

 

08.11 FOTBALLHELG
Også denne helges er det mye spennende å se frem til. I tyske Bundesliga får Bayern München besøk av Borussia Dortmund, mens Juventus og AC Milan braker sammen i Seria A. I Spania er det stort sett topp mot bunn, mens selve rosinen i pølsa går av stabelen søndag da Liverpool og Man.City møtes til toppkamp i Premier League. Her hjemme nærmer det seg slutten og Molde kan ta et nytt stort skritt mot gull med seier hjemme mot poengnødne Strømsgodset. Mer om alt:
TV-oversikt - Pr.League - Tabeller- Eliteserien - Livescore - NyheterTippetips - Puber - Statistikk

 

04.11 EUROPACUP
De er klart for en ny runde i både Champions League og Europaligaen denne uken.De fleste storlagene ser nå ut til å ha kontroll, men både Inter, Dortmund, Tottenham, Lyon, Benfica og Valencia bør nå vinne for å være med. I Europaligaen er RBK for lengst ute, men en seier mot Lazk bør være inne rekkevidde for trønderne. Manchester United leder sin gruppe, men et tap hjemme mot Partizan kan gjøre det mer spennende enn nødvendig for United. Mer om alt:
Ch.League - Puber- Statistikk
Europaliga - Live - TV-oversikt

 

28.10 CUP- OG LIGAFOTBALL
Denne midtuken spilles det cup både i Norge og England, mens det i Spanske La Liga og Italienske Serie A er full serieunde. Det er Ligacupen som står i fokus på balløya og de små klubbene har nok store forventninger mot topplag som ikke tar denne cupen veldig seriøst. En bombe eller to kan nok forventes. Her hjemme står det om billetter til Ulevaal og cupfinalen 8.desember. Viking får besøk av Ranheim tirsdag, mens Odd møter Haugesund på onsdag. Mer om alt:
Ligacup - Norsk cup- Livescore- TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk

 

25.10 FOTBALLHELG
Denne helgens spilles det en rekke storkamper og spennende oppgjør i de ulike europesike ligaene. I Bundesliga får Dortmund besøk av Schalke i en kamp hvor begge kan ta over serieledelsen. I Skottland møter serietoer Rangers Motherwell, som ligger på plassen bak. I Italia er det klart for klassisk duell mellom Roma og Inter, mens Liverpool og Anfield møtes til spennende storkamp i Premier League. I Eliteserien handler det mest om æren når Molde kommer på besøk til Lerkendal og Rosenborg. Også Barcelona - R.Madrid skulle vært spilt denne helgen, men kampen er utsatt grunnet urolighetene i Barcelona. Mer:
TV-oversikt - Pr.League - Tabeller- Eliteserien - Livescore - NyheterTippetips - Puber - Statistikk

 

21.10 EUROPACUP
De er klart for en ny runde i både Champions League og Europaligaen denne uken. Storlag som Bayern, PSG og Manchester City ser ut til å ha full kontroll i gruppespillet, mens lag som Real Madrid, Tottenham og Liverpool nå bør vinne for å henge med. Torsdag spilles det Europaliga og her er det kun æren som står på spill for Rossenborg. Bortekamp mot Sporting virker uansett tøft. I gruppe L spiler Manchester.Utd toppkamp borte mot Partizan i Beograd. Mer:
Ch.League - Puber- Statistikk
Europaliga - Live - TV-oversikt<

 

18.10 FOTBALLHELG
Bor. Dortmund mot Borussia Mgb og A.Madrid mot Valencia er begge to storkamper, men denne helgen blir det først og fremst fokus på Old Trafford og møtet mellom erkerivalene Manchester United og Liverpool. Solksjær skulle nok ønske han selv skulle spille, men denne gang får han håpe at hans skadeskutte mannskap løfter seg mot den suverene serielederen. En seier vil uansett bety mye for begge. Kampen spilles søndag kl.17:30. Her hjemme kan Molde ta et nytt skritt mot seriegull med seier hjemme mot Haugesund. Mer:
TV-oversikt- Pr.League - Tabeller- Eliteserien - Livescore - NyheterTippetips - Puber - Statistikk

 

15.10 NÆRE, MEN IKKE NOK
Norge var svært gode i perioder, men også Romania var med på leken i dagens viktige EM-kvalik. Det endte til slutt 1-1 i Bucuresti. Dermed er det status que for Norge,  som nå sannsynlig må håpe på suksess i Nations League sluttspillet for å kvalifisere seg til neste års EM. I Stockholm spilte Sverige og Spania også uavgjort 1-1. Det ser dermed ut som det er disse to som går direkte videre fra vår gruppe, men Sverige har tross alt en tøff bortekamp mot Romania igjen.
EM-kval. 2020 - Norges landslag
TV-oversikt - Puber - Statistikk -
Livescore- Nyheter- Tabeller

 

14.10 MER EM KVALIK
Belgia, Italia, Russland og Polen er nå klare for neste års EM-sluttspill. En rekke andre land sikrer seg også sluttspillet i løpet av denne uken. For Norges del virker forstatt en direkte plass i sluttspillet som lite trolig, men en seier borte mot Romania på tirsdag kan få stor betydning. Norge vil uansett få en ekstra mulighet gjennom Nations League sluttspillet. Få oversikt over landslaget og EM-sluttspillet her:
EM-kval. 2020 - Norges landslag
TV-oversikt - Puber - Statistikk -
Livescore- Nyheter- Tabeller

 

12.10 STERKT AV NORGE
Joshua King scoret på straffe i det 94.minutt og sørget for at Norge spilte 1-1 mot Spania på Ullevaal. Spanjolene var best før hvilen og tok også ledelsen rett etter pause. Etter dette våknet Norge og, anført av en strålende Martin Ødegaard, presset vi faktisk Spania bakover. Alt for mange sjanser ble det ikke skapt, men til slutt fikk vi betalt gjennom det nevnte straffen. Norge kommer kanskje ikke til EM, men dette var oppløftende. Mer om alt:
EM-kval. 2020 - Norges landslag
TV-oversikt - Puber - Statistikk -
Livescore- Nyheter- Tabeller

 

11.10 EN UMULIG OPPGAVE?
Ligafotballen tar en pause når det nå igjen er klart for landskamper. Mest spennende er det selvfølgelig i Europa hvor EM-kvalifiseringen er i ferd med å avgjøres. De "store" ser alle ut til å ha kontroll og land som Spania, England, Tyskland, Italia, Belgia og Kroatia er på vei til neste års sluttspill. Verre er det for Norge. 12.oktober kommer Spania på besøk til Ullevall i en kamp vi må vinne. Deretter følger en svært tøff reise til Romania neste tirsdag. Det virker nesten håpløst for direkte sluttspillsplass, men håpe kan man!
EM-kval. 2020 - Norges landslag
TV-oversikt - Puber - Statistikk -
Livescore- Nyheter- Tabeller

 

02.10 EUROPACUP
De fleste  favorittene infridde i under tirsdagens CL-runde, men et par overraskende resultat kan man trygt si at det ble. Real Madrid måtte nøye seg med 2-2 hjemme mot Brügge, mens Serge Gnaby scoret fire for bortelaget da Tottenham tapte hele 2-7! hjemme for Bayern München.I kveld fikk Liverpool det overraskende tøft mot Salzburg, men vant til slutt 4-3. Også Barcelona var på hæla, men to mål av Suarez sørget for 2-1 over Inter. I torsdagens Europliga kan det bli spennende når Rosenborg får selveste PSV Eidhoven på besøk til Lerkendal. Moro blir det også å følge den nordiske duellen mellom   Malmö og København.
Ch.League- Puber- Statistikk
Europaliga - Live - TV-oversikt

 

01.10 TV-FOTBALL
Man United og Arsenal avsluttet september med 1-1 på Old Trafford. Oktober vil uansett gi en rekke nye sjanser for dem begge. Både Liga, europacup og hjemlige cuper står på menyen for de fleste topplagene. Av storkamper kan vi nevne Tottenham mot Bayern München, RBK - PSV, Barcelona mot Inter, Norge hjemme mot Spania og nevnte Man.Utd på eget gress mot ligaleder Liverpool. Få full oversikt over TV-måneden her:
TV-oversikt - Pr.League - Tabeller- Eliteserien - Livescore - NyheterTippetips - Puber - Statistikk

 

30.09 EN "MÅ VINNE" KAMP
Det er fortsatt tidlig i den engelske ligasesongen, men allerede nå kan det virke som enkeltresultater kan få stor betydning. Liverpool har allerede samlet 21 poeng og Man.Utd er før kampen hele 13 poeng bak på sin 11.plass. Arsenal har startet bittelitt bedre, men også de vil være på hæla med tap på Old Trafford. Et skadeskutt United har vunnet to av sine tre hjemmekamper, men Arsenal virker å være i bedre form og slo Villa borte i forrige runde. Følg kampen på TV2 sport Premium fra kl.21:00
Pr.League  Livescore- TV-oversikt - Tabeller - Tippetips - Puber

 

23.09 CUP- OG LIGAFOTBALL
Denne midtuken spilles det cup både i Norge og England, mens det i Spania er full runde i spanske La Liga og franske Ligue 1. Det er Ligacupen som står i fokus på balløya og de små klubbene har nok store forventninger mot topplag som ikke tar denne cupen veldig seriøst. En bombe eller to kan nok forventes. Her hjemme har det vært flere overaskelser allerede i NM og kvartfinalene gir absolutt muligheter for flere. I Spania møter Ødegaards Real Sociedad Alaves hjemme.
Pr.League - Norsk cup- Livescore- TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk

 

22.09 FULL POTT
Liverpool slo Chelsea 2-1 i London og opprettholder sin perfekte start på sesongen. I dag sørget Alexander-Arnold og Firmino for de rødes scoringer, mens Kante skapte spenning med redusering 20.min før slutt. Det ble derimot aldri mer enn nesten for Chelsea og Liverpool har dermed 18 poeng på seks kamper. Også Arsenal vant. Med en mann mindre store deler av kampen, snudde de to ganger mot Aston Villa og vant 3-2 i London. Man.Utd på sin side fortsetter og skuffe. I dag ble det 2-0 tap for West Ham borte. I Eliteserien tapte VIF hele 0-4 hjemme for Viking, Godset tok tre viktige poeng borte mot Tromsø, Odd vant over Sarpsborg, mens Glimt måtte nøye seg med uavgjort borte mot Ranheim. Mer:
Pr.League - Eliteserien- Livescore- TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk

 

20.09 FOTBALLHELG
Chelsea mot Liverpool blir helgens storkamp fra Premier League. Det er imidlertid en rekke andre spenennde oppgjør å se fram til. I Serie A er det duket for klassisk møte mellom AC Milan og Inter Milan, mens Lyon og PSG møtes i Ligue 1. Her hjemme nærmer det seg innspurten og hvert eneste poeng kan nå bli avgjørende.Både Rosneborg, Molde og Bodø/Glimt møter poengnødne bunnlag på bortebane. Er det duket for en skrell eller to? Mer om alt:
Pr.League - Livescore- TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk

 

17.09 EUROPACUP
Så er det igjen klart for Europacup I Champions League smeller det allerede i første runde. Regjerende mester Liverpool møter Napoli borte, Borussia Dortmund får besøk av Barcelona, mens PSG og Real Madrid braker sammen i Paris.Også Atletico Madrid mot Juventus bør bli en severdig affære. Torsdag blir det så spill i Europaligaen med både Manchester united, Arsenal og vårt norske håp Rosenborg.  Mer om alt:
Ch.League - Puber - Statistikk - Europaliga - Live - TV-oversikt

 

13.09 FOTBALLHELG
Ligafotballen er tilbake og flere spennende kamper står på menyen. I både England, Italia, Tyskland, og Spania ser det ut som alle de store har greie kamper, men her dukker det helt sikkert opp små og store overaskelser. Også i Eliteserien er det mange kamper med preg av topp mot bunn. Dette kan derfor være runden for de gode tipperne! Med tilgang til de rette kanalene kan du forøvrig få med deg over 40 kamper på TV. Mer om alt her:
Pr.League - Eliteserien Livescore- TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk

 

10.09 DE STØRSTE ER BEST
Norge og de andre små prøver så godt de kan, men det er fortsatt de store nasjonene som er best. Når vi nå er over halvspilt i EM-kvaliken er lag som England, Nederland, Italia, Kroatia, Belgia, Frankrike og Spania alle i praksis klare for EM. I kveld vant England 5-3 over Kosovo, mens Cristiano Ronaldo likegodt scoret fire mål da Portugal banket Litauen hele 5-1 på bortebane. Frankrike fikk det også enkelt og slo lille Andorra 3-0 på Stade De France.
EM-kval. 2020 - Norges landslag
TV-oversikt - Puber - Statistikk -
Livescore - Nyheter- Tabeller

 

08.09 UAVGJORT
Norge var fullt på høyde med Sverige og kunne fort ha vunnet i Stockholm. Det endte derimot 1-1 i kampen vi "måtte" vinne. Stefan Johansen ga Norge ledelsen i siste sekund før pause, mens Forsberg utlignet for de gule og blå etter en times spill. Norge er dermed på 4.plass i gruppa etter at også Romania vant i dag. I den siste kampen i gruppe F vant Spania 4-0 over Færøyene. Mer om alt her:
EM-kval. 2020 - Norges landslag
TV-oversikt - Puber - Statistikk -
Livescore - Nyheter- Tabeller

 

08.09 AVGJØRENDE KAMP?
Norge slo Malta, men det er i kveld det virkelig gjelder. Sverige ligger foran oss på tabellen og må slås i Stockholm i kveld. Med seier vil Norge gå forbi. Akkurat nå møtes også Romania - Malta i vår gruppe, mens Spania møter Færøyene i kveld. Av andre nordiske land i aksjon spiller nå Danmark borte mot Georgia, mens Finland får fint besøk når Italia gjester Tampere. Norges kamp sendes på TV2 kl.20:45
EM-kval. 2020 - Norges landslag
TV-oversikt - Puber - Statistikk -
Livescore - Nyheter- Tabeller

 

05.09 ENKELT, MEN VIKTIG
Norge hadde full kontroll mot Malta og vant i dag 2-0 på Ullevaal. Sander Berge og Joshua King på straffe, sørget for tre viktige poeng i EM-kvalifiseringen. Nå venter en svært avgjørende kamp borte mot Sverige søndag. Også svenske vant i dag, 4-0 borte mot Færøyene, mens Spania vant 2-1 borte mot Romania. Norge, på tredje plass, er dermed to poeng bak svenskene og syv poeng bak suverene Spania. Full oversikt her:
EM-kval. 2020 - Norges landslag
TV-oversikt - Puber - Statistikk -
Livescore - Nyheter- Tabeller

 

03.09 EM-KVALIFISERING
Ligafotballen tar en pause når de fleste land nå skal spille landskamper. I Europa er det  deltagelse i neste års EM som står på spill. Det har så langt vært spilt mellom 2 og 4 kamper i alle grupper og favorittene begynner å skille seg ut. For Norges del er det nå alt eller ingenting. Etter fire kamper er vi å finne på 4.plass og ukens to kamper må derfor vinnes. Malta på Ullevaal torsdag bør være overkommelig, men den største utfordringen venter søndag da vi møter Sverige borte.
EM-kval. 2020 - Norges landslag
TV-oversikt - Puber - Statistikk -
Livescore - Nyheter- Tabeller

 

01.09 TOPPLAGENE LEKER
Fjorårssesongen i Premier League ble stort sett preget av den jevne og vanvittige innspurten mellom Liverpool og Manchester City. Iår fortsetter det i samme tempo. City vant enkelt 4-0 over Brighton, mens Liverpool fortsatt har full pott etter sterke 3-0 borte mot Burnley. De øvrige topplagene ser ut til å ha en større luke å tette til de to. Chelsea måtte nøye seg med 2-2 hjemme mot lille Sheffield United, mens Man.Utd igjen glapp og måtte ta til takke med 1-1 borte mot Southampton. I dag endte med 2-2 da Arsenal og Tottenham møttes i London.
Pr.League - Eliteserien - Livescore - TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk

 

26.08 GLIMT TILBAKE PÅ TOPP
Bodø/Glimt var overlegne Vålerenga på Aspmyra og vant fortjent 4-0. Glimt er dermed tilbake på topp i Eliteserien, to poeng foran Molde. Saltnes, Evjen og Sveen sørget for tre av målene i kveld, mens Aron Dønnum var uheldig og sørget for selvmål. 11 runder gjenstår og Glimt kan absolutt begynne å drømme om sitt aller første seriegull.
Glimt - Eliteserien - Livescore - TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk

 

25.08 VIKTIG FOR GODSET
Toppkampen mellom Molde og Odd endte 2-2. Bodø/Glimt kan dermed ta tilbake tabelltoppen i Eliteserien med seier over Vålerenga mandag. I bunnen av tabellen tok Strømsgodset tre svært viktige poeng da Sarpsborg ble slått 2-1 på Marienlyst. Godset passerte dermed gjestene og har kontakt med de andre lagene på nedre halvdel. I Premier League tapte Tottenham overraskende 0-1 for Newcastle, mens Man City oppskriftsmessig slo Joshua Kings Bournemouth 3-1.
Pr.League - Eliteserien - Livescore - TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk

 

23.08 FOTBALLHELG
Denne helgen begynner italienske Serie A. Med det er alle de store europeiske ligaene i gang. Helgens storkamp spilles uansett i England. Serieleder Liverpool får besøk av Arsenal som ligger på plassen bak. Det er forøvrig få storkamper denne helgen, men igjen - det gis tre poeng for seier uansett motstander! I Eliteserien spilles det toppkamp mellom Molde og Odd, mens Strømsgodset og Sarpsborg møtes i viktig bunnstrid. Mer om alt:
Pr.League - Eliteserien - Livescore - TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk

 

19.08 "KUN" UAVGJORT
Bodø/Glimt måtte nøye seg med 1-1 borte mot Sarpborg. Dermed gikk Molde igjen forbi. Likt på poeng, men Molde har best målforskjell. Det var Sarpsborg som tok ledelsen i kveldens kamp. Zachariassen ga hjemmelaget ledelsen 10 min
etter etter hvilen. Glimt presset på og det var ikke ufortjent når Saltnes stusset en corner i mål syv minutter før slutt. Tross vedvarende spill mot Sarpsborgs mål i sluttminuttene ebbet det hele ut i uavgjort. Også i England endte det uavgjort. Wolves holdt Man.Utd til 1-1 i en kamp hvor Paul Pogba brant en straffe.
Pr.League - Eliteserien - Livescore - TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk

 

16.08 FOTBALLHELG
Både spanske La Liga og tyske Bundesliga sparkes i gang i kveld. Bayern møter Hertha Berlin hjemme, mens Barcelona skal ut i tøff bortekamp mot Athletic Bilbao. I England er det flere spennende kamper med Manchester City mot Spurs som det store høydepunktet. I Eliteserien møtes Odd og Rosenborg til spennende storkamp lørdag, mens serieleder Bodø/ Glimt besøker Sarpborg mandag. Mer
Pr.League - Eliteserien - Livescore - TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk

 

14.08 LIVERPOOL VANT
Det kan neppe regnes som en stor tittel, men det virket uansett som både Chelsea og Liverpool hadde lyst til å vinne årets supercup. Chelsea ledet til pause,  Mane sørget for både utligning etter hvilen og ledelse for Liverpool i første ekstraomgang, mens Jorghino sikret uavgjort på straffespark noen minutter senere. Tilfeldige straffer ble til slutt avgjørende - og Liverpools keeper-reserve Adrian ble helten da Tammy Abraham ble den eneste som bommet. Her hjemme har Bodø/Glimt overatt teten i Eliteserien etter 2-1 borte mot Kristiansund. Mer om alt:
Pr.League - Eliteserien - Livescore - TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk

 

14.08 SUPERCUP
Det er ikke det største og viktigste trofeet, men prestisjen står alltid på spill når vinneren av Champions League og Europaliagen møtes. I år er det duket for kamp mellom Chelsea og Liverpool. Kampen spilles i Istanbul og sendes direkte på Viasat 4. Her hjemme spilles det også tre utsatte kamper i Eliteserien. Bodø/Glimt, som møter Kristiansund borte, kan ta over tabelltoppen med seier. I Bærum møtes Stabæk og Vålerenga til "lokalopgjør". Sistnevnte sendes på MAX kl.19:00.

 

09.08 FOTBALLHELG
Premier League er endelig tilbake. Liverpool og Norwich sparker i gang sesongen på Anfield i kveld. Helgens storkamp spilles uansett på Old Trafford når Manchester.Utd får besøk av Chelsea søndag. Her hjemme fortsetter Eliteserien. Ingen storkamper denne gang, men hvert poeng er selvfølgelig viktig i denne jevne sesongen. Få med deg alt om Premier League, Eliteserien og annet viktig her:
Pr.League - Eliteserien - Livescore - TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk

 

08.08 ALLE OVERGANGENE
Overgangsvinduet er nå stengt og de engelske lagene må klare seg med det de har frem til nyttår. Arsenal har vært en av de mest aktive klubbene og sikret seg i dag også rutinerte David Luiz fra byrivalen Chelsea. Manchester United hadde nok håpet å få inn et par spillere til, men det eneste som skjedde i dag var at Romelu Lukaku gikk til Inter.
Av andre spennende overganger i dag kan nevnes Alex Iwobi fra Arsenal til Everton, Andy Carrol til Newcastle og Ryan Sessegn fra Fulham til Tottenham Mer om alt:

Pr.League - Livescore - TV-oversikt

 

04.08 FØRSTE STIKK TIL CITY
Manchester City startet best og det var fullt fortjent at laget ledet  1-0 til pause  i dagens Community shield.
Etter hvilen var det Liverpool som tok kommandoen og fikk sin like fortjente utlikning halvveis ut i 2.omgang. Flere gode sjanser til tross, flere mål ble det ikke og kampen måtte avgjøres på straffer. Liverpools Wijnaldum var den eneste som feilet på Wembley og City kunne dermed innkassere årets første tittel.

Eliteserien- Pr.League - Livescore - TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk

 

01.08 TV-FOTBALL
Etter en heller tam juli nærmer det seg endelig oppstart i alle de store ligaene. Championship sparkes i gang allerede i morgen og deretter følger Premier League, Bundesliga,  La Liga og Serie A utover måneden. Sesongens første TV-oversikt er nå på plass. Allerde i august er det flere storkamper å se, bl.a Man.Utd mot Chelsea i 1.ligarunde i England. Få full oversikt over det hele her:
Eliteserien- Pr.League - Livescore - TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk

 

01.08 TV-FOTBALL
Det er sommer og sol, men fortsatt er det mye å glede seg til for de fotballinteresserte i juli. Sluttspillet i VM for kvinner, Copa America og Afrikamesterskapet blir de store høydepunktene denne måneden. Eliteserien er litt av og på, men det spilles tross alt et par runder i juli. I slutten av måneden blir det mer stille, men da kan man i det minste glede seg over en rekke treningskamper med storlag involvert. Her er månedens oversikt:
TV-oversikt - TV-fotball app - VM19

Copa America - Afrikamesterskapet

 

27.06 NORGE UTE AV VM
Det ble en opptur i forhold til EM i Nederland for to år siden. Likevel, det er neppe noen trøst for de norske jentene i dag. England var best i det meste og vant fortjent 3-0 i dagens 8.delsfinale. Norge skapte noen gode sjanser, men det ble rett og slett for tynt mot et godt engelsk lag. Allerede etter tre minutter tok England føringen. En ny skåring rett før pause var tungt og halveis ut i 2.omgang var det over og ut med 0-3.  Tapet betyr også at Norge heller ikke får delta i neste OL.
VM 2019 - Statistikk - TV-oversikt
Eliteserien - Livescore - NM
Copa America - Afrikamesterskapet

 

26.06 NYE CUPBOMBER!
Etter en rekke overraskelser forrige runde, trodde nok de fleste at det ville blir mer "normalt" denne gang. Den gang ei. Brann ble slått ut av Ranheim med 4-0, KFUM Oslo tok seg til sin første kvartfinale nonesinne, Fram Larvik fra 2.divisjon vant 2-1 hjemme mot Bærum og Aalesund vant på straffer borte mot selveste Rosenborg. Trekningen av kvartfinalene er nå foretatt og det ser ut til å bli vanskelig for samtlige outsidere. Det har nok uansett de fleste sagt før under dette cupåret!
NM - Statistikk - TV-oversikt
Eliteserien - Livescore - VM 2019
Copa America - Afrikamesterskapet

 

22.06 NORGE TIL KVARTFINALE
De norske jentene er klare for kvartfinale i VM etter å ha slått Australia i 8.delsfinalen. Det ble en svært jevn kamp hvor lagene hadde hver sin periode hvor de var best. En rekke sjanser til tross, det var greit at det stod 1-1 etter full tid. Ekstraomgangene inneholdt flere store norske sjanser, men det ville seg ikke denne gang. Dermed endte det med straffespark. Australia bommet her på sine to første og med full uttelling for Norge, var det hele avgjort da Syrstad Engen satte inn vår 4.straffe. Norge møter England  i kvartfinale torsdag.
VM 2019 - Statistikk - TV-oversikt
Eliteserien - Livescore - NM
Copa America - Afrikamesterskapet

 

19.06 CUPBOMBER
Det ble en svært innholdsrikt aften da 3.runde i cupen ble sparket i gang i dag. Flere storlag fikk trøbbel og cupbombene stod i kø. I Bærum vant hjemmelaget hele 5-3 over Vålerenga, mens Strømmen vant 1-0 over Lillestrøm. Strømsgodset, som har hatt en tung sesong i Eliteserien, fikk ennå mer å tenke på med 2-1 tap og exit mot Fram Larvik fra 2.divisjon. Også serieleder Molde er ute etter å ha tapt hele 4-0 borte for Aafk, mens Tromsdalen slo ut Sarpsborg 08 med 1-0. Haugesund knuste Bryne 6-2, mens Viking, Kristiansund, Mjøndalen, Brann, Rosenborg og Ranheim alle gikk videre med et nødskrik. Til slutt slo Odd ut Sandefjord på straffer.
NM - Statistikk - TV-oversikt
Eliteserien - Livescore - VM 2019
Copa America - Afrikamesterskapet

 

18.06 CUPFOTBALL
Onsdag og torsdag spilles 3.runde i Norgesmesterskapet, eller cupen, som de fleste kaller det. Fortsatt er Eliteserielagene store favoritter og også denne runden er satt opp av fotballforbundet. Det betyr uansett mye lokal moro og sjansene for en skrell eller to er absolutt til stede. Strømmen, som slo ut Bodø/Glimt i 2.runde får besøk av nabo LSK på Strømmen stadion, Sogndal og Brann møtes i en kopi av 76-finalen, mens regjerende mester Rosenborg besøker Ull/Kisa på Jessheim. Mer:
NM - Statistikk - TV-oversikt - Eliteserien - Livescore - VM 2019
Copa America - Afrikamesterskapet

 

10.06 NORSK JUBEL?
Norge vant oppskriftsmessig 2-0 borte mot Færøyene og tok viktige poeng i EM-kvalifiseringen. Likevel, håpet om EM-sluttspill virker fjernt og det er kanskje like greit. I dag er Norge heldige som vinner og det er lite som tyder på at landslaget nå endelig er på "gang". Færøyene, et land med en befolkning som en bydel i Oslo (50 tusen) var fullt på høyde, om ikke bedre enn Norge i dagens landskamp. Vi har heldigvis flaksen på vår side og drar i land en heldig seier, men det spørs om dette var så mye å juble for. Mer: Landslaget - EM kval.- VM 2019
Copa America - Puber - Livescore
Afrikamesterskapet - TV-oversikt

 

02.06 SOMMERFOTBALL
Champions League er unnagjort og med det er også fotballsesongen i over for de fleste. Det er likevel mye å glede seg til utover sommeren. Neste helg er det VM og det er denne gang de norske jentene som skal i aksjon. Norges første kamp går av stabelen 8.juni mot Nigeria. 15.juni er det så klart for et nytt Copa America. Brasil er vertskap og selvfølgelig også en av favorittene. 21.juni blir det så fart og moro fra Afrika. Spillere som Salah,  Mane, Aubameyang, Koulibaly og Riyad Mahrez vil sette sitt preg på det 32.afrikamesterskapet. I tillegg blir EM-kvalik og mer Eliteserie. Mer:
VM 2019- Copa America - Puber
Afrikamesterskapet- Livescore
TV-oversikt - Eliteserie - EM kval.

 

01.06 LIVERPOOL MESTER
Det ble en merkelig finale i Madrid når Liverpool møtte Tottenhan i kveld. Salah sørget for 1-0 på straffe allerede etter to minutter og det preget også kampen. Tottenham hadde ballen, mens Liverpool styrte hendelsene. Spurs kom seg til noen farligheter nå og da, men dette ble aldri spennende. Da Divock Origi sørget for 2-0 på tampen var også det hele avgjort. Liverpool tok sin 6.tittel i den gjeveste Europacupen og fikk en flott avslutning på en stor sesong. Mer om alt her:
Ch.Lea- Europaliga - Livescore - TV-oversikt - Puber - Statistikk - Tottenham - Liverpool - Nyheter

 

01.06 CHAMPIONS LEAGUE
Lagene er klare og supporterne venter i spenning. Nå rettes alles øyne mot Madrid og Champions League finalen. Liverpool er favoritter, men årets turnering har vist seg fra sin mest spennende og overraskende side. Vi ser ikke bort i  fra at det blir mer dramatikk i selve finalen. Kampen har avspark kl.21:00 og sendes på både TV2, Viasat 4, TV2 Sport 1, Viaplay og TV2 Sumo. Mer om alt her:
Ch.Lea- Europaliga - LivescoreTV-oversikt - Puber - Statistikk - Tottenham - Liverpool - Nyheter

 

27.05 ASTON VILLA TILBAKE
Aristokraten Aston Villa er tilbake i Premier League etter å ha slått Derby 2-1 i dagens Play-off finale på Wembley. Villa, som tok sitt siste av i alt syv ligaull i 1981, tok ledelsen 1-0 tidlig i 2.omgang og doblet denne like etter. 10 minutter før slutt slo Derby tilbake, men det ble for lite, for sent. Birmingham-klubben er dermed tilbake blant de beste etter tre år i Champonship. Klubben var forøvrig en av de 12 som var med den gang da den engelske ligaen ble etablert tilbake i 1888 og er den 5.eldste klubben i England.
Pr.League- Play-off - Livescore - TV-oversikt - Aston Villa - Puber - Statistikk
- Nyheter- Tabeller

 

25.05 FOTBALLHELG
Sommerferien nærmer seg, men det er fortsatt mye å glede seg over for de fotballinteresserte. I dag er det både tysk, spansk og skotsk cupfinale, mens  det i Italia skal spilles en siste serierunde i Serie A. Her er seriemesteren kåret, men det er fortsatt spenning rundt nedrykk og europacupplassene. I England er det klart for Play-off finaler. Her blir det avklart hvem som sikrer de siste opprykkene fra lavere divisjoner. Her hjemme fortsetter Eliteserien og i dag er det klart for "hatoppgjøret" mellon Vålerenga og Lillestrøm. I morgen møtes også Brann og Rosenborg til storkamp i Bergen.
Eliteserien- Play-off - Livescore - TV-oversikt - Puber - Statistikk

 

22.05 CUPFOTBALL
Stabæk og Elverum tjuvstartet 3.runde i cupen og som forventet ble det borteseier da eliteserielaget enkelt vant 6-1 tirsdag. I dag skal de fleste andre eliteserielag i aksjon og man kan nok regne med en bombe eller to. I fjor ble tre elitelag slått ut i 3.runde og flere fikk tøffe kamper mot lag fra lavere divisjoner. Hvor smeller det i år? Østfoldderbyet mellom Fredrikstad og Sarpsborg 08 sendes på NRK 2 kl.20. Få oversikten over alle kampene her:
NM - Statistikk - TV-oversikt

 

19.05 ODD TIL TOPPS
Molde var på tabelltopp, men spiller sin kamp først i morgen, hjemme mot Viking. I dag benyttet derfor Odd muligheten til å overta teten i Eliteserien ved å slå Lillestrøm 3-0 på Åråsen. Lengre ned på tabellen ble det endelig seier for Rosenborg. I dag ble det 3-2 over Mjøndalen. Også poengnødne Strømsgodset vant. De slo bunnlaget Tromsø 3-1 hjemme på Marienlyst. Til slutt i kveld tok Brann en sterk borteseier med 2-1 over Bodø/Glimt på Aspmyra. Stabæk - Vålerenga er utsatt helt til 14.august.
Eliteserien - Play-off - Livescore
TV-oversikt - Puber Statistikk

 

19.05 LITE Å JUBLE FOR
Dagen før dagen ble det som vanlig spilt full runde i Eliteserien. Flere av storlagene fikk det derimot tøft og det ser absolutt til å bli en meget spennende sesong både i topp og bunn av tabellen. På Lerkendal ble det en ny nedtur for Eirik Hornelands RBK. I kveld endte det med 0-2 for Haugesund. Molde tapte 3-2 borte for Kristiansund, mens Bodø Glimt er med i toppstriden etter seier på overtid mot Tromsø. Til slutt i kveld vant også Vålerenga fortjent 2-0 over et svak Godset. Oslo-gutta er dermed à poeng med Glimt og kun to poeng bak Molde.
Eliteserien - Play-off - Livescore
TV-oversikt - Puber Statistikk

 

14.05 ASTON VILLA TILBAKE?
De nest beste i England kjemper nå om opprykk fra lavere divisjoner. Norwich og Sheffield United ble direkte klare  for Premier League og nå spilles avgjørende play-off om en siste ledig plass. I kveld ble ærverdige Aston Villa klare  finalen i Championship etter seier på straffer mot West Bromwich. Der møter de vinneren av kampen Leeds - Derby. Leeds vant 1.oppgjør endte 1-0 og har også fordel av hjemmebane når klubbene møtes på Elland Road onsdag. I League One kjemper bl.a Sunderland om finaleplass, mens Tranmere er klare for finale for i League two. Alle resultater her:
Play-off- Pr.League - Livescore
TV-oversikt - Puber Statistikk

 

12.05 MAN CITY LIGAMESTER
Det startet dramatisk, men det ble aldri spennende da Manchester City i dag sikret seg sin 6.ligatittel. De blå kom tidlig under mot Brighton, men bare ti minutter senere var det hele snudd. City vant til slutt 4-1. Også Liverpool vant. Sadio Mane sørget for delt toppscorertittel da han scoret begge målene i Liverpools 2-0 seier over Wolves. Agüero og Aubameyang endte likt med Mane med 22 mål. Man.Utd avsluttet sesongen med å bekrefte problemene klubben har. I dag ble det 0-2 tap hjemme mot Cardiff.
Eliteserien- Pr.League - Livescore - TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk

 

10.05 SISTE SJANSE
Denne helgen skal Premier League avgjøres. Man.City er favoritter, men med den siste ukens hendelser friskt i minne blir vi ikke overrasket om Liverpool skulle ta også dette. Bundesliga har fortsatt et par runder igjen, men Bayern München kan sikre seg en ny tittel med seier borte mot Leipzig lørdag. Også i Nederland og Portugal er det spenning rundt ligagulet. I Italia er Juventus mester, Barcelona har vunnet i Spania, mens PSG for lengst har sikret seg fransk ligagull. I Eliteserienspilles bl.a LSK - RBK og Molde - Mjøndalen. Mer om alt:
Eliteserien- Pr.League - Livescore - TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk

 

09.05 ENGELSK DOMINANS
Glem Real, Juventus, PSG, Ajax, Bayern München og Juventus. I år handler det om engelsk fotball. I dag sikret både Arsenal og Chelsea seg finale i Europaligan etter å ha slått henholdsvis Valencia og Eintracht Frankfurt i semifinalene. Tidligere denne uken ble som kjent også Liverpool og Tottenham klare for finalen i Champions League. I kveld var det Pierre Emerick Aubameyang som ble den store helten for Arsenal med hat-trick i Arsenals 4-2 borte mot Valencia, mens Eden Hazard avgjorde i straffsparkkonkurranse hjemme mot Frankfurt. Finalen i Europaligaen spilles i Baku 29.mai, mens CL-finalen går av stabelen i Madrid 1.juni.
Ch.League - Puber - Statistikk
Europaliga - Live - TV-oversikt

 

 

08.05 TOTTENHAM TIL FINALE!
Tottenham er klare for finalen i Champions League etter å ha vunnet 3-2 i andre kamp borte mot Ajax. Engelskmennene er dermed videre etter seier på flere bortemål. Det hele virket avgjort allerede til pause. Ajax ledet da 2-0 og Tottenham så ikke ut til å komme tilbake. Lucas Moura ville det uansett annerledes og med to mål før timen var spilt ble det igjen drama. Spurs presset, Ajax kontret og sjansen sto i kø for begge lagene. Det ble uansett Moura som ble den store helten da han fullførte sitt hat-trick fem minutter på overtid. Tottenham møter dermed Liverpool i CL-finalen i Madrid 1.juni.
Ch.League - Puber - Statistikk
Europaliga - Live - TV-oversikt

 

07.05 VANVITTIG!
Et Liverpool uten stjernene Salah og Firminho var selvfølgelig spådd få muligheter mot Messi og Barcelona på Anfield i kveld. Katalanerne ledet 3-0 og et hederlig resultat hadde nok vært godkjent av de fleste røde supportere. To mål av Origo og to mål av Wijnaldum sørget imidlertid for en fantastisk kveld på Anfield. Med 4-0 vinner Liverpool 4-3 sammenlagt og er klare for en ny finale i CL. Motstanderen blir klar i morgen når Ajax skal forsvare sin 1-0 ledelse hjemme mot Tottenham
Ch.League - Puber - Statistikk
Europaliga - Live - TV-oversikt

 

05.05 SPENNENDE UKE
Det ble en svært inneholdsrik helg for de fleste fotballsupportere. Noen har grunn til juble, mens andre nok ergrer seg litt ekstra i dag. Denne uken blir det mer moro med avgjørende semifinaler i både CL og Europaligaen. Liverpool får det tøffest da de må hente inn 3-0 mot Barcelona på Anfield, mens Spurs skal forsøk å snu 0-1 mot Ajax i Amsterdam. Torsdag er det så de avgjørende semifinalene i Europaligen før det neste helg endelig skal avgjøres hvem som vinner Premier League.
Eliteserien- Pr.League - Livescore - TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk

 

03.05 FOTBALLHELG
Barcelona, Juventus, PSG og Celtic kan juble for seriegull allerede. Mye mer spennende er det derimot i engelske PL, tyske Bundesliga, nederlandske Eresdivisjon og portugisiske Primeira Liga. Maksmialt 2 poeng skiller to gulljagende lag i disse ligaene når to eller tre kamper gjenstår. Denne helgen kan det derimot mye avgjøres også her. I den norske Eliteserien møter bl.a serielder Molde Haugesund borte, mens bunnlaget RBK forhåpentligvis får det lettere mot Sarpborg enn mot Rørvik. Mer om alt her.
Eliteserien- Pr.League - Livescore - TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk

 

02.05 TV-FOTBALL
Mai byr på den spennende avslutningen for de store ligaene. Det meste er avgjort i både Spania, Frankrike, Italia og Skottland, men både i England, Portugal, Nederland og Tyskland er det fortsatt mye spenning. I tillegg til innspurten her spilles det mer Eliteseriefotball, samt at man kan glede seg til finale i både den engelske FA cupen, Copa Del rey, Coppa Italia, tyske DFB-pokal cup, Europaligaen og selve storfinalen i Champions League. Sistnevnte går av stabelen lørdag 1.juni. Få full oversikt her:
TV-oversikt - TV-fotball app

Pr.League - Livescore - Tabeller

 

01.05 BARCA MOT FINALE
Liverpool hang godt med og var i lange perioder det beste laget på Camp Nou. Barcelona har uansett den lille magikeren i sitt lag. Nok en gang ble Lionel Messi avgjørende med sine to mål. Tidligere Liverpoolspiller Luis Suarez sørget også for scoring slik at Liverpool ser ut til å ha et håpløst utgangspunkt før returen på Anfield. Omkampene i Champions League spilles tirsdag og onsdag neste uke. Her hjemme har en rekke lag vært i aksjon i 1.runde i cupen. Mer om alt:
Ch.Lea - Puber - Statistikk - NM
Europaliga - Live - TV-oversikt

 

01.05 EUROPACUP
De var tidligere helter for Liverpool, men nå skal Suarez og Coutinho forsøke å hjelpe Barcelona videre til finalen i Champions League. Første oppgjør spilles på Nou camp i kveld. I går slo Ajax til igjen. Donny van de Beek sørget for kampens eneste mål da Tottenham ble slått i London. Også i Europaligaen er det to engelske lag i semifinalen. Chelsea møter Eintracht Frankfurt, mens Arsenal skal opp mot sterke Valencia. I dag spilles også de fleste kampene i  1.runde i den norske cupen. Full oversikt her:
Ch.Lea - Puber - Statistikk - NM
Europaliga - Live - TV-oversikt

 

30.04 EUROPACUP
De var tidligere helter for Liverpool, men nå skal Suarez og Coutinho forsøke å hjelpe Barcelona videre til finalen i Champions League. Første oppgjør spilles i Spania på onsdag. Først ut er uansett et spennende Ajax på bortebane mot Tottenham. Også i Europaligaen er det to engelske lag i semifinalen. Chelsea møter Eintracht Frankfurt, mens Arsenal skal opp mot sterke Valencia. Full oversikt her:
Ch.League - Puber - Statistikk
Europaliga - Live - TV-oversikt

 

28.04 KLASSEFORSKJELL
Molde kjørte over Rosenborg og vant fortjent 3-0 på Aker Stadion i kveld. Magnus Wolff Eikrem scoret to av målene og kan, i tillegg til tabelltopp, glede seg over å være øverst på toppscorelista. Mindre moro er det for Rosenborg. Klubben står fortsatt uten seier i årets eliteserie. Etter fem kamper ligger den firedoble seriemesteren på en solid bunnplass med kun to poeng. I England vant Manchester City 1-0 borte mot Burnley, Leicester knuste Arsenal 3-0, mens Man. United og Chelsea spilte uavgjort 1-1. Mer:
Eliteserien- Pr.League - Livescore - TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk

 

26.04 FOTBALLHELG
Liverpool tjuvstarter helgen med å slå Huddersfield hele 5-0 på Anfield. Nå må Liverpool-fansen vente å håpe at Man.City snubler. Denne gang på søndag borte mot Burnley. Søndag får også Man.Utd  en ny sjanse til å overbevise. Denne gang i avgjørende kamp hjemme mot Chelsea. I Italia feirer Juventus ligagullet med storkamp borte mot Inter, mens Bay.München og Borussia Dortmun d begge må slå svak motstand i kampen om gull i Bundesliga. I Eliteserien tar serieleder Molde i mot et RBK i stor trøbbel. Kan det snu for trønderne?
Eliteserien- Pr.League - Livescore - TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk

 

24.04 CITY NÆRMER SEG
Det endte med 2-0 seier for City i Manchesterderbyet på Old Trafford i kveld. Dermed er de lyseblå tilbake på topp, 1 poeng foran Liverpool, når tre kamper gjenstår for alle. City har igjen to tøffe bortekamper, men med det spillet laget viser om dagen, så skal det noe ekstra til for at dette ikke ender med et nytt ligagull til Pep Guardiolas menn. I kampen om CL-plass tapte også Arsenal i kveld. Det betyr at Man.Utd fortsatt har gode muligheter til å sikre seg den ettertraktede 4.plassen.
Eliteserien- Pr.League - Livescore - TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk

 

24.04 TOPP FIRE OG LIGAGULL
Det er ikke rent lite som står på spill når Manchester United og nabo Manchester City braker sammen til et svært spennende lokalopgjør på Old Trafford onsdag kveld. Begge MÅ vinne for å ha fortsatt ha god muligheter til henhodsvis CL-plass neste år , for Utd, og ligagull for City. For første gang vil nok mange Liverpool-supportere i kveld holde med de røde djevlene. Også Arsenal spiller viktig kamp. De møter Wolves borte på Molineux. I Eliteserien vant Odd i går 1-0 over Viking. Mer:
Eliteserien- Pr.League - Livescore - TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk

 

22.04 TRØNDERSK TRØBBEL
Rosenborg fortsetter å slite. Etter kun 0-0 hjemme mot Sarpsborg har RBK bare bykollega Ranheim bak seg på tabellen. I motsatt ende tok erkerivalen Molde over tabelltoppen etter 2-0 over Lillestrøm på Åråsen. Haugesund vant også i kveld, mens alle øvrige kamper endte uavgjort. Odd og Viking kan begge ta over førsteplassen med seier i morgen. Sannsynligvis gjelder dette bare for den ene laget.. I England måtte Chelsea nøye seg med 2-2 mot Burnley. Mer om alt:
Eliteserien- Pr.League - Livescore - TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk

 

22.04 ELITESERIE
Chelsea møter Burnley i kveld, men i dag handler det først og fremst om 4.runde i den norske Eliteserien. Poengnødne RBK møter Godset hjemme, Glimt spiller mot Sarpsborg, LSK får besøk av Molde på Åråsen, Stabæk reiser til Haugesund, Mjøndalen spiller mot Tromsø og Kristiansund har hjemmekamp mot Ranheim. I kveldskampen får Brann besøk av Vålerenga, mens serieleder Viking møter Odd tirsdag. Mer om alt:
Eliteserien- Pr.League - Livescore - TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk

 

19.04 FOTBALLHELG
Spenningen er ikke like stor overalt, men i særlig England og Tyskland virker det helt åpent. Manchester City mot Tottenham blir helgens storkamp fra Premier League, mens Inter - Roma er høydepunktet fra Serie A. Både Juventus og PSG kan forøvrig sikre seg ligagull denne helgen. Den norske Eliteserien har lang påskeferie, men kjører full runde mandag. Poengnødne RBK møter Godset hjemme, Brann får besøk av Vålerenga, mens serieleder Viking møter Odd tirsdag.
Eliteserien- Pr.League - Livescore - TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk

 

18.04 JUBEL ETTER TAP
Fernando Llorente kan juble etter å ha redusert til 4-3 borte mot Manchester City. Sammenlagt endte det dermed 4-4 og Tottenham er klare for CL-semifinale mot Ajax. Liverpool er også med etter å ha slått Porto 4-1 borte og 6-1 sammenlagt. De røde møter Barcelona i semifinalen. I kveldens Europaliga skal Napoli prøve å komme tilbake fra 0-2 i første kamp mot Arsenal, mens Chelsea ser ut til å ha full kontroll på Slavia Praha etter 1-0 seier i første kamp. Mer om alt:
Ch.League - Puber - Statistikk
Europaliga - Live - TV-oversikt

 

17.04 EUROPACUP
Barcelona lekte med Manchester United og gikk greit videre til semifinalen med 3-0 hjemme og 4-0 sammenlagt. Også Ajax er videre etter å overraskende ha slått Juventus 2-1 i Italia .  I  dag skal Liverpool forsvare sin 2-0 ledelse borte mot Porto, mens Man.City skal forsøke å snu 0-1 til seier hjemme mot Tottenham. I Europaligaen må Napoli prøve å komme tilbake fra 0-2 i første kamp mot Arsenal, mens Chelsea ser ut til å ha full kontroll på Slavia Praha etter 1-0 seier i første kamp. Mer om alt:
Ch.League - Puber - Statistikk
Europaliga - Live - TV-oversikt

 

17.04 EUROPACUP
Så er det igjen klart for Europacup. Manchester United virker å ha et håpløst utgangpunkt borte mot Barcelona, men har vist før at det "umulige" er mulig. Man.City må snu 0-1 mot Tottenham, Liverpool virker trygge med 2-0 ledelse før returen mot Porto, mens Juventus - Ajax er helt åpent etter 1-1 i første kamp. I Europaligaen skal Napoli forsøke å komme tilbake fra 0-2 i første kamp mot Arsenal, mens Chelsea ser ut til å ha full kontroll på Slavia Praha etter 1-0 seier i første kamp. Mer om alt:
Ch.League - Puber - Statistikk
Europaliga - Live - TV-oversikt

 

12.04 FOTBALLHELG
Innspurten er nå godt i gang i de store ligaene. Hvem vinner, hvem kvalifiserer seg for Europa og hvem rykker ned? Nesten alle kamper er viktige nå i slutffasen. I England blir storkampen Liverpool - Chelsea det store høydepunktet, mens det er mye topp mot bunn io de andre liagene. I Eliteserien tar ubeseirede Bodø/Glimt i mot serieleder Molde på Aspymra, mens Stabæk og Rosenborg begge trenger poeng i bunnen.  M om alt her:
Eliteserien- Pr.League - Livescore - TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk

 

08.04 EUROPACUP
Etter en spennende helg hvor både Bayern München tok et stort skritt nærmere en ny Bundesligatittel, Manchester City og Watford sikret seg finale i FA Cupen og Viking gikk til tops i Eliteserien, er det nå klart for svært spennende kamper i CL og Europaligaen. Tottenham - Man.City og Liverpool - Porto spilles tirsdag, mens Ajax - Juventus og Man.Utd mot Barcelona skal i aksjon onsdag. Torsdag er det så Europaliga med bl.a Arsenal - Napoli. Mer om alt:
Ch.League - Puber - Statistikk
Europaliga - Live - TV-oversikt

 

03.04 TV-FOTBALL
Det spilles en rekke kamper i de store ligaene denne midtuken. Utover måneden øker også viktigheten av kampene og det er flust av storkamper å se frem til. Kvartfinaler i Champions League, spennende innspurt i Premier League, FA Cup, La Liga, tysk Bundesliga, Serie A og selvfølgelig nye kamper i Eliteserien. Få full oversikt over det hele her:
TV-oversikt - TV-fotball app

Pr.League - Livescore - Tabeller

 

31.03 LIVERPOOL SLO TILBAKE
Det ble dramatisk da Liverpool fikk besøk av Tottenham på Anfield i dag. Hjemmelaget tok tidlig ledelsen, men Spurs kom gradvis mer med i kampen og utlignet fortjent etter en drøy time. Det så ut til å ebbe ut med 1-1, men så fomlet Alderweireld det til og satte ballen i eget mål. Dermed 2-1 til Liverpool som er tilbake på tabelltopp. I Eliteserien i dag vant Bodø/Glimt 2-0 over Rosenborg, mens det også ble seire for Strømsgodset, Viking og Tromsø.  
Eliteserien 2019- Pr.League - Livescore - TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk

 

29.03 FOTBALLHELG
Etter en spennende uke med EM-kvalifisering er ligafotballen nå tilbake. Den norske Eliteserien sparkes i gang med kamper som Odd- Brann og Glimt - Rosenborg. Liverpool mot Tottenham blir den store duellen i Premier League, mens Roma - Napoli er godbiten fra Serie A. I Spania er det meste avgjort, samtidig så det er få storkamper denne helgen. I tyske bundesliga ligger Bayern og Dortmund helt likt, men begge møter overkommelig motstand denne helgen. Mer: Eliteserien 2019- Pr.League - Livescore - TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk

 

26.03 UAVGJORT I DRAMA
Sverige hadde spillet, men det var Norge som var best foran mål den første timen. Med 2-0 ledelse så det ut til at det skulle gå mot tre viktige poeng. Svenskene ga seg uansett ikke og både reduserte, utlignet og tok ledelsen på overtid. En total nedtur. Utrolig nok var det ikke over. Seks minutter på overtid sørget Ola Kamara for 3-3 i en svært undeholdende kamp. Seier ble det ikke, men poenget kan komme godt med utover i kvalifiseringen. Mer:
EM-kval. 2020 - Norges landslag
TV-oversikt - Puber - Statistikk

 

25.03 EM-KVALIFISERING
EM-kvaliken fortsetter og 2.runde spilles i disse dager. Norge tapte mot Spania, men får sjansen til å revansjere seg når  Sverige kommer på besøk til Ullevaal tirsdag. Blant storlagene ser det meste greit ut. England og Frankrike knuste i kveld henholdvis Montenegro 5-1 og Island 4-0, og har begge full pott etter to kamper. Portugal sliter derimot og måtte igjen nøye seg med uavgjort. Italia, Tyskland og Spania kan stå med to seire hvis de vinner i morgen. Mer om alt:
EM-kval. 2020 - Norges landslag
TV-oversikt - Puber - Statistikk

 

21.03 EM-KVALIFISERING
Ligafotallen tar en pause når det nå er klart for privatlandskamper og EM-kvalifisering. Norge har havnet i gruppe Spania, Sverige, Romania, Færøyene og Malta. De to førstnevnte er våre tøffeste utfordrere og også våre første motstandere. Spania venter i Valencia på lørdag, mens svenskene kommer på besøk til Ullvaal neste tirsdag. Full oversikt over alle kamper og tabeller her.
EM-kval. 2020 - Norges landslag
TV-oversikt - Puber - Statistikk

 

15.03 FOTBALLHELG
FA cupen står i fokus for flere engelske lag denne helgen. Det betyr også at andre får sine kamper i Premier League avlyst. Liverpool spiller derimot, borte mot Fulham, og har sjanse til å overta ligatoppen fra Man.City som er opptatt med cup. Man.Utd møter Woles borte i FA cupen. Lite storkamper ellers i europa, men alle lag spiller i det minste ligafotball i Spania, Italia og Tyskland. Mer om helgen her.
Pr.League - Livescore - TV-oversikt - Nyheter- FA cupen- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk

 

15.03 CL-TREKNING
Hele fire engelske lag var i potten da både kvartfinalene og semifinalene i Champions League ble trukket i dag. Tottenham og Manchester City ble derimot den eneste helengelske duellen. Man.Utd fikk selveste Barcelona, Ajax møter Juventus, mens Liverpool fikk Porto. I Europaligaen blir det storkamp mellom Arsenal og Napoli, mens Chelsea fikk Slavia Praha. Full oppsett med datoer her:
Ch.League - Puber - Statistikk
Europaliga - Live - TV-oversikt

 

13.03 LIVERPOOL VIDERE
Bayern München var nok knepne favoritter, men Liverpool viste seg fra sin beste side i Tyskland i kveld. To mål av Sadio Mane, samt et av Virgil Vani Dijk sørger for at Liverpool er videre med 3-1 sammenlagt. I Spania fikk Barcelona det lett mot Lyon og vant hele 5-1. Kvartfinalene og semifinalene i Champions League trekkes fredag. Da med fire engelske lag. I morgen er det klart for omkamper i Europaligaens 16.delsfinaler. Mer:
Ch.League - Puber - Statistikk
Europaliga - Live - TV-oversikt

 

13.03 CHAMPIONS LEAGUE
Cristiano Ronaldo ble igjen den store helten da han tirsdag scoret alle målene i Juventus` 3-0 seier over Atletico Madrid. Italienerne er dermed videre med 3-2 sammenlagt. I England var det greiere for Manchester City som vant hele 7-0 mot Schalke.I dag står det 0-0 før returen mellom Barcelona mot Lyon. Det er også stillingen når Bayern München får besøk av Liverpool. Torsdag er det klart for omkamper i Europaligaens 16.delsfinaler. Mer:
Ch.League - Puber - Statistikk
Europaliga - Live - TV-oversikt

 

06.03 UNITED VIDERE!
Alle var sikre på at det var avgjort, men mot spillets gang var Man.Utd mest effektive i Paris. United ledet både 1-0 og 2-1, men Paris så likevel ut til å ro dette i land. Så, på overtid, etter VAR-dømming, ble Manchester United tildelt straffe. Rashford var sikker fra 11-meteren og de røde djevlene er mot alle odds videre i Champions League. Også mellom Porto og Roma ble en sen straffe avgjørende. Etter 2-1 og likt 3-3 ved full tid måtte det ekstraomganger til. Her scoret Telles på straffe og sendte Porto videre til 8.delsfinale.
Ch.League - Puber - Statistikk - Europaliga - Live - TV-oversikt

 

06.03 EUROPACUP
8.delsfinalene i Champions League skal nå avgjøres. Tirsdag stod Ajax for den store overraskelsen da Real Madrid ble knust 4-1 i Spania.Også Tottenham er videre etter 1-0 mot Dortmund og totalt 4-0 sammenlagt.I kveld virker det som en grei oppgave for PSG hjemme mot Manchester United etter 2-0 seier i første oppgjør, mens det er helt åpent mellom Porto og Roma. Torsdag er det klart for omkamper i Europaligaens 16.delsfinaler. Mer:
Ch.League - Puber - Statistikk - Europaliga - Live - TV-oversikt

 

01.03 SUPERHELG
De klassiske storkampene står i kø denne helgen. Både i England, Italia, Spania og Tyskland spilles det lokaloppgjør og spennende oppgjør av alle slag. Samtlige vil føle at denne kampen "må" vinnnes, så det blir selvfølgelig ekstra spennende å se hvordan dette ender. Vi gleder oss til både Tottenham - Arsenal, Bor Mgb mot Borussia Dortmund, Everton mot Liverpool, Lazio - Roma, Real Madrid - Barcelona, og Napoli mot Juventus. Mer om alt her:
Pr.League - Livescore - TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk

 

01.03 TV-FOTBALL
TV-oversikten for mars er på plass. I Premier League kan man glede seg til storkamper som Everton mot Liverpool og Arsenal mot Man Utd. "El classico" mellom Real Madrid og Barcelona spilles allerede denne søndagen og det gjør også storkampen fra Italia mellom Napoli og Juventus. Returkamper i Europacupene skal også spilles, i tillegg til de første kampene i EM-kvalifiseringen. Over 150 kamper er så langt lagt til! Få full oversikt over måneden her.
 TV-oversikt - TV-fotball app

 

27.02 TOTTENHAM FERDIG
Med hele ti kamper igjen er det selvfølgelig teoretisk mulig, men med 2-0 tap for Chelsea i kveld, må nok Tottenham se langt etter ligagullet også i år. En flott scoring av Pedro, samt et klønete selvmål av Trippier sørget for blå seier i Londonoppjøret. I toppen av tabellen vant Liverpool hele 5-0 over Watford, mens Agueros straffespark var nok til at City slo West Ham 1-0. Også Arsenal og Manchester United vant i kveld.
Pr.League - TV-oversikt - Tabeller

 

24.01 MAN.CITY CUPMESTER
Manchester  City slo Chelsea i dagens ligacupfinale på Wembley. Det var en jevnspilt kamp hvor begge lagene kom til gode muligheter, men det stod målløst etter både 90.minutter og ekstraomganger. Dermed måtte det hel avgjøres med tilfeldige straffer og City dro denne gang det lengste strået. I dagens storkamp i Premier League ble det en skuffelse med en sjansefattig og oppstykket 0-0 mellom Manchester United og Liverpool.
Pr.League - Ligaupen - Tabeller

 

22.01 FOTBALLHELG
Etter en spennende midtuke er nå  ligafotballen tilbake. I tillegg til en haug med viktige kamper er det også flere høydepunkt å glede seg til.Storkampen på Old Trafford mellom Manchester United og Liverpool blir kanskje det største høydepunktet, men det spilles også ligacupfinale på Wembley mellom Manchester City og Chelsea. I La Liga skal Barcelona ut i tøff bortekamp mot Sevilla, mens PSV Eindhoven og Feyenoord møtes til toppkamp i Eresdivisjon. Få oversikt over helgen her:
Pr.League - Livescore - TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk

 

19.02 MIDTUKEMORO
Det er som regel i helgen det skjer, men denne uken er det mye moro også i hverdagen. I går vant Man.Utd 2-0 over i FA cupen, i dag er det klart for Liverpool mot Bayern München og Lyon mot Barcelona i Champions League, onsdag er det CL-kamp mellom Atletico Madrid og Juventus og Schalke - Man.City, mens det torsdag er klart for returkamper i Europaligaen med bl.a Chelsea mot Malmö og Arsenal mot BATE.
FA cupen - Ch.League - Europaliga Livescore TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Puber - Statistikk

 

15.02 FOTBALLHELG
Det handler om FA Cupen i England denne helgen. De fleste storlag har fått grei motstand, men mandag blir det toppkamp når Chelsea tar imot Man.Utd på Stamford Brigde. I både Spania, Italia og Tyskland spilles det ligafotball. Det er likevel langt mellom høydepunktene i disse ligaene. Man får heller glede seg til neste uke Champions League med bl.a Liverpool - Bayern München og Atletico Madrid mot Juventus.
FA cupen - Livescore TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips -
Puber - Statistikk

 

11.02 EUROPACUP
Så er det klart for det spennende sluttspillet i Europacupene. Kun de store lagene er nå igjen og det blir ikke en eneste CL-kveld uten fotball fra øverste hylla. Denne uken får Man Utd besøk av PSG, Roma møter Porto, Ajax har hjemmebane mot Real Madrid, mens Tottenham skal ut i tøff bortekamp mot tyske  Borussia Dormund. Torsdag spilles så de første 16.delsfinalene i Europaligaen med bl.a Malmø - Chelsea, Celtic - Valencia og BATE - Arsenal. Mer:
Ch.League - Puber - Statistikk
Europaliga - Live - TV-oversikt

 

08.02 FOTBALLHELG
Det er fortsatt lenge igjen, men det virker som hver kamp nå er avgjørende. Både i England, Tyskland og Spania er det jevnt og kun små feilskjær skal til før det endrer seg både i topp og bunn. Manchester City - Chelsea er helgens toppkamp fra Premier League, mens Atletico Madrid mot Real Madrid er det store høydepunktet i spanske La Liga. Få ful oversikt over helgen her;
Pr.League - Livescore TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips -
Puber - Statistikk

 

06.02 CITY TIL TOPPS
Liverpool har rotet det til og istedet for å få en luke ned til Mancester City, har de lysblå nå tatt over ligatoppen. Vel og merke på bedre målsforskjell og City har nå også en kamp mer spilt enn Klopps menn. Kommende helg får Liverpool besøk av Bournemouth, mens Man.City skal ut i storkamp mot Chelsea på Etihad. I kveldens El Classico, i form av Copa Del Rey, endte det uavgjort 1-1 mellom Barcelona og Real Madrid.
Pr.League - Livescore TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips -
Puber - Statistikk

 

04.02 GRUNN TIL BEKYMRING
Liverpool måtte nøye seg med 1-1 borte mot West Ham og ligalederen er nå kun tre små poeng foran Manchester City på tabellen. Rett bak lurer også Tottenham som også sikret seg tre poeng i helgen. Mane ga Liverpool oppskriftsmessig ledelsen i London, men hjemmelaget slo tilbake kun få minutter etterpå da Antonio var frempå for the hammers. I en relativt jevnspilt kamp var det også greit med uavgjort 1-1 til slutt.
Pr.League - Livescore TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips -
Puber - Statistikk

 

 

01.02 FOTBALLHELG
Topplagene i Europa har alle fått en luke til nærmeste utfordrer. Foruten Juventus, som er hele 11 poeng foran Napoli og PSG som har 13 poeng forsprang, er det derimot få som skal føle seg trygge. En liten glipp er nok til at alt blir helt jevnt igjen. Det spilles også flere storkamper denne helgen. Man City får besøk av Arsenal i Premier League, Barcelona og Valencia braker sammen i La Liga, E.Frankfurt får besøk av Borussia Dortmund, mens Roma Og AC Milan møtes i Serie A. I engelsk Championship spilles det toppkamp mellom Leeds og Norwich.
Pr.League - Livescore TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips -
Puber - Statistikk

 

31.01 TV-FOTBALL
TV-oversikten for februar er på plass. I Premier League kan man glede seg til storkamper som Man.Ud - Liverpool og Man.City mot Arsenal. I La Liga blir Atletico mot Real Madrid svært spennende, mens Roma - AC Milan er storkampen fra Serie A. I champions League står høydepunktene i kø. Det spilles også finale i Ligacupen i februar. Her får du full oversikt over alle månedens kamper. Prøv også vår app som gir deg ennå bedre oversikter. 
 TV-oversikt - TV-fotball app

 

28.01 MIDUKEFOTBALL
Etter en helg med cup i England er Premier League tilbake i miduken. Ingen storkamper, men en haug med viktige poeng skal deles ut. Ligaleder Liverpool får besøk av Leicester, mens Manchester City møter Newcastle på St.James Park. I Coppa Italia er det klart for kvartfinaler. Her braker bl.a Milan og Napoli sammen, mens ligaleder Juventus møter Atalanta hjemme.
Pr.League - Livescore TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips -
Puber - Statistikk

 

25.01 FOTBALLHELG
I England er det klart for 4.runde i den tradisjonsrike FA Cupen. Arsenal - Man.Utd spilles allerede fredag og er rundens storkamp. I både Spania, Italia og Tyskland er det derimot full fart i ligaen. AC Milan mot Napoli blir spennende i Serie A, mens Atletico Madrid mot Getafe er det nærmeste man kommer en toppkamp i La Liga. I Engelsk Championship blir det også spennende å følge opprykksjagende Norwich i tøff kamp hjemme mot Sheffield United.
FA cupen - Livescore TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips -
Puber - Statistikk

 

18.01 FOTBALLHELG
Etter en heller stille midtuke er nå alle de store ligaene tilbake. I tillegg til en haug med viktige kamper er det også flere høydepunkt å glede seg til. I Premier League møtes Arsenal og Chelsea lørdag kveld. I tyske Bundesliga får Leipzig besøk av serieleder Dortmund. Real Madrid og Sevilla braker sammen til viktig storkamp i Spania, mens Napoli og Lazio møtes i Serie A. Mer om alt her:
Pr.League - Livescore TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips -
Puber - Statistikk

 

14.01 CITY ER MED
Manchester City "måtte" vinne, men det så ikke ut til at nerver preget de titteljagende lyseblå. Gabriel Jesus ble tomålscorer da hjemmelaget fullt fortjent vant 3-0 over Wolves i kveld. City er dermed igjen fire poeng bak ligaleder Liverpool. Med hele 16 runder igjen av sesongen er det dermed helt åpent i toppen. Tottenham er derimot hele 9 poeng bak, Chelsea er 10 bak, mens både Arsenal og Man.Utd er 16 poeng bak Liverpool.
Pr.League - Livescore TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips -
Puber - Statistikk

 

13.01 NEDTUR FOR SPURS
Tottenham tapte 0-1 hjemme for Manchester United og er nå på hæla i gullkampen. London-laget er nå hele ni poeng bak Liverpool. Et ekstra minus i boka var det også at storscorer Harry Kane skadet seg i sluttminuttene. Det er derimot uklart om dette var alvorlig. For bortelaget fortsetter en massiv opptur. Dagens seier var den sjette strake og United er nå à poeng med Arsenal på 5.plass. Nå venter også to relativt greie hjemmekamper for de røde djevlene. Manchester City, som er syv poeng bak Liverpool, møter Wolves hjemme mandag kveld.
Pr.League - Livescore TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips -
Puber - Statistikk

 

11.01 FOTBALLHELG
Etter litt cupfotball er det endelig klart for mer Premier League. Også i Spania er ligafotballen tilbake, mens det fortsatt er ferie i både Serie A og Bundesliga. Helgens storkamp spilles på Wembley hvor Tottenham får besøk av høytflyvende Man.Utd. Serieleder Liverpool møter Brighton borte, mens Manchester City tar i mot Wolves mandag. Mer om alt:
Pr.League - Livescore TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips -
Puber - Statistikk

 

07.01 ARSENAL MOT MAN.UTD
Et b-preget Liverpool hadde lite å stille opp med mot sterke Wolves på Molineux mandag. Dermed ble det exit fra FA Cupen for serielederen med 2-1. En rekke andre storlag er uansett med videre og allerede i neste runde er det klart for storkamp når Arsenal får besøk av Manchester United. Forøvrig virker 4.runde rimelig forutsigbar. Kampene spilles 25-28.januar.
FA cupen - Livescore TV-oversikt
Nyheter- Tabeller  - Puber

 

05.01 FA CUP
Det er relativt stille i fotballeuropa denne helgen. Spanske La Liga er derimot tilbake og i England er det klart for 3.runde i den tradisjonsrike FA cupen. Storlagene fra Premier League har stort sett trukket lett motstand, men noen spennende kamper er det å finne. Nottingham Forest, som slo ut Arsenal i fjor i denne runden, møter Chelsea, mens Liverpool skal ut i tøff bortekamp mot Wolves mandag. Viasat sender en rekke av kampene fra cupen.
FA cupen - Livescore TV-oversikt
Nyheter- Tabeller  - Puber

 

03.01 CITY SLO LIVERPOOL
Manchester City hadde ballen mest, og selv om Liverpool kom til en del gode muligheter var det helt fortjent at de lyseblå tilslutt vant 2-1 over Liverpool. Sergio Agüero ga hjemmelaget ledelsen rett før pause, mens Roberto Firminho utlignet for Liverpool etter en time. Ti minutter senere var derimot Leroy Sane frempå og sørget for seier til hjemmelaget. City er dermed bare fire poeng bak serielederen og gullkampen er igjen helt åpen.
Pr.League - Livescore TV-oversikt
Nyheter- Tabeller  - Puber

 

 

Arkiv 2018

 
 

Totalt antall besøkende:
Det er

     
Engelsk fotball
Premier League
  Pr. League resultat
  Pr. League tabell
  Pr.League - Toppscorer
  Pr. League - Klubbene
  F.A Cupen
  Ligacupen
  Play off
  Engelske klubblinker
  England - statistikk
  Englands landslag
 
BETSSON
 

 
800 Norske klubber! Norsk fotball
Eliteserien - fakta
  Eliteserien - tabell
  Eliteserien - kampene
  Eliteserien - klubbfakta
  Eliteserien - statistikk
  1.divisjon -fakta
  2.divisjon - nyheter
  2.divisjon - toppscorer
  3.divisjon - fakta
  3.divisjon - kvalifisering
  NM - Cupresultat
  NM - toppscorer
  Norges landslag
  Norsk fotball - statistikk
  Norsk fotball - rekorder
  Norske klubblinker
 
Øyeblikket
 
 

 
 
Betsson
 

 
Babes

 
Tema

 

 

 
  Copyright (c) 2018 fotballen.eu, fotballen.no, fotballen.net. All rights reserved. post@fotballen.eu