Annonsere?  |  Om fotballen.eu  |  Nyhetsarkiv   |  Legg til URL Kontakt

 

Søk etter fotball:

fotballen
 
De viktige
fotbollen.com
  Thesoccerweb.com
  TV-oversikt
  Tabeller
  Nyheter
  Livescore
  Tippetips
 Klubblinker
 Topp 100
 Norges landslag
  VM 2018
  EM 2016
 VM 2014
 EM 2012
 VM 2010
 
Kommende kamper:

 
Tema
  

Norges landslag
Alle kamper, alle
målscorere og all
mulig statistikk
1908- i dag

Mer
  
Fotballbabes
Flere hundre
supre damer med
og uten drakt..
Se mer!
 
Fakta og statistikk
Tidligere vinnere
 FIFA-ranking
 Statistikk - Toppscorere
 Statistikk - Årets spiller
 Hjemmebaner
 Fotballreglene
 Verdensrekorder
 
Tema
  
VM I FOTBALL
Her finner du alt
om alle VM i
fotball 1930-2014
Les nå
  
VM 2018
Alt du trenger
om fotball-VM i
Russland 2018
Les mer
 
Mesterskap
VM 2014
 EM 2012
 VM-2010
 Copa Sudamerica
 Copa Libertadores
 Asiamesterskapet
 Afrikamesterskapet
 Champions league
 Europaligaen
 

Betsafe
 

TV-FOTBALL


 
ARKIV
 
 
 
 
Her finner du arkiverte nyheter fra både store ligaer og lavere divisjoner,
men  også  det siste fra fotballen.eu og det som skjer på våre sider.
 

Send inn ditt lags nyheter nå! 

 

Tidligere:
2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009
2008 2007 2006 2005 2004 2003 2002 2001 2000
 

Se også:
fotballnyheter fra et utvalg medier
 

 

30.12 CITY SLO TILBAKE
Manchester City vant 3-1 borte mot Southampton og tok tilbake 2.plassen i Premier League. City er fortsatt syv poeng bak Liverpool, men allerede torsdag kan det mindre når de blå får besøk av nettopp Liverpool på Etihad. Også Chelsea vant i dag og følger tett bak toppen. Chelsea er derimot hele 11 poeng bak Klopps mannskap. På Old Trafford vant Man.Utd 4-1 over Bournemouth. United er dermed kun tre poeng bak Arsenal på 5.plass.
Pr.League - Livescore TV-oversikt
Nyheter- Tabeller  - Puber

 

28.12 FOTBALLHELG
De fleste land har nå tatt seg en pause fra fotballen og der er kun i England, Skottland og Italia hvor det skal spilles kamper denne helgen. I Premier League er det klart for storkamp når serieleder Liverpool får besøk av Arsenal på Anfield. Jagende Tottenham møter Wolves hjemme, mens Man.City drar til sør-kysten for å spille mot Southampton søndag. Solskjær og United har igjen en "lett" kamp når nok et lag fra nedre halvdel av tabellen står på motsatt side. Denne gang hjemme mot Joshua King og Bournemouth.
Pr.League - Livescore TV-oversikt
Nyheter- Tabeller  - Puber

 

26.12 CITY PÅ HÆLA
De har hele tiden vært storfavoritter til å vinne Premier League, men nå ser det for alvor mørkt ut for Citys tittelkamp. Med sitt tredje tap på fire kamper er de blå plutselig hele syv poeng bak et Liverpool i flyt. I tillegg er Tottenham i kjempeform og gikk forbi City med sin 5-1 seier over Bournemouth i dag. Arsenal ga også fra seg poeng med kun 1-1 borte mot Brighton, mens Chelsea vant 2-1 borte mot Watford. Lengre ned på tabellen tok Man.Utd også en ny, viktig seier. Mer om alt:
Pr.League - Livescore TV-oversikt

 

24.12 JULEFOTBALL
Liverpool har fått en luke i toppen av Premier League etter at Man.City overraskende tapte 2-3 hjemme for Crystal Palace lørdag. Også Chelsea tapte og taper nå terreng i gullstriden. Tottenham klinket til med hele 6-2 borte mot Everton søndag og er med for fullt, mens Ole Gunnar Solskjær fikk en herlig start på sin managerkarriere i United med pene 5-1 borte mot Cardiff. Nå blir det en kort julepause for alle før det igjen smeller 2.juledag.
Pr.League - Livescore TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips -
Puber - Statistikk

 

17.12 MAN.UTD MOT PSG
8.delsfinalene i Champions League er nå trukket. Kun storlagene er nå igjen og man kan se frem til flere fantastiske kamper. Man.Utd møter f.eks. PSG,  Liverpool fikk Bayern, mens Atl. Madrid møter Juventus. Kampene spilles 5/6 mars med retur allerede uken etter. Europaligaen ble også trukket i dag og også her er det flere interessante oppgjør. Bl.a skal Malmö ut mot Chelsea. Mer om trekningen og cupene her;
Europacuptrekning.
Champions League - Europaliga

 

16.12 LIVERPOOL SLO UNITED
Manchester United prøvde og klarte også å utligne Liverpols ledelse. Dette var derimot aldri spennende. Hjemmelaget var best fra start til mål og vant fortjent 3-1 på Anfield. Erkerivalen er dermed 19 poeng bak Klopps tittelutfordrere. Chelsea tok også viktige poeng med 2-1 borte mot Brighton, mens Arsenal tapte 3-2 for Southampton. I Italia sørget Cristiano Ronaldo for at Juventus vant 1-0 i lokaloppgjøret mot Torino.
Pr.League - Livescore TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips -
Puber - Statistikk

 

14.12 FOTBALLHELG
Liverpool - Man.Utd fra Anfield blir helgens store høydepunkt fra PL. Klarer Liverpool å fortsette sin fine seiersrekke?, eller vil erkefienden vinne og få en "ny start" etter sin vanskelige sesongstart. Kampen spilles søndag kl.17:00. I Italia er det klart for "Derby della Mole" når serieleder Juventus møter Torini borte lørdag kveld. I Spania er oppgjøret mellom Levante og Barcelona det nærmeste man kommer en toppkamp. Mer om alt;
Pr.League - Livescore TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips -
Puber - Statistikk

 

12.12 VIDERE TIL 8.DELSFINALE
Det ble flere merkelige resultater da gruppespillet ble ferdigspilt onsdag. Både Juventus, Man.Utd, Roma og Real Madrid tapte, men dette var likevel avgjort. Samtlige er klare for sluttspillet i Champions Legaue. Der får de følge av A.Madrid, Liverpool, Bor.Dortmund, Barcelona, Schalke, Paris SG, Tottenham, Porto, Porto, Lyon, Bayern München og Ajax. Runden trekkes mansdag 17.des, mens kampene spilles i mars.
Ch.League - Puber - Statistikk
Europaliga - Live - TV-oversikt

 

11.12 LIVERPOOL VIDERE
Liverpool vant 1-0 over Napoli og er dermed videre i Champions League. Mohamed Salah ble igjen helten da han scoret kampens eneste mål på Anfield i kveld. Også Tottenham er klare for sluttspill etter at de klarte 1-1 borte mot Barcelona. Storlag som Napoli, Inter, og Monaco er dermed ute av årets CL. I morgen spilles det kamper i gruppe E-H, men her er det ingen spenning.
Ch.League - Puber - Statistikk
Europaliga - Live - TV-oversikt

 

11.12 EUROPACUP
Så er det klart for siste runde av gruppespillet i både Champ.League og Europaligaen. De fleste grupper er allerede avgjort, men for noen storlag blir dette svært spennende. Liverpool, Napoli, PSG, Tottenham, og Inter ligger alle utsatt til og er sannsynligvis avhengig av seire. I Europaligaen er RBK utslått, mens Sarpsborg fortsatt har en bitteliten mulighet. Da må i så fall Genk slås på bortebane torsdag. Mer om alt:
Ch.League - Puber - Statistikk
Europaliga - Live - TV-oversikt

 

09.12 STABÆK REDDET
Aalesund tok ledelsen før pause, men et selvmål av Gueye sørget for at det endte 1-1 på Color Line stadion. Etter 1-0 seier for Stabæk i første kamp blir det dermed en ny sesong i Eliteserien for Stabæk. I England vant Wolves 2-1 borte mot Newcastle og ulvene er nå oppe på 10.plass i Premier League. Real Madrid sliter fortsatt i Spania, men var i dag heldige da det ble 1-0 borte mot jumbolaget Huesca. Real er nå på 4.plass i La Liga.
Kvalik - Pr.League - Livescore - Nyheter- Tabeller - Eliteserien

 

08.12 FOTBALLHELG
En ny helg er i gang og det er igjen ligafotball det handler. Chelsea mot Manchester City er storkampen denne gang, men det spilles også en rekke andre spennende kamper. Flere topplag, både i Spania, Italia, Tyskland og England skal ut i tøffe bortekamper, så her er det muligheter for flere poengtap.
Få full oversikt over helgen her;
Pr.League - Livescore TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips -
Puber - Statistikk

 

04.12 MIDTUKEFOTBALL
I både England og Frankrike er det ligafotball i midtuken. I Pr.League er det også storkamp når Manch. Utd får besøk av Arsenal på onsdag. Her hjemme er det klart for første finale- kamp i kvalfiseringen til Eliteserie. når Stabæk tar imot Aaalesund på Nadderud. Returoppgjøret spilles søndag i Aalesund. I kåringen av årets spiller i verden ble Luca Modrics årets vinne foran Cristiano Ronaldo. Merkelig nok rangeres Lionel Messi som den 5.beste. :
Pr.League - Årets spiller - På TV

 

30.11 FOTBALLHELG
En ny måned står for tur og denne gang starter det med et smell. Cupfinalen mellom Rosenborg og Strømsgodset er godbiten for mange, men i England er også  mye moro med flere lokaloppgjør. Liverpool mot Everton er en klassiker og det er også Arsenal mot Tottenham. I Italia møtes AS Roma og Inter til spennende toppkamp, mens Real Madrid mot Valencia blir det store høydepunktet fra spanske La Liga.
Få full oversikt over helgen her;
Pr.League - Livescore TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk - NM 2018

 

27.11 EUROPACUP
I midtuken blir det nye spennende    kamper i både Chamions League og Europaligaen. Tirsdag sørget storlag som Bayern München, Juventus, Real Madrid og Manchester United for avansement, mens lag som Benfica, Valencia og Hoffenheim er utslått av CL. Onsdag blir det særlig spennende når PSG tar imot Liverpool til avgjørende kamp i Paris. Torsdag skal så Rosenborg og Sarpsborg i aksjon i Europaligaen. Full oversikt:
Ch.League - Puber - Statistikk
Europaliga - Live - TV-oversikt

 

21.11 ENDELIG LIGAFOTBALL
Privatlandskampene og merkelige Nations League er unnagjort. Nå venter nye spennende kamper i inn- og utland. I Eliteserien er det klart for siste serierunde og her handler det nå om nedrykksstriden. Vi tror Stabæk, LSK og Godset klarer seg, mens Start må ut i kvalifisering. I England er høydepunktet Tottenham - Chelsea søndag, mens A. Madrid mot Barcelona blir toppkampen fra Spania. Mer om helgen her;
Pr.League- Eliteserien - Livescore TV-oversikt - Nyheter- Tabeller
Tippetips- Puber- Statistikk

 

19.11 NORGE VANT GRUPPA
Ola Kamara scoret begge Norges mål da landslaget i kveld slo Kypros 2-0 på bortebane. Norge er dermed vinner av sin Uefa Nations Legaue gruppe og får en ekstra mulighet i play-off om EM-kvaliken ikke skulle gi avansement. I den andre kampen i vår gruppe endte det 2-2 mellom Bulgaria og Slovenia. Også i dagens storkamp, mellom Tyskland og Nederland endte det 2-2. Mer:
Nations League 2018- Livescore
TV-oversikt
- Norges landslag

 

17.11 UAVGJORT FOR NORGE
Norge klarte kun uavgjort borte mot Slovenia. Samtidig ble det også 1-1 mellom Kypros og Bulgaria. Norge topper dermed UEFA Nat. League gruppe C3  med like mange poeng som Bulgaria. I gårsdagens kamp kom Norge tidlig under, men fikk sin utligning ved Bjørn Maars Johnsen fire minutte før slutt. Norge møter Kypros borte i siste kamp.
Nations League 2018- Livescore
TV-oversikt
- Norges landslag

 

11.11 RBK SERIEMESTER
Rosenborg slo Start 1-0 og dermed vant trønderne Eliteserien også i år. Dette var RBKs fjerde strake gull og deres 26.totalt. I 1.divisjon sikret  både Viking og Mjøndalen opprykk til neste års Eliteserie. Aalesund, Sogndal, Ull/Kisa og Nest Sotra sørget for kvalifiseringsmuligheter. I England vant Manchester City 3-1 over Man.Utd, mens både Arsenal og Chelsea måtte nøye seg med uavgjort i sine kamper.
Pr.League- Eliteserien - Livescore TV-oversikt - Nyheter- Tabeller
Tippetips- Puber- Statistikk

 

09.11 FOTBALLHELG
En spennende fotballhelg er i vente. Man City mot  Man Utd er en av flere godbiter denne helgen. I Italia får AC Milan besøk av  Juventus, i Bundesliga møtes Bor.Dortmund og Bayern München, mens A.Madrid mot A Bilbao blir storkampen fra Spania. Her hjemme er det spenning i både bunnen av Eliteserien og i toppen av 1.div. Få full oversikt over helgen her;
Pr.League- Eliteserien - Livescore TV-oversikt - Nyheter- Tabeller
Tippetips- Puber- Statistikk

 

07.11 EUROPACUP
Etter en heller tung høst kan det se ut som Manchester United endelig har funnet formen. I kveld ble i alle fall Juventus slått med 2-1 i Torino. United ser dermed ut til å gå videre i Champions League. Storklubber som Bayern Munchen, Man.City og Real Madrid tok også fine seire i kveldens kamper. Torsdag blir det mer Europacup når både Rosenborg og Sarpsborg skal spille kamper i Europaligaen. Mer om det hele her:
Ch.League - Puber - Statistikk
Europaliga - Live - TV-oversikt

 

05.11 EUROPACUP
Denne uken spilles det nye kamper i både Ch. League og Europaligaen. Flere lag er så og si klare for sluttspill, men for de fleste går vi nå inn i en avgjørende fase. Storlag som Paris SG, Tottenham, Napoli og Valencia trenger alle tre poeng denne runden. Torsdag skal også Rosenborg og Sarpsborg i aksjon i Europaligaen. Full oversikt:
Ch.League - Puber - Statistikk
Europaliga - Live - TV-oversikt

 

04.11 99,9% SIKKERT GULL
Rosenborg gjorde jobben mot Odd og vant 3-1 på Lerkendal i kveld. Utfordrer Brann må dermed vinne alle sine tre siste, samtidig som RBK taper sine siste to. Det virker rett og slett håpløst. I 1.divisjon tok Viking et stort skritt mot retur til Eliteserien med seier 4-2 borte mot Mjøndalen. I England ble det enkle seire for både Man.City og Chelsea.
Pr.League- Eliteserien - Livescore TV-oversikt - Nyheter- Tabeller
Tippetips- Puber- Statistikk

 

02.11 FOTBALLHELG
En ny spennende helg står for tur. Ikke all verden til toppkamper i de store ligaene,men fra Pr. League blir Arsenal - Liverpool et høydepunkt. Her hjemme er det fortsatt spenning i bunnen av Eliteserien og LSK mot Bødø/Glimt kan bli helt avgjørende mandag kveld. I første divisjon møtes også Mjøndalen - Viking til spennende toppkamp. Alt du trenger til helgen finner du her;
Pr.League- Eliteserien - Livescore TV-oversikt - Nyheter- Tabeller
Tippetips- Puber- Statistikk

 

29.10 CUPFOTBALL
Midtuken brukes til nasjonale cuper. I England er det klart for 4.runde i ligacupen, mens det her hjemme skal spilles semifinaler i NM. Også i Spania, Frankrike, Nederland  og Tyskland spilles det cup, mens italienerne kjører enn full runde med fotball fra Serie A. Det aller meste kan sees på TV. Få full oversikt over uken her:
NM 2018 - Statistikk - Ligacup
TV-oversikt - Nyheter- Tabeller
Tippetips- Puber- Statistikk

 

26.10 NESTEN I MÅL
Rosenborg slo Brann 2-1 i Bergen. Dermed har trønderne nå en luke på hele fem poeng ned til Brann. Årets seriemester ser ut til å være kåret. I bunnen av Eliteserien spilte Glimt og Stabæk 1-1, mens Lillestrøm tapte 3-2 for Ranheim. I England vant både Man. United og Chelsea, mens Arsenal ble holdt til 1-1 av Crystal Palace. I La Liga herjet Barcelona og slo rivalen Real Madrid hele 5-1 etter bl.a. tre mål fra Luis Suarez.
Pr.League- Eliteserien - Livescore TV-oversikt - Nyheter- Tabeller
Tippetips- Puber- Statistikk

 

26.10 SUPERHELG
Det er mye å  glede seg til for  de fotballinteresserte denne helgen. Flere toppoppgjør spilles i de store ligaene. I Spania er det igjen klart for El Classico når Barcelona får besøk av et R.Madrid ute av form. I Italia møtes Napoli og Roma, mens det i Premier League er Tottenham mot Manchester City som blir det store mandag kveld. Mest moro er det kanskje likevel med seriefinalen mellom Brann og RBK i Eliteserien. Mer om alt her:
Pr.League- Eliteserien - Livescore TV-oversikt - Nyheter- Tabeller
Tippetips- Puber- Statistikk

 

23.10 LIVERPOOL VANT
Mye er allerede avgjort i gruppespillet i Champions League, men særlig i gruppe C er det nå spennende. PSG måtte nøye seg med 2-2 mot Napoli, mens Liverpool oppskriftsmessig slo Røde Stjerne 4-0 på Anfield. De røde topper dermed gruppen, men ingenting er avgjort når hele tre kamper gjenstår i gruppespillet. Torsdag er det klart for Europaliga med både Rosenborg og Sarpsborg.
Ch.League - Puber - Statistikk
Europaliga - Live - TV-oversikt

 

22.10 EUROPACUP
Ronaldo er tilbake på Old Trafford når Manchester United får besøk av Juventus i en ny gruppespillskamp i Champions League tirsdag. Onsdag blir høydepunktet PSG mot Napoli i den jevne gruppe C og storkampen  Barcelona og Inter i gruppe D. Torsdag er det så klart for kamper for både Rosenborg og Sarpsborg i Europaligaen. Mer om alt her:
Ch.League - Puber - Statistikk
Europaliga - Live - TV-oversikt

 

21.10 FORTSATT HÅP
Rosenborg klarte "bare" 0-0 borte mot Lillestrøm. Brann, på sin side, vant 2-1 borte mot Stabæk. Dermed skiller det bare to poeng mellom de to før lagene møtes i Bergen neste helg. I bunnstriden tok Start viktige poeng da Tromsø ble slått med 2-1, mens Strømsgodset nå er på kvalik-plass etter 2-1 tap for Sandefjord. Fire runder gjenstår av Eliteserien.
Pr.League- Eliteserien - Livescore TV-oversikt - Nyheter- Tabeller
Tippetips- Puber- Statistikk

 

19.10 FOTBALLHELG
Chelsea mot Manchester  Utd blir helgens store høydepunkt fra PL. Også i Spania blir det spennende når ligaleder Sevilla skal besøke selveste Barcelona på bortebane. I Eliteserien er det spenning i både toppen og bunnen av tabellen. LSK mot Rosenborg og Stabæk - Brann kan bli svært avgjørende for begge deler. Full oversikt her:
Pr.League- Eliteserien - Livescore TV-oversikt - Nyheter- Tabeller
Tippetips- Puber- Statistikk

 

06.10 NORGE SLO BULGARIA
Norge fikk sin revansj da vi i kveld slo Bulgaria fortjent 1-0 på Ullevaal. Tarik Elyounoussi ble matchvinner med sin scoring rett før pause. Norge er på topp, à poeng med nettopp Bulgaria etter fire kamper i UEFA Nations league gruppe C3. Norges neste kamp spilles borte mot Slovenia 16.november.
Nations League 2018- Livescore
TV-oversikt
- Norges landslag

 

15.10 ENGLAND SLO SPANIA
Spania hadde full kontroll i UEFA Nations League gruppe A4, men med seier for England i dag har det jevnet seg ut.  Britene, anført av Raheem Sterling, ledet hele 3-0 til pause i Sevilla. Spania reduserte to ganger etter hvilen, men England holdt unna og tok en flott borteseier.Også Finland vant i dag med 2-0 over Hellas, mens Island tapte hjemme for Sveits. Norge møter Bulgaria på Ullevaal i morgen.
 Nations League 2018- Livescore
TV-oversikt
- Norges landslag

 

11.10 SPENNENDE HELG
Vi må innrømme at vi er en smule ironiske denne gang. Nystartede UEFA Nations League, samt noen privatlandskamper er beholdningen denne helgen. Vi håper selvfølgelig Norge vinner mot både Slovenia og Bulgaria, men er samtidig fortsatt svært usikre på om UNL er noe å satse videre på for UEFA. Vi gleder oss allerede til neste helg og mer spennende ligafotball.
Nations League 2018- Livescore
TV-oversikt
- Norges landslag

 

07.10 STATUS QUO
Mange hadde sjansen, men få grep muligheten denne gang. I England vant Chelsea, mens Liverpool og Man.City spilte 0-0. Alle tre har dermed 20 poeng på toppen av Premier League. I Spania tapte Real Madrid 1-0, men Barcelona måtte nøye seg med "kun" et poeng borte mot Valencia. I Eliteserien klarte RBK bare 1-1 mot Sandfjord, men også Brann fikk det tøft og endte opp med samme resultat mot LSK. Nå blir det landslagpause.
Pr.League- Eliteserien - Livescore TV-oversikt - Nations League

 

 

05.10 FOTBALLHELG
Liverpool mot Manchester City blir helgens store høydepunkt. Kan de røde nok en gang tukte suverene City eller får nå Pep Guardiola og hans menn endelig revansj? Her hjemme blir lokaloppgjøret mellom Stabæk og Vålerenga spennende, mens Valencia mot Barcelona er storkampen fra spanske La Liga. Full oversikt over helgen her;
Pr.League- Eliteserien - Livescore TV-oversikt - Nyheter- Tabeller
Tippetips- Puber- Statistikk

 

04.10 EUROPALIGA
Champions League er unnagjort.
Nå er det klart for de nest beste. Både Rosenborg og Sarpsborg 08 tapte første kamp i gruppespillet i Europaligaen. I kveld er det klart for andre runde. Sarpingene får besøk av belgiske Genk, mens trønderne tar i mot Leipzig på Lerkendal. Rosenborg - Leipzig på TV2 Zebra kl.18.155, mens Sarpsborg sendes på TV2 Sport 1 kl.21:00.
Europaliga - Live - TV-oversikt

 

02.10 EUROPACUP
Europacupene er tilbake og denne uken er det klart for andre runde av gruppespillet for både Ch. League og Europaligaen. Flere severdige oppgjør ventes, men vi kommer til å velge oss følgende høydepunkter de kommende dagene; tirsdag blir det gøy på Old Trafford når Man.Utd tar i mot Valencia, onsdag får Napoli besøk av Liverpool, mens både RBK og Sarspborg skal i ilden i Europaligaen torsdag.
Ch.League - Puber - Statistikk
Europaliga - Live - TV-oversikt

 

28.09 FOTBALLHELG
I helgen står toppkampene i kø rundt om kring i Europa. I England får Chelsea besøk av Liverpool, mens det er duket for lokaloppgjør når Real og Atletico Madrid møtes i den spanske hovedstaden. I Italia skal Napoli igjen forsøke å tukte Juventus, mens Hertha Berlin og Bayern München braker sammen i tyske Bundesliga. I Eliteserien får Molde en siste (?) sjanse til gullet når Rosenborg er gjester. Mer:
Pr.League- Eliteserien - Livescore TV-oversikt - Nyheter- Tabeller
Tippetips- Puber- Statistikk

 

27.09 TIL SEMIFINALE
Start og Rosenborg ble klare i går. I dag sikret Lillestrøm og Strømsgodset seg semifinale i cupen etter henholdsvis 2-0 hjemme over Bryne og 1-0 borte mot Haugesund. 
NM 2018

 

25.09 CUPFOTBALL
Denne uken blir det fokus på cup både i inn- og utland. Her hjemme er det klart for kvartfinaler i NM med Rosenborg - Vålerenga som det store høydepunktet.I England møtes bl.a Liverpool og Chelsea til dyst i ligacupen. I både Spania, talia og Tyskland spilles det fulle runder med ligafotball. Mer om alt her:
NM 2018 - Statistikk - Puber
Pr.League- Eliteserien - Livescore TV-oversikt - Nyheter- Tabeller

 

26.09 VIKTIG FOR LSK
Det tetter seg til i bunnstriden i Eliteserien. Hvert eneste poeng kan nå bli helt avgjørende og det var derfor svært viktig for Lillestrøm å slå Tromsø 1-0 på Åråsen i kveld.

 

23.09 LUKE FOR RBK
Brann skuffet og måtte nøye seg med 1-1 mot bunnlaget Sandefjord. På Lerkendal utnyttet Rosenborg muligheten og slo Sarpsborg 3-1. Dermed har trønderene fått en luke på fire poeng i toppen ned til Brann på 2.plass. I Premier League ble det 0-0 mellom West Ham og Chelsea, mens Arsenal vant 2-0 over Everton. Alt om begge ligaer her:
Premier League- Eliteserien

 

21.09 FOTBALLHELG
En ny spennende helg står for tur. Ikke all verden til toppkamper i PL, men kanskje det kan dukke opp en liten bombe? Høydepunktet denne helgen blir Schalke mot Bayern München i Bundesliga. Kampen kan sees på strivesport lørdag 18:30. Strive sender forøvrig også alt av spansk og italiensk fotball. Få full oversikt over helgen her;
Pr.League- Eliteserien - Livescore TV-oversikt - Nyheter- Tabeller
Tippetips- Puber- Statistikk

 

18.09 EUROPACUP
Europacupene er tilbake og denne uken er det klart for første runde av gruppespillet for både Ch. League og Europaligaen. Flere severdige oppgjør ventes, men vi kommer til å velge oss følgende høydepunkter de kommende dagene; tirsdag blir det toppfotball fra Anfield når Liverpool tar i mot Neymar og PSG, onsdag får Real Madrid besøk av Roma, mens både RBK og Sarspborg skal i ilden i Europaligaen torsdag.
Ch.League - Puber - Statistikk
Europaliga - Live - TV-oversikt

 

14.08 FOTBALLHELG
Ligafotballen er endelig tilbake og flere høydepunkter står på menyen. Fra Premier League kan man glede seg til Tottenham - Liverpool, mens La Liga byr på A.Bilbao mot Real Madrid som det store høydepunktet. I Eliteserien får Vålerenga besøk av serieleder Rosenborg, mens Start og Lillestrøm møtes til spennende kamp i bunnstriden. Mer om alt:
Pr.League- Eliteserien - Livescore TV-oversikt - Nyheter- Tabeller
Tippetips- Puber- Statistikk

 

13.09 NYE TV-KAMPER
Vår TV-oversikt er oppdatert med en rekke godbiter. Nå er kampene i Champions League, Europaligaen, Premier League, Ligacupen og mye, mye mer oppdatert og på plass. Totalt kan du se over 200 kamper fra nå og frem til månedsslutt. Av de største høydepunktene kan nevnes CL-kamper som Liverpool - PSG, VIF-RBK fra Eliteserien, Juventus mot Napoli fra Serie A og Schalke mot Bayern München fra tysk Bundesliga. Full oversikt her: TV-oversikt - Pr.League -Ch.League

 

07.09 VIKTIGE LANDSKAMPER?
Norge vant torsdag 2-0 over Kypros i UEFAs nations League. Det er nå pause i ligafotballen og UEFA tror de har kommet på det store med sin nyvinning. Faktum er at dette er alt annet enn spennende. Den neste uken skal det spilles landskamper. Det er derimot ikke EM-kvalifisering som mange tror, men det første nystartede UEFAs nations League. Vi har sett nærmere på hva dette faktisk er. Les og prøv å forstå..:
Nations League
 - TV-oversikt
Pr.League- Norges landslag

 

03.09 VIKTIGE LANDSKAMPER?
VIF slo LSK, Barcelona knuste lille Huesca, Milan slo Roma og Spurs tapte for Watford. Det oppsummerer det viktigste fra helgen. Nå blir det pause fra ligafotballen. Den neste uken skal det spilles landskamper. Det er derimot ikke EM-kvalifisering som mange tror, men det første nystartede UEFAs nations League. Vi har sett nærmere på hva dette faktisk er. Les og prøv å forstå..:
UEFAs  Nations League 2018

Pr.League- Eliteserien - TV-oversikt

 


31.08 FOTBALLHELG
En ny måned innholdende både CL og spennende landskamper står for tur. Først rekker vi uansett en runde til med ligafotball. Det er nå full fart i alle ligaer og høydepunktene står i kø. I Italia møtes Roma og Napoli, i Skottland er det klart for "Old Firm" mellom Celtic og Rangers, I England tar Watford imot Tottenham, mens det i den norske Eliteserien er klart for "hatoppgjøret" Vålerenga - LSK.
TV-oversikten oppdateres fredag.

Pr.League- Eliteserien - Livescore TV-oversikt - Nyheter- Tabeller

Tippetips - Puber - Statistikk

 

27.08 SPURS KNUSTE UNITED
Manchester United startet best, men Tottenham kom sakte, men sikkert bedre med på Old Trafford i kveld. Med to raske mål i starten av 2.omgang var det også over og ut for de røde djevlene. Lucas Moura sørget for den totale ydmykelsen med sitt andre og Tottenhams siste i 3-0 seieren. Harry Kane scoret det første målet. I Eliteserien vant Odd 1-0 over Start i Kristiandsand. Mer:
Pr.League- Eliteserien - Livescore TV-oversikt - Nyheter- Tabeller

 

26.08 ROSENBORG TIL TOPPS
RBK vant 4-3 over Strømsgodset, mens Brann i kveld tapte 2-0 for Vålerenga i Oslo. Det betyr at trønderne overtar tabelletoppen etter 20.serierunder. I bunnstriden tok Lillestrøm tre viktige poeng mot Sandefjord. I England vant både Chelsea og Watford. Sammen med Liverpool troner de nå på toppen av Premier League etter tre strake seire. Mer om alt:
Pr.League- Eliteserien - Livescore TV-oversikt - Nyheter- Tabeller

 

24.08 FOTBALLHELG
Med oppstart også i Bundesliga denne helgen er det nå full fart i hele fotball-Europa. Sesongen er ennå ung, men flere spennende kamper står på programmet også denne helgen. I Premier League blir Man.Utd - Tottenham storkampen mandag, mens Napoli - AC Milan og Vålerenga - Brann blir helgens store høydepunkt. Mer om alt her;
Pr.League - Livescore - Nyheter
TV-oversikt - Puber -
Statistikk
Tippetips - Livescore - Tabeller

 

20.08 LIVERPOOL ER MED
Liverpool er spådd en stor sesong av ekspertene. Så langt lever de også opp til forventningene. I kveld ble Crystal Palace slått 2-0 i London og de røde er for fullt med i ligatoppen. I Eliteserien endte det uavgjort 1-1 mellom Glimt og Odd på Aspmyra, mens Valencia og Atletico Madrid fikk samme resultat i La Liga. Mer;
Pr.League - Eliteserien - Nyheter
TV-oversikt - Tabeller -
Statistikk

 

 

09.08 OPP- OG NEDTUR
Manchester City har fått akkurat den starten de ønsket seg i årets
Premier League. I dag ble lille Huddersfield banket med hele 6-1. Sergio Agüero var dagens mann med hat-trick for de lyseblå. Bykollega Manchester United fikk en omvendt opplevelse da de i dag tapte 2-3 for Brighton. City er dermed på topp, men kan bli tatt igjen av Liverpool som møter Palace borte mandag.
Pr.League - Livescore - Nyheter
TV-oversikt - Puber -
Statistikk
Tippetips - Livescore - Tabeller

 

 

17.08 FOTBALLHELG
Ny helg og denne gang sparkes det også i gang i italiensk Serie A og spanske La Liga. TV-rettightene er klare og du kan se kamper fra disse ligaene på strive. I Premier League er det klart for andre serierunde og rundens toppkamp spilles mellom Chelsea og Arsenal lørdag kveld. Her hjemme er det full fart i vår egen Eliteserie og Brann mot Sarpsborg blir høydepunktet.
Pr.League - Livescore - Nyheter
TV-oversikt - Puber -
Statistikk
Tippetips - Livescore - Tabeller

 

12.08 TOPPLAG I MEDVIND
De fleste storlagene i England fikk
en flott start på Premier League. Man.Utd vant på fredag, Chelsea og Tottenham vant lørdag, mens både Liverpool og Man.City vant i dag. Bare Arsenal fikk en dårlig start da de tapte 0-2 for City. I den norske Eliteserien banket Molde nok en gang Brann. 5-1 endte det og Molde har dermed 9-1 på to kamper mot serielederen. Rosenborg skuffet med 1-1 hjemme mot Stabæk. Mer:
Premier League - Eliteserien

 

12.08 FOTBALLHELG
Så sparkes endelig Premier League i gang. Manchester United mot Leicester spilles allerede i kveld, mens øvrige kamper i første runde spilles lørdag og søndag. I vår egen Eliteserie møtes blant annet Molde og Brann til viktig kamp søndag. Få full oversikt over begge ligaene og alt annet viktig her;
Pr.League - Livescore - Nyheter
TV-oversikt - Puber -
Statistikk
Tippetips - Livescore - Tabeller

 

05.08 CITY TOK FØRSTE STIKK
Community Shield har som vanlig vært i fokus uken for ligastarten i Premier League. Den regjerende mester Manchester City viste fine takter da Chelsea i dag ble slått med 2-0. Sergio Agüero scoret begge Citys mål. I Eliteserien ble
det i dag seier for Sarpsborg 08, Haugesund og Strømsgodset. Mer:
Pr.League - Livescore - Eliteserie - TV-oversikt  - Tabeller - Statistikk

 

25.07 SOMMEREPAUSE
Noe fotball spilles det. B.la. er det kvalifisering til Europacupene, samt noen kamper i 2.divisjon. Forøvrig er det mest trening og showkamper for de store lagene nå. Eliteserien er tilbake 4.august, mens Premier League sparkes i gang uken etter. Vi tar en kort pause mens vi forbreder oss til neste sesong. TV-oversikten er oppdatert frem til begynnelsen av august.
VM 2018 - Pr.League - Livescore - Eliteserie - TV-oversikt  - Tabeller 

 

 

15.07 FRANKRIKE VANT VM
Kroatia var spillemessig best, men det handler selvfølgelig om mye mer enn det i fotball. Frankrike var både effektive, gode og heldige da de tok hjem sin 2.VM-tittel i dag. I en målrik og artig finale endte det til slutt med hele 4-2 til Frankrike etter at det stod 2-1 til pause. Målscorere for Frankrike var Griezman (straffe), Mbappe og Pogba, i tillegg til et selvmål av Mario Mandzucic. Kroatias mål ble scoret av nevnte Mandzucic og Ivan Perisic. Mer:
Alt om VM:
VM 2018

 

14.07 BRONSE TIL BELGIA
Belgia var best og det var fortjent at laget slo England 2-0 i dagens bronsefinale. Thomas Meunier ga belgierne ledelsen allerede etter fem minutter, mens Eden Hazard gjorde slutt på spenningen med sin scoring rett før slutt. Dette var Belgias første VM-medalje. I morgen spilles selve finalen mellom Frankrike og Kroatia. Kampen har avspark kl.17 og sendes direkte på NRK 1
Alt om VM:
VM 2018

 

11.07 KROATIA TIL VM-FINALE
Kroatia er klare for sin aller første VM-finale etter å ha slått England med 2-1. Det var britene som kom best i gang da Kyle Walker ga laget ledelsen etter bare fem minutter. Kroatia slo derimot tilbake. Først ved Ivan Perisic midti i 2.omgang og deretter ved Mario Mandzukic som avgjorde det hele i 10.minutter før slutt i 2.ekstraomgang. Kroatene møter nå Frankrike i finalen på søndag, mens England møter Belgia i bronsefinalen lørdag. Alt om VM:
VM 2018

 

08.07 VIKTIG FOR START
VM har tatt seg en pause og imens spilles det fotball i Norge. I dag tok Start tre svært viktige poeng i bunnoppgjøret mot Stabæk. Bortelaget tok ledelsen rett etter pause, men to mål på to minutter snudde kampen for sørlendingene. Brann ble holdt til uavgjort av Glimt, mens det også ble seier for Odd, Haugesund og Sarpsborg. I kveld har Molde så slått Vålerenga 5-1
Eliteserien 2018  - Livescore
- Puber - VM 2018- TV-oversikt

 

08.07 PAUSE FØR SEMIFINALER
Det er duket for en av VMs mest interessante kamper når Sverige i dag møter England. Britene er nok favoritter, men svenskene spiller uten press og har så langt vist at de kan hamle opp med alle. I kveld skal så Russland forsøke seg på Kroatia. Vinnerne møtes i semifinale neste onsdag. Kampstart i dag 16 og 20

 

03.07 SVERIGE-SVEITS 1-0
Sverige var best og vant i dag fullt fortjent 1-0 over Sveits. Blågult skapte en rekke sjanser, men til slutt var det Emil Forsberg som ble matchvinner med kampens eneste mål etter 67.minutter. Dette blir Sveriges første kvartfinale siden jubelåret i 1994. Den gang endte det med bronse for svenskene.

VM 2018  - Livescore - Puber
Hvem vinner VM? -
TV-oversikt

 

03.07 MER SVENSK JUBEL?
De siste 8.delsfinalene spilles i dag. Sverige møter nå Sveits, mens England og Colombia braker sammen klokken 20:00. NRK og TV2 sender hver sin kamp. Vinnerne av disse kampene møtes til kvartfinale lørdag 7.juli. Få full oversikt over VM i Russland her;
VM 2018  - Livescore - Puber
Hvem vinner VM? -
TV-oversikt

 

02.07 NYE BOMBER?
De store nasjonene faller som fluer i dette mesterskapet. I går røyk nok en verdensmester ut da Spania ble slått på straffer av Russland. I dag skal den største av de alle i aksjon. Brasil mot Mexico kan imidlertid bli mer spennende enn mange tror. Senere i kveld skal så Belgia ut mot Japan. Dette bør være overkjørsel, men man vet aldri i dette VM..
VM 2018  - Livescore - Puber
Hvem vinner VM? -
TV-oversikt

 

01.07 SLUTTSPILL
Etter svært mye god underholdning
i gruppespillet er nå sluttspillet
endelig i gang. Lørdag ble det
målfest da Frankrike til slutt vant
4-3 over Argentina, mens det endte
med 2-1 til Uruguay over Portugal.
Søndag spilles Kroatia-Danmark
og Russland - Spania. Mye drama
bør og kan ventes også i dag!
Se hvordan vi tror det ender i alle
disse kampene, samt få info om
alt mulig annet om VM her:
VM 2018  - Livescore - Puber
Hvem vinner VM? -
TV-oversikt

 

28.06 DAGENS KAMPER
England og Belgia er begge klare
for sluttspill. I samme gruppe er
Panama og Tunisia ferdig med
VM for denne gang. Vi tviler på alt
for mye spenning når lagene møtes
innbyrdes. I gruppe H blir det
forhåpentligvis noe mer fart. Japan
klarer seg mest sannynligvis med
uavgjort mot utslåtte Polen.
Senegal klarer seg helt sikker med
et poeng, mens Colombia må slå
afrikanerne for å sikre avansement.
VM 2018  - Livescore - Puber
Hvem vinner VM? -
TV-oversikt

 

 

27.06 TYSKLAND UTE!
Den regjerende verdensmester er
slått ut av VM. I dag tapte et slapt
tysk lag fortjent 2-0 for Sør-Korea.
Sverige slo samtidig Mexico 3-0.
Dermed er begge de sistnevnte
klare for 8.delsfinaler. Tysklands
exit går inn i rekken som en av
tidenes største VM-sensasjoner.
På toppen av det hele endte laget
sist i gruppe F. Mer om alt her:
VM 2018  - Livescore - Puber
Hvem vinner VM? -
TV-oversikt

 

27.06 SISTE SJANSE
Åtte lag er klare for 8.delsfinale.
Nye åtte skal sikre de siste ledige
plassene. England og Belgia er
klare fra gruppe G, mens mye er
uavklart i de øvrige gruppene.
Fem lag er uansett sjanseløse.
Både Polen, Tunisia, Costa Rica,
Panama og Sør-Korea er utslått.
Onsdag og torsdag blir det avgjort.
Fredag er det så pause, før de to
første 8.delsfinalene spilles lørdag.
VM 2018  - Livescore - Puber
Hvem vinner VM? -
TV-oversikt

 

25.06 SISTE SJANSE
Åtte lag er klare for neste runde,
mens ni lag er slått ut av VM.
I dag starter 3. og siste runde av
gruppespillet. Nå skal det avgjøres
hvem som tar de siste plassene i
8.delsfinalene, samt hvem som
møter hvem. Det skal nå spilles
fire kamper daglig frem til torsdag.
Fredag er det så pause, før de to
første 8.delsfinalene spilles lørdag.

 

24.06 ENGLAND ELLER GLIMT?
Nye spennende kamper står for
tur i VM i dag. England bør kunne
kjøre over Panama, mens Senegal
er vår favoritt mot Japan. Vi tror
imidlertid det blir jevnt og ender
med uavgjort mellom Colombia og
Polen i kveldskampen. Her hjemme
spilles det full runde i Eliteserien.
Også her er det spennende, men
det spørs om det ikke blir et aldri
så lite frafall av publikum på de
norske kampene i dag.
VM 2018  - Eliteserie - TV-oversikt 

 

22.06 PÅ OVERTID
Både Brasil og Sveits kunne juble
for seire i sluttsekundene i dag.
Costa Rica stod lenge i veien for
de seiersvante brassene, men to
overtidsmål, av Philippe Coutinho
og Neymar sørget for 2-0 til Brasil.
I den andre kampen i gruppe E tok
Serbia tidlig ledelsen mot Sveits.
Sistnevnte utlignet så 10 minutter
ut i 2.omgang, før Shaqiri avgjorde
det hele i siste spilleminutt.
VM 2018

 

22.06 ARGENTINA I TRØBBEL
Rebic utnyttet en keepertabbe da
Kroatia tok seg videre fra gruppe D
med 3-0-seier over Argentina.
Lionel Messi og co. står nå i stor
fare for å ryke ut av mesterskapet.
Også Luka Modric og Ivan Rakitic
scoret for Kroatia som nå er
 videre sammen med både Russland,
Uruguay, Frankrike. I dag kan er
det klart for nye kamper i både
gruppe D og E. VM 2018

 

18.06 KANE REDDET ENGLAND 
England, som mange av de andre
store så langt, sleit med å utnytte sitt overtak.
Tapre Tunisiere gjorde det vanskelig for britene.
Mål burde det uansett ha blitt tidligere.
England brant flere storre sjanser,
men det så likevel ut til å ebbe ut i
nok 1-1 kamp. Tre min. på overtid
dukket imidlertid Har Kane opp og
avgjorde for rødkledde England.
Også Sverige og Belgia tok viktige
seire i dagens kamper.
VM 2018

 

17.06 MEXICO SLO TYSKLAND
At Island skulle klare uavgjort mot
Argentina var en overraskelse, men
at Mexico skulle vinne 1-0 over
selveste Tyskland var en bombe.
Aggresive mexicanere hadde ingen
respekt for den regjerende mester
og det var fullt fortjent når Lozano
ga de grønnkledde ledelsen etter
35.minutter. Tyskland dominerte i
2.omgang, men klarte ikke å få
ballen i mål og fikk dermed et
ydmykende tap i åpningskampen.
VM-studio 2018

 

14.06 KLAR, FERDIG, VM!
Ventetiden er over. Nå er det bare
å finne nærmeste storskjerm, pub,
eller sofakrok.VM i fotball sparkes
i dag i gang når vertene Russland
skal forsøke å slå Saudi-Arabia.
Allerede fredag er det så storkamp
når Portugal møter nabo Spania.
Siden blir det opp til fire kamper
daglig frem til VM-finalen 15.juli.
På våre sider finner du selvfølgelig
alt du trenger om mesterskapet.
VM-studio 2018 - Hvem vinner VM?

 

11.06 HVEM VINNER?
Ventetiden er snart over. Om kun
kort tid sparkes VM 2018 i gang.
Forventningene er selvfølgelig store
og forhåndsfavorittene er mange.
Men, hvem kan stå på toppen og
juble den 15.juli? Vi har sett på
alle grupper, hvem som kan møte
hvem i sluttspillet og hvem som
ender opp med VM-tittelen.
I vårt VM-studio finner du forøvrig
alt du trenger om årets mesterskap.
Hvem vinner VM? - VM-studio

 

10.06 ELITESERIE
Samtidig som fleste nå venter på
VM i Russland, spilles det viktige
kamper i Eliteserien. I går ble det
en ny nedtur for Molde som tapte
1-0 borte for Kristiansund. I dag
blir det spennende for flere og da
særlig på nedre halvdel av tabellen.
Stabæk få besøk av Glimt, Start
møter Strømsgodset, mens Sandejord
tar i mot Haugesund. I toppen skal
høytflyvende Ranheim bryne seg
på Sarpsborg 08, mens serieleder
Brann får besøk av VIF i kveld.
Tromsø- RBK spilles mandag.
Livescore - Eliteserie - TV-oversikt
 

 

07.06 TYSKLAND ER BEST
Nå er neppe FIFA-rankingen det
beste utgangpunktet for å måle
dagens situasjon, men det er et
faktum at verdensmesteren fra VM
i Brasil fortsatt er  finne på topp i
FIFAs siste ranking før VM. Rett
bak følger uansett de andre store
som Brasil, Portugal, Belgia og
Argentina. Norge gjør det bra om
dagen, men faller denne gang ned
fem plasser. Full oversikt her:

FIFA-rank - VM 2018 - TV-oversikt

 

01.06 TV-FOTBALL
Sommeren er godt i gang og i juni
kan man selvfølgelig også glede
seg til VM i fotball. Første kamp
har avspark 14.juni da vertslandet
Russland møter Saudi -Arabia.
Deretter blir det fullt kjør med flere
kamper daglig til finalen 15.juli.
Før VM blir det spilt en rekke
treningskamper med de involverte
VM-lag og også Norge får testet
formen. Vi rekker også en runde
med Eliteserie før VM. Oversikt:
TV-oversikt  - VM 2018 - Livescore
Eliteserien 2018 - Norges landslag

 

28.05 VM 2018
Champions League er unnagjort,
og det er også seriespillet i de
store internasjonale ligaene. Her
hjemme følger vi Eliteserien, men
hovedfokuset vil nå være på VM i
Russland 2018. I vårt VM-studio
finner du nå alt om mesterskapet.
Kampoversikt, TV-tider, info om
samtlige deltagere, quiz, oversikt
over stadionene og mye mer. Vår
unike VM-historikk inneholder
også en komplett dekning av alle
tidligere mesterskap. VM 2018

 

25.05 FOTBALLHELG
En strålende helg står for tur.
Champions League-finalen mellom
Liverpool og Real Madrid er det
det store høydepunktet, men det
blir også fin oppvarming til denne
med klassikeren Vålerenga mot
LSK på Intility arena og Play-off
finalen til Premier League mellom
Aston Villa og Fulham. Søndag er
det så klart for toppoppgjør i
Eliteserien når RBK får besøk av
serieleder Brann på Lerkendal.
Ch.League - Puber - Statistikk
Livescore - Eng.play-off. -
Eliteserien 2018 - TV-oversikt
 

 

21.05 RBK NÆRMER SEG
Det ble spilt full runde i Eliteserien
i dag. Rosenborg slo Haugesund
2-1 borte og nærmer seg nå Brann.
Serielederen måtte nemlig nøye
seg med 1-1 mot Lillestrøm på
 Åråsen i kveld. I bunnstriden vant
start 1-0 hjemme over Bodø/Glimt.
Også i OBOS-ligaen er det spilt
kamper, men det er først i morgen
det smeller når serieleder Aafk
får besøk av Viking i Aalesund.
Eliteserien 2018 - TV-oversikt
 

 

19.05 CHELSEA CUPMESTER
Det ble en stusselig spillemessig
finale melom Chelsea og Man.Utd.
De blå forsøkt seg med de rødes
taktikk og lyktes. Få et mål og
legg deretter alle mann i forsvar.
Eden Hazard var banens beste og
det var ogå han som både skaffet
straffesparket og scoret på det
etter drøye 20.minutter. Man.Utd
skapte få sjanser, og det hele
ebbet dermed ut i 1-0 til Chelsea.
TV-oversikt  - Livescore - FA Cup19.05
CUPHELG
Ligafotballen avsluttes både i Italia
og Spania denne helgen. Mesterne
er uansett kåret og heller ikke i
nedrykksstriden er det spennende.
Mer moro er det med cupfinaler.
I Skottland skal Motherwell prøve
seg på storfavoritten Celtic, mens
det nok blir ennå vanskeligere for
E.Frankfurt mot Bayern i den tyske
cupfinalen. Rosinen i pølsa blir
uansett FA cupfinalen på Wembley
mellom Man.Utd og Chelsea.
TV-oversikt  - Livescore - FA Cup

 

16.05 ATLETICO MESTER
Antoine Griezmann ble igjen den
store helten for Atletico Madrid.
I kveld scoret han to ganger da
Marseille ble beseiret 3-0 i finalen
av Europaligaen. Dette var lagets
tredje seier i turneringen.
Her hjemme har dte vært spilt full
runde i Eliteserien. Det endte med
bl.a uavgjort for serielder Brann,
mens RBK, Molde og Vålerenga
var av lagene som sikret seier.
Europaliga - Eliteserien 2018 

 

16.05 FESTFOTBALL
Dagen før nasjonaldagen skal det
selvfølgelig spilles fotball. Igjen er
det hjemmekamp for Brann og RBK,
men også VIF, Molde, Glimt, Odd
Sarpsborg 08 og Kristiansund har
fordel av eget gress på fotballens
festdag. Det forventes mye folk og
forhåpentligvis en målrik aften når
kampene sparkes i gang 18:00.
Lokaloppgjørene mellom Brann og
Haugesund og VIF og Stabæk blir
høydepunktene denne runden.
Eliteserien 2018 - TV-oversikt

 

10.05 FOTBALLHELG
Det meste er avgjort i de store
ligaene og det kun i Serie A hvor
det kan bli litt dramatikk. Dette
gjelder uansett kun for bunnstriden.
Chelsea håper på mirakler i PL,
men er avhenging av at både Lpool
taper hjemme for Brighton, mens
de selv slår Newcastle borte.
I Spania har Real Madrid fortsatt
muligheten til å ta sølvet, mens
PSV Eindhoven og Porto kan sikre
tittelen i Nederland og Portugal.
 I Eliteserien kan Brann øke sitt
forsprang med seier mot Start.

Pr.League - Livescore - Eliteserie
TV-oversikt - Puber -
Statistikk
Tippetips - Livescore - Tabeller
 

 

09.05 PR.LEAGUE AVGJØRES?
Southampton slo Swansea 1-0 på
bortebane mandag og er dermed
langt på vei sikret ny kontrakt i
neste års Premier League. I kveld
og i morgen spilles det avgjørende
kamper i ande enden av tabellen.
Medaljer er en ting, men CL-plass
betyr nok mest for de involverte.
For Harry Kane handler det også
om flere mål om han skal sikre seg
sin tredje strake toppscorertittel.
Få full oversikt over det hele her:
Pr.League - Livescore - TV-oversikt

 

08.05 LUKE FOR BRANN
Mens de forventede gullfavorittene
fortsetter å snuble, så holder Brann
en stø kurs mot noe stort. Søndag
tok laget sin 7.seier av åtte mulige
og bergenserne har nå en luke på
hele syv poeng ned til Rosenborg.
Stefan Lie Skålevik ble igjen den
store helten da Brann vant enkelt
3-0 hjemme over TIL. I kveld endte
det 2-2 mellom Sarpsborg 08 og
jagende Molde.
Alt om vår øverste divisjon her:
Eliteserien 2018 - SK Brann

 

04.05 SPENNENDE HELG
Fortsatt et par kamper igjen for
flere av lagene, men denne helgen
kan mye bli avgjort i samtlige av
de store ligaene. Flere storkamper
står også på programmet og det er
rett og slett mye å glede seg til.
I La Liga er Barcelona vertskap for
El Classico,  i italienske Serie A
kan Juventus ta hjem tittelen med
seier over Bologna, mens Chelsea
må slå Liverpool i PL for å ha noen
mulighet til CL-plass neste år.
I Elitserien spilles det trøndersk
byderby mellom RBK og Ranheim.
Pr.League - Livescore - Eliteserie
TV-oversikt - Puber -
Statistikk
Tippetips - Livescore - Tabeller

 

30.04 EUROPACUP
Det handler om det siste hinderet
når Europas beste skal kjempe om
finaleplassene i Europacupene.
I Champions League har Liverpool
et godt forsprang på Roma, men
italienerne har vist at de kan slå
tilbake før. Real Madrid har kun et
måls ledelse på Bayern før returen
i den spanske hovedstaden.
I Europaligaen har Atl.Madrid et
godt utgangspunkt mot Arsenal,
mens Salzburg må ta igjen 0-2 på
eget gress mot Marseille. Mer;
Ch.League - Puber - Statistikk
Europaliga - Live - TV-oversikt

 

27.04 FOTBALLHELG
Mye er avgjort, men det er fortsatt
spenning både i bunn og toppstrid
i flere land. I Serie A bør Juventus
slå Inter borte i storkamp, samtidig
som Napoli nok må vinne sin kamp
borte mot Fiorentina søndag.
Liverpool - Stoke er spennende for
begge i Premier League, men kun
æren står på spill i storoppgjøret
mellom Man.Utd og Arsenal.
I Spanske La Liga er alt avgjort,
mens bunnoppgjøret Stabæk mot
LSK er mest interressant i Norge.
Pr.League - Livescore - Eliteserie
TV-oversikt - Puber -
Statistikk
Tippetips - Livescore - Tabeller

 

26.04 EUROPACUP
Liverpool og Real Madrid sikret
seg et strålende utgangspunkt før
returkampene i Champions League.
Det ligger an til en reprise av
finalen fra 1981, men mye kan skje
i 2.kamp neste uke. I Europaligaen
får Arsenal besøk av Atletico Madrid,
mens Salsburg reiser til Frankrike
for å møte Marseille. Returkamper
her spilles også om en uke.
Ch.League - Puber - Statistikk
Europaliga - Live - TV-oversikt

 

23.04 EUROPACUP
Det handler om det siste hinderet
når Europas beste skal kjempe om
finaleplassene i Europacupene.
I Champ. League møtes Liverpool
og Roma på Anfield tirsdag, mens
Bayern får besøk av Real Madrid i
München onsdag. I Europaligaen
får Arsenal besøk av Atl.Madrid,
mens Salsburg reiser til Frankrike
for å møte Marseille. Returkamper
spilles allerede om en uke.
Ch.League - Puber - Statistikk
Europaliga - Live - TV-oversikt

 

20.04 FOTBALLHELG
FA-cup semifinaler, spennende
innspurt i de store ligaene, samt
nye kamper i vår egen Eliteserie,
står på programmet denne helgen.
Tottenham - Man.Utd i FA-cupen
blir det store høydepunktet, men
det spilles også en rekke artige
kamper både Italia og Spania.
I Eliteserien blir VIF - Molde det
nærmeste man kommer en slags
toppkamp. Full oversikt her:
Pr.League - Livescore - Eliteserie
TV-oversikt - Puber -
Statistikk
Tippetips - Livescore - Tabeller

 

16.04 CUPFOTBALL
Frode Kippe og LSK kunne juble
for cupseier i fjor. Denne uken er
det nye muligheter for alle når NM
sparkes i gang med 1.runde.
Eliteserielagene starter alle borte
mot håpefulle lokale helter og en
bombe eller to kan man jo håpe på.
LSK starter selv mot Kløfta, VIF
skal på besøk hos Årvoll, mens
Rosenborg møter Trygg/Lade.
Få oversikt over alle kamper, samt
resultater fra kvalifiseringen her;
NM 2018 - Lillestrøm SK

 

14.04 FOTBALLHELG
Mye er avgjort, men det er fortsatt
spenning både i bunn og toppstrid
i flere land. I Italia prøver Napoli å
snyte Juventus for gullet, men en
tøff bortekamp mot Milan må da
vinnes. Juventus spiller på eget
gress mot Sampdoria. Fire poeng
skiller de to med syv kamper igjen.
I England kan man glede seg til
storkampen Tottenham - Man.City
på lørdagskvelden. En seier for
bortelaget sikrer ligagullet.
Pr.League - Livescore - Eliteserie
TV-oversikt - Puber -
Statistikk
Tippetips - Livescore - Tabeller

 

13.04 SEMIFINALENE
Det blir tøft nesten uansett, men
Bayern- R.Madrid må nok regnes
som den absolutte storkampen i
semifinalen. Liverpool var nok på
papiret heldigere, da de endte opp
med Roma som motstander.
Kampene spilles i slutten av april
og begynnelsen av mai.
I Europaligaen får Arsenal det tøft
mot At.Madrid, mens Marseille
møter Salzburg. Mer info her:
Europaliga - Ch.League - Trekning

 

12.04 EUROPALIGA
Det er ikke like gjevt som CL, men
en seier i Europaligaen lar seg
absolutt høre. I tillegg venter en
plass i neste års Champ.Legaue
for mesteren. I dag spilles andre
oppgjør i kvartfinalene. Samtlige
bortelag, Arsenal, Atletico Madrid,
Leipzig og Lazio har en fin ledelse
som burde holde inn, men større
mirakler har skjedd før. Arsenals
bortekamp mot CSKA sendes på
MAX, mens du kan se Sp.Lisboa
mot A.Madrid på Eurosport Norge.
Europaliga - Live - TV-oversikt

 

10.04 SJOKKTAP FOR MESSI
Liverpool holdt unna mot Man.City
og vant til slutt 2-1 på Ethiad.
Hjemmelaget startet voldsomt og
ledet 1-0 allerede etter to minutter.
Stort spilleovertak til tross, det var
de røde som til slutt kunne juble.
I Roma gikk Barcelona på en svært
overraskende exit da hjemmelaget
sørget for en fantastisk 3-0 seier.
Dermed 4-4 totalt og italienerne
videre på bortemål.De to øvrige
kvartfinalene i CL spilles onsdag.
Ch.League - Puber - Livescore

 

10.04 CHAMPIONS LEAGUE
Manchester City tapte 3-0 i første
kamp mot Liverpool, men de blå
har neppe gitt opp håpet og Klopp
og co bør neppe bli for defensive
på Etihad tirsdag. Også Barcelona
har et godt utgangpunkt, men det
er en mye større overraskelse om
Roma skulle snu 1-4 tapet, selv
med hjemmebane. Real Madrid ser
trygge ut etter sterke 3-0 borte
mot Juventus, mens Bay.München
skal passe seg litt etter knepne
2-1 fra første kamp mot Sevilla.
Ch.League - Puber - Livescore

 

08.04 RBK KNUSTE MOLDE
Rosenborg slo tilbake og vant hele
4-0 i den viktige toppkampen mot
Molde i kveld. RBK er dermed i
gang og er nå kun fire poeng bak
serieleder Molde. Også Brann,
Tromsø og Odd sørget for seire i
dag, mens Sandefjord - Stabæk og
Haugesund - Sarpsborg endte med
uavgjort. Tabelljumbo LSK møter
Start hjemme på Åråsen mandag.
I England vant Arsenal 3-2 over
Southampton, mens Chelsea måtte
nøye seg med 1-1 mot West Ham.
Premier League - Eliteserien 2018

 

06.04 FOTBALLHELG
Ny helg og flere høydepunkt å se
frem til. I Pr. League er det duket
for to spennende derbyer. Både
Liverpool - Everton og Man.City -
Man.Utd spilles lørdag. I La Liga
braker Real og At.Madrid sammen,
mens Rosenborg mot Molde blir
høydepunktet fra norsk Eliteserie.

Få oversikt over helgen her:
Pr.League - Livescore - Eliteserie
TV-oversikt - Puber -
Statistikk
Tippetips - Livescore - Tabeller

 

04.04 STERKT AV LIVERPOOL
Manchester City åpnet best, men
det var Liverpool som skapte både
sjanser og scoret mål. Til pause
stod det hele 3-0 og hjemmelaget
var fornøyde. Etter hvilen forsøkte
City så godt de kunne, men mye
ballinnehav til tross, det ble skapt
få sjanser og 0 mål for bortelaget.
Liverpool har dermed et strålende
utgangspunkt før returen neste uke.
I Spania vant Barcelona 4-1 over
Roma etter bl.a to selvmål.
Champions League

 

02.04 ELITESERIE
Spennende Champions League
venter i midtuken, men først er det
full fart i vår hjemlige Eliteserie.
Samtlige klubber skal i aksjon i
dag og godbiter som Strømsgodset
mot Brann og Odd-Rosenborg står
på programmet. Ranheim får også
sin toppligadebut når Stabæk er
gjester på Extra Arena i Trondheim.
Få full oversikt over Eliteserien her:

Eliteserien 2018 - TV-oversikt

 

01.04 VIKTIG FOR SPURS
Morata scoret først og Tottenham
kom under 1-0 mot Londonrivalen
Chelsea i dag. En flott scoring av
Christian Eriksen, samt to til fra
Dele Alli snudde imidlertid det hele
på Stamford Brigde. Tottenham
ser dermed ut til å ha stø kurs
mot neste års Champions League,
mens Chelsea nå er på hæla og
er hele åtte poeng bak den viktige
4.plassen. 7 kamper (6 for noen)
gjenstår av årets Premier League.

Premier League

 

25.03 MER LANDSKAMPER
Ligafotballen har pause når flere
landslagene fortsetter å øve.
Norge møter Albania på mandag.
En rekke VM-klare land skal også
i ilden og flere storoppgjør står på
programmet. Bl.a møter England
Italia, mens Tyskland mot Brasil
blir et høydepunkt på Viasport 2.
Danmark og Hareide skal prøve
seg mot Chile, mens Sverige skal
møte Romania borte. Samtlige av
de fire siste spilles tirsdag.
Få oversikt over vårt landslag og
en komplett tv-oversikt her:
Norges landslag- TV-oversikt

 

15.03 CUP OG LIGA
Spennende dager i vente denne
helgen. Fredag trekkes kvartfinaler
i både Europaligaen og Ch.Legaue,
mens kvartfinalene i FA Cupen
spilles lørdag og søndag. Noen få,
men spennende ligaoppgjør spilles
i England, mens det i øvrige store
ligaer er full fart. I Eliteserien er
det klart for 2.serierunde, selv om
det også nå er kamper som er
utsatt. Full oversikt her:
TV-oversikt  - Livescore - F.A Cup
Puber - Statistikk - Tippetips

Pr.League - Eliteserien 2018

 

13.03 EUROPACUP
De siste plassen i kvartfinalene i
denne sesongs Europacuper skal
nå fordeles. I CL har Man.Utd et
godt utgangspunkt mot Sevilla,
mens Bayer München bør surfe
hjem avansement mot Besiktas.
Mer spennende blir det mellom
Shaktar og Roma, samt i rundens
høydepunkt; Barcelona - Chelsea.
I Europaligaen er Bor.Dortmund i
trøbbel, mens både Arsenal og
A.Madrid ser ut til å gå videre.
Champions League - Europaliga
Livescore - TV-oversikt - Puber
Statistikk - Klubber -
Tippetips

 

11.03 TAP FOR RBK
Eliteserien er i gang, men det mest
minneverdige fra 1.serierunde må
selvfølgelig bli været. Ranheim -
Brann ble avlyst lørdag og flere
kamper burde nok ha fulgt etter på
søndag. Likt var det uansett for
alle, og både Molde, Bodø/Glimt,
Start, Haugesund og Sarpsborg 08
kunne juble for seier i seriestarten.
Sistnevnte med 1-0 over regjerende
mester Rosenborg. Kristiansund og
VIF møtes mandag.
Eliteserien

 

11.03 UTSATT
Serieåpningen mellom debutanten
Ranheim og Brann måtte utsettes
p.g.a. frost i banen. I 2.serierunde
er det også bestemt at Stabæk-
Start, samt Sandefjord - Ranheim
også blir utsatt. Den ekstra lange
vinteren kan by flere problemer,
og den norske eliteserien blir nå
oppstykket allerede før den har
begynt. Syv kamper er berammet
til å ferdigspilles innen mandag.
Det spørs..
Eliteserien 2018

 

07.03 NEDTUR FOR SPURS
Tottenham virket å ha full kontroll
i returoppgjøret mot Juventus og da
Heung-min Son ga London-laget
ledelsen rett før pause, så det
svært mørk ut for for den italienske
mesteren. Tre minutter var derimot
alt som skulle til. Med scoringer
fra Higuain og Paulo Dybala ble
det hele snudd på hodet og det var
til slutt Juventus som kunne juble
for avansement til kvartfinalen.
Champions League - Europaliga
Livescore - TV-oversikt - Puber
Statistikk - Klubber -
Tippetips

 

05.03 CHAMPIONS LEAGUE
Mye er avgjort, men noe spenning
er det når de første kampene i CLs
8-delsfinaler skal avgjøres denne
uken. Liverpool ser ut til å ha full
kontroll mot Porto. Også Man.City
bør også surfe hjem avansement,
mens det blir svært spennende å
se om PSG kan snu mot Real og
om Tottenham holder stand mot
selveste Juventus. Alle kamper
sendes på Viasats plattform. Mer:
Champions League - Europaliga
Livescore - TV-oversikt - Puber
Statistikk - Klubber -
Tippetips

 

02.03 TV-OVERSIKT
I mars kan man se frem i mot en
rekke høydepunkter
i både inn og
utland. Eliteserien 18 har avspark
10.mars med Ranheim - Brann som
årets første kamp. I England er det
selvfølgelig full fart og kamper som
Man.Utd - Liverpool og Man.City
mot Chelsea blir to av storkampene
denne måneden. I Italia er det klart
for derby mellom AC og Inter Milan,
mens At.Madrid mot Real Madrid
blir høydepunktet fra spansk fotball.
I tillegg blir det nye kamper i CL,
landskamper og FA-cup-moro.
TV-oversikt mars 2018

 

25.02 MAN CITY CUPMESTER
Arsenal hadde noen store sjanser,
men etter at Sergio Agüero ga de
lyesblå ledelsen, var det over og ut
for the Gunners. Manchester City
vant til slutt med 3-0 og tok hjem
sitt femte ligacuptrofee. Dette var
Pep Guardiolas første tittel som
manager for Manchester City.
I Premier League vant bykollega
Man. United 2-1 over Chelsea.
Pr.League - Livescore - Ligacup

 

23.02 FOTBALLHELG
Ny helg og flere høydepunkt å se
frem til. I Pr. League får Man.Utd
besøk av Chelsea søndag, mens
Roma og Milan møtes i Serie A.
I franske Ligue 1 møtes Paris SG
og Marseile til spennende oppgjør
i den franske hovedstaden. Vi må
heller ikke glemme den engelske
ligacupfinalen mellom Man.City og
Arsenal søndag. Alle storkamper
sendes selvfølgelig på TV. Mer:

Pr.League - Livescore - Nyheter
TV-oversikt - Puber -
Statistikk
Tippetips - Livescore - Tabeller

 

20.02 EUROPACUP
Nye kamper i sluttspillet i både
Champ. League og Europaligaen
står for tur denne uken. Chelsea
skal opp mot selveste Barcelona,
mens Manchester United skal ut i
tøff bortekamp mot Sevilla.
I Europaligaen er det allerede klart
for returoppgjør fra forrige ukes
kamper. Få full oversikt her:
Champions League - Europaliga
Livescore - TV-oversikt - Puber
Statistikk - Klubber -
Tippetips

 

16.02 FOTBALLHELG
Både spennende ligafotball og
F.A Cupen står på programmet
denne helgen. Ikke all verdens
av høydepunkter i cupen, men det
ligger absolutt til rette for noen
overraskelser. Av storkamper fra
andre land bør man få med seg
A.Madrid - A.Bilbao fra La Liga,
derbyet mellom Torino og Juventus
og Milan - Sampdoria fra Serie A.
Få full oversikt over helgen her:
TV-oversikt  - Livescore - F.A Cup

Puber - Statistikk - Tippetips

 

12.02 EUROPACUP
Så er det klart for sluttspill i både
Champ.League og Europaligaen.
CLs 8.delsfinaler er fordelt over
flere uker. Denne gang er de store
høydepunktene kamper som f.eks
Real Madrid - PSG, Juventus mot
Tottenham og Porto - Liverpool.
I Europaligaen spilles hele runden
denne uke. De fleste kamper går
av stabelen torsdag. Oversikt:
Champions League - Europaliga
Livescore - TV-oversikt - Puber
Statistikk - Klubber -
Tippetips

 

10.02 FOTBALLHELG
Europacupen venter neste uke,
men først skal det spilles viktige
kamper i de hjemlige ligaene.
Få toppkamper denne gang, men
absolutt ikke enkelt for noen av
topplagene i de store ligaene.
Høydepunkt som kan være verdt å
se er; Napoli - Lazio fra serie A,
og Bayern -Schalke i Bundesliga.
Full oversikt over helgen her:

Pr.League - Livescore - Nyheter
TV-oversikt - Puber -
Statistikk
Tippetips - Livescore - Tabeller

 

05.02 MIDTUKEFOTBALL
Denne midtuken spilles det cup.
Ikke alt er like spennende, men
flere storlag skal i aksjon. Ukens
høydepunkt blir Valencia mot
Barcelona i den spanske cupen,
mens  Bayern Mücnhen skal leke
med Paderborn i den tyske cupen.
I F.A Cupen skal Tottenham ut i
omkamp mot lille Newport.
TV-oversikt, livescore og mer her:

TV-oversikt  - Livescore - Ligacup

 

02.02 FOTBALLHELG
Ny helg og flere høydepunkt å se
frem til. I Pr. League får Liverpool
besøk av Tottenham søndag, mens
Monaco og Lyon møtes i Ligue 1.
I Spanske La Liga møtes A.Madrid
og  Valencia til spennende oppgjør
i den spanske hovedstaden. Alle
storkamper sendes selvfølgelig på
TV og det gjør også en haug med
andre interessante oppgjør. Mer:

Pr.League - Livescore - Nyheter
TV-oversikt - Puber -
Statistikk
Tippetips - Livescore - Tabeller

 

01.02 TV-OVERSIKT
En ny måned er i gang og vi har
selvfølgelig oppdatert vår unike
TV-oversikt. Så langt har vi funnet
frem til 142 fotballkamper og flere
kommer på plass etter hvert.
I februar kan du glede deg til mer
spennende fotball fra alle de store
ligaene. Man.Utd - Liverpool fra PL,
Roma - AC Milan fra Serie A og
A.Bilbao mot A.Madrid fra La Liga
er noe av høydepunktene. I tillegg
sparkes også sluttspillet i begge
Europacupene i gang. Mer:
TV-oversikt februar 2018

 

29.01 MIDTUKEFOTBALL
Etter en artig helg, med flere små
og store bomber i FA cupen, er
Premier Laegue tilbake i midtuken.
Tottenham - Manchester.Utd blir
det store høydepunktet, men det
blir også spennende og se om
Liverpool kan slå tilbake og om
Man City, Chelsea og Arsenal får
det så enkelt som programmet
tilsier. Full oversikt over her:
Pr.League - Livescore - Nyheter
TV-oversikt - Puber -
Statistikk
Tippetips - Livescore - Tabeller

 

26.01 FOTBALLHELG
FA Cupen er igjen i fokus når den
4.runden skal unnagjøres i helgen.
Samtlige storlag bør ta seg greit
videre, men her er det absolutt
mulighet for store og små bomber.
I både Italia, Spania, Tyskland og
Frankrike spilles det ligafotball.

Få høydepunkter å se frem til,
men Valencia - Real Madrid er et
flott unntak. Få full oversikt her:
F.A Cup - Livescore - Nyheter
TV-oversikt - Puber -
Statistikk
Tippetips - Livescore - Tabeller

 

22.01 MIDTUKEFOTBALL
Denne midtuken spilles det cup.
Ikke alt er like spennende, men i
Spania kan det kanskje dukke opp
noen små bomber i
8.delsfinalene
av Copa Del Rey. Mer spennende
blir det når 2.kamp av semifinalene
i den engelske ligacupen går av
stabelen. Man City kan fort få det
tøft mot lille Bristol City, mens det
er helt åpent i London-derbyet
mellom Arsenal og Chelsea. Mer:
TV-oversikt  - Livescore - Ligacup

 

15.01 MIDTUKEFOTBALL
Manchester United slo Stoke 3-0
mandag
kveld og har fortsatt en
luke ned til de øvrige i kampen om
2.plass i Premier League. Utover
uken er det forøvrig lite som skjer
for de fotballinteresserte.
I F.A cupen spilles det en rekke
omkamper, i Spania er det nye
oppgjør i Copa Del Rey, mens det
i Frankrike spilles full ligarunde.
Få oversikten her:
TV-oversikt  - Livescore - F.A Cup

 

12.01 FOTBALLHELG
Alle de store ligaene er i gang og
selv om det er spillefri i Serie A,
så er det nok av moro å glede seg
til denne helgen. I Bundesliga får
Leverkusen besøk av B.München,
Nantes møter Paris SG i Ligue 1,
mens Real Madrid møt Villarreal i
spanske La Liga. I Premier League
bir Liverpool - Manchester City det
store høydepunktet søndag. mer:

Pr.League - Livescore - Nyheter
TV-oversikt - Puber -
Statistikk
Tippetips - Livescore - Tabelle

 

09.01 MER CUP
Også i midtuken spilles det cup.
Ikke alt er like spennende, men i
Spania kan det kanskje dukke opp
noen små bomber i
8.delsfinalene
av Copa Del Rey. Mer spennende
blir det når 1.kamp av semifinalene
i den engelske ligacupen går av
stabelen. Manchester City bør få
det enkelt mot Bristol City, mens
det er helt åpent i London-derbyet
mellom Chelsea og Arsenal. Mer:
TV-oversikt  - Livescore - Ligacup

 

05.01 F.A CUP
Både spansk og italiensk liga er
tilbake, men den tradisjonsrike
F.A Cupen er kanskje det mest
spennende denne helgen.
Liverpool - Everton blir det store
høydepunktet fredag kveld, men
det forventes selvfølgelig flere
store og små bomber når de små
når får sjansen. Man.Utd, som
møter Derby, har nok Bristol City
friskt i minne..Oversikter:
TV-oversikt  - Livescore - F.A Cup

 

01.01 TV-OVERSIKT
Et nytt år står for tur og her årets
første TV-oversikt. Det blir først
og fremst fokus på ligafotball i
januar, men
er også plass til
nasjonale cuper på ulike nivå.
Høydepunktene blir kamper som
Arsenal - Chelsea, Inter - Roma,
Liverpool - Manchester City og
Paris SG mot Lyon.
TV-oversikt

 

Arkiv 2017

 
 

Totalt antall besøkende:
Det er

     
Engelsk fotball
Premier League
  Pr. League resultat
  Pr. League tabell
  Pr.League - Toppscorer
  Pr. League - Klubbene
  F.A Cupen
  Ligacupen
  Play off
  Engelske klubblinker
  England - statistikk
  Englands landslag
 
Nordicbet
 

 
800 Norske klubber! Norsk fotball
Eliteserien - fakta
  Eliteserien - tabell
  Eliteserien - kampene
  Eliteserien - klubbfakta
  Eliteserien - statistikk
  1.divisjon -fakta
  2.divisjon - nyheter
  2.divisjon - toppscorer
  3.divisjon - fakta
  3.divisjon - kvalifisering
  NM - Cupresultat
  NM - toppscorer
  Norges landslag
  Norsk fotball - statistikk
  Norsk fotball - rekorder
  Norske klubblinker
 
Øyeblikket
 
 

 
 
Betsafe
 

 
Babes

 
Tema

 

 

 
  Copyright (c) 2018 fotballen.eu, fotballen.no, fotballen.net. All rights reserved. post@fotballen.eu