Annonsere?  |  Om fotballen.eu  |  Nyhetsarkiv   |  Legg til URL Kontakt


Søk etter fotball:

Google fotballen
 
De viktige
fotbollen.com
  Thesoccerweb.com
  EM 2020
  VM 2018
  TV-oversikt
  Nyheter
  Tabeller
  Tippetips
  Livescore
  Klubblinker
  Norges landslag
 
Kommende kamper:

 
Tema
   

Norges landslag
Alle kamper, alle
målscorere og all
mulig statistikk
1908-I dag

Mer
   
Fotballbabes
Flere hundre
supre damer med
og uten drakt..
Se mer!
 
Fakta og statistikk
Tidligere vinnere
  FIFA-ranking
  Statistikk - Toppscorere
  Statistikk - Årets spiller
  Hjemmebaner
  Verdensrekorder
 
Tema
   
VM I FOTBALL
Her finner du alt
om alle VM i
fotball 1930-2018
Les nå
   
VM 2018
Alt du trenger
om fotball-VM i
Russland 2018
Les mer
 
Mesterskap
VM 2018
  EM 2016
  Copa Sudamericana
  Copa Libertadores
  Asiamesterskapet
  Afrikamesterskapet
  Champions league
  Europaligaen
 
Betsafe


BEST PÅ SPILL?

Hos Betsafe får du både
gode bonuser, gratisspill,
samt en rekke ulike
vinnermuligheter i et stort
utvalg av spill.


Register deg nå!


 

 

Alt om fotball
 
 
Når begynner det igjen? Oppdatert 2.juni
Å være innestengt er en ting, men å heller ikke kunne se på fotball er noe helt annet. Det er som noen sier det - "Nå vet vi hvordan de som ikke følger med på fotball har det hele tiden - fryktelig". Det går uansett mot lysere tider, bokstavelig talt. Flere merker nå en positiv utvikling i forhold til Covid-19 viruset og samfunn begynner så smått å åpnes. Fotballen har ikke stått først i køen når det gjelder lettelser, men nå begynner det endelig å skje noe. Vi har trålet nettsider og uttalelser i forhold til de ulike ligaene og sett nærmere på når og hvordan fotballen igjen skal få rulle.
 
Eliteserien (Norge)
Eliteserien skulle egentlig ha startet 4.april, men som de fleste andre ligaer, ble også den norske fotballen utsatt. Nå har ting bedret seg i Norge og norske lag kunne begynne å trene samlet igjen fra 7.mai. Dato for kamper er også bestemt. Seriestart i Eliteserien er satt til 16.juni. Vi får bare håpe at den positive utviklingen fortsetter slik at dette faktisk blir noe av.
 
Premier League (England)
Liverpool leder Premier League med 25 poeng
 

I England ble flere scenariorer foreslått før det endelig ble bestemt at sesongen skulel fullføres. Det engelske fotballforbundet (FA), sørget for oppstart med enkle treninger fra 18.mai, mens spillere og støtteapperat ble testet. Noen testet positivt, men "project restart" ser ut å gå etter planen. De første kampene spilles onsdag 17.juni da hengekampene Aston Villa - Sheffield United og Manchester City - Arsenal går av stabelen. Deretter skal alle lagene i akjson fra den påfølgende helgen.
 

La Liga (Spania)
Spania er et av de landene som har vært hardest rammet av den pågående epidemien. Både lag og spillere har vært uenige om når man burde starte opp. Nå ser det uansett til å lysne også for spanjolene. Spillere er testet og samtlige lag er nå i gang med trening. Regjeringen, sportsministeren og helsemyndighetene i landet har alle støttet spansk ligatstart og denne er nå bekreftet vil finne sted fredag 11.juni med kampen mellom Sevila og Betis.Bundesliga (Tyskland)
I Tyskland går alt mye bedre. Viruset har stort sett vært under kontroll og det det tyske samfunnet har allerede begynt å gjenåpne. Tyske myndigheter hadde faktisk planer om å fortsette allerede helgen 8.-10.mai, men dette ble det ikke noe av. Regjeringen møttes uansett igjen og sørget for at det ble start på den tyske Bundesligaen fra 16.mai. I Tyskland er nå fire runder unnagjort og det ser ut til å gå bra for videreføring av opplegget.

 

Serie A
I likhet med Spania har også Italia vært hardt rammet av viruset. Det legges likevel planer for å få avsluttet årets sesong av Serie A. Lagene i ligaen fikk lov til å begynte å trene igjen fra 4.mai og det er nå bekreftet at de første kampene skal spilles 20.juni. Da skal det spilles fire hengekamper, mens ligaen settes i gang for fullt helgen etter.

Ligue 1 (Frankrike)
Målet i Ligue 1 var å starte opp serien 17.juni og det franske fotballforbundet ønsket at sesongen skal være ferdigspilt innen 25.juli. Mange var uansett motstandere av dette og ønsket en senere oppstart. Det ble til slutt bestemt at sesongen skulle avlyses. Det blir ikke mer fotball i Frankrike denne sesongen. PSG er uansett kronet til seriemster for Ligue 1 2020.


Eresdivisie (Nederland)
Som første land kansellerte Nederland sin Liga 25.april. Det ble heller ikke kåret en vinner i Æresdivisjonen og det ble heller ingen lag som rykker opp eller ned. Lagene som var på Europacupplass pr. avslutning blir uansett kvalifisert til Europacupene 2020/21.

 

Premiership (Skottland)
Også i Skottland er sesongen avbrutt. Her er Celtic kronet til mester, mens Hearts måtte ta den tunge veien ned.

 
 

Totalt antall besøkende:
Det er
     

 

 
  CCopyright (c) 2020 Eurosoccer Sweden Ltd All rights reserved. Webmaster: postfont face="Tahoma">@fotballen.eu