Annonsere?  |  Om fotballen.eu  |  facebook  |  Partners   |  Legg til URL Kontakt

Søk etter fotball:

Google fotballen
 
De viktige
fotbollen.com
  Thesoccerweb.com
  TV-oversikt
  Tabeller
  Nyheter
  Livescore
  Klubblinker
  Topp 100
  EM 2016
  VM 2014
  EM-2012
  Norges landslag
 
Kommende kamper:

 
Tema
   

Norges landslag
Alle kamper, alle
målscorere og all
mulig statistikk
fra 1908 - i dag.

Mer
   
Fotballbabes
Flere hundre
supre damer med
og uten drakt..
Se mer!
 
Fakta og statistikk
Tidligere vinnere
  FIFA-ranking
  Statistikk - Toppscorere
  Statistikk - Årets spiller
  Hjemmebaner
  Fotballreglene
  Verdensrekorder
 
Tema
   
VM I FOTBALL
Her finner du alt
om alle VM i
fotball 1930-2014
Les nå
   
VM 2014
Alt du trenger
om fotball-VM i
Brasil 2014
Les mer
 
Mesterskap
VM 2014
  EM-2012
  VM-2010
  Copa Sudamerica
  Copa Libertadores
  Afrikamesterskapet
  Champions league
  Europaligaen
  Royal League
 
Tema

 
Betsafe


 
Betway


 
Unibet


 

 

Norsk 2.divisjon
2.div - forsiden
  2.div - Avd 1 - nyheter
  2.div - Avd 2 - nyheter
  2.div - Avd 3 - nyheter
  2.div - Avd 4 - nyheter
  2.div - Kamper/res.
  2.div - Linker
  2.div - toppscorer
 
TIPPETIPS

 
 
 

Tippetips 2017  
Tab:

Land: Norge - Sverige - Danmark - England - Spania - Italia - Tyskland - Fler

Fotballen.eu gir deg nye tippetips opp til to ganger i uken. Statistikk 2017
Se også:  Tippesider - Statistikk tidligere år: 2016
2015  2014  2013  2012
 
STAT. TIPS 1
Innsats 2017: 1000,-
Gevinst 2017: 3164,-
Saldo: 2164,-
STAT. TIPS 2
Innsats 2017: 1000,-
Gevinst 2017: 0,-
Saldo: -1000,-
STAT. TIPS 3
Innsats 2017: 1000,-
Gevinst 2017: 0,-  
Saldo: -1000,-
 
 
Hull - Burnley H 2,10 Chievo - Pesc. H 1,79 Esp. - Osasuna H 1,60
WBA - B`mouth H 2,05 Lazio - Udinese H 1,42 A.Bilbao - Gran. H 1,44
Man.Utd - S`ham B 5,40 Inter - Roma U 3,40 A.Madr. - Barca H 3,20
 
Innsats: 200,- Innsats: 200,- Innsats: 200,-
Odds - Unibet: 23,47 Odds - Unibet: 8,64 Odds - Unibet: 7,37

24.02 HELGENS TIPPETIPS
Denne helgen byr på flere spennende oppgjør. I Spanske La Liga møtes Barcelona og Atletico Madrid til viktig og spennende duell. I Italia er det klart for klassikeren mellom Inter og Roma, mens det i England spilles ligacupfinale mellom Southampton og Manchester United. Samtlige av disse oppgjørene kan vippe begge veier og vi tar med et tips på disse i hver av rekkene.  Særlig Southamptons 5,40 for seier virker i ovekant. Større bomber har absolutt skjedd før.


17.02 ENDELG GEVINST
Etter en tøff start på året ble det endelig gevints forrige helg. Trippelen med Stoke hjemme mot Palace, uavgjort i West Ham- WBA, samt seier for Liverpool mot Tottenham, var akkurat innenfor. Denne helgen er det vanskeligere med cup i England og mange tette tøffe oppgjør i de øvrige ligaene. Vi gjør som sist å prøver en blanding av noen sikre og noen på kanten.


09.02 NULL FLYT
Vi har prøvd høye odds, lave odds og midt i mellom-odds. Vi har prøvd tysk, italiensk og engelsk fotball og vi har prøvd oss med hjemmeseire, uavgjort og borte. Likevel - det vil seg ikke for tippingen så langt. Vi prøver igjen og håper lykken snur denne helgen.


02.02 NYE TIPS FREDAG
Etter en mindre innbringende start på året prøver vi oos nå med noe mer forsiktige forslag. Oddsen er uansett grei og sørger for balanse i regnskapet til slutt!
De italienske kampene spilles alle søndag. Oddsen er hentet fra Unibet.26.01 UFLAKS?
Vi var nok en gang svært nære på våre spanske og italienske tips, men det årets første premie lar vente på seg. Våre forslag på de engelske kampene har så langt vært begredelige og å kalle det uflaks blir for dumt. Vi gir oss uansett ikke og håper at våre forslag holder et høyere nivå denne helgen. Denne er det fokus på F.A cupen, samt spansk og italiensk liga.


19.01 NYE TIPS
Flere spennende kamper også denne helgen. Ingen gevinst i våre første tips for året, men vi har stor tro at den kommer snart!. Vi prøver oss igjen med tripler fra Premier League, Spansk La Liga og italienske Serie A. Oddsen er hentet fra Unibet.


13.01 FULL FART
Etter en lite julepause er vi nå tilbake med årets første tippetips. Vi kjører på med Premier League, Serie og La Liga. Fra førstnevnte kjører vi en frekk B i storkampen mellom Man.Utd og Liverpool. Hjemmelaget er i form, mens Liverpool har et par begredelige resultater å vise til. Dette har samtidig vært et par nedprioriterte kamper og vi tror at Liverpool med full styrke har svært god muligheter på Old Trafford. Borteoddsen til pene 3,80 er verdt et forsøk.Fra 2016:

------------------------------------------------------------------------------------

26.12 FULL FART
Her er tippstips på romjulens Premier League fotball. En trippel til hver av de tre rundene. Vi forventer få overraskelser, men får likevel svært god odds.


16.12 HELGENS TIPPETIPS
Det handler mye m engelsk fotball i jula, men fortsatt er det full fart også i de øvrige europeiske toppligaene. Vi kjører derfor "normale" tippetips med spill på La Liga og Serie A, i tillegg til Premier League. Oddsen er hentet fra Unibet.


13.12
MIDTUKETIPS
Det nærmer seg jul, men det er fortsatt full fart i fotballeuropa. Denne midtuken spilles det kamper Premier League og vi kjører på med tre tripler fra England. To fra eliten og en fra Championship.


09.12
HELGENS TIPPTIPS
Full fokus på liga fotball også denne helgen. Vi kjører som vanlig med en engelsk, en italiensk og en spansk trippel. Fra Premier League er oddsen denne gang svært høy, men vi mener tipsen ikke er spesielt usannsynlig. Litt mer som forventet fra Serie A og La Liga, men også her god sluttodds. Alle kamper fra Italia spilles søndag. Oddsen er hentet fra Unibet.


25.11
MER MORO
Også denne helgen er det full fart og en rekke spennende kaper å følge i flere ligaer. Våre tips er som vanlig hentet fra England, Italia og Spania.


17.11 HELGENS TIPPETIPS
Ligafotballen er tilbake og det er svært mye moro å glede seg til denne helgen. Toppkamper spilles både i England, Italia, Tyskland og Spania i tillegg til at den norske sesongen avsluttet med cupfinale på Ullevaal. Vi kjører på tips fra England, en blandingsrekke fra Spani/Italia samt et par singletips på cupfinalen. Oddsen er som vanlig hentet fra Unibet.


04.11
SPENNENDE
Tippeligaen skal avsluttes og det er spenning både rundt sølv og bronsemedaljen samt i nedrykksstriden. Våre tips antyder hva resultatet til slutt blir. I England er det duket for lokaloppgjør og storkamp når Arsenal får besøk av Tottenham. I Italia blir Napoli - Lazio høydepunktet, mens Sevilla - Barcelona er toppkampen fra Spania.


28.10 HELGENS TIPPETIPS
Den italienske/spanske rekken holdt inn sist og for femte gang på seks forsøk fikk vi minst en trippel på våre tippetips. Vi prøver samme utgangspunkte igjen. Tips fra Engelsk Premier League, en blandingsrekke fra Spania/Italia samt en trippel fra norsk Tippeliga. Oddsen er som vanlig hentet fra Unibet.


20.10 HELGENS TIPPETIPS
PL-trippelen gikk etter planen sist og pene 2850 kunne plusses på saldoen. Vi prøver igjen med tips fra England, Spania/Italia og norsk Tippeliga.


13.10 LIGAFOTBALL
Etter landslagapusen er vi nå tilbake med nye tippetips. Igejn står det en rekke spennende oppgjør på programmet og igjen er det vasnkelig for tipperne. I løpet av to Premier League runder har vi faktisk kun klart å prikke inn 0 av seks kamper. I tillegg ser poengnøden ut til å gjøre utslag i Tippeligaen. Svært få har noe å spille for og de merkeligste resultater forekommer. Vi satser uansett på at vi har tenkt rett denne gang!


29.09
HAT-TRICK
For tredje helg på rad prikket vi en trippel og balansen ser straks penere ut. Ikke alt var likegodt tippet, men heldigvis var disse samlet på samme rekke. Nye sjanser denne helgen. Nok en gang en rekke vanskelige kamper, samtidig som de opplagte virker skumle og gir dårlig odds. Spesielt i Tippeligaen kan det skje ting og for bunnlagene forventer vi et tøft mot antatt bedre mostand. En rekke fra Premier League, en blanding fra Italia og Spania samt en fra norsk bunnstrid. Oddsen er som vanlig hentet fra Unibet, selskapet kan nå tilby bonus på hele 200% opp til 1000 NKR.


23.09 VANSKELIG UTVALG
Det ble gevints for andre gang på rad når vår Premier League rekke gikk inn forrige helg. Vi satser selvfølgelig på mer moro denne gang, men ser samtidg at det er mange vanskelige kamper og flere muligheter for å bli lurt. Man.Utds kamp mot Leicester er sånn sett et godt eksempel. Hvor gode er egentlig Man.Utd og er bortelaget avskrevet for tidlig nok en gang? Også i øvrige ligaer spiles det flere tøffe tette oppgjør. Vi satser på den høye oddsen denne gang.


09.09
LIGAFOTBALL
Vi så bort fra tips på VM-kvaliken, men er nå tilbake med tips på den kjente og kjære ligafotballen. Vi kjører denne gang med tripler fra England, Tyskland og Norge. Alle kamper fra Tippeligaen (som vi har spilt på) spilles søndag


26.08
HELGENS TIPS
Flere spennende kamper denne helgen. Nå er også tyske bundeslioga tilbaket slik at alle de store ligaene nå er i gang. Vi har valgt ut kamper fra England, Tyskland og vår hjemlige Tippeliga. Oddsen er som vanlig hentet fra Unibet, selskapet kan nå tilby bonus på hele 200% opp til 1000 NKR.


12.08
ENGELSK FOTBALL
Premier League er tilbake og vi feirer anledningen med tips kun på engelske kamper. Å tippe første runde er svært vanskelig. Noen er godt forberedt, noen virker gode på papiret, mens andre virker i trøbbel. Vi tror debuten er som en cupmatch å regne for flere og man skal ikke se bort i fra noen overraskelser. Vår første rekke bærer preg av dette. Overgangene har også vært mange og det er for tidlig å peke ut gull- og nedrykksfavoritter. Etter Leicesters gull i fjor er nemlig ingenting umulig.


15.06
SOMMERPAUSE
Tippetipsene har tatt sommerpause. Nye tips kommer i august.


07.06
TIPPETIPS
EM er i fokus denne sommeren. Vi har laget en egen side med tips på ulike høydepunkt fra EM i Frankrike. Følg våre forslag HER


20.05
TIPPETIPS
Etter en god pause er endelig tippetipsene tilbake. Vi prøve ross denne gang med spill på diverse cupfinaler samt norsk fotball. En cupfinale er sjelden har sjelden en banker og vi prøver oss denne gang med singletips på outsideren. Gode odds på åpne kamper. I Tippeligaen er det greiere.

28.04 TIPPEPAUSE
Ingen tippetips denne helgen.

22.04
NYE MULIGHETER
Tipsene så langt i 2016 har vært lite å skryte av. Vi regner med at det snart snur og at vi kommer inn i en stim av gevinster. Følg med!


Alle tippetips fra 2016 her

Ukens Betsafe   Ukens Unibet    Ukens Betsson

Best odds
 på helgens
 fotball hos:

 Betsafe

 

Registrer deg hos
 Unibet og få opp
 til 3000,- i bonus
 
Unibet

 

Vinn jackpotten
 på Mega Fortune
 hos Betsson!

 Betsson Casino
Få siste nytt om lag og ligaer her.
Tabelloversikt her
TV-oversikt her
Følg kamper live her eller
Få resultater til din telefon her
Tippelinker


ARKIV:
Tippetips 2015

Tippetips 2014

Tippetips 2013
Tippetips 2012
Tippetips 2011
Tippetips 2010


Totalt antall besøkende:
Det er
     
Engelsk fotball
Premier League
  Pr. League resultat
  Pr. League tabell
  Pr.League - Toppscorer
  Pr.League - Klubbene
  F.A Cupen
  Ligacupen
 
Betway Bonus
 

Få 500,-
riskfritt til spill
hos
Betway.com

 
Tabeller
 

 
Unibet
 
 

 
800 Norske klubber! Norsk fotball
Tippeliga - fakta
  Tippeliga - tabell
  Tippeliga - kampene
  Tippeliga - klubbfakta
  1.divisjon -fakta
  2.divisjon - nyheter
  2.divisjon - toppscorer
  3.divisjon - fakta
  3.divisjon - kvalifisering
  NM - Cupresultat
  NM - toppscorer
  Norges landslag
  Norske klubblinker
 
Babes

 
Fart og moro
  TV-kode for din side
  Videoklipp
Morosiden
  Fotballquiz
  Fotballbabes
  Fotballspill
  Fotballanimasjoner
 
Betsafe
 
 

 

 

 
  Copyright (c) 2015 Eurosoccer Sweden Ltd All rights reserved. Webmaster: post@fotballen.eu