Annonsere?  |  Om fotballen.eu  |  facebook  |  Partners   |  Legg til URL Kontakt

Søk etter fotball:

Google fotballen
 
De viktige
fotbollen.com
  Thesoccerweb.com
  TV-oversikt
  Tabeller
  Nyheter
  Livescore
  Klubblinker
  Topp 100
  EM 2016
  VM 2014
  EM-2012
  Norges landslag
 
Kommende kamper:

 
Tema
   

Norges landslag
Alle kamper, alle
målscorere og all
mulig statistikk
fra 1908 - i dag.

Mer
   
Fotballbabes
Flere hundre
supre damer med
og uten drakt..
Se mer!
 
Fakta og statistikk
Tidligere vinnere
  FIFA-ranking
  Statistikk - Toppscorere
  Statistikk - Årets spiller
  Hjemmebaner
  Fotballreglene
  Verdensrekorder
 
Tema
   
VM I FOTBALL
Her finner du alt
om alle VM i
fotball 1930-2014
Les nå
   
VM 2018
Alt du trenger
om fotball-VM i
Russland 2018
Les mer
 
Mesterskap
VM 2014
  EM-2012
  VM-2010
  Copa Sudamerica
  Copa Libertadores
  Afrikamesterskapet
  Champions league
  Europaligaen
  Royal League
 
Tema

 
Betsafe


 
Betway


 
Unibet


 

 
TIPPETIPS

 
 
 

Tippetips 2018
Tab:

Land: Norge - Sverige - Danmark - England - Spania - Italia - Tyskland - Fler

Fotballen.eu gir deg nye tippetips opp til to ganger i uken. Statistikk 2018
Se også:  Tippesider - Statistikk tidligere år: 2017  2016  2015  2014  2013 

 
STATISTIKK
STAT. TIPS 1 (ENG)
Innsats 2018: 3800,-
Gevinst 2018: 5620,-
Saldo: +1820,-
STAT. TIPS 2 (SPA/ITA)
Innsats 2018: 3800,-
Gevinst 2018: 5770,-
Saldo: +1970,-
STAT. TIPS 3 (NOR)
Innsats 2018: 3800,-
Gevinst 2018: 8156,-  
Saldo: +4356,-
 
 
 
Che - Man.Utd H 1,74 Parma - Lazio B 1,67 Hauges. - Odd H 2,00
B`mou - S`ham H 2,05 Fiorent. - Cagl. H 1,55 Ranh. - B.Glimt H 2,55
N`cas - Brigth. H 2,20 Inter - AC Milan U 3,30 Stab. - Brann U 3,30
 
Innsats: 200,- Innsats: 200,- Innsats: 200,-
Odds - Unibet: 7,84 Odds - Unibet: 8,54 Odds - Unibet: 16,83


19.10
ENDELIG LIGAFOTBALL
Landslagspausen er endelig over og den spennende ligafotballen er tilbake. Flere interresante kamper spilles i alle de store ligaene. I tillegg er det flust av dramatikk i den norske Eliteserien. Vi kjører som vanlig engelsk, italiensk og norsk. Oddsen er hentet fra suverene Unibet.


05.10
HELGENS TIPPTIPS
Full klaff forrige helg med en suveren trippel på de engelske kampene. Seier for West Ham mot Man.Utd, Everton mot Fulham, samt Uavgjort mellom Chelsea og Loiverpool sørget for pene 5620,- inn i kassa. Vi prøver igjen med engelsk, italiensk og norsk. Alle kampene i de to sistnevnte spilles søndag.


27.08
HØY ODDS
I helgens tips satser vi hardt på den norske rekka, men også rimelig gode odds på både den italienske og engelske. Vi tror bl.a. at Man.Utd får ytterligere problemer mot et West Ham som ser ut til å ha våknet. I Eliteserien går vi "bananas" og kjører på tre uavgjort. Oddsen er hentet fra suverene Unibet.


20.09
HELGENS TIPS
Helgens tips er allerede på plass. Det ble ingen suksess sist, slev om vi kjørte svært lav odds på vår italienske rekke. Vi prøver oss denne gang med en slags mellomting på oddsen.


14.08
HELGENS TIPPTIPS
Ligafotballen er endelig tilbake. Denne gang prøver vi oss med en høy-oddser fra Premier League, en svært "safe" rekke fra Serie A, samt en baldning fra Eliteserien. Tipping både med hode og hjerte denne gang altså. Engelsk lørdag, italiensk og norsk fotball søndag.


07.09
INGEN TIPPTIPS
Det får være grenser. UEFAs nations league er sikkert spennende for noen, men dette er ikke verdt å bruke tid på. Vi sparer pengene til neste helgs ligafotball.


31.08
HELGENS TIPPTIPS
Nye tips er på plass. Igjen satster vi på engelsk, italiensk og norsk fotball. Høy , fin odds på den engelske, midt i mellom den italienske og trygg og grei odds på den norske. Uklart hvem av de som er best tippet.. Engelske på lørdag, øvrige spilles søndag. Oddsen er hentet fra suverene Unibet.24.08 ENGELSK, NORSK OG ITALIENSK
Alle de store ligaene er nå i gang og vi utvider vår horsiont med tips på flere ligaer. Denne gang kjører vi på engelsk, italiensk og norsk fotball. knallodds på den engelsk, men generelt mer "normall" odds denne gang, men da burde selvfølgelig premiemulighetene være større Engelske utvalgte spilles lørdag, italienske og norske spilles søndag.. Oddsen er hentet fra suverene Unibet.17.08 HELGENS TIPS
Ok tippetips forrige helg. En av tre rekker gikk inn og sørget i det mionste for et lite overskudd. Seriestart også i Serie A og La Liga denne helgen, men også denne gang prøver vi oss med tips kun på Premier League. Vi kjører tre rekker à tre kamper. Rekke en og to spilles lørdag. Rekke tre spilles søndag. Kun mandagskampen mellom Palace og Liverpool er utelatt.


10.08 HELGENS TIPS
Etter en lang sommerferie er vi nå tilbake med våre tippetips. I helgens forslag feirer vi at PL er tilbake og kjører tre rekke fra England. Den første med fredgagskampen mellom Man.Utd - Leicester, tidligkampen mellom Newcastle og Tottenham, samt oppgjøret Fulham - Crystal Palace. I rekke to finner du de tre øvrige som spilles lørdag kl.16.00, mens rekke tre inneholder søndagens Premier League kamper. Oddsen er hentet fra suverene Unibet.
 13.06
VM-FOTBALL
Det blir nå kun fokus på VM i Russland i den kommend perioden. Se egen side for daglige tips fra Russland.  VM-TIPPING


10.05 HELGENS TIPS
Engelsk fotball har tydeligvis ikke vært noe for oss denne våren. 0 tripler har gått inn, selv om flere høyoddsere har vært prikket. Heldigvis er vi gode på norsk fotball, slik at overskuddet totalt er godt i pluss.Denne helgen blir også denne siste med PL-tips før høsten. Det blir nå flere tips på norsk fotball samtidig som VM vil stå i fokus i juni og juli.


04.05 BEDRE ODDS
Uflaks/udyktighet gjorde at det ble null gevinst sist helg. Oddsen var heller ikke spesielt høy så sannsynligvis var vi for feige. Nye muligheter nå og vi kjører høyere odds der hvor vi ser det er muligheter! Oddsen er hentet fra suverene Unibet.


27.04 STOR GEVINST IGJEN?
Vi spådde Ranheim-seier på Åråsen og med full klaff også på øvrige Eliteseriekamper ble det hele 4836,- kroner i gevinst forrige helg. Flere muligheter denne gang, og vi velger igjen å ha særlig fokus på tabellsituasjonene rundt i de stoe ligaene. Flere har mye å spille for, mens andre er "ferdige" med årets sesong. Det vil gi utslag. Vi kjører som vanlig en rekke fra Premier League, en blandingsrekke fra Serie A/La Liga samt en rekke fra vår hjemlige Eliteserie.


20.04 HELGENS TIPS
Både FA Cup og spennende ligainnspurt står på programmet, i tillegg til hjemlig Eliteserie.  I de store ligaene står det mye på spill i bunnstriden og vi er igjen nøye med å se på tabellen før vi setter våre tips.


14.04 HELGENS TIPPETIPS
To av tre tripler gikk forøvrig inn sist og vi satser selvfølgelig på flere premier denne gang. Flere spennende kamper i vente med stor betydning for mange. Vi har sett nærmere på tabellene før vi satt opp uken tips. Vi kjører som vanlig en rekke fra Premier League, en blandingsrekke fra Serie A/La Liga samt en rekke fra vår hjemlige Eliteserie.


06.04 HELGENS TIPPETIPS
Spennende lokaloppgjør og et mulig ligagull står i fokus i Premier League denne helgen. Også i de øvrige ligaene er det mye spenning, mens Molde og Rosenborg står for toppkampen i Eliteserien. En trippel fra PL, en blanding fra Spania og Italia, samt en rekke fra Eliteserien. De to siste rekkene har alle kamper som spilles søndag. Oddsen er hentet fra suverene Unibet.


15.03 HELGENS TIPPETIPS

Både ligafotball og FA cup i England denne helgen. Vi prøver oss med tips på begge. Fra Italia og Spania satser vi på vanlig ligafotball. Alle italienske går på søndag. De øvrige er en blanding av lør/søn.


23.02 GEVINST PÅ SPANSK TRIPPEL
Nærme for den italienske rekka igjen, men denne gang var det våre spanske tips som fikk full klaff. Tre helger på rad med gevinst nå. Vi satser selvfølgelig på at trenden fortsetter. Igjen; engelsk, italiensk og spansk. Kun ligafotball denne gang.
Oddsen er som vanlig hentet fra trygge Unibet.16.02 BEST PÅ ITALIENSK
Nok en gang var det den italienske trippelen som gikk inn. Pene 1412,- sørger for at totalen fortsatt er i pluss. Denne gang prøver vi oss med noen lure tips på F.A Cupen, samt vanlige tips på spansk og italiensk liga.


10.02 BEDRE TIPS?
Det tok tid, men endelig satt trippelen. Oddsen er ofte høy hos fotballen.eu og dermed går regnskapet fort i balanse. Så langt; 186,- i pluss. Vi satser på flere premier med nye gode tips. Denne helgen ser utvalget svært vanskelig ut, men vi håper og tror vi treffer rett med våre spådommer. Alle engelske kamper spilles lørdag, spanske spille lørdag og søndag, mens samtlige italienske spilles søndag.
Oddsen er som vanlig hentet fra trygge Unibet.02.02 BEDRE TIPS?
Etter en håpløs start på året satser vi på at februar blir måneden hvor tipsene begynner å sitte. Vi kjører fortsatt på tips fra samme ligaer, men prøver å være ennå litt mer påpasselig med skader, form og andre faktorer som kan påvikre resultatet. Kampenen fra Serie A spilles forøvrig alle på søndag.


24.01 HELGENS TIPS
Vi fortsetter året på samme måte som tidligere. Spansk, italiensk og engelsk fotball. Fra sistnevnte satser vi denne gang på kamper fra F.A Cupen.


12.01 ÅRETS FØRSTE TIPPETIPS
Årets første tippetips er på plass. Som i fjor kjører vi med tripler fra forskjellige ligaer. Norsk fotball lar vente på seg og italienske Serie A vikarier frem til den norske seriestarten. Akkurat denne helgen blir det uansett engelsk championship da det er spillefri i Italia.  Oddsen er som vanlig hentet fra trygge Unibet.


22.12 ÅREST SISTE TIPPETIPS
Årets nest siste tippetips er på plass. Vi prøver igjen med en italiensk, en spansk og engelsk rekke. Vi er tilbake på nyåret . God jul!


15.12 SPRØTT OG SIKKERT
Vi prøver oss med hele tre uavgjorte i vår engelske trippel denne gang. Sannsynligheten er muligens liten, men dette er åpne og tøffe kamper. Odssen er i alle fall suveren. Fra Spania og Italia kjører vi på favorittene. Oddsen er som vanlig hentet fra trygge Unibet.


08.12
HELGENS TIPPETIPS
Vi Endelig er tippetipsene tilbake. Elitesrien er nå slutt og vi kjører derfor fast med en engelsk, italiensk og en spansk rekke. Det har gått smått i det siste, men vi satser på at det bedrer seg før jul.


23.11
HELGENS TIPPETIPS
Vi er tilbake med nye tips og denne gang satser vi tøft. Vi kjører igjen engelsk og spansk og ,for siste gang i 2017, også norsk. Ingen kamper en enkle og vi har god tro på at vi kan få inne noen skreller dene gang. Ukens rekker er derfor mer med hjerte enn med hodet..


03.11
NESTEN
Forrige helgs tippstips var bedre på alle måter, men gevinsten utble og da er det vel det samme. Å nesten få inn tre rekker er kjedelig når premier uansett blir 0. Vi prøver igjen. Nok en gang med tips på engelsk, spansk og norsk fotball.


27.10
HELGENS TIPPETIPS
Vi forsøker igjen, men er denne gang er vi noe feigere med oddsen. Kanskje smartere, men på ingen måte like gøy. Det bør komme inn noe i premiepotten hvis vi skal fortsette slik. Tre fra England, tre fra Spania - alle lørdag, samt tre fra norsk Tippeliga søndag.


20.10
HELGENS TIPPETIPS
Engelsk, spansk og norsk. Vi fortsetter på vanlig måte og spiller både med hjerne og hjerte denne gang. Noen sikre, noen sjansespill og noen lure. Alle kamper fra PL spilles lørdag, men samtlige spanske og norske spilles søndag. Oddsen er som vanlig hentet fra trygge Unibet.


13.10
HELGENS TIPPTIPS
Mange spennende og vanskleig kamper denne helgen. Oddsen er uansett høy på mage gode og med litt flaks kan dette bli innbringende. Vi kjører som vanlig på engelsk, spansk og norsk fotball. Oddsen er som vanlig hentet fra trygge Unibet.


21.09
HÅPLØST
Etter nok en runde med håpløse tips må vi ta grep. Oddsen er muligens for høy og vi kommer derfor til å prøve en periode med noe sikrere tips. Vi sper derimot på med en uavgjort pr.rekke for å få en nognelunde spillbar odds. som før blir det spill på engelsk, spansk/italiensk og norsk fotball.


15.09
HELGENS TIPPETIPS
Engelsk, spansk og norsk. Vi fortsetter på vanlig måte og spiller både med hjerne og hjerte denne gang. Noen sikre, noen sjansespill og noen lure. Alle kamper fra PL spilles lørdag, men samtlige spanske og norske spilles søndag. Oddsen er som vanlig hentet fra trygge Unibet.


11.09
EUROPACUP
Gruppspillet i Europacupene er tilbake og det forventes mye fart og moro utover høsten. Noen lag er derimot bedre enn andre og vi forventer ikke de store overraskelsene i disse turneringene. I første runde kjører vi derfor på det sikre. God lag på eget gress bør holde langt. Derfor kun en borteseier og en uavgjort denne gang. Rekke 1 for tirsdag, 2 for onsdag og 3 for torsdagens Europaliga.


08.09
HELGENS TIPPETIPS
Man kan ha gode tips, nesten gode tips, svake tips og elendige tips. Forrige runde var i den siste kategorien for vår del. Vi satser på et helt annet resultat denne gang. Igjen prøver vi oss med en vill, men langt fra umulig, rekke fra PL, en blandingsrekke fra Italia og Spania, samt tips på den norske Tippelligaen. Oddsen er som vanlig hentet fra trygge Unibet.


23.08 HELGENS TIPPETIPS
To rett på alle rekker sist, men det er uansett ikke godt nok. Sjansespillet på Swansea var f.eks. helt på viddene. Vi kjører igjen noen høyoddsere, men satser denne gang på at de er noe mer sannsynlige. Tipsene fra norsk fotball er fra NMs kvartfinaler.


17.08
SPANSK OG ITALIENSK
Med avspark også i La Liga og Serie A er det nå full fart i hele Europa. Lite gikk etter planen sist, men etter hvert vil det nok bli noe enklere. Fortsatt tror vi mange vil slite med oppstartsproblemer, så noen bomber må man regne med. 10 blank i odds på Swansea er f.eks. verdt hver krone. Bortelaget er favoritter også i våre øyne, men så høy odds på et hjemmelag i PL er sjeldent godt betalt. I Tippeligaen slår fortsatt alle alle slik at det totalt sett er en vanskelig periode å være god med tips. Vi gir oss uansett ikke og satser på høstens første premie nå. En engelsk, en spansk/italiensk og en norsk rekke denne gang. Odds fra Unibet.


11.08 HELGENS TIPPETIPS
Etter en god sommerpause er vi nå tilbake med våre tippetips. Forhåpentligvis vil sensommeren og høsten innbringe mye pluss på saldoen og vi skal i alle fall gjøre vårt beste for at så skjer. Med ligastart i Premier League kjører vi selvfølgelig engelsk fotball på vår hovedrekke. Vi tar også med en rekke fra Tippeligaen, samt en blandingsrekke fra divers ligaer.


02.06
CHAMPIONS LEAGUE
Champions League finalen står i fokus denne helgen og vi prøver oss med noen singletips på storkampen. Forøvrig kjører vi to tripler fra norsk fotball.


26.05
INGEN TIPS
Det var dessverre ingen tippstips denne helgen.

19.05 LIGAVSLUTNING
Det meste er avgjort, men noe spenning er det igjen i de store utenlandske ligaene. Først og fremst handler dette om neste års CL-plasser. Vi tror ikke på de store overraskelsene og kjører litt enklere denne gang. Forrige helgs sjansjetipping ga kun en rett på ni kamper og er ikke noe vi vil gjenta. I Tippeligaen er det vanskeligere og når er det også bevist at RBK ikke er uslåelige. Vi bruker formtabellen.
Den gode oddsen er som vanlig hentet fra Unibet.


12.05 HELGENS TIPPETIPS
Ikke store oddsen, men det ble i alle fall gevinst på vår La Liga /Serie A-rekke forrige helg. 200,- innsats ga 770,- inn. Denne helgen spilles det en rekke viktige og spennende oppgjør i flere land. I tillegg virker det, foruten RBK, svært jevnt og åpent i Tippeligaen. Vi kjører et par sprøe tips denne gang, men se ikke bort i fra at noen av disse faktisk kan gå inn! Tør du la være å prøve?


05.05 NYE FORSØK
Etter flere helger på rad med gevints slo vi forrige uke til med elendig tipping. Det meste gikk feil og vi får skyld på en hektisk og uforutsigbar sesongimnnspurt. 0 rett på tre Tippeligakamper kan man uansett ikke prate bort. Vi satser på å være litt lurere denne helgen.


28.04 SYV AV ÅTTE
Nok en gang ble det gevinst for våre tippetips. Denne gang med et pent overkudd på 2014,- etter at vår PL-rekke med Bournemouth, Hull og W.Ham - Everton U gikk inn. Vi satser selvfølgelig på nye premier denne gang og håper for din skyld at du leser dette! Den gode oddsen er som vanlig hentet fra Unibet.


20.04
HELGENS TIPPETIPS
Forrige helg slo vi tilbake med ny gevinst. Svakt tippet på våre spanske og norske kamper, men Premier League-trippelen gikk inn og skaffet et pent overskudd totalt (Premie på 1414,-). Nye tippetips er nå på plass og vi satser på mer enn en rett rekke!


13.04 PÅSKETIPS
Det ble ikke seks på rad for våre tippetips, men vi er inne i en god trend og regner med å slå tilbake denne helgen. Som vanlig tips på kamper fra England, Spania og norsk Tippeliga. Fra sistenvente prøver vi oss med tre frekk uavgjort i svært åpne kamper. Rekkene er denne gang fordelt over påskehelgen, med en trippel lørdag, søndag og mandag. Oddsen er som vanlig hentet fra Unibet.


07.04 FEM PÅ RAD
Igjen ble de full klaff for våre tips. Dermed har det blitt gevinst i fem uker på rad. Forrige helg fikk vi inn både vår Premier League rekke og vårt spill på Tippeligaen. Totalgevinsten på 2132,- ga dermed et overskudd på pene 1532,- Nye muligheter denne helgen og igjen kjører vi engelsk, norsk samt en blandingsrekke fra Spa/Ita.


31.03 HELGENS TIPPSTIPS
Ligafotballen er tilbake. VM-kvalik var uansett greit og forrige helg fikk vi inn en trippel for fjerde gang på rad. Serbia borte, uavgjort mellom Irland og Wales, samt 1-0 og hjemmeseier for Kroatia sørget for pene 1520 i kassa. Denne helgen er tippeligaen tilbake og det blir nå faste tips på den norske eliteserien. I tillegg blir det som vanlig en Premier League rekke, mens vi fra nå kjører en samling av italienske og spanske kamper i vår tredje trippel.24.03
VM-KVALIK
Ligafotballen tar en pause når det nå igjen er klart for VM-kvalifisering. Både i Sør-Amerika, Asia og Oceania har det blitt spilt kamper i midtuken. I helgen handler det derfor først om fremst om VM-kvaliken i Europa. Lagenes status er vanskelig å forutsi, men vi prøver en bladning av sikre og noe mer overraskende resultat. Rekke  spilles fredag, nr.2 spilles lørdag, mens den siste spilles søndag.


16.03
HELGENS TIPPSTIPS
Kun seriespill i fokus for alle ligaer denne helgen. Flere spennende kamper med Manchester City - Liverpool som et høydepunkt fra England. Full klaff for vår italienske trippel sist. Vi satser på mer gevinst denne helgen.


10.03
CUP OG LIGA
D
et spiles både ligafotball og cup denne helgen. Mange vanskelig kamper å tippe på og vi forholder oss først og fremst til lag med hjemmefordel. Fra F.A Cupen tror vi det kan hjelpe Boro til U mot City i cupen. Forøvrig fin odds på spennende oppgjør.


04.03
TIPPETIPS
Litt sent, men her er helgens tips. Vi kjører som vanlig en trippel fra England, Italia og Spania. Oddsen er hentet fra Unibet.


24.02 HELGENS TIPPETIPS
Denne helgen byr på flere spennende oppgjør. I Spanske La Liga møtes Barcelona og Atletico Madrid til viktig og spennende duell. I Italia er det klart for klassikeren mellom Inter og Roma, mens det i England spilles ligacupfinale mellom Southampton og Manchester United. Samtlige av disse oppgjørene kan vippe begge veier og vi tar med et tips på disse i hver av rekkene.  Særlig Southamptons 5,40 for seier virker i ovekant. Større bomber har absolutt skjedd før.


17.02 ENDELG GEVINST
Etter en tøff start på året ble det endelig gevints forrige helg. Trippelen med Stoke hjemme mot Palace, uavgjort i West Ham- WBA, samt seier for Liverpool mot Tottenham, var akkurat innenfor. Denne helgen er det vanskeligere med cup i England og mange tette tøffe oppgjør i de øvrige ligaene. Vi gjør som sist å prøver en blanding av noen sikre og noen på kanten.


09.02 NULL FLYT
Vi har prøvd høye odds, lave odds og midt i mellom-odds. Vi har prøvd tysk, italiensk og engelsk fotball og vi har prøvd oss med hjemmeseire, uavgjort og borte. Likevel - det vil seg ikke for tippingen så langt. Vi prøver igjen og håper lykken snur denne helgen.


02.02 NYE TIPS FREDAG
Etter en mindre innbringende start på året prøver vi oss nå med noe mer forsiktige forslag. Oddsen er uansett grei og sørger for balanse i regnskapet til slutt!
De italienske kampene spilles alle søndag. Oddsen er hentet fra Unibet.26.01 UFLAKS?
Vi var nok en gang svært nære på våre spanske og italienske tips, men det årets første premie lar vente på seg. Våre forslag på de engelske kampene har så langt vært begredelige og å kalle det uflaks blir for dumt. Vi gir oss uansett ikke og håper at våre forslag holder et høyere nivå denne helgen. Denne er det fokus på F.A cupen, samt spansk og italiensk liga.


19.01 NYE TIPS
Flere spennende kamper også denne helgen. Ingen gevinst i våre første tips for året, men vi har stor tro at den kommer snart!. Vi prøver oss igjen med tripler fra Premier League, Spansk La Liga og italienske Serie A. Oddsen er hentet fra Unibet.


13.01 FULL FART
Etter en lite julepause er vi nå tilbake med årets første tippetips. Vi kjører på med Premier League, Serie og La Liga. Fra førstnevnte kjører vi en frekk B i storkampen mellom Man.Utd og Liverpool. Hjemmelaget er i form, mens Liverpool har et par begredelige resultater å vise til. Dette har samtidig vært et par nedprioriterte kamper og vi tror at Liverpool med full styrke har svært god muligheter på Old Trafford. Borteoddsen til pene 3,80 er verdt et forsøk.


Tippetips fra 2016 her


Ukens Betsafe   Ukens Unibet    Ukens Betsson

Få gratisspill
 På Pr.League
 Hos Betsafe:

 Klikk her

 

Sett inn 100 -
 Spill for 600!
 Registrer deg nå!
 
Unibet

 

Vinn jackpotten
 på Mega Fortune
 hos Betsson!

 Betsson Casino
Få siste nytt om lag og ligaer her.
Tabelloversikt her
TV-oversikt her
Følg kamper live her eller
Få resultater til din telefon her
Tippelinker


ARKIV:
Tippetips 2015
Tippetips 2014
Tippetips 2013
Tippetips 2012
Tippetips 2011
Tippetips 2010


Totalt antall besøkende:
Det er
     
Engelsk fotball
Premier League
  Pr. League resultat
  Pr. League tabell
  Pr.League - Toppscorer
  Pr.League - Klubbene
  F.A Cupen
  Ligacupen
 
Betway Bonus
 

Få 500,-
riskfritt til spill
hos
Betway.com

 
Tabeller
 

 
Unibet
 
 

 
800 Norske klubber! Norsk fotball
Eliteserien - fakta
  Eliteserien - tabell
  Eliteserien - kampene
  Eliteserien - klubbfakta
  1.divisjon -fakta
  2.divisjon - nyheter
  2.divisjon - toppscorer
  3.divisjon - fakta
  3.divisjon - kvalifisering
  NM - Cupresultat
  NM - toppscorer
  Norges landslag
  Norske klubblinker
 
Babes

 
Fart og moro
  TV-kode for din side
  Videoklipp
Morosiden
  Fotballquiz
  Fotballbabes
  Fotballspill
  Fotballanimasjoner
 
NordicBet
 
 

 

 

 
  Copyright (c) 2017 Eurosoccer Sweden Ltd All rights reserved. Webmaster: post@fotballen.eu