Annonsere?  |  Om fotballen.eu  |  facebook  |  Partners   |  Legg til URL Kontakt

Søk etter fotball:

Google fotballen
 
De viktige
fotbollen.com
  Thesoccerweb.com
  TV-oversikt
  Tabeller
  Nyheter
  Livescore
  Klubblinker
  Topp 100
  EM 2016
  VM 2014
  EM-2012
  Norges landslag
 
Kommende kamper:

 
Tema
   

Norges landslag
Alle kamper, alle
målscorere og all
mulig statistikk
fra 1908 - i dag.

Mer
   
Fotballbabes
Flere hundre
supre damer med
og uten drakt..
Se mer!
 
Fakta og statistikk
Tidligere vinnere
  FIFA-ranking
  Statistikk - Toppscorere
  Statistikk - Årets spiller
  Hjemmebaner
  Fotballreglene
  Verdensrekorder
 
Tema
   
VM I FOTBALL
Her finner du alt
om alle VM i
fotball 1930-2014
Les nå
   
VM 2014
Alt du trenger
om fotball-VM i
Brasil 2014
Les mer
 
Mesterskap
VM 2014
  EM-2012
  VM-2010
  Copa Sudamerica
  Copa Libertadores
  Afrikamesterskapet
  Champions league
  Europaligaen
  Royal League
 
Tema

 
Betsafe


 
Betway


 
Unibet


 

 

 
TIPPETIPS

 
 
 

Tippetips 2017  
Tab:

Land: Norge - Sverige - Danmark - England - Spania - Italia - Tyskland - Fler

Fotballen.eu gir deg nye tippetips opp til to ganger i uken. Statistikk 2017
Se også:  Tippesider - Statistikk tidligere år: 2016  2015  2014  2013  2012

 
STATISTIKK
STAT. TIPS 1
Innsats 2017: 3400,-
Gevinst 2017: 9994,-
Saldo: +6594,-
STAT. TIPS 2
Innsats 2017: 3400,-
Gevinst 2017: 3438,-
Saldo: +38,-
STAT. TIPS 3
Innsats 2017: 3400,-
Gevinst 2017: 1670,-  
Saldo: -1330,-
 
 
 
Swa. - Man.Utd H 10,00 Sevilla - Esp. H 1,65 Sogndal - KBK H 1,88
Leic. - Bright.  H 1,74 Inter - Fiorent. H 1,50 Stab. - Molde U 3,40
S`ham - W.Ham H 1,74 Sampd. - Benev. H 1,62 Tromsø - Aafk H 2,32
 
Innsats: 3x100,- Innsats: 200,- Innsats: 200,-
Odds - Unibet: 30,27 Odds - Unibet: 4,00 Odds - Unibet: 14,82

17.08
SPANSK OG ITALIENSK
Med avspark også i La Liga og Serie A er det nå full fart i hele Europa. Lite gikk etter planen sist, men etter hvert vil det nok bli noe enklere. Fortsatt tror vi mange vil slite med oppstartsproblemer, så noen bomber må man regne med. 10 blank i odds på Swansea er f.eks. verdt hver krone. Bortelaget er favoritter også i våre øyne, men så høy odds på et hjemmelag i PL er sjeldent godt betalt. I Tippeligaen slår fortsatt alle alle slik at det totalt sett er en vanskelig periode å være god med tips. Vi gir oss uansett ikke og satser på høstens første premie nå. En engelsk, en spansk/italiensk og en norsk rekke denne gang. Odds fra Unibet.


11.08 HELGENS TIPPETIPS
Etter en god sommerpause er vi nå tilbake med våre tippetips. Forhåpentligvis vil sensommeren og høsten innbringe mye pluss på saldoen og vi skal i alle fall gjøre vårt beste for at så skjer. Med ligastart i Premier League kjører vi selvfølgelig engelsk fotball på vår hovedrekke. Vi tar også med en rekke fra Tippeligaen, samt en blandingsrekke fra divers ligaer.


02.06
CHAMPIONS LEAGUE
Champions League finalen står i fokus denne helgen og vi prøver oss med noen singletips på storkampen. Forøvrig kjører vi to tripler fra norsk fotball.


26.05
INGEN TIPS
Det var dessverre ingen tippstips denne helgen.

19.05 LIGAVSLUTNING
Det meste er avgjort, men noe spenning er det igjen i de store utenlandske ligaene. Først og fremst handler dette om neste års CL-plasser. Vi tror ikke på de store overraskelsene og kjører litt enklere denne gang. Forrige helgs sjansjetipping ga kun en rett på ni kamper og er ikke noe vi vil gjenta. I Tippeligaen er det vanskeligere og når er det også bevist at RBK ikke er uslåelige. Vi bruker formtabellen.
Den gode oddsen er som vanlig hentet fra Unibet.


12.05 HELGENS TIPPETIPS
Ikke store oddsen, men det ble i alle fall gevinst på vår La Liga /Serie A-rekke forrige helg. 200,- innsats ga 770,- inn. Denne helgen spilles det en rekke viktige og spennende oppgjør i flere land. I tillegg virker det, foruten RBK, svært jevnt og åpent i Tippeligaen. Vi kjører et par sprøe tips denne gang, men se ikke bort i fra at noen av disse faktisk kan gå inn! Tør du la være å prøve?


05.05 NYE FORSØK
Etter flere helger på rad med gevints slo vi forrige uke til med elendig tipping. Det meste gikk feil og vi får skyld på en hektisk og uforutsigbar sesongimnnspurt. 0 rett på tre Tippeligakamper kan man uansett ikke prate bort. Vi satser på å være litt lurere denne helgen.


28.04 SYV AV ÅTTE
Nok en gang ble det gevinst for våre tippetips. Denne gang med et pent overkudd på 2014,- etter at vår PL-rekke med Bournemouth, Hull og W.Ham - Everton U gikk inn. Vi satser selvfølgelig på nye premier denne gang og håper for din skyld at du leser dette! Den gode oddsen er som vanlig hentet fra Unibet.


20.04
HELGENS TIPPETIPS
Forrige helg slo vi tilbake med ny gevinst. Svakt tippet på våre spanske og norske kamper, men Premier League-trippelen gikk inn og skaffet et pent overskudd totalt (Premie på 1414,-). Nye tippetips er nå på plass og vi satser på mer enn en rett rekke!


13.04 PÅSKETIPS
Det ble ikke seks på rad for våre tippetips, men vi er inne i en god trend og regner med å slå tilbake denne helgen. Som vanlig tips på kamper fra England, Spania og norsk Tippeliga. Fra sistenvente prøver vi oss med tre frekk uavgjort i svært åpne kamper. Rekkene er denne gang fordelt over påskehelgen, med en trippel lørdag, søndag og mandag. Oddsen er som vanlig hentet fra Unibet.


07.04 FEM PÅ RAD
Igjen ble de full klaff for våre tips. Dermed har det blitt gevinst i fem uker på rad. Forrige helg fikk vi inn både vår Premier League rekke og vårt spill på Tippeligaen. Totalgevinsten på 2132,- ga dermed et overskudd på pene 1532,- Nye muligheter denne helgen og igjen kjører vi engelsk, norsk samt en blandingsrekke fra Spa/Ita.


31.03 HELGENS TIPPSTIPS
Ligafotballen er tilbake. VM-kvalik var uansett greit og forrige helg fikk vi inn en trippel for fjerde gang på rad. Serbia borte, uavgjort mellom Irland og Wales, samt 1-0 og hjemmeseier for Kroatia sørget for pene 1520 i kassa. Denne helgen er tippeligaen tilbake og det blir nå faste tips på den norske eliteserien. I tillegg blir det som vanlig en Premier League rekke, mens vi fra nå kjører en samling av italienske og spanske kamper i vår tredje trippel.24.03
VM-KVALIK
Ligafotballen tar en pause når det nå igjen er klart for VM-kvalifisering. Både i Sør-Amerika, Asia og Oceania har det blitt spilt kamper i midtuken. I helgen handler det derfor først om fremst om VM-kvaliken i Europa. Lagenes status er vanskelig å forutsi, men vi prøver en bladning av sikre og noe mer overraskende resultat. Rekke  spilles fredag, nr.2 spilles lørdag, mens den siste spilles søndag.


16.03
HELGENS TIPPSTIPS
Kun seriespill i fokus for alle ligaer denne helgen. Flere spennende kamper med Manchester City - Liverpool som et høydepunkt fra England. Full klaff for vår italienske trippel sist. Vi satser på mer gevinst denne helgen.


10.03
CUP OG LIGA
D
et spiles både ligafotball og cup denne helgen. Mange vanskelig kamper å tippe på og vi forholder oss først og fremst til lag med hjemmefordel. Fra F.A Cupen tror vi det kan hjelpe Boro til U mot City i cupen. Forøvrig fin odds på spennende oppgjør.


04.03
TIPPETIPS
Litt sent, men her er helgens tips. Vi kjører som vanlig en trippel fra England, Italia og Spania. Oddsen er hentet fra Unibet.


24.02 HELGENS TIPPETIPS
Denne helgen byr på flere spennende oppgjør. I Spanske La Liga møtes Barcelona og Atletico Madrid til viktig og spennende duell. I Italia er det klart for klassikeren mellom Inter og Roma, mens det i England spilles ligacupfinale mellom Southampton og Manchester United. Samtlige av disse oppgjørene kan vippe begge veier og vi tar med et tips på disse i hver av rekkene.  Særlig Southamptons 5,40 for seier virker i ovekant. Større bomber har absolutt skjedd før.


17.02 ENDELG GEVINST
Etter en tøff start på året ble det endelig gevints forrige helg. Trippelen med Stoke hjemme mot Palace, uavgjort i West Ham- WBA, samt seier for Liverpool mot Tottenham, var akkurat innenfor. Denne helgen er det vanskeligere med cup i England og mange tette tøffe oppgjør i de øvrige ligaene. Vi gjør som sist å prøver en blanding av noen sikre og noen på kanten.


09.02 NULL FLYT
Vi har prøvd høye odds, lave odds og midt i mellom-odds. Vi har prøvd tysk, italiensk og engelsk fotball og vi har prøvd oss med hjemmeseire, uavgjort og borte. Likevel - det vil seg ikke for tippingen så langt. Vi prøver igjen og håper lykken snur denne helgen.


02.02 NYE TIPS FREDAG
Etter en mindre innbringende start på året prøver vi oss nå med noe mer forsiktige forslag. Oddsen er uansett grei og sørger for balanse i regnskapet til slutt!
De italienske kampene spilles alle søndag. Oddsen er hentet fra Unibet.26.01 UFLAKS?
Vi var nok en gang svært nære på våre spanske og italienske tips, men det årets første premie lar vente på seg. Våre forslag på de engelske kampene har så langt vært begredelige og å kalle det uflaks blir for dumt. Vi gir oss uansett ikke og håper at våre forslag holder et høyere nivå denne helgen. Denne er det fokus på F.A cupen, samt spansk og italiensk liga.


19.01 NYE TIPS
Flere spennende kamper også denne helgen. Ingen gevinst i våre første tips for året, men vi har stor tro at den kommer snart!. Vi prøver oss igjen med tripler fra Premier League, Spansk La Liga og italienske Serie A. Oddsen er hentet fra Unibet.


13.01 FULL FART
Etter en lite julepause er vi nå tilbake med årets første tippetips. Vi kjører på med Premier League, Serie og La Liga. Fra førstnevnte kjører vi en frekk B i storkampen mellom Man.Utd og Liverpool. Hjemmelaget er i form, mens Liverpool har et par begredelige resultater å vise til. Dette har samtidig vært et par nedprioriterte kamper og vi tror at Liverpool med full styrke har svært god muligheter på Old Trafford. Borteoddsen til pene 3,80 er verdt et forsøk.Fra 2016:

------------------------------------------------------------------------------------

26.12 FULL FART
Her er tippstips på romjulens Premier League fotball. En trippel til hver av de tre rundene. Vi forventer få overraskelser, men får likevel svært god odds.


16.12 HELGENS TIPPETIPS
Det handler mye m engelsk fotball i jula, men fortsatt er det full fart også i de øvrige europeiske toppligaene. Vi kjører derfor "normale" tippetips med spill på La Liga og Serie A, i tillegg til Premier League. Oddsen er hentet fra Unibet.


13.12
MIDTUKETIPS
Det nærmer seg jul, men det er fortsatt full fart i fotballeuropa. Denne midtuken spilles det kamper Premier League og vi kjører på med tre tripler fra England. To fra eliten og en fra Championship.


09.12
HELGENS TIPPTIPS
Full fokus på liga fotball også denne helgen. Vi kjører som vanlig med en engelsk, en italiensk og en spansk trippel. Fra Premier League er oddsen denne gang svært høy, men vi mener tipsen ikke er spesielt usannsynlig. Litt mer som forventet fra Serie A og La Liga, men også her god sluttodds. Alle kamper fra Italia spilles søndag. Oddsen er hentet fra Unibet.


25.11
MER MORO
Også denne helgen er det full fart og en rekke spennende kaper å følge i flere ligaer. Våre tips er som vanlig hentet fra England, Italia og Spania.Alle tippetips fra 2016 her
Ukens Betsafe   Ukens Unibet    Ukens Betsson

Få gratisspill
 På Pr.League
 Hos Betsafe:

 Klikk her

 

Sett inn 100 -
 Spill for 600!
 Registrer deg nå!
 
Unibet

 

Vinn jackpotten
 på Mega Fortune
 hos Betsson!

 Betsson Casino
Få siste nytt om lag og ligaer her.
Tabelloversikt her
TV-oversikt her
Følg kamper live her eller
Få resultater til din telefon her
Tippelinker


ARKIV:
Tippetips 2015

Tippetips 2014

Tippetips 2013
Tippetips 2012
Tippetips 2011
Tippetips 2010


Totalt antall besøkende:
Det er
     
Engelsk fotball
Premier League
  Pr. League resultat
  Pr. League tabell
  Pr.League - Toppscorer
  Pr.League - Klubbene
  F.A Cupen
  Ligacupen
 
Betway Bonus
 

Få 500,-
riskfritt til spill
hos
Betway.com

 
Tabeller
 

 
Unibet
 
 

 
800 Norske klubber! Norsk fotball
Tippeliga - fakta
  Tippeliga - tabell
  Tippeliga - kampene
  Tippeliga - klubbfakta
  1.divisjon -fakta
  2.divisjon - nyheter
  2.divisjon - toppscorer
  3.divisjon - fakta
  3.divisjon - kvalifisering
  NM - Cupresultat
  NM - toppscorer
  Norges landslag
  Norske klubblinker
 
Babes

 
Fart og moro
  TV-kode for din side
  Videoklipp
Morosiden
  Fotballquiz
  Fotballbabes
  Fotballspill
  Fotballanimasjoner
 
Betsafe
 
 

 

 

 
  Copyright (c) 2017 Eurosoccer Sweden Ltd All rights reserved. Webmaster: post@fotballen.eu