Annonsere?  |  Om fotballen.eu  |  facebook  |    |  Legg til URL Kontakt

 

Søk etter fotball:

Google fotballen
 
De viktige
fotbollen.com
  Thesoccerweb.com
  TV-oversikt
  Tabeller
  Nyheter
  Livescore
  Klubblinker
  Topp 100
  EM 2016
  VM 2014
  EM-2012
  Norges landslag
 
Kommende kamper:

 
Tema
   

Norges landslag
Alle kamper, alle
målscorere og all
mulig statistikk
fra 1908 - i dag.

Mer
   
Fotballbabes
Flere hundre
supre damer med
og uten drakt..
Se mer!
 
Fakta og statistikk
Tidligere vinnere
  FIFA-ranking
  Statistikk - Toppscorere
  Statistikk - Årets spiller
  Hjemmebaner
  Fotballreglene
  Verdensrekorder
 
Tema
   
VM I FOTBALL
Her finner du alt
om alle VM i
fotball 1930-2014
Les nå
   
VM 2018
Alt du trenger
om fotball-VM i
Russland 2018
Les mer
 
Mesterskap
VM 2014
  EM-2012
  VM-2010
  Copa Sudamerica
  Copa Libertadores
  Afrikamesterskapet
  Champions league
  Europaligaen
  Royal League
 
Tema

 
Betsafe


 
Folkeautomaten

 
Unibet


 

 

 
Alt om fotball

 
 
 

Tippetips 2019
Tab:

Land: Norge - Sverige - Danmark - England - Spania - Italia - Tyskland - Fler

Fotballen.eu gir deg nye tippetips opp til to ganger i uken. Se også:  Tippesider - Statistikk:
 
STAT. TIPS 1
Innsats i 2019: 3600,-
Gevinst i 2019: 0,-
Saldo: -3600,-
STAT. TIPS 2
Innsats i 2019: 3600,-
Gevinst i 2019: 6800,-
Saldo: +3200,-
STAT. TIPS 3
Innsats i 2019: 3600,-
Gevinst i 2019: 0,-
Saldo: -3200,-
 
 
ENGLAND LØRDAG SPANIA HELG ELITESERIE SØNDAG
Man.U - Bright. U 3,90 Mallorca - Villar. B 2,15 LSK - Stabæk H 2,25
Wolves - A.Villa H 1,92 Betis - Sevilla U 3,50 MIF - Ranheim H 1,98
Lpool - Man.C H 2,65 A.Madr. - Espan. H 1,45 Tromsø - VIF H 2,50
 
Innsats: 200,- Innsats: 200,- Innsats: 200,-
Odds - Unibet: 19,84 Odds - Unibet: 10,91 Odds - Unibet: 11,14

VERKTØY FOR TIPPETIPS: BESTE BOOKMAKERE
Alle ligatabeller på en side
Alle nyheter på en side
Alt om Pr.League 18/19
Alt om Ch.League 18/19
Alt om Eliteserieen 2019
Betsson
Betsafe
Nordicbet
Unibet
Come on

 

 

08.11 UFLAKS?
Vi er nære, men ballen ser ikke ut til å sprette vår vei om dagen. Uavgjort borte for United føltes som en liten bombe, men når det til og med ble tap så kan man i ettertid si at vi ble for feige. Real Madrid spilte 0-0 hjemme mot Betis og sørget for at også den spanske rekka vasken. I Eliteserien ble det 0 rett, så her må vi skylde på andre ting enn uflaks. Vi prøver enn litt tøffere rekke denne gang og har i alle fall sluttet å tro på Man.Utd. Uavgjort hjemme mot Brighton virker sannsynlig. Storkampen mellom Liverpool og Manchester City er helt åpen, men 2,65 for hjemmeseier er godt betalt for et lag som ikke har tapt på eget gress siden våren 2017! Alle kampene spilles denne gang på søndag.

 

01.11 NYE TIPS
Helgens tippetips er på plass. Vi går for en rekker med svært ulik odds denne gang. Uavgjort er alltid godt betalt og denne gang virker det som det er mange kamper som lukter sikker U!

 

18.10 HELGENS TIPS
Det spilles storkamper i flere ligaer denne helge. Selve rosinen i pølsa er selvfølgelig Manchester United mot Liverpool på søndag. Som vanlig en engelsk, en spasnk og en norsk rekke. Alle totalodds under 10 denne gang.

 

27.09 PÅ TIDE MED GEVINTS
Lave, trygge odds skaper lite spenning og moro. Samtidig øker sjansen for gevinst betraktelig. Vi kjører derfor en noe mer beskjeden odds på helgens rekker. Oddsen vil være på plass fredag kveld.

 

20.09 HELGENS TIPPETIPS
Hjemmesiere preger helgens rekker. I Englanbd har vi trua på en smell for et ustabilt og rotete Man.Utd. 3.30 for Hjemmesier til West Ham er rett og slett godt betalt. To sikre H`er i Spania sammen med uavgjort for Ødegaard & co borte mot Espanyol. I Eliteserien tror vi både Odd, Vålerenga og Tromsø vinner til tross fort at et par av bortelagene er mer avhengig av poeng.

 

13.09 HELGENS TIPPETIPS
Det virker opplagt og enkelt denne helgen. Vi kjører favorittene og satser på noen bomber. Storgevinst eller bare surr? Spennende blir det i alle fall.

 

22.08 ENDELIG GEVINTS
Høsttipsene er i gang og etter en lang sommer fikk vi også god klaff. To av rekkene manglet en for gevinst, men som vanlig var det den midterste rekken som gikk inn. Forest, Leeds og Wigan sørget for pene 1234,- til kassa. Nye tips er nå på plass.

16.08 HELGENS TIPPETIPS
Tippetipsene er tilbake og denne gang prøver vi oss med to engelske og en norsk rekke. Lett er det ikke. I England er det umulig å spå noe ennå, mens det i Norge er så jevnt som det kan få blitt. Vi har samtidig god tro at at våre rekker kan gi gevinst!

 

09.08 HØSTENS FØRSTE TIPPETIPS
Etter en lang og god ferie er vi snart i gang igjen med våre tippetips. Første tips kommer neste fredag.

 

10.05 AVGJØRENDE KAMPER
Denne helgen skal Premier League avgjøres. Man.City er favoritter, men med den siste ukens hendelser friskt i minne blir vi ikke overrasket om Liverpool skulle ta også dette. Bundesliga har fortsatt et par runder igjen, men Bayern München kan sikre seg en ny tittel med seier borte mot Leipzig lørdag. I Italia er Juventus mester, Barcelona har vunnet i Spania, mens PSG for lengst har sikret seg fransk ligagull. I Eliteserienspilles bl.a LSK - RBK og Molde - Mjøndalen. Vi prøver oss med kamper fra England, Tyskland og Norge.

 

02.05 HÅPLØSE TIPS
To rett endte det med forrige helg.Oddsen er som vanlig høy, men denne gang gikk det på ingen måte veien. Vi saster på en bedring, men beholder en minumumsodds på 5. Oddsen er hentet fra suverene Unibet.

 

26.04 HELGENS TIPPETIPS
Mye er avgjort, men I Premier League er det fortsatt mye å spille om for mange. Utfallet av de ulike kampene er derfor vanskelig å spå.  Eliteserien har akkurat sparket i gang og også her er det vanskelig å forutsi. Vi tar også med en rekke fra spanske La Liga. Våre tips vil være på plass i løpet av fredag.

 

19.04 HELGENS TIPPETIPS
Bare nesten sist. Vi prøver igjen og kjører denne gang med en rekke for hver dag i påskehelgen. Engelsk fotball lørdag, spansk fotball søndag og norsk eliteserie mandag. Oddsen er hentet fra suverene Unibet.

 

12.04 VIKTIGE KAMPER
Innspurten er i gang i de store ligaene. Det betyr at noen er mer avhengig av poeng enn andre. Dette resulterer i den del merkelige resultater på tampen av sesongen. Vi satser denne gang på de som nå må vinne. Fr a Eliteserien plukker vi tre som virker gode. Samtidig er det her litt tidlig å si noe om status.Engelsk fotball lørdag, øvrige søndag.

 

05.04 HELGENS TIPPETIPS
Det ble full klaff for våre eliteserietips forrige helg. Seier til Glimt, uavgjort for Molde, samt seir for Vålerenga sørget for pene 4600,- inn.Vi prøver igjen en PL-rekke, en eliteserierekke og en blandingsrekke for serie A og La Liga. Som vanlig er vi ikke feige med oddsen!

 

30.03 HELGENS TIPPETIPS
Det har vært noen stusselige tips så langt, men vi regner med at dette snur gradvis. Nå er også Eliteserien tilbake og vi gjør noen endringer. Det blir nå en engelsk rekke, en norsk rekke, samt en blanding av italienske og spanske.Kun store odds denne gang!Oddsen er hentet fra suverene Unibet.

 

15.03 HELGENS TIPPETIPS
Ingen tips forrige helg, men nå er vi tilbake. Vi kjører som vanlig en engelsk, en italiensk og en spansk rekke. Oddsen er hentet fra Unibet.

 

01.03 HELGENS TIPPETIPS
De klassiske storkampene står i kø denne helgen. Både i England, Italia, Spania og Tyskland spilles det lokaloppgjør og spennende oppgjør av alle slag. Samtlige vil føle at denne kampen "må" vinnnes, så det blir selvfølgelig ekstra spennende å se hvordan dette ender. Vi gleder oss til både Tottenham - Arsenal, Bor Mgb mot Borussia Dortmund, Everton mot Liverpool, Lazio - Roma, Real Madrid - Barcelona, og Napoli mot Juventus. Vi prøve ross på tippetips på flere i våre rekker fra England, Spania og Italia.

 

19.02 HELGENS TIPPETIPS
Det har dessverre vært et t par runder uten tips nå. Denne gang er vi i det minste tilbake i god tid. Denne helgen spilles det både storkamp på Old Trafford mellom Manchester United og Liverpool, samt ligacupfinale på Wembley mellom Manchester City og Chelsea. I La Liga skal Barcelona ut i tøff bortekamp mot Sevilla, mens PSV Eindhoven og Feyenoord møtes til toppkamp i Eresdivisjon. Vi forholder oss uansett til engelsk, italiensk og spansk i våre rekker.

 

08.02 HELGENS TIPPETIPS
Helgens tips kommer fredag kveld.

 

01.02 HELGENS TIPPETIPS
Det har vært en tung start på året tippemessig. 2 av 3 rett på samtlige rekker sist. Dert holder uansett ikke. Vi satser på årets første gevinst denne gang, men er ikke feige av den grunn!

 

25.01 CUPFOTBALL
I England handler det denne gang om engelsk FA cup. Arsenal og Manchester United er rundens storkamp, men med kampstart allerede fredag står vi over denne i vårt system. Vi kjører to sikre og en outsider i vår cuprekke. I spania og Italia satser vi mer på det jevne. Greie hjemeseire (foruten Juventus) for relativt solide lag.

 

18.01 HELGENS TIPPETIPS
Alle de store ligaene er nå i full gang. Det betyr en rekke gode objekter å spille på. Vi starter uansett slik vi asvluttet i fjor. En engelsk, en spansk og en italiensk rekke. Oddsen er hentet fra suverene Unibet.

 

11.01 ÅRETS FØRSTE TIPS
Engelsk Premier fortsetter med full styrke. Også La Liga er tilbake, mens det nå er vinterpause både i Italia og Tyskland. Vi prøver oss denne gang med to engelske og en spansk rekke.

 

26.12 INGEN JULETIPS
Våre neste tippetips kommer til de første kampene på nyåret.

 

21.12 JULEFOTBALL
Wolves og Liverpool sparker i gang et hektisk juleprogram i Pr.League fredag. I løpet av jule og nyttårs- helgen blir det fire kamper på alle PL-lag. Også i Italia holder de på. Her spilles det kamper både i helgen og i neste midtuke, mens det i Spania og Tyskland er pause etter denne helgen. Storkamper å se frem til kan være Juventus mot Roma, Liverpool mot Arsenal og Eintracht Frankfurt mot Bayern München. Vi prøver ekker med engelsk, italiensk og spansk fra førstkommende helg. Vi tar deretter en pause frem til kampene før nyttår.

 

14.12 HELGENS TIPPETIPS
Etter en kunstpause er vi tilbake med nye tips. Denne gang kjører vi en rekke fra både England, Spania og Italia. Vi har denne gang gått for de store premiene og velger relativt høy odds. Hvorfor ikke? Kampene spilles både lørdag og søndag.

 

20.11 NYE TIPS
Privatlandskampene og merkelige Nations League er unnagjort. Nå venter nye spennende kamper i inn- og utland. I Eliteserien er det klart for siste serierunde og her handler det nå om nedrykksstriden. Vi tror Stabæk, LSK og Godset klarer seg, mens Start må ut i kvalifisering. I England er høydepunktet Tottenham - Chelsea søndag, mens Atletico Madrid mot Barcelona blir toppkampen fra Spania.
 

 

09.11 HELGENS TIPPETIPS
Manchester City mot Manchester United blir helgens storkamp fra Premier League. I Italia møtes AC Milan og Juventus, i Spania spiller Atletico Madrid mot Athletic Bilbao, mens Strømsgodset - LSK blir det meste spennende oppgjøret fra norsk Eliteserie. Vi har med tre av kampene i våre tripler fra engelske spansk/italienske og norske rekke.

 

ARKIV:

02.11 NÆRE?
Seks av ni kamper ble tippe riktig sist. Når vi ryker på en kamp på hver rekke, blir det uansett kun nære, men ingen sigar. Vi prøver lykken igjen. Nok en gang med tre engelske, en spansk/italiensk rekke, samt en trippel fra Eliteserien. Oddsen er hentet fra suverene Unibet.


26.10
SUPERHELG
Storkampene står i kø både i inn- og utland denne helgen. "Seriefinalen" mellom Brann og Rosenborg blir høydepunktet fra Eliteserien. I Spania spilles El Classico mellom Barcelona og Real Madrid, mens Tottenham - Manchester City og Napoli - Roma er storkamper fra PL og Serie A. Vi har med alle disse i våre tippeforslag denne helgen.


19.10
ENDELIG LIGAFOTBALL
Landslagspausen er endelig over og den spennende ligafotballen er tilbake. Flere interresante kamper spilles i alle de store ligaene. I tillegg er det flust av dramatikk i den norske Eliteserien. Vi kjører som vanlig engelsk, italiensk og norsk. Oddsen er hentet fra suverene Unibet.


05.10
HELGENS TIPPTIPS
Full klaff forrige helg med en suveren trippel på de engelske kampene. Seier for West Ham mot Man.Utd, Everton mot Fulham, samt Uavgjort mellom Chelsea og Loiverpool sørget for pene 5620,- inn i kassa. Vi prøver igjen med engelsk, italiensk og norsk. Alle kampene i de to sistnevnte spilles søndag.


27.08
HØY ODDS
I helgens tips satser vi hardt på den norske rekka, men også rimelig gode odds på både den italienske og engelske. Vi tror bl.a. at Man.Utd får ytterligere problemer mot et West Ham som ser ut til å ha våknet. I Eliteserien går vi "bananas" og kjører på tre uavgjort. Oddsen er hentet fra suverene Unibet.


20.09
HELGENS TIPS
Helgens tips er allerede på plass. Det ble ingen suksess sist, slev om vi kjørte svært lav odds på vår italienske rekke. Vi prøver oss denne gang med en slags mellomting på oddsen.


14.08
HELGENS TIPPTIPS
Ligafotballen er endelig tilbake. Denne gang prøver vi oss med en høy-oddser fra Premier League, en svært "safe" rekke fra Serie A, samt en baldning fra Eliteserien. Tipping både med hode og hjerte denne gang altså. Engelsk lørdag, italiensk og norsk fotball søndag.


07.09
INGEN TIPPTIPS
Det får være grenser. UEFAs nations league er sikkert spennende for noen, men dette er ikke verdt å bruke tid på. Vi sparer pengene til neste helgs ligafotball.


31.08
HELGENS TIPPTIPS
Nye tips er på plass. Igjen satster vi på engelsk, italiensk og norsk fotball. Høy , fin odds på den engelske, midt i mellom den italienske og trygg og grei odds på den norske. Uklart hvem av de som er best tippet.. Engelske på lørdag, øvrige spilles søndag. Oddsen er hentet fra suverene Unibet.24.08 ENGELSK, NORSK OG ITALIENSK
Alle de store ligaene er nå i gang og vi utvider vår horsiont med tips på flere ligaer. Denne gang kjører vi på engelsk, italiensk og norsk fotball. knallodds på den engelsk, men generelt mer "normall" odds denne gang, men da burde selvfølgelig premiemulighetene være større Engelske utvalgte spilles lørdag, italienske og norske spilles søndag.. Oddsen er hentet fra suverene Unibet.17.08 HELGENS TIPS
Ok tippetips forrige helg. En av tre rekker gikk inn og sørget i det mionste for et lite overskudd. Seriestart også i Serie A og La Liga denne helgen, men også denne gang prøver vi oss med tips kun på Premier League. Vi kjører tre rekker à tre kamper. Rekke en og to spilles lørdag. Rekke tre spilles søndag. Kun mandagskampen mellom Palace og Liverpool er utelatt.


10.08 HELGENS TIPS
Etter en lang sommerferie er vi nå tilbake med våre tippetips. I helgens forslag feirer vi at PL er tilbake og kjører tre rekke fra England. Den første med fredgagskampen mellom Man.Utd - Leicester, tidligkampen mellom Newcastle og Tottenham, samt oppgjøret Fulham - Crystal Palace. I rekke to finner du de tre øvrige som spilles lørdag kl.16.00, mens rekke tre inneholder søndagens Premier League kamper.

Ukens Betsafe   Ukens Unibet    Ukens Betsson

Få oddsbonus
 På opptil 2000,-
 hos Betsafe:

 Klikk her

 

Sett inn 100 -
 Spill for 600!
 Registrer deg nå!
 
Unibet

 

Vinn jackpotten
 på Mega Fortune
 hos Betsson!

 Betsson Casino

 


 

Ukens Betsafe   Ukens Unibet    Ukens Betsson

Få oddsbonus
 På opptil 2000,-
 hos Betsafe:

 Klikk her

 

Sett inn 100 -
 Spill for 600!
 Registrer deg nå!
 
Unibet

 

Vinn jackpotten
 på Mega Fortune
 hos Betsson!

 Betsson Casino
Få siste nytt om lag og ligaer her.
Tabelloversikt her
TV-oversikt her
Følg kamper live her eller
Få resultater til din telefon her
Tippelinker


Totalt antall besøkende:
Det er
     
Engelsk fotball
Premier League
  Pr. League resultat
  Pr. League tabell
  Pr.League - Toppscorer
  Pr.League - Klubbene
  F.A Cupen
  Ligacupen
 
Betway Bonus
 

Få 500,-
riskfritt til spill
hos
Betway.com

 
Tabeller
 

 
Unibet
 
 

 
800 Norske klubber! Norsk fotball
Eliteserien - fakta
  Eliteserien - tabell
  Eliteserien - kampene
  Eliteserien - klubbfakta
  1.divisjon -fakta
  2.divisjon - nyheter
  2.divisjon - toppscorer
  3.divisjon - fakta
  3.divisjon - kvalifisering
  NM - Cupresultat
  NM - toppscorer
  Norges landslag
  Norske klubblinker
 
Babes

 
Fart og moro
  TV-kode for din side
  Videoklipp
Morosiden
  Fotballquiz
  Fotballbabes
  Fotballspill
  Fotballanimasjoner
 
NordicBet
 
 

 

 

 
  Copyright (c) 2018 Eurosoccer Sweden Ltd All rights reserved. Webmaster: post@fotballen.eu