Annonsere?  |  Om fotballen.eu  |  Nyhetsarkiv   |  Legg til URL Kontakt


Søk etter fotball:

fotballen
 
De viktige
fotbollen.com
  Thesoccerweb
  TV-oversikt
  Tabeller
  Nyheter
  Livescore
  Tippetips
 Klubblinker
 Topp 100
 Norges landslag
  VM 2018
 EM 2016
 VM 2014
 EM 2012
 VM 2010
 
Kommende kamper:

 
Tema
  

Norges landslag
Alle kamper, alle
målscorere og all
mulig statistikk
1908- i dag

Mer
  
Fotballbabes
Flere hundre
supre damer med
og uten drakt..
Se mer!
 
Fakta og statistikk
Tidligere vinnere
 FIFA-ranking
  Statistikk - mål
  Stat. - Årets spiller
 Hjemmebaner
 Fotballreglene
 Verdensrekorder
 
Tema
  
VM I FOTBALL
Her finner du alt
om alle VM i
fotball 1930-2018
Les nå
  
VM 2018
Alt du trenger
om fotball-VM i
Russland 2018
Les mer
 
Mesterskap
EM 2020
 VM 2018
 EM 2016
 Copa Sudamerica
 Copa Libertadores
 Asiamesterskapet
 Afrikamesterskapet
 Champions league
 Europaligaen
 

Storspiller
 

TV-FOTBALL


 
ARKIV
 
 
 
 
Her finner du arkiverte nyheter fra både store ligaer og lavere divisjoner,
men  også  det siste fra fotballen.eu og det som skjer på våre sider.
 

Send inn ditt lags nyheter nå! 

 

Tidligere:
Arkiv 2020 2018  2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009
2008 2007 2006 2005 2004 2003 2002 2001 2000
 

Se også:
fotballnyheter fra et utvalg medier
 

Sist oppdatert: 12.04.2021

09.04 FOTBALLHELG
Europacup er stas, men lite kommer foran den nasjonale ligafotballen. Real Madrid tar i mot Barcelona til et nytt El Classico lørdag. Det er selvfølgelig knyttet ekstra stor spenning til oppgjøret denne gang. Begge jager ledende Atletico og seier her kan bli helt avgjørende. I England er Tottenham - Man.United høydepunktet. Bortelaget virker trygge, men kan også Spurs sikre plass i CL neste år? I både Italia og Tyskland virker det meste avgjort og det er også få storoppgjør å glede seg til denne gang.
Premier League - Livescore -
TV-oversikt - Nyheter- Tabeller Tippetips - Puber - Statistikk

 

07.04 EUROPACUP
Det er klart for kvartfinaler i både Champions League og Europaligaen. Kun de beste er nå igjen og særlig i Champions League står storkampene i kø. I går vant Real Madrid 3-1 over Liverpool, mens Manchester City vant 2-1 hjemme mot Haalands Dortmund. I dag tar Porto imot Chelsea, mens PSG møter Bayern München. Torsdagen er som vanlig satt av til Europaliga. Man.Utd og Arsenal ser ut til å være naturlige favoritter mot henholdsvis Granada og Slavia Praha, mens Roma - Ajax og Villarreal - Dinamo Zagreb virker mer åpent. Få full oversikt er:
Ch.League- Puber- Statistikk - Europaliga - Live - TV-oversikt

 

02.04 TV-FOTBALL
Klubbfotballen er tilbake og denne måneden blir også det meste avgjort. I tillegg til spenningen rundt de ulike ligavaslutninger, skal det også spilles kvartfinaler i både Champ. League og Europaligaen. Den norske Eliteserien skulle også ha blitt sparket i gang denne helgen, men her er seriestarten utsatt til første helgen i mai. Av høydepunkter kan vi nevne toppkamp i Bundesliga mellom Bayern München og Leipzig, El Classico mellom Real Madrid og Barcelona, spennede PL-oppgjør som Arsenal mot Liverpool og Tottenham - Man.Utd og CL-moro med Real Madrid - Liverpool og PSG Mot Bayern München. Få full oevrsikt her:  TV-oversikt - PL - Livescore - Tabeller  - Tippetips

 

30.03 HÅPET TILBAKE
Det norske landslaget svarte på de siste dagers kritikk på en strålende måte. Med herlige 1-0 borte mot Montenegro er det fortsatt håp om VM-billett. Alexander Sørloth stod for avgjørelsen da han var raskest frempå og bredsidet inn Mohamed Elyounoussis strålende forarbeid. Montenegro yppet seg noe i begynnelsen av 2.omgang, men denne gang var det norske laget på tå hev og stoppet alle muligheter. Norge er dermed à poeng med Nederland og Montenegro etter 3 kamper. Tyrkia topper gruppen, selv om de måtte nøye seg med 3-3 hjemme mot Latvia i dag. Nederland har uansett best målforskjell etter at de banket Gibraltar 7-0 borte.
VM-kvalifisering - VM-historie - Livescore - TV-oversikt - Statistikk - Norges landslag (alle kamper)

 

27.03 YDMYKET
Det er flust av unge talenter i norsk fotball og mange av dem gjør det også bra i ulike utelandske ligaer. Det er uansett forskjell på gutter og menn. Tyrkia har rutinen, råskapen og entusiamen som Norge mangler. 0-3 mot Tyrkia var vel forjent og satte på mange måter en sluttstrek for Norges VM-drøm før den hadde begynt. Dette var en naiv, skuffende innsats fra både lag og trener. Heldigvis lærer vi av våre feil. Om et par år kan vi prøve igjen.. I dagens andre kamper i Norges gruppe vant Montenegro 4-1 over Gibraltar, mens Nederland slo Latvia 2-0. På tirsdag møter Norge Montenegro borte.
VM-kvalifisering - VM-historie - Livescore - TV-oversikt - Statistikk - Norges landslag (alle kamper)

 

24.03 STUSSELIG SEIER
Norge åpnet VM-kvalifiseringen med  3-0 borte mot Gibraltar. Tre poeng er alltid viktigst, men dette var en stusselig opptreden av Solbakkens utvalgte. Mot en slik motstander hadde vi rett og slett forventet mer. Nye viktige og ikke minst tøffere oppgjør venter imidlertid. Det var kanskje greit å ta det litt med ro denne gang. Lørdag får vi besøk av Tyrkia, mens Montenegro venter på bortebane neste tirsdag. I dagens andre kamper i vår gruppe vant Tyrkia overraskende 4-2 over Nederland, mens Montenegro slo Latvia 2-1 i Riga. Mer om det hele:
VM-kvalifisering - VM-historie - Livescore - TV-oversikt - Statistikk - Norges landslag (alle kamper)

 

24.03 VM-KVALIFISERING
Boikott eller ei, ligafotballen tar uansett en pause når VM-kvaliken i Europa sparkes i gang. Norge er i gruppe med Gibraltar, Montenegro, Tyrkia, Latvia og Nederland. Den neste uken vil Norge møte de tre førstnevnte. Forhåpentligvis vil dette være en overkommelig oppgave for våre unge helter. Også i resten av verden spilles det VM-kvalifisering. Mange kamper har uansett blitt utsatt p.g.a. Covid 19 og restriksjoner mot reising. Få full oversikt over alle kvalifiseringer her. Les deg også opp på tidligere VM med vår komplette VM-historikk!
VM-kvalifisering - VM-historie - Livescore - TV-oversikt - Statistikk - Norges landslag (alle kamper)

 

19.03 FOTBALLHELG
Denne helgen byr på både cup og ligafotball. I England er det klart for kvartfinaler i FA cupen. Bournemouth er eneste lag igjen utenfor PL og storoppgjørene går mellom Everton - Manchester City og Leicester - Manchester United. I italia, Tyskland og Spania spilles det ordinære ligarunder.Det ser ut til å være mange favoritter, men kamper som Sociedad - Barcelona, Roma - Napoli og E.Frankfurt mot Union Berlin virker spennende og ikke minst viktig. Få full oversikt over helgen her:
Pr. League - FA cup - Livescore -
TV-oversikt - Nyheter- Tabeller Tippetips - Puber - Statistikk

 

16.03 EUROPACUP
Hvem blir de siste som kvalifiserer seg for Europacupenes kvartfinaler? Denne uken blir det avgjort. I CL har faktisk samtlige hjemmelag ledelsen etter 1.kamp. Real Madrid, Chelsea, Bayern München og Man.City virker derfor som naturlige favoritter tirsdag og onsdag. I Europaliagen ligger storlag som Ajax, Tottenham, Roma og Arsenal godt an etter 1.kamp, mens Man.Utd kan få det tøft borte mot AC Milan "etter "bare 1-1 på Old Trafford. Og hva med Molde? Kan de snu 2-0 mot Granada i Budapest? Oversikt:
Ch.League- Puber- Statistikk
Europaliga - Live - TV-oversikt

 

15.03 VINN ELLER FORSVINN?
I dag er det 128 år siden klubben fikk navnet Liverpool FC. Det har vært mange oppturer for de røde siden og som regjerende ligamester er også forventningene store til at klubben nå slår tilbake. Formen er derimot ikke som man er vant med og laget trenger nå en voldsom avslutning på sesongen for å sikre seg en av de gjeve CL-plassene. En seier borte mot Wolves i kveld kan sørge for at Salah & co melder seg på i toppstriden, mens et tap kan sørge for at Liverpool går mot en av tidenes dårligste ligaplasseringer.  Wolverhampton - Liverpool har avspark kl.21.00 på Molineux.
Pr. League - Liverpool - Livescore -
TV-oversikt - Nyheter- Tabeller  - Puber - Statistikk

 

12.03 FOTBALLHELG
London-derbyet mellom Tottenham og Arsenal blir et høydepunkt fra engelsk fotball denne helgen. Det spilles uansett en rekke andre severdige kamper og AC Milan mot Napoli er et godt alternativ søndag. På papiret ser det uansett ut som mange kan få en rolig helg. I Spania møter både Real Madrid, Barcelona og Atletico Madrid svak motstand og bør alle ta hjem tre poeng, mens det i Italia blir på samme måte for Inter og Juventus.  I Tyskland kan Leipzig få dte tøft borte mot Frankfürt, mens Bayern møter svake Werder Bremen hjemme. Foruten det nevnte Londonderbyet kan Man.Utd mot West ham kanskje by på en liten overraskelse og hva med Wolves mot usikre Liverpool mandag?
Premier League - Livescore -
TV-oversikt - Nyheter- Tabeller Tippetips - Puber - Statistikk

 

09.03 EUROPACUP
Det nærmer seg innspurten på det meste nå. I Ch.League spilles nå returkamper i 8.delsfinalene, mens Europaligaen begynner med sine 8.delsfinaler. Liverpool har nå snart CL som sin siste sjanse og det blir spennende og se om laget klarer å holde på sin 2-0 ledelse fra første kamp mot Leipzig. Juventus skal forsøke å snu 1-2 mot Porto til seier hjemme, mens Haaland og Dortmund skal ta vare på 3-2 ledelsen fra bortekampen mot Sevilla. PSG virker utrolig nok å få det enkelt hjemme mot Barcelona. Der endte det med hele 1-4 i Spania. CL spilles tirsdag og onsdag, mens Europaligaen sparkes i gang på torsdag. Mer om alt:
Premier League - Livescore -
TV-oversikt - Nyheter- Tabeller Tippetips - Puber - Statistikk

 

07.03 TOTAL KOLLAPS
Det vil seg ikke for Liverpool. Laget som i tre sesonger har vært nærmest uslåelige, går nå på smell etter smell. I dag gikk det igjen galt når Fulham gjestet Anfield. Gjestene var fullt på høyde med den regjerende ligamester og det var ikke noe å si på at det endte 0-1. Merkelig nok ble flere av hjemmelagets stjerner spart. Både Alexander Arnold, Fabinho og Mane var plassert på benken, mens Firminho ikke en gang fikk plass i troppen. Liverpool har utrolig nok fortsatt sjansen på en CL-plass, men laget begynner å få dårlig tid med å finne formen. I dagens storkamp vant Man Utd 2-0 borte over serieleder Manchester City.
Premier League - Livescore -
TV-oversikt - Nyheter- Tabeller Tippetips - Puber - Statistikk

 

04.03 BAK CITY - DEL 2
Manchester City ser ut til å surfe hjem til sitt 7.ligagull. Bak de suverene lyseblå er kampen hard om å sikre en viktig plass i neste års Champions League. Man.Utd så lenge sikre ut, men med kun en seier på de siste fem har det åpnet seg muligheter for de andre. Leicester virker uansett også ustabile, mens både Chelsea og West Ham har mye å ta igjen. Liverpool, Everton, Villa og Tottenham vaker bak disse, men har også en eller to kamper mindre spilt. Tre nye kamper i kveld, bl.a den viktige Liverpool - Chelsea
Premier League - Livescore -
TV-oversikt - Nyheter- Tabeller Tippetips - Puber - Statistikk

 

28.02 SPENNNENDE BAK CITY
Det endte målløst mellom Chelsea og Manchester United i dag. Dermed har Manchester City igjen økt forspranget til sine nærmeste utfordrere. Bak kjempes om om de viktige CL-plassene og her er det nå helt åpent. I helgen tapte både Leicester og West Ham, mens utfordrere som Tottenham, Arsenal og Aston Villa alle vant. I kveld tok også Liverpool en viktig seier med 2-0 borte mot Sheffield United. Curtis Jones og et selvmål sørget for tre de poengene.
Premier League - Livescore -
TV-oversikt - Nyheter- Tabeller Tippetips - Puber - Statistikk

 

22.02 MIDTUKEFOTBALL
Mange har vinterferie, men fotballen tar selvfølgelig ikke pause. Denne midtuken spilles det både nasjonal ligafotball, europacup og diverse andre cupkamper. Mest spennende blir det i Champions League hvor det spilles nye kamper i 8.delsfinalene. Tirsdag får Lazio besøk av Bayern, mens Atletico Madid møter Chelsea. Onsdag tar Manchester City turen til Tyskland og Bor. Mönchengladbach, mens Atalanta tar imot R.Madrid. Torsdag er det så klart for returoppgjør i Europaligaens 32.dels-finaler.  Her kan lag som Molde, Tottenham, Man.Utd, Rangers og Ajax sees direkte på TV. Få full oversikt her:
Europaliga- Statistikk - Tippetips - Live - TV-oversikt- Tabeller  - Puber - Statistikk

 

19.02 FOTBALLHELG
En ny spennende helg står for tur. Som alltid spilles det en rekke interessante kamper, men ekstra gjevt blir det med derbyene. Denne helgen er det flere av dem. Det største høydepuntet i så måte blir storkampen mellom AC Milan og Inter Milan. Vinneren av kampen vil nemlig også være serieleder. I England er det klart for et nytt Merseysidederby på Anfield når Liverpool får besøk av byrival Everton, mens Schalke - Bor Dor, og Real Sociedad mot Alaves også må kunne kalles derbyer.
Premier League - Livescore -
TV-oversikt - Nyheter- Tabeller Tippetips - Puber - Statistikk

 

15.02 EUROPACUP
Storlag som Liverpool, Juventus, Borussia Dortmund og Porto gikk alle av banen uten seier i helgen. I midtuken får de derimot en ny sjanse når Champions League er tilbake. Første kamper i 8.delsfinalene står for tur og særlig Leipzig - Liverpool og Barcelona - PSG kan bli svært spennende å følge. Sevilla mot Dortmund og Porto mot Juventus spilles  onsdag. Torsdag er det så klart for de første kampene i 16.delsfinalene i Europaligaen. Molde tar i mot tyske Hoffenheim hjemme, Man.Utd skal ut i tøff bortekamp mor R.Sociedad, mens Arsenal får besøk av Benfica. Få full oversikt over cupene her:
Europaliga- Statistikk - Tippetips - Live - TV-oversikt- Tabeller  - Puber - Statistikk

 

08.02 ENGELSK FA CUP
Denne midtuken blir det først og fremst fokus på den engelske FA Cupen. Femte runde står for tur og det forventes nå at storlagene ikke tar noen sjanser. Man.Utd hjemme mot West Ham, Everton mot  Tottenham og Wolves - S`hampton virker som de jevneste kampene på papiret,  men kanskje kan lag som Barnsley, Bristol City og Swansea overraske? Kampene spilles mandag til torsdag. Foruten engelsk cup spilles det også enkelte ligakamper La Liga.
FA Cupen - Livescore - TV-oversikt - NyheterPuber - Statistikk

 

05.02 FOTBALLHELG
Liverpool - Manchester City blir et høydepunkt denne helgen. For de røde handler det uansett om å gi seg selv en siste mulighet til å henge med i tittekampen. Vinner City dette kan nok Liverpool se langt etter å forsvare ligaullet.  På Old trafford tar ujevne Man Utd imot minst like ujevne Everton. Det kan absolutt være en kamp å få med seg. I Spania spilles det få storkamper, men både Barcelona og Real Madrid må vinne kinkige bortekamper under jakten på serieleder Atletico. Storkampen i Italia spilles mellom Juventus og Roma, mens ligaleder AC Milan får besøk av jumbolaget Crotone.
Premier League - Livescore -
TV-oversikt - Nyheter- Tabeller Tippetips - Puber - Statistikk

 

01.02 TV-FOTBALL
Storkampene står i kø i februar.
Både i Premier League, Serie A og La Liga kan man glede seg til en rekke toppkamper. Liverpool hjemme mot Manchester City, Chelsea mot Manchester United og Leicester mot Arsenal er noen av godbitene fra England. I Italia kan man glede seg til bl.a Napoli- Juventus og AC Milan - Inter. I tilegg er Europacupene nå tilbake. I CL spilles det kvartfinaler, mens Europaligaen sparker i gang sine 16.delsfinaler. Her kan man glede seg til kamper som Bayern München - PSG, Liverpool - Leipzig i CL og Hoffenheim - Molde i Europaligaen. Få full oversikt over månedens kamper her:  TV-oversikt

 

29.01 FOTBALLHELG
Liverpool slo tilbake med seier over Tottenham og denne helgen er det dermed duket for en rekke interessante oppgjør i Pr.League. Arsenal - Man.Utd og West Ham mot Liverpool blir svært spennende. I Bundesliga spilles det storkamp mellom Leipzig og Bay Leverkusen, mens Barcelona - Athletico Bilbao blir et høydepunkt fra La Liga. Ingen storkamper i Italia denne gang, men både Juventus og AC Milan skla ut i tøffe bortekamper. FÅ oversikt over tv-kampene og alt annet du trenger for helgene her:
Premier League - Livescore -
TV-oversikt - Nyheter- Tabeller Tippetips - Puber - Statistikk

 

27.01 SUPERJEVNT
Andre halvdel av Premier League sesongen er i gang, men det virker fortsatt svært uavklart hvem som skal ta dette hjem. Man City har en god periode nå, men det gjenstår å se om det holder helt inn. Også Man.Utd har hatt fin flyt i det siste, men kveldens 1-2 tap hjemme for bunnlaget Sheffield United forteller noe om en liga hvor alle kan slå alle. Også Burnley fulgte opp sin fine seier mot Liverpool. I dag ble høyflyvende Aston Villa slått 3-2 hjemme på Turf Moor. Rundens storkamp spilles torsdag når Tottenham får besøk av et Liverpool ute av form. Skal det snu for de regjerende mesterne nå?
Premier League - Livescore -
TV-oversikt - Nyheter- Tabeller Tippetips - Puber - Statistikk
 

 

22.01 FOTBALLHELG
Etter en innholdsrike midtuke blir det selvfølgelig mer fotball i helgen. Denne gang er det duket for 4.runde i den engelske FA Cupen og igjen blir det storkamp mellom Man.Utd og Liverpool. Denne gangen spilles oppgjøret på Old Trafford. Southampton - Arsenal blir også spennende, men forøvrig ser lagene fra PL ut til å ha grei motstand. Italia, Frankrike, Tyskland og Spania kjører vanlig ligaspill denne helgen. Få full oversikt over helgen her:
FA Cupen 4.runde   - Livescore -
TV-oversikt - Nyheter- Tabeller Tippetips - Puber - Statistikk
  

 

21.01 SÅ TAPTE LIVERPOOL
Joda, de har tapt før, men på eget gress har de vært ubeseiret siden april 2017. Siden har det meste gått på skinner for Liverpool. Laget har vært regnet som et av verdens beste de siste sesongene og selv om årets sesong har vært ujevn, så var dagens hjemmekamp mot Burnley en gylden mulighet til å slå tilbake. Sean Dyches lag er uansett ikke noe lett lag å bryte ned. På Anfield hadde Liverpool ballen 70% av tiden og skapte sjanser på løpende bånd. Mot spillets gang fikk uansett Burnley straffe med syv minutter igjen å spille. Ashley Barnes var sikker fra 11-meteren og påførte Liverpool ennå mer smerte i en vanskelig periode. 1-0 til bortelaget holdt seg og Liverpool er på hæla i gullkampen.
Premier League - Livescore-
TV-oversikt - Nyheter- Tabeller Tippetips - Puber - Statistikk

 

18.01MIDTUKEMORO
Det er ikke helg, en det kan nesten virke sånn når man ser på programmet for midtuken. I flere av de store ligaene spilles det kamper og det blir spennende å se om noen klarer å finne en viss stabilitet. Det er jevnere enn noen gang både i England, Spania og Tyskland og midtukens kamper kan gi ny serieleder i både PL og La Liga. Kun Bayern München i Bundesliga har fått en luke, selv om fire poeng heller ikke er all verden. Av høydepunkter er Leicester - Chelsea, Leipzig - Union Berlin og Man.City - Aston Villa de største kampene. I kveld kan osgå AC milan ta over serieledelsen i Serie A med seier borte mot Cagliari.

Premier League - Livescore-
TV-oversikt - Nyheter- Tabeller Tippetips - Puber - Statistikk  

 

15.01 FOTBALLHELG
Det har alltid vært en storkamp, men det var lenge siden Man.Utd og Liverpool skulle spille om tabelltopp. Serieleder United kommer på besøk til Anfield for helgens aller største høydepunkt søndag. Litt senere, samme dag, blir det også toppkamp i Italia når Inter og Juventus møtes i Milano. Forøvrig spilles det fotball i alle de store ligaene og selv om ikke alle kampene virker like jevne på papiret, har årets sesong gitt svært mange overraskelser. Alt om helgen her:
FA Cupen - Livescore-
TV-oversikt - Nyheter- Tabeller Tippetips - Puber - Statistikk

 

08.01 FOTBALLHELGCoronadusteriet vil ikke gi slipp, men det finnes heldigvis fotball å trøste seg med. Denne helgen blir det fokus på FA cup i England. Her er det først og fremst de små lagenes store mulighet og en liten skrell kan man nok regne med. I Italia, Spania, Tyskland og andre store ligaer spilles det vanlig liga. Helgens høydepunkt tar plass i Roma hvor hjemmelaget får besøk av serietoer Inter på søndag og i Tyskland hvor Leipzig møter Haaland og Borussia Dortmund. Få full oversikt over helgen her:
FA cup- Pr.League - Livescore- TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk

 

02.01 TV-FOTBAL
Det nye året er i gang og fotballen ruller selvfølgelig videre. Alle de store ligaene sparkes i gang igjen, samtidig som Premier League fortsetter i et voldsomt tempo. En rekke toppkamper kan man også glede seg til i januar. Man.Utd - Man.City i ligacupen, Chelsea mot Man.City, Liverpool - Man.Utd og Aston Villa - Tottenham fra PL, Juventus - Napoli og Roma- Inter fra Serie, samt A.Bilbao - Barcelona og Atletico Madrid - Sevilla fra Spania. Det er kun eksempler på månedens suverene utvalg. Få full oversikt her: TV-oversikt

 

Arkiv 2020

 
 

Totalt antall besøkende:
Det er

     
Engelsk fotball
Premier League
  Pr. League resultat
  Pr. League tabell
  Pr.League - Toppscorer
  Pr. League - Klubbene
  F.A Cupen
  Ligacupen
  Play off
  Engelske klubblinker
  England - statistikk
  Englands landslag
 
BETSSON
 

 
800 Norske klubber! Norsk fotball
Eliteserien - fakta
  Eliteserien - tabell
  Eliteserien - kampene
  Eliteserien - klubbfakta
  Eliteserien - statistikk
  1.divisjon -fakta
  2.divisjon - nyheter
  2.divisjon - toppscorer
  3.divisjon - fakta
  3.divisjon - kvalifisering
  NM - Cupresultat
  NM - toppscorer
  Norges landslag
  Norsk fotball - statistikk
  Norsk fotball - rekorder
  Norske klubblinker
 
Øyeblikket
 
 

 
 
Betsson
 

 
Babes

 
Tema

 

 

 
  Copyright (c) 2021 fotballen.eu, fotballen.no, fotballen.net. All rights reserved. post@fotballen.eu