Annonsere?  |  Om fotballen.eu  |  Nyhetsarkiv   |  Legg til URL Kontakt


Søk etter fotball:

fotballen
 
De viktige
fotbollen.com
  Thesoccerweb
  EM 2021
  TV-oversikt
  Tabeller
  Nyheter
  Livescore
  Tippetips
 Klubblinker
 Topp 100
 Norges landslag
 EM 2024
  VM 2022
 EM 2020
  VM 2018
 EM 2016
 VM 2014
 
Kommende kamper:

 
Tema
  

Norges landslag
Alle kamper, alle
målscorere og all
mulig statistikk
1908- i dag

Mer
  
Fotballbabes
Flere hundre
supre damer med
og uten drakt..
Se mer!
 
Fakta og statistikk
Tidligere vinnere
 FIFA-ranking
  Statistikk - mål
  Stat. - Årets spiller
 Hjemmebaner
 Fotballreglene
 Verdensrekorder
 
Tema
  
VM I FOTBALL
Her finner du alt
om alle VM i
fotball 1930-2018
Les nå
  
VM 2022
Alt du trenger
om fotball-VM i
Qatar 2022
Les mer
 
Mesterskap
EM 2020
 VM 2018
 EM 2016
 Copa Sudamerica
 Copa Libertadores
 Asiamesterskapet
 Afrikamesterskapet
 Champions league
 Europaligaen
 

Google
 

TV-FOTBALL


 
ARKIV
 
 
 
 
Her finner du arkiverte nyheter fra både store ligaer og lavere divisjoner,
men  også  det siste fra fotballen.eu og det som skjer på våre sider.
 

Send inn ditt lags nyheter nå! 

 

Tidligere:
Arkiv 2021 2020 2018  2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004 2003 2002 2001 2000
 

Se også:
fotballnyheter fra et utvalg medier
 

Sist oppdatert: 30.03.2023

28.03 NY NORSK NEDTUR
Tapet mot Spania var greit og det norske laget viste tross alt mye bra. I dag skulle den første seieren innkasseres mot lille Georgia. Det gikk ikke etter planen. Alexander ga Norge oppskriftsmessig ledelsen med en fin skåring etter kvarteret, men så var det stopp. Georgia kom mer med i kampen og utlignet fortjent etter en times spill. Flere gode sjanser til tross, det endte med en skuffende poengdeling i jakten på EM-sluttspill. Enda vanskeligere ble oppgaven i kveld etter at Skottland slo Spania 2-0 . Mer om alt;
EM-kvalifisering 2024- Livescore
TV-oversikt
- Norges landslag

 

26.03 SOM FORVENTET
Man kan alltids håpe og på en god dag kan selvfølgelig Norge slå Spania i fotball. Denne gang gikk det likevel som så ofte før. Tendenser, men til slutt et solid tap. Spania vant 3-0 etter skåringer av Dani Olmo, samt to av inbytteren Joselu på tampen. Det var uansett ingen forventninger til tre poeng i denne kampen og allerede tirsdag er det nye muligheter da Norge møter Georgia på bortebane. Gårsdagens største overraskelse var Wales sitt poeng borte mot selveste Kroatia. Få full oversikt over resultatene her:
EM-kvalifisering 2024- Livescore
TV-oversikt
- Norges landslag

 

17.03 FOTBALLHELG
Det spilles en siste runde med klubbfotball før det blir en pause med landskamper neste uke. I England er det klart for kvartfinaler i FA-cupen og Premier League runden er derfor noe amputert. Også i Norge spilles det cup. Noe uvanlig tid for slikt, men i helgen spilles det også kvartfinaler i den norske cupen. Favorittene er relativt store i begge cupene og det er egentlig få spennende høyepunkt denne helgen. Et gedigent unntak er selvfølgelig Barcelona - Real Madrid fra La Liga søndag kveld. Mer om alt:
Premier League - Livescore - NM
FA cupen- TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

13.03 EUROPACUP
Håpet for Liverpoolsupporterne finnes. De røde har tross alt utført slike bragder tidligere. Onsdag blir det nok uansett i tøffeste laget når 2-5 fra Anfield skal snus til seier med minst tre i Madrid. Manchester City bør derimot ha gode muligheter når kampen starter på 1-1 hjemme på Etihad mot Leipzig. Napoli virker trygge med 2-0 før hjemmekampen mot Frankfurt, mens Porto - Inter er helt åpent etter 1-0 til italienerne i første kamp. I Europaliagen skal Man.Utd ha kontroll med 4-1 ledelse før reisen til Betis i Spania, mens Arsenal skal passe seg med "kun" 2-2 før Sporting kommer til London.
Ch.League - Europaliga - Pr. League - Statistikk - Conf. League - Live - TV-oversikt - Tabeller  - Puber - Statistikk

 

10.03 FOTBALLHELG
Manchester United slo tilbake med en flott seier mot Betis i midtuken. Det blir spennende å se om alt er i orden når poengnødne Southampton kommer på besøk til Old Trafford søndag. Og hva med Liverpool? Kan de følge opp forrige helgs brakseier med en ny triumf borte mot svake Bournemouth? Ligaleder Arsenal skal ut i lokalderby borte mot Fulham. Forøvrig få storkamper å glede seg til denne helgen. I Norge spilles faktisk hele 4.runde i NM 2022/23. Få full oversikt her.
Premier League - Livescore - NM
TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

07.03 EUROPACUP
Europacupene fortsetter i midtuken. Denne gang er det klart for returoppgjør i kampene Chelsea- Borussia Dortmund, Benfica - Brügge, Tottenham - AC Milan og Bayern - PSG i Champions League.Ingenting er avgjort, men lag som Bayern München og Benfica virker å ha gode utgangspunkt med bortseire i det omvendte møtet. I Europaligaen er høydepunktene Man.Utd - Real Betis, Sporting mot Arsenal og Juventus mot Freiburg.
Ch.League - Europaliga - Pr. League - Statistikk - Conf. League - Live - TV-oversikt - Tabeller  - Puber - Statistikk

 

05.03 YDMYKELSEN
Helgens høydepunkt var forventet å bli en jevn og tøff batalje mellom erkerivalene Liverpool og Man.Utd. Det ble noe helt annet. 1-0 til pause var fortjent og virket greit, men hva som skulle komme etter hvilen var nok ingen forberedt på. Liverpool kjørte regelrett over de røde djevlene og ga seg ikke før det stod hele 7-0 på måltavla på Anfield. Cody Gakpo, Darwin Nunez og Mohamed Salah scoret alle to, mens Firminho fikk æren av å avslutte festen med kveldens siste scoring. United taper demed terreng i gullkampen, mens Liverpool nå er med for fullt i kampen om den viktige 4.plassen.
Premier League - Livescore -
TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

03.03 FOTBALLHELG
Liverpool mot Manchester United er det store høydepunktet fra England denne helgen. Begge lag bør vinne når lagene braker sammen på Anfield søndag. Manchester City tar imot Newcastle til like viktig kamp, mens ligaleder Arsenal møter dupekandidat Bournemouth. I Tyskland har Borussia Dortmund i kveld slått Leipzig 2-1 og overtatt tabelltoppen i Bundesliga. Roma mot Juventus skiller seg ut som det store fra Serie A, mens Barcelona, mot et Valencia ute av form, er det nærmeste man kommer en storkamp i La Liga. Mer om alt:
Premier League - Livescore -
TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

27.02 STILLE UKE
F.A cupens femte runde står i fokus denne midtuken. Tirsdag gikk både Manchester City, Leeds og Brighton videre, mesn Leicester overraskende ble slått ut av Blackburn. I kveld har storlag som Man.Utd og Tottenham mulighet til avansement mot henholdsvis West Ham og Sheffield United. I PL spilles de utsatte kampene Liverpool - Wolves og  Arsenal mot Everto også i dag,  Forøvrig er det relativt stille i resten av fotball-Europa. Neste helg venter derimot kamper som Liverpool mot Manchester United, Man.City mot Newcastle, Barcelona - Valencia, Dortmund mot Leipzig og Napoli - Lazio. Mer om alt:
FA cupen - Pr. League - Statistikk - Conf. League - Live - TV-oversikt - Tabeller  - Puber - Statistikk

 

25.02 FOTBALLHELG
Ligacupfinalen mellom Manchester United og Newcastle blir helgens høydepunkt fra England. Det spilles også en rekke spennende kamper i Premier League, bl.a London-derbyet Tottenham - Chelsea. I Italia er det lokaloppgjør mellom Juventus og Torino, mens det er det samme i La Liga hvor Atletico og Real Madrid braker sammen lørdag 18:30. I Tyske Bundesliga er det nå svært spennende mellom hele fem lag i toppen. To av de møtes søndag da Bayern får besøk av høytflyvende Union Berlin.
Ligacupen- Pr. League - Livescore -
TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

20.02 EUROPACUP
Ny runde for Europacupene denne midtuken. Liverpool, som har vist tegn til bedring, får besøk av Real Madrid tirsdag, mens Manchester City møter Leipzig i Tyskland. Inter mot Porto og E.Frankfurt mot Napoli er de øvrige kampene i CL denne gang. I både Europaligaen og Conference League handler det om omkamper i play off til 16.delsfinaler. Man.Utd har et flott utgangpunkt hjemme mot Barcelona etter 2-2 i første kamp. I den minste cupen må Bodø/Glimt vinne i Polen mot Lech etter "kun" 0-0 i første oppgjør. Mer om alt:
Ch.League - Europaliga - Pr. League - Statistikk - Conf. League - Live - TV-oversikt - Tabeller  - Puber - Statistikk

 

17.02 FOTBALLHELG
I Premier League har Man City overtatt ligatoppen og det blir spenennde og se om Arsenal kan løfte seg borte mot Aston Villa. City skal selv ut i bortekamp mot Forest. Newcastle - Liverpool er vel så interessant. Kan de røde gi seg selv et nytt håp? eller skal Newcastle opprettholde gullhåpet? I Tyskland holder fortsatt Union Berlin følge med Bayern og denne helgen bør begge vinne mot svak motstand. Lite spennende og få storkamper å glede seg til i Spania og Italia. Mer:
Premier League - Livescore -
TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

13.02 EUROPACUP
En artig fotballhelg er over, men fortvil ikke, kommende uke er det også mye moro på hverdagene. Liverpool vant 2-0 over Everton i går og de neste tre dagene blir det nå fokus på  Europacupene. Her kan man bl.a glede seg til PSG - Bayern München og AC Milan- Tottenham i Champions League, samt et spennende oppgjør mellom Barcelona og Manchester United i Europaligaen. I tillegg skal det spilles toppkamp i Premier League. Mye står på spill når Arsenal får besøk av Manchester City onsdag.
Ch.League - Europaliga - Pr. League - Statistikk - Conf. League - Live - TV-oversikt - Tabeller  - Puber - Statistikk

 

09.02 FOTBALLHELG
En ny spennende fotballhelg står for tur. I Premier League tar ligaleder Arsenal imot høyflyvende Brentford, mens Leeds og Man Utd igjen braker sammen på søndag. Denne gang på Elland Road. Mandag blir det kveldskamp og lokalderby når Everton kommer til Anfield. I Spania er Villarreal - Barcelona det nærmeste man kommer en toppkamp, Leipzig - Union Berlin blir spennende i Bundesliga, mens det mest er topp mot bunn i Italia. Mer om alt:
Premier League - Livescore -
TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

05.02 STILLE UKE
Etter en spennende helg, med tap for en rekke storlag, blir det nå stille i midtuken. Foruten noen hengekamper i Serie A og Bundesliga, handler det meste om treningskamper for norske eliteserielag. Leeds - Manchester United er tross alt et hederlig unntak i Premier League, men denne spilles først torsdag. Mer moro blir det neste uke da det igjen skal spilles Eurpacup!
Premier League - Livescore -
TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

03.02 FOTBALLHELG
Full fart for ligafotballen i alle de store ligaene denne helgen. Mye står på spill for mange og i England er kamper som Tottenham - Manchester City, Wolves - Liverpool og tidligkampen lørdag, Arsenal - Everton, av særlig interesse. I Italia møtes Inter Milan og AC Milan til klassisk duell, mens Barcelona mot Sevilla bør være en severdighet fra La Liga. Langt mellom høydepunktene i Bundesliga, men det er spennende å følge om lille Union Berlin kan holde tritt med Bayern også etter helgens runde. Mer om alt:
Premier League - Livescore -
TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

29.01 MIDTUKEFOTBALL
Denne uken blir det igjen fokus på nasjonal cupfotball. Derby og West Ham avslutter 4.runde i FA Cupen, mens omkampene i ligacupens semifinaler spilles tirsdag og onsdag. Her er både Manchester United og Newcastle store favoritter til å nå finalen. Begge vant nemlig borte i 1.kamp. I Italia spilles kvartfinalen i Coppa Italia, mens det er klart for 8.delsfinaler i den tyske DFB-pokal cup. Full runde i den franske ligaen, samt Betis mot Barcelona i La Liga blir også spilt.
Premier League - Livescore - Ligacup - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

27.01 FOTBALLHELG
FA cupens 4.runde står i fokus i England denne helgen. Rundens storkamp går mellom Arsenal og Manchester City søndag, men det spilles også andre artige oppgjør. Kan f.ek.s Liverpool få sin revansj borte mot Brighton? eller kan lille Reading overraske borte mot Manchester United? I Bundesliga møtes Bayern og Frankfurt til storkamp, mens Napoli - Roma er høydepunktet i Serie A. I La Liga skal Alexander Sørloths Sociedad som ligger på 3.plass, fosøke seg borte mot selveste Real Madrid på 2.plass.
FA cupen- Premier League - Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

25.01 UNITED MOT FINALE
Det begynner å bli en stund siden Manchester United kunne juble for sølvtøy. Nå er klubben i det minste på vei mot en etterlenget finale. I den første av to semifnaler vant de røde djevelene 3-0 borte mot Nottingham Forest. Omkampen på Old Trafford neste uke bør derfor bli en transportetappe mot finalen på Wembley i slutten av februar. Mostander ser ut til å bli Newcastle som leder 1-0 etter borteseier mot Southampton i 1.kamp.
Premier League - Livescore - Ligacup - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

19.01 FOTBALLHELG
Bundesliga er tilbake og det er dermed full fart i alle de store ligaene denne helgen. I Premier League tar et Liverpool i trøbbel imot et formsvakt Chelsea på Anfield lørdag. Ligaleder Arsenal får besøk av høyflyvende Man.Utd søndag, mens utfordrer Manchester City møter Wolves på Etihad. I nevnte Bundesliga får ligaleder Bayern besøk av nr.3 Leipzig til toppkamp allerede fredag. I både Serie A og La Liga handler det mest om topp mot bunn. Få full overikt her:
Premier League - Livescore -
TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

15.01 FOTBALLHELG
Aston Villa startet helgen i med å slå Leeds 2-1 fredag. I rundens storkamp i Premier League, vant Manchester United i går 2-1 over Manchester City, mens Liverpool gikk på en ny smell. Denne gang med 3-0 tap borte mot Brighton. I dag blir det mer moro når ligaleder Arsenal skal ut i derby mot Tottenham. Få høydepunkter i Spania og Italia, mens Bundesliga ikke starter opp igjen før neste helg.
Premier League - Livescore -
TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

10.01 MIDTUKEFOTBALL
Det handler stort sett om nasjonale cuper denne uken. Arsenal slo lille Oxford borte i FA cupen mandag, og det er nå klart for kvartfinaler i ligacupen tirsdag og onsdag. Her får Man Utd besøk av Charlton, Newcastle møter Leicester, Wolves spiller borte mot Nottingham, mens Haaland og City møter Southampton borte. Det spilles også cup i Italia og Spania, mens det er full runde i franske ligue 1 i midtuken. Mer om alt:
FA cupen - Ligacup - Livescore - Premier League
TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

06.01 FOTBALLHELG
Premier League tar en liten pause når det nå er klart for 3.runde i FA Cupen. Foruten en batalje mellom Manchester city og Chelsea, er det få storkamper denne runde. Noen små "bomber" kan man nok uansett forvente. Det er også full fart i både ligafotballen i Spania,Frankrike og Italia. Tyske Bundesliga har fortsatt vinterpause et par uker til. Helgens øvrige storkamper går mellom AC Milan - Roma, og mellom Atletico Madrid og Barcelona. Mer: her: Engelsk A cup - Livescore -
TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

02.01 NYE KAMPER
Martin Ødegaard og Arsenal svever videre på toppen av Premier League. Denne midtuken avsluttes en hektisk tid for samtlige lag før det blir en slags pause. Neste uke får nok mange stjerner nemlig hvile i FA cupens 3.runde. Først er det uansett en runde til. Et svakt Liverpool tapte fortjent 3-1 mot Brentford i dag. Nevnte Arsenal får besøk av Newcastle til toppkamp i morgen, Man.Utd møter Bournemouth, mens Chelsea og Man City braker sammen til storkamp torsdag. Få full oversikt her:Premier League Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

30.12 PELÈ ER DØD
I Edson Arantes do Nascimento ble født 23.oktober 1948 og vokste opp i fattigdom i Bauru i Sao Paulo, Brasil. Hans far , Dondinho, var også fotballspiller, men Edson skulle etter hvert overgå sin far og de fleste andre. For verden ellers ble han kjent som Pelè. Nå har legenden gått bort. En hel verden minnes i dag det mange mener er tidenes beste fotballspiller. Les mer om hans karriere her:
Legenden Pelè - Premier League Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

26.12 BOXING DAY
I tradisjonen tro er det full fart i engelsk fotball i romjula. Boxing day er starten på en tøff periode med tre kamper, for de fleste, på en uke. I dag starter vi opp med Brentford - Tottenham kl.13:30, flere kamper klokken 16:00, Aston Villa mot Liverpool 18:30, før kvelden avsluttes med Arsenal - West Ham kl.21:00. Viasat sender alle kampene og tidligkampen kan også sees gratis på TV3+. Få full oversikt over tv-tider, kamper og annet her:
Ligacupen - Premier League Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

22.12 LIGACUP
VM er slutt og hverdagen er tilbake.
Både og i Spania og England er det spilt kamper denne midtuken. For begge land handlet det om cup. I Spania ble 2.runde i Copa Del Rey unnagjort, mens den 4.runden av den engelske ligacupen også er ferdigspilt .Tirsdag gikk både Leicester, Wolves, Newcastle og Souhampton videre, mens både Manchester United, Nottingham Forest og Charlton vant i går. I dag har Manchester City slått Liverpool 3-2 på Etihad. Få oversikten over alle resultat og trekning av kvartfinalene her:
Ligacupen - Premier League Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

18.12 ARGENTINA VANT VM!
Frankrike var favoritter, men det var Argentina som tak fra start i VM-finalen. Messi sørget for 1-0 på straffe før Di Maria økte til 2-0 ti minutter før pause. Frankrike virket på mange måter ferdige, men etter åtti minutter snudde alt. Først reduserte Mbappe på straffe, før samme mann var på plass kort tid etter og sørget for 2-2. I  ekstraomgangene ga Messi først Argentina ledelsen før Mbappe igjen utlignet på straffe. Det endte dermed 3-3. I den påfølgende straffesparkkonkurransen hadde Argentina marginene med seg og kan nå endelig feire VM-gull!
VM-studio 2022 - VM-historien - Qatar, den mørke siden -
TV-oversikt - Frankrikes VM-lag - Argentinas VM-lag

 

18.12 VM-FINALE
Kroatia slo tapre Marokko 2-1 i bronsfinalen lørdag. Nå venter uansett det store, VM-finalen. Blir det Mbappe og Frankrike som igjen skal vise vei eller skal Messi få krone en fantastisk karriere med et ettelengtet VM-gull? Alt kan skje når lagene braker sammen kl 16 i dag. Kampen sendes dirkete på NRK1. Mer om alt fra VM her:
VM-studio 2022 - VM-historien - Qatar, den mørke siden -
TV-oversikt - Frankrikes VM-lag - Argentinas VM-lag

 

14.12 FRANKRIKE TIL FINALE
Frankrike infridde og vant 2-0 mot utfordreren Marokko. Afrikanerne hang lenge med, men kvaliteten på den regjerende mesteren ble som forventet for mye for de tapre marokkanerne. Ziyech & co får uansett en ny mulighet til å avslutte VM med en opptur. Lørdag venter nemlig Kroatia i bronsefinalen. For Frankrike står nå kun Messis Argentina i veien for nok en VM-triumf. Finalen spilles søndag kl.20.
VM-studio 2022 - VM-historien - Qatar, den mørke siden -
TV-oversikt - Frankrikes VM-lag

 

13.12 ARGENTINA TIL FINALE
Kroatia åpnet best, men det kan nesten virke som dette VM er skrevet for Lionel Messi. Han ga Argentina ledelsen på straffe før Julian Alvarez økte til 2-0. Begge rett før pause. Også 2.omgang startet jevnt, men igjen var det Messi som stod for showet. Etter å ha snurret rundt med Gvardiol rundt boksen, smatt han igjennom og serverte Alvarez sitt andre. Dermed 3-0 og drømmen lever i høyeste grad for Argentina. Søndag venter Frankrike eller Marokko i finalen. De avgjør sin batalje i morgen kveld.

VM-studio 2022 - VM-historien - Qatar, den mørke siden -
TV-oversikt - Argentinas VM-lag

 

10.12 ENGLAND UTE
Regjerende mester Frankrike er klare for semifinale etter å ha slått England 2-1. I en tett og fin kamp ga Tchouameni Frankrike 1-0 til pause. Kane utlignet så på straffe, før Giroud avgjorde kvarteret før slutt. Kane fikk en gylden mulighet til å utligne fem minutter før slutt, men hans andre straffe ble blåst himmelhøyt over. Dermed er England ute, mens Frankrike møter Marokko til semifinale onsdag.

VM-studio 2022 - VM-historien - Qatar, den mørke siden -
TV-oversikt - Norges landslag

 

10.12 ENGLAND UTE
Regjerende verdensmester Frankrike er klare for semifinale etter å ha slått England 2-1. I en tett og fin kamp ga Tchouameni Frankrik 1-0 til pause. Kane utlignet så på straffe, før Giroud avgjorde kvarteret før slutt. Kane fikk en gylden mulighet til å utligne fem minutter før slutt, men hans andre straffe ble blåst himmelhøyt over. Dermed er England ute, mens Frankrike møter Marokko til semifinale onsdag.

VM-studio 2022 - VM-historien - Qatar, den mørke siden -
TV-oversikt - Norges landslag

 

09.12 ARGENTINA VIDERE
Lionel Messi og Argentina virket å ha full kontroll mot Nederland, og ledet 2-0 da det gjenstod ti minutter på klokka. Innbytter Wout Weghorst ville det uansett annerledes og med to mål på tampen endte det 2-2. Ingen klarte å skåre i de påfølgende ekstraomgangene og dermed måtte man igjen ty til straffer. Her hadde Argentina lykken med seg og sørget for at det blir semifinale mot Kroatia neste tirsdag. Sistnevnte slo ut Brasil, også det på straffer, tidligere i dag. De to siste kvartfinalene spilles i morgen. Mer om alt:

VM-studio 2022 - VM-historien - Qatar, den mørke siden -
TV-oversikt - Norges landslag

 

09.12 BRASIL UTE!
Syv store fotballnajoner, samt lille Marokko stod igjen før kvartfinalene i årets VM ble sparket i gang i dag. Nå er en av de ute. Kroatia har nemlig akkurat slått Brasil på straffer etter 1-1 ved full tid. Nederland og Argentina spilles i kveld kl.20:00. Utfordrer Marokko møter Portugal på dagen i morgen, mens tittelholder Frankrike og England avslutter kvartfinalene lørdag kveld. Få full oversikt over mesterskapet her:

VM-studio 2022 - VM-historien - Qatar, den mørke siden -
TV-oversikt - Norges landslag

 

06.12 KLARE FOR KVARTFINALER
Portugal herjet og banket Sveits hele 6-1 i den siste 8.delsfinalen. Concalo Ramos ble den store helten med VMs første hat-trick. Tidligere i dag stod Marokko for en liten sensasjon da de sendte Spania ut av VM etter straffer. Nå blir det en kort pause i VM før mesterskapet sparkes i gang igjen med Kroatia - Brasil og Nederland - Argentina førstkommende fredag. Mer om alt:

VM-studio 2022 - VM-historien - Qatar, den mørke siden -
TV-oversikt - Norges landslag

 

05.12 LEKENT BRASIL
Brasil fortsetter å storspille og hadde ingen problemer med å banke Sør Korea. Neymar & co ledet 4-0 allerede etter halvtimen og kunne sikkert ha banket inn noen flere hvis de måtte. Det endte til slutt 4-1. Tidligere i dag var det mer spennende mellom Kroatia og Japan. Asiaterne tok ledelsen, men en nydelig heading av Perisic sørget for balanse i regnskapet. Ingen klarte så å få ballen i mål i åpent spill og dte hele måtte avgjøres i VMs første straffekonk. Her vant Kroatia 3-1. Mer om alt:

VM-studio 2022 - VM-historien - Qatar, den mørke siden -
TV-oversikt - Norges landslag

 

04.12 ETTER BOKA - DEL 2
De har marginene med seg, de store. Både Frankrike og England hadde det småtrøblete i starten av sin kamper, men etter hvert kunne man tydelig se kvalitetsforskjellen mellom disse lagene. Frankrike vant til slutt 3-1 over Polen etter to mål av Mbappe og et av Giroud, mens England til slutt vant enkelt med 3-0 over Senegal. Henderson, Kane og Saka sørget for britenes mål. Frankrike og England møtes til kvartfinale lørdag 10.desember.

VM-studio 2022 - VM-historien - Qatar, den mørke siden -
TV-oversikt - Norges landslag

 

03.12 ETTER BOKA
De store har en fin tendens til å vise sin styrke når det gjelder som mest. Både Nederland og Argentina tok sine, på papiret, svakere motstandere på alvor og fikk betalt. Nederland slo USA 3-1, mens Messi og Argentina vant 2-1 over Australia. Selv omdet i målprotokollen virket jevnt så var dette to svært fortjente seire. Tøffere blir det nok når Nederland og Argentina møtes i kvartfinale 9.desember. I morgen møtes Frankrike og Polen, mens kveldskampen går mellom England og Senegal. Mer om alt:

VM-studio 2022 - VM-historien - Qatar, den mørke siden -
TV-oversikt - Norges landslag

 

03.12 8.DELSFINALER
16 lag står igjen før sluttspillet nå sparkes i gang i Qatar. Storlag som Brasil, England, Argentina, Frankrike og Spania er fortsatt med, mens både Belgia, Uruguay og, ikke minst, Tyskland er ute. Outsiderne som står igjen er Sør-Korea, Marokko, USA, Australia og Senegal. Ender det igjen med en klassisk finale eller kan noen av de små overraske? Vi starter i alle fall med Nederland - USA og Argentina mot Australia lørdag. Mer om alt:

VM-studio 2022 - VM-historien - Qatar, den mørke siden -
TV-oversikt - Norges landslag

 

01.12 TYSKLAND UTE
Det ble svært dramatisk da det skulle gjøres opp om avansement i gruppe E. Et øyeblikk så det faktisk ut som lille Costa Rica skulle klare det umulige. Tyskerne kom derimot tilbake og gjorde jobben med 4-2 seier. Det hjalp imidlertid lite da Japan overrasket med 2-1 seier over Spania. Japan vant dermed gruppa foran Spania, mens Tyskland må gjøre som i 2018 og pakke kofferten allerede etter gruppespillet.
Status i gruppespillet

VM-studio 2022 - VM-historien - Qatar, den mørke siden -
TV-oversikt - Norges landslag

 

01.12 EN SISTE SJANSE..
Noen overrakelser her og der, men stort sett går VM som forventet. Storlag som Brasil  Nederland, England, Frankrike, Portugal og Argentina er nå videre som gruppevinnere. De neste dagene skal nå Spania, Kroatia, Belgia Tyskland gjøre det samme. Eller? De to sistnevnte ligger i alle fall dårlig an. Belgia møter i dag Kroatia, mens Tyskland har lille Costa Rica som motstander.
Status i gruppespillet

VM-studio 2022 - VM-historien - Qatar, den mørke siden -
TV-oversikt - Norges landslag

 

29.11 EN SISTE SJANSE..
Frankrike, Brasil og Portugal er videre, mens Qatar er slått ut. Det er de kalde fakta før siste runde i gruppespillet nå sparkes i gang. Nå vil kampene spilles som par kl.16 og kl.20 slik at ingen skal kunne dra fordel av andre resultater i gruppa. Men hvem går egentlig videre til 8.delsfinalene? Vi har sett nærmere på status i samtlige grupper:
Status i gruppespillet

VM-studio 2022 - VM-historien - Qatar, den mørke siden -
TV-oversikt - Norges landslag

 

27.11 BELGISK BLEMME
VM slutter ikke å  overraske. Japan, som slo Tyskland i første runde, hadde ballen mest, men det var Costa Rica som fikk kampens eneste mål og dermed gjorde gruppe E vidåpen. Så var det Belgias tur til å surre i gruppe F. Mot et heltent Marokko var det afrikanerne som svært fortjent kunne juble etter en historisk 2-0 seier. Dermed er alt mulig også i denne gruppa. Kroatia startet med 0-1 mot Canada, men slo hardt tilbake og vant til slutt hele 4-1. Kroatene topper dermed gruppe F foran Marokko når en kamp gjenstår for alle.I kveldens storkamp endte det 1-1 mellom Spania og Tyskland.

VM-studio 2022 - VM-historien - Qatar, den mørke siden -
TV-oversikt - Norges landslag

 

26.11 ARGENTINA TILBAKE
Mye stod på spilll da Argentina møtte Mexico i kveld. Lionel Messi stod frem som helten da Argentina slo tilbake etter nedturen mot Saudi Arabia. Fernandez sikret til slutt 2-0 seier og Argentina er tilbake med gode muligheter for avansement. Søndag må en annen favoritt, Tyskland, finne frem sitt beste når Spania er motstander i en svært viktig kamp. Et tap for Tyskland kan sende den fire-doble verdensmester ut av VM allerde etter gruppesillet.

VM-studio 2022 - VM-historien  - Qatar, den mørke siden -
TV-oversikt - Norges landslag

 

25.11 ENGELSK TRADISJON
Det blir ofte bare nesten med England. Mye tyder i alle fall på at historien gjentar seg. 0-0 mot USA betyr uansett at England er videre nesten uansett hvordan det går mot Wales. Noen gull-kandidat virker de ikke å være. Nederland og Ecuador spilte også uavgjort i gruppe A. Dermed er ingenting avgjort heller her, bortsett fra at vertsnasjonen Qatar er slått ut. Lørdag sparkes runde 2 i gruppe C og D i gang. Både Frankrike - Danmark og Argentina - Mexico er høyedpunkter  å se frem til.
 Mer om alt:
VM-studio 2022 - VM-historien  - Qatar, den mørke siden -
TV-oversikt - Norges landslag

 

24.11 BRASIL I FARTA
Serbia holdt ut i en omgang, men etter hvilen var det aldri noen tvil. Brasil vant svært fotjent 2-0 etter to flotte mål av Richarlison. Brasil topper dermed gruppe G sammen med Sveits som tidligere i dag slo Kamerun med 1-0. I Gruppe H spilte Uruguay og Sør Korea 0-0, mens Portugal slo Ghana 3-2. Fredag begynner vi på nytt med nye kamper fra gruppe A og B. Mer om alt:
VM-studio 2022 - VM-historien  - Qatar, den mørke siden -
TV-oversikt - Norges landslag

 

23.11 NYTT SJOKKRESULTAT
Overraskelsen fortsetter å komme fra VM. Denne gang var det Japan som stod for sjokket ved å beseire Tyskland med 2-1. Gündogan ga tyskerne oppskriftsmessig ledelsen etter halvtimen, men Japan snudde etter scoringer fra innbytterne Ritsu Doan og Takuma Asano. Tidligere i dag spilte Kroatia og Marokko uavgjort 0-0. I fem-kampen vant Spania hele 7-0 over Costa Rica, mens Belgia vant 1-0 over Canada i kveldens siste kamp.
VM-studio 2022 - VM-historien  - Qatar, den mørke siden -
TV-oversikt - Norges landslag

 

22.11 SJOKK FOR ARGENTINA
Det er mange kamper igjen og det vil sikkert ordne seg for Messi og co, men 1-2 tap for Saudi-Arabia er en av tidenes største overraskelser. Argentina startet også VM 1990 på denne måten. Da med 0-1 for Kamerun. Den gang endte det med finale. I dagens andre VM-kamp måtte Danmark og Tunisia nøye seg med 0-0 og poengdeling i den første kampen i gruppe D. Senere i dag spilte også Mexico og Polen 0-0 i gruppe C, mens Frankrike til slutt banket Australia 4-1 etter å ha ligget under 0-1 i gruppe D. Få full oversikt over VM 2022 her:
VM-studio 2022 - VM-historien  - Qatar, den mørke siden -
TV-oversikt - Norges landslag

 

18.11 VM 2022
Så er det kun dager igjen til et nytt VM i fotball sparkes i gang. Denne gang med et fokus som handler om alt annet enn fotball. Tildelingen av VM til Qatar er en skandale fra ende til annen og det er trist og se at et så, i utgangspunktet, flott arrangement kommer i skyggen av historier om bestikkelser, brudd på menneskerettigheter, mangel på ytringsfrihet, motstand mot homofili og en rekke menneskers død etter svært kummerlige arbeidsforhold. Fotballen.eu vil følge den sporstlige delen av VM, men støtter på alle plan de kritiske røstene mot årets arrangør. Mer om alt her:
VM-studio 2022 - VM-historien  - Qatar, den mørke siden -
TV-oversikt - Norges landslag

 

13.11 DRAMATISK AVSLUTNING
Eliteserien er ferdigspilt etter en herlig avslutning på sesongen. Mest spennende var det selvfølgelig i bunnstriden. Kristiansund virket å ha full kontroll med 1-1 mot Jerv. Sandefjord snudde derimot fra 0-2 til 2-2 hjemme mot Haugesund og KBK fikk svi for sin defensive holdning. Dermed blir det Sandefjord som går til kvalifisering. Der møter de Konsgvinger som på fantasisk vis slo Start 1-0 med en mann utvist (faktisk to på slutten). Fot storlagene ble det seier for både Molde og Glimt, mens Rosenborg tapte for Sarpsborg.
Pr. League - Eliteserien - Kvalik - Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Statistikk

 

11.11 FOTBALLHELG
Ligafotballen i det store utland rekker en siste serierunde før det blir VM-pause. Få kamper kan kalles storoppgjør, men som alltid deles det ut viktige poeng også denne runden. I Premier League skal ligaleder Arsenal møte Wolves på Molineux, mens Manchester City får besøk av Brentford. I Bundesliga møtes nr.2, Union Berlin og nr.3, Freiburg til toppkamp søndag. Det spilles også full runde i Serie A, mens La Liga allerde har tatt pause. I Norge avsluttes den norske Eliteserien. Mer om alt:
Premier League - Eliteserien - Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

07.11 MIDTUKEFOTBALL
Gruppespillet i Europacupene er unnagjort og det blir nå tid til annen fotball i midtukene. I England er det klart for 3.runde i ligacupen. Alle topplagene kommer med i denne  runden og det blir også storkamp når Man.City får besøk av Chelsea. Regjerende mester, Liverpool, møter Derby på Anfield, mens ligaleder Arsenal tar i mot Brighton i London. I Bundesliga spilles det full ligarunde i midtuken. Mer om alt:
Ligacupen - Premier League Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

04.11 FOTBALLHELG
Det er tidlig i sesongen, men akkurat nå ser kampen om PL ut til å stå mellom Ødegaards Arsenal og Haalands Manchester City. Lørdag kan City ta over ligatopp med seier hjemme mot Fulham, mens Arsenal skal ut i en svært tøft test borte mot Chelsea søndag. Liverpool, som ser ut til å være hektet av, møter Tottenham til storkamp om viktige poeng noe senere samme dag. I Eliteserien spilles nest siste runde og det er fortsatt spenning rundt både medaljer og kvalikk-plass. Jerv Rosenborg byr på begge deler, mens Sandefjord får håpe Molde har mer enn nok med å feire gullet. Alle kampene i Eliteserien spilles søndag kl.17:00. Mer om alt:
Premier League - Eliteserien - Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

02.11 EUROPACUP
Denne uken spilles siste runde i gruppespillet til alle europacupene. Det aller meste er avgjort, men for noen står det fortsatt mye på spill. Gruppe D i CL var et godt eksempel på akkurat det. Både Tottenham  Sporting, Eintracht Frankfurt og Marseille hadde muligheten til å sikre avansement før siste kamp og etter tirsdagen kamper kan det jubles i England og Tyskland. Det blir også en spennende kamp for å sikre 3.plassen i mange grupper. Denne gir nemlig tilgang til videre spill i cupen under. For Bodø/Glimt, i Europaligaen, betyr det at PSV bør slås hjemme i tilfelle Zürich overrasker borte mot Arsenal. Få oversikt over alle tabeller og resultater fra kampene her:
Ch.League - Europaliga- Statistikk - Conf. League - Live - TV-oversikt Tabeller  - Puber - Statistikk

 

28.10 FOTBALLHELG
Få storkamper, men som vanlig mye spennende og interessant også denne helgen. I England får Arsenal besøk av Nottingham Forest, mens Liverpool møter Leeds til klassisk oppgjør på Anfield. I Bundesliga er det tett i toppen og kamper som Bayern - Mainz og Frankfurt mot Borussia Dortmund er viktige. La Liga byr på bl.a Valencia mot Barcelona, mens serielederen i Italia, Napoli, får besøk av Sassuolo. I Eliteserien blir det kamp om sølvet når Bodø/Glimt gjester Lerkendal og Rosenborg.
Premier League - Eliteserien - Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

26.10 BARCELONA OGSÅ UTE
Nest siste runde i gruppespillet i alle tre Europacupene spilles denne midtuken. I Champions League fikk Juventus det tøft, og med 2-3 tap borte for Leipzig forsvant den gamle dame ute av turneringen i går. I dag møtte Barcelona og Atletico Madrid samme skjebne med henholdsvis 0-3 for Bayern og 2-2 mot Bayer Leverkusen . I Europaligaen har Glimt fortsatt muligheter til å avansere, men da må Zürich beseieres borte torsdag. Molde henger også med i Conference league. De møter gruppeleder Djurgården hjemme.
Ch.League - Europaliga- Statistikk - Conf. League - Live - TV-oversikt Tabeller  - Puber - Statistikk

 

18.10 MIDTUKEFOTBALL
Ingen Europacup denne uken, så flere benytter anledningen til å spille litt ekstra ligafotball. Foruten Arsenal - Manchester City, som er utsatt spilles det full runde i Premier Legaue med Man.Utd - Tottenham som rundens storkamp. Også i La liga liga er det full fart, med kamper som Elche - Real Madrid og Barcelona - Villarreal. Det spilles også full runde i Allsvenskan. Her kan Häcken langt på vei sikre seriegullet med seier borte mot AIK. Mer om alt:
Premier League - Eliteserien - Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

16.10 MOLDE SERIEMESTER
Det har i praksis vært klart lenge, men med 1-0 over Lillestrøm er det ingen tvil. Molde er seriemester 2022. Etzaz Hussain fikk æren av å avgjøre det hele med mål hele seks minutter på overtid. Dette var Moldes femte seriemesterskap. I England var det som vanlig full tenning når Liverpool og Man.City braket sammen på Anfield. I en tett og fartsfylt kamp var det slutt de røde som vant 1-0 etter skåring av Mohamed Salah. I Spania vant Real Madrid 3-1 over Barcelona.
Premier League - Eliteserien - Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

14.10 FOTBALLHELG
En ny spennende helg står for tur, og denne gang venter også et par virkelige godbiter. Real Madrid og Barcelona braker sammen i et nytt El-classico søndag kl.16:15. En times tid etter får så ujevne Liverpol besøk av Manchester City i Premier League. Også kamper som Leeds - Arsenal, Freiburg - Bayern München, PSG - Marseille,  samt LSK - Molde og Vålerenga - Glimt fra Eliteserien, gjør fotballhelgen komplett. Få full oversikt over tv-tider og annet her:
Premier League - Eliteserien - Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

12.10 LIVERPOOL TILBAKE?
Etter uker med motgang gikk det endelig riktig vei for Liverpool og storscorer Salah. Egypteren var benket mot Rangers, men kom inn i 2.omgang og sørget likegodt for hat-trick på 6 minutter. Skottene tok ledelsen, men dette var klasseforskjell. Liverpool vant til slutt hele 7-1 i Glasgow og er langt på vei videre til sluttspillet i den gjeveste Europacupen. Så gjenstår det å se om dette igjen var et blaff eller om Liverpool og Salah nå har funnet formen. Svaret får vi søndag når Manchester City og Haaland kommer på besøk til Anfield.
Ch.League - Europaliga- Statistikk - Conf. League - Live - TV-oversikt Tabeller  - Puber - Statistikk

 

10.10 EUROPACUP
Full fart i Europacupene også denne midtuken. Gruppespillet er nå halvveis og alle begynner med ny kamp mot laget de møtte sist. Det betyr at CL byr på kamper som Rangers - Liverpool , AC Milan mot Chelsea og Barcelona - Inter. I Bodø får Glimt besøk av den engelske ligalederen Arsenal. Få full oversikt over alle kamper og tabeller her:
Ch.League - Europaliga- Statistikk - Conf. League - Live - TV-oversikt Tabeller  - Puber - Statistikk

 

07.10 FOTBALLHELG
En ny fotballhelg står for tur og som vanlig er det mye spennende å glede seg til. I England tar Arsenal imot Liverpool til storkamp,  den tyske Bundesligaen byr på Bor. Dortmund mot Bay. München, mens AC Milan og Juventus møtes i Serie A. I den norske Eliteserien handler det om medaljer når Rosenborg får besøk av Vålerenga. Forøvrig blir det spennende å se om Haaland fortsetter målshowet mot Southampton, om Manchester United kan heve seg borte mot Everton, samt hvem av bunnlagene i Eliteserien som har mest å fare med nå på slutten. Mer om alt:
Premier League - Eliteserien - Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

05.10 HERJING
Det er nesten så man ikke tror det, men i kveld var Erling Braut Haaland igjen på farten. Denne gang med to mål mot FC København i Citys 5-0 seier. Haaland fikk velfortjent hvile etter første omgang og er klar for nye eventyr i helgens Premier League. I øvrige kamper i kveld slo Chelsea tilbake med 3-0 over Milan, Borussia Dortmund banket Sevilla med 4-1 borte, mens Real Madrid vant 2-1 hjemme mot Shaktar. Få oversikt over alle kamper, tabeller og annet fra Europacupene her:
Ch.League - Europaliga- Statistikk - Conf. League - Live - TV-oversikt Tabeller  - Puber - Statistikk

 

03.10 EUROPACUP
Det ble svært mye mål og moro i helgens ligafotball.Denne midtuken blir det igjen muligheter for nye scoringer når Europacupene er tilbake. 3.runde i både Champions League, Europaligaen og Conference league står for tur og mange er nå avhengig av poeng. Liverpool har hatt en svært ustabil start på sesongen og alt annet enn seier mot Rangers vil være en ny nedtur. Også lag som Chelsea, Inter og Barcelona bør komme på vinnersporet for å henge med i sin CL-gruppe. Det blir også spennende å se hva Bodø/Glimt kan få til borte mot Arsenal. Få full oversikt her:
Ch.League - Europaliga- Statistikk - Conf. League - Live - TV-oversikt Tabeller  - Puber - Statistikk

 

01.10 FOTBALLHELG
Ligafotballen er endelig tilbake og denne helgen kan man glede seg til en rekke godbiter. Premier League sparkes igang med storopgjøret mellom Arsenal og Tottenham, mens Liverpool får besøk av høytflyvende Brighton. I morgen er det så klart for Manchester-derby når City møter United på Etihad. Fra Italia bør man få med seg Inter- Roma, fra Spania kampen mellom Real Madrid og Osasuna, men Eliteserien kan by på kamper som LSK - Bodø/Glimt og bunnoppgjøret HamKam - Jerv.
Premier League - Eliteserien - Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

 

27.09 STUSSELIG
Norge tapte svært fortjent 2-0 mot Serbia på Ullevaal og må dermed nøye seg med 2.plassen i sin Nations League gruppe. Få, om noen, stod frem for det norske laget og effektive og teknisk gode serbere hadde få problemer med å dra i land seieren. Landslaget har noen gode spillere, men i kveld var det vanskelig å se dem. 
Nations League - Norges landslag-
VM 2022 - Livescore - TV-oversikt - Statistikk

 

26.09 MER LANDSKAMPER
Norge tapte mot Slovenia, men har fortsatt sjansen til å vinne sin Nations League gruppe. Seier i den avgjørende kampen mot Serbia på tirsdag vil sørge for at Norge vinner gruppen. Det kan være viktig for senere kvalifisering, samt seedingen til disse. Ullevaal er utsolgt og vi satser på at den norske publikum kan løfte laget frem til suksess. Avspark er kl.20:45 og kampen sendes også direkte på TV2.
 Nations League - Norges landslag-
VM 2022 - Livescore - TV-oversikt - Statistikk

 

25.09 LANDSKAMPER
Ligafotballen tar en pause når det  nå er tid for øving for landslagene. Flere skal forbrede seg til vinterens VM, mens andre spiller småviktige kamper i Nations League. Norge er i den sistnevnte kategorien og skal ut mot Slovenia borte lørdag og Serbia hjemme på Ullevaal neste tirsdag. Av andre godbiter kan man glede seg til Italia - England, Ghana mot Brasil og England - Tyskland. Få full oversikt over kamper og tabeller her:
UEFA Nations League. - VM 2022 - Livescore - TV-oversikt - Statistikk

 

16.09 FOTBALLHELG
Premier League er tilbake, men også denne gangen er flere kamper utsatt i England. Både Manchester Uniteds kamp mot Leeds, samt storkampen mellom Chelsea og Liverpool er utsatt. Spanske La Liga kan derimot by på toppkamp når Atletico og Real Madrid braker sammen i den spanske hovedstaden. Mindre spennende blir det neppe i Italia når serieleder Napoli besøker AC Milan søndag. I Norge er kanskje medaljekampen mellom Rosenborg og LSK den meste severdige. Mer om alt:

Premier League - Eliteserien - Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

11.09 EUROPACUP
Det er fortsatt noe usikkert om det blir i spill i Premier League neste helg, men i midtuken skal uansett de fleste storlagene i aksjon i ulike Europacuper. I Champions League kan du glede deg til oppgjør som Liverpool - Ajax, Manchester City - Borussia Dortmund og Bayern mot Barcelona. I Europaliagen for Glimt besøk av Zürich, mens Man.Utd reiser til Moldova får å møte Sherrif Tiraspol. I Conference League blir det skandinavisk møte mellom Djurgåden og Molde. Mer om alt:
Ch.League - Europaliga- Statistikk - Conf. League - Live - TV-oversikt Tabeller  - Puber - Statistikk

 

09.09 BRITISK BALL UTSATT
Grunnet Dronning Elisabeth IIs bortgang er alle fotballkamper på de britiske øyer utsatt denne helgen. Det er også uvisst hva som vil skje med kamper i neste midtuke og neste helg. Fotball blir det uansett. I både spanske La liga, i tyske Bundesliga og i italienske Serie A er det full fart denne helgen. Også i Eliteserien spilles det kamper. Få oversikt over helgen her:

Premier League - Eliteserien - Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

05.09 EUROPACUP
Denne uken er igjen Europacupene tilbake. 1.runde i både Champions League, Europaligaen og Conference spilles denne midtuken. I den gjeveste cupen kan man glede seg til godbiter som PSG mot Juventus og Napoli mot Liverpool. Bodø Glimt møter PSV borte i Europaligaen, mens Man.Utd spiller hjemme mot Real Sociedad i samme cup. I Conference League får Molde besøk av Gent. Samtlge kamper sendes på en Viasats kanaler. Få oversikt over det hele her:
Ch.League - Europaliga- Statistikk - Conf. League - Live - TV-oversikt Tabeller  - Puber - Statistikk

 

04.09 UNITED VANT IGJEN
Manchester United har lenge vært inne i en blindgate, men nå kan det være tegn til at klubben er tilbake på vinnesporet. I dag ble serieleder Arsenal påført sesongens første tap da de røde djevlene vant 3-1 på Old Trafford. Marcus Rahford (2) og nysigneringen Antony sørget for hjemmelagets mål. United er nå på femteplass, kun tre poeng bak tabelltoppen. I Eliteserien fortsetter Vålerenga med sin gode form. I dag ble erkerival LSK slått 3-1 på Intility. Osame Sahraoui ble dagens helt med to mål og en assist.

Premier League - Eliteserien - Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

01.09 FOTBALLHELG
Ny helg, nye muligheter. Denne gang står også storkampene i kø. I England skal et formsvakt Liverpool ut i tøft derby borte mot Everton, mens Manchester United får besøk av serieleder Arsenal på Old Trafford. I Italia møtes byrivalene og toppklubbene Inter og AC Milan til dyst, mens oppgjøret mellom Bodø/Glimt og Molde langt på vei kan avgjøre den norske Eliteserien. Få full oversikt over helgen her:

Premier League - Eliteserien - Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

30.08 FULL FART
Premier League fortsetter også i midtuken. Flere interessante kamper står på programmet og det blir spennende å se hvem som holder koken oppe. Tirsdag møtes bl.a. Southampton - Chelsea og Leeds - Everton. Onsdag er det duket for oppgjør som Liverpool mot Newcastle og Man.City - N.Forest. Torsdag avsluttes runden med Leicester hjemme mot Man.Utd. Det spilles også to utsatte kamper i Eliteserien, samt full runde i italienske Serie A. Få full oversikt:
Premier League - Eliteserien - Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

28.08 FOTBALLHELGEN
Harry Kane var som vanlig på farten da Tottenham i dag slo Nottingham Forest 2-0 borte. Kane scoret begge, men bommet også et straffespark. Spurs er fortsatt ubeseiret og er sammen med Manchester City kun to poeng bak ledende Arsenal etter fire kamper. I Eliteserien fikk Molde en ny luke da laget vant 4-1 hjemme mot Sarspborg, samtidig som Lillestrøm måtte nøye seg med 1-1 mot Kristiansund på Åråsen.
Premier League - Eliteserien - Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

26.08 FOTBALLHELG
Storkampene står ikke akkurat i kø denne helgen, men Bayern München - Borussia Mönchengladbach og Juventus - Roma er i alle fall to hederlig unntak. I England virker det enkelt på papiret, men vi har allerede sett at alt ikke går helt etter planen for de "store". Arsenal, som topper ligaen, får besøk av bykollega Fulham, Man.Utd skal ut i tøff bortekamp mot Southampton, mens Liverpool igjen skal prøve å få sesongen første seier hjemme mot Bournemouth. Mer om alt:
Premier League - Eliteserien - Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

22.08 OPPTUR FOR UNITED
Manchester United viste seg fra en ny og bedre side akkurat i tide til møtet med erkerival Liverpool.  Jadon Sancho ga hjemmelaget 1-0 etter en lengre god periode og tidlig i 2.omgang våknet også Marcus Rashford og la på til 2-0. Liverpool og Salah fikk en redusering på tampen, men det var aldri i nærheten av nok. Dermed er situasjonen snudd på hodet for de to gigantene. United har slått tilbake, mens Klopps menn ser ut til å være ute av gullstriden allerede før den har begynt. United klatret opp til 14.plass på tabellen, mens Liverpool, som fortsatt ikke har vunnet, er å finne nede på en håpløs 16.plass. Mer om alt:
Premier League - Eliteserien - Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

19.08 FOTBALLHELG
Alle de store ligaene er nå i full gang. Noen har fått en god start, mens andre har slitt. Helgens storkamp spilles først på mandag da to av de som har slitt møtes til en svært viktig duell. Manchester United ser ikke ut til å finne seg selv, men en seier mot et Liverpool i ubalanse kan gi litt ro. Det spilles få storkamper foruten denne, men det er heller barte å spasere seg til seier på dette nivået.  Også i Eliteserien virker kampene ujevne på papiret. Det åpner aboslutt for en skrell både her og der. Mer om alt:
Premier League - Eliteserien - Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

14.08 DERBY-DRAMA
Toppoppgjøret mellom Chelsea og Tottenham inneholdt det meste. Fine skåringer, gule og rød kort, spenning og avgjørelse på overtid. Koulibalys strålende volley sørget for en fortjent blå 1-0 ledelse til pause, mens Pierre Højberg utlignet og skapte ny spenning midtveis i 2.omgang. Reece James så ut til å ha avgjort med sitt 2-1 mål 13 minutter før slutt, men på overtid dukket Harry Kane opp på corner og sørget for 2-2. Tuchel og Conte var begge sure, gikk i tottene på hverandre og endte begge med rødt kort. Moro å se på var det i alle fall. Nottingham Forest fikk en flott debut på eget gress i PL da West Ham ble slått 1-0. I Eliteserien skuffet LSK med å tapte 1-0 borte for Jerv, mens Tromsø slo Kristiansund 2-1. HamKam mot VIF endte 1-1 etter Kammamål på overtid.
Premier League - Eliteserien - Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

07.08 FOTBALLHELGEN
Erling Braut Haaland skåret likegodt begge målene da Manchester City ligaåpnet med 2-0 borte mot West Ham. Tidligere på dagen gikk det ikke like bra da Ten Hags Man.Utd skulle overbevise hjemme på Old Trafford. Brighton vant nemlig svært fortjent 2-1 og problemene fortsetter. Tottenham er ligaleder etter 1.runde takket være sin 4-1 seier hjemme mot Southampton. I den norske Eliteserien har Molde fått en luke på toppen etter 3-2 borte mot fortapte Kristiansund. På Åråsen måtte nemlig Lillestrøm nøye seg med 1-1 mot Tromsø. Det skiller nå fem poeng mellom lagene, men LSK har tross alt en kamp mindre spilt.Mer om alt:  
Premier League - Eliteserien - Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

05.08 FOTBALLHELG
Så er det igjen klart for nok en sesong av Premier League. Crystal Palace og Arsenal åpner sesongen i kveld og deretter går det slag i slag frem til VM-pausen 12.november. Manchester City og Liverpool er igjen de store favorittene, men storlag som Arsenal, Tottenham og Chelsea ser også ut til å være forsterket. Og hva med Manchester United og lag som West Ham og Newcastle? Få med deg alt om årets ligasesong på våre sider med både kampoversikt, tabell, tv-tider, klubboversikter toppscorelister, alle overgangene og diverse statistikker.
Premier League 2022/23

 

29.07 PREMIER LEAGUE
Kun en knapp uke gjenstår til det igjen er klart for avspark i årets Premier League. Klubbene er nå i gang med oppkjøringen og ikke minst aktive på overgangsmarkedet. Hvem som ender hvor kan bli helt avgjørende for de ulike lags sesong. Manchester City har sikret seg Erling Braut Haaland, Liverpool har kjøpt Darwin Nunes,  Tottenham har fått inn Perisic og Richarlison, mens Chelsea har landet Raheem Sterling fra Manchester City. Og hva med United? Blir Ronaldo? og får de eventuelt inn nye forsterkninger? Vi følger overgangene i engelsk fotball gjennom sommeren. Premier League har avspark fredag 5.august.
Overganger 22/23 - Premier League - Norges landslag - Eliteserien

 

26.06 ELITESERIEN
Lillestrøm gikk på sitt første tap for sesongen da Strømsgodset vant 3-0 på Marienlyst. LSK beholder uansett tatbelltoppen ettersom Molde hadde spillefri denne helgen. Bodø Glimt tok en viktig seier med 2-0 hjemme over Aalesund, men den regjerende mester er fortsatt hele åtte poeng bak kanarifuglene. I bunnstriden ble det et nytt tap for Vålerenga. Oslos stolthet tapte 0-1 for Odd og har nå bare Jerv og Kristiansund bak seg på tabellen. Ham Kam snudde to ganger hjemme mot Sarpsborg og vant til slutt 3-2 på Briskeby. Uavgjortspesialisten Tromsø fulgte opp sin merkelige statistikk med ny poengdeling. Denne gang endte det med 2-2 borte mot Sandefjord.
Eliteserien - Cupen - Norges landslag - VM-kvalik -VM-historie - Livescore - Statistikk -

 

22.06 NORGESMESTERSKAPET
2.runde i cupen er i gang og i kveld har flere av storlagene vært i aksjon. Moss`1-0 seier over Sarpsborg og Gjøvik Lyns 3-2 over Strømsgodset ble kveldens bomber, men også flere andre måtte slite mer enn forventet. Vålerenga lå under 3-2 til det gjenstod sekunder borte mot Brumunddal, men Aron Dønnums to raske mål sikret avansement med 4-3. I Levanger måtte Rosenborg ha ekstraomganger for å slå hjemmelaget med 2-1, mens serieleder Lillestrøm vant knepent 2-1 borte mot 3.divisjonslaget Junkeren og Viking vant med samme sifre borte mot Vard. Lag som  Glimt, Brann, Molde og Sandefjord gikk greit videre. De siste kampene i 2.runde spilles torsdag.
Cupen 22/23.- Nations League. - Norges landslag VM-kvalik -VM-historie - Livescore - Statistikk -

 

12.06 NY SEIER MOT SVERIGE
Norge slo Sverige 3- 2 på Ullevaal i kveld. Erling Braut Haaland var nok en gang i fokus med to mål og en målgivende. 1-0 målet kom da Haaland var raskt frempå med pannebrasken etter femten minutter. Tidlig i 2.omgang skaffet Alexander Sørloth straffe til Norge. Nok en gang av den svært billige sorten. Haaland var uansett sikker fra 11-meteren og sørget for 2-0. Emil Forsberg skapte ny spenning med redusering etter timen, men etter 76.minutter fant Haaland Sørloth på bakre stolpe. Han headet inn 3-1 og sikret langt på vei seieren. Svenskene siste redusering på overrtid ble aldri mer enn et trøstemål. Norge topper nå sin Nations League gruppe med tre poeng etter at Slovenia og Serbia spilte uavgjort 2-2 i kveld.
Nations League. - Norges landslag VM-kvalik -VM-historie - Livescore- Tabeller - Statistikk -

 

10.06 UAVGJORT
Norge fortsatte rekken uten tap, men måtte denne gang nøye seg med skuffende 0-0 mot Slovenia på Ullevaal. Norge hadde nok av sjanser til å avgjøre, men selv mot ti mann den siste halvtimen ville det seg ikke for Norge denne gang. Neste kamp i Nations League spilles søndag da Sverige kommer på besk til Oslo. Svenskene tapte i kveld 0-1 for Serbia. I andre kamper i kveld vant Portugal 2-0 over Tsjekkia, Spania slo Sveits borte med 1-0, mens lille Gibr altar noe overraskende klarte 1-1 hjemme mot Bulgaria. nye kamper i Nations League spilles i helgen med bl.a England mot Italia lørdag.
Nations League. - Norges landslag VM-kvalik -VM-historie - Livescore- Tabeller - Statistikk -

 

05.06 NORGE SLO SVERIGE
Sverige styrte spillet, men Norge skapte de aller største sjansene i kveldens Nation League kamp i Stockholm. Nok en gang var det Erling Braut Haaland som stjal overskriftene. Først gjorde han 0-1 på en straffe som tross alt aldri skulle blitt tildelt. Etter hvilen var jærbuingen nok en gang på plass. Etter 70.minutter løp han fra det svenske forsvaret og sørget for 0-2 Solbakkens menn skapte flere gode muligheter på slutten, men det var svenskene som reduserte til 1-2 på tampen. Det skulle uansett ikke holde og norge tok en sterk borteseier. I Cardiff vant Wales 1-0 over Ukraina. Dermed er Wales klare for sitt første VM siden 1958. Gareth Bale tok frisparket, men det var en uheldig Yarmolenko som ble tildelt målet. Mer om alt:
Nations League. - Norges landslag VM-kvalik -VM-historie - Livescore- Tabeller - Statistikk -

 

03.06 UEFA NATIONS LEAGUE
De store ligaene er slutt for denne gang og det er nå også pause i Eliteserien. Det spilles i det minste landslagsfotball. Nations League er igjen i gang og Norge startet denne gang med en sterk seier borte mot Serbia. Søndag venter Sverige på bortebane, mens Slovenia besøker Ullevaal torsdag 9.juni. Så neste søndag blir det nye kmap mot Sverige, denne gang i Oslo. Også i VM-kvalifiseringen er det noen få plasser ledig. Wales og Ukraina kjemper om en siste plass når de møtes Cardiff på søndag. Forøvrig handler det nå mest om nork 2.divisjon og treningskamper.
Nations League. - VM-kvalik - Livescore- Tabeller - Statistikk

 

27.05 CHAMPIONS LEAGUE
Som i 1981 møtes Real Madrid og Liverpool til Europacupfinale i Paris. Den gang sørget Alan Kennedy for rød seier og en ny triumf vil sørge for Liverpools syvende trofè i denne cupen. Real har derimot historien med seg. Laget har vært i finalen hele 16 ganger og i tretten av dem har det også blitt seier. Forrige gang laget tapte en finale var faktisk i den nevnte kampen mot Liverpool i 1981. Odds-selskapene holder Klopps menn som favoritter, men spanjolene har gjennom sesongen vist at de kan hamle opp med de fleste. Avspark for CL-finalen er lørdag kl.21.00. Kampen vises direkte på TV2. To kamper i Eliteserien spilles også lørdag. De fleste kampene spilles uansett søndag med Molde - Bodø/glimt som et høydepunkt.
Ch.League - Eliteserien - Livescore - TV-oversikt - Tabeller - Statistikk

 

22.05 CITY LIGAMESTER
De fleste hadde forventet det, men få hadde forutsett det dramaet den siste ligarunden kunne by på. Man.City lå under 0-2 for Aston Villa da 75.minutter var spilt, mens Liverpool kun trengte et mål for å være i førersetet. I løpet av fem minutter endret alt seg. City skåret tre ganger og halte i land sitt fjerde ligagull på fem år. I bunnen vant Leeds borte mot Brentford samtidig som Burnley tapte hjemme mot Newcastle. Dermed er det Burnley som følger Watford og Norwich ned til Championship. I Italia er AC Milan seriemester etter 3-0 borte mot Sassuolo. I den norske Eliteserien måtte Viking nøye seg med 1-1 borte mot Tromsø, mens Bodø Glimt banket Haugesund 4-1. Lillestrøm leder nå på målforskjell og med en kamp mindre en siddisene. Molde , Strømsgodet og Glimt følger på de neste plassene.
Premier League - Eliteserien - Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

20.05 FOTBALLHELG
Så skal det avgjøres også i Serie A og Premier League. I Italia har serieleder AC Milan har to poengs forsprang til jaktende byrival Inter. Milan møter Sassuolo borte, mens Inter får besøk av Sampdoria. I PL blir Manchester City ligamester med seier over Aston Villa hjemme. Skulle de surre det til kan Liverpool bli mestere med seier mot Wolves på Anfield. Også i bunnstriden blir det spennende i England. Burnley tok et viktig poeng i midtuken og ligger nå på trygg plass på med målsforskjell. I siste runde får Burnley besøk av Newcastle, mens utfordrer Leeds skal ut i tøff bortekamp mot Brentford. Et av lagene tar følge med Watford og Norwich ned til Championship. Også i Eliteserien spilles det full serierunde denne helgen. Mer om alt:
Premier League - Eliteserien - Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

17.05 EUROPALIGA OG PL
Liverpool møtte Southampton borte tirsdag. De røde måtte vinne for å ha muligheten til å fortsatt vinne ligaen. Med 2-1 seieren på sørkysten er Liverpool nå bare et poeng bak Manchester City før siste serierunde neste søndag. I dag er det klart for finalen i Europaligaen. Skotske Rangers møter Eintracht Frankfurt i Sevilla. Vinneren får, foruten heder og ære, plass i neste års Champions League. Torsdag spilles det nye kamper i PL. Her skal både Everton og Burnley ut i viktige oppgjør i bunnstriden. Burnley er nå på nedrykksplass, men har bare et poeng opp til Leeds og to poeng opp til nevnte Everton. Få oversikt over alle ligaer og cuper her:
Premier League -Ch.League - Europaliga - Conf. League -  Eliteserien - Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Statistikk

 

13.05 FOTBALLHELG
Ligainnspurtene fortsetter, men det spilles også finale i FA Cupen denne helgen. Liverpool er favoritter, mens Chelsea håper på revansj etter at de tapte ligacupfinalen mot samme motstander. Kampen spilles på Wembley lørdag kl.17:45 og sendes på Viasat 4. I Premier League kan samtidig Manchester City langt på vei sikre seriegullet med seier borte mot West Ham. Litt bak på tabellen kjemper også Tottenham og Arsenal om en siste ledig CL-plass. De møter henholdsvis Burnley hjemme og Newcastle borte. I Italia skiller det kun to små poeng mellom AC Milan og Inter i gullkampen. Milan kan sikre gullet, men må da både vinne hjemme mot Atalanta, samtidig som Inter feiler borte mot nedrykkstruede Cagliari. I Eliteserien spilles det først kamper mandag. Da skal alle lagene i aksjon i den tradisjonelle 16.mai-runden. Mer om alt:
Premier League - Eliteserien - Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

09.05 MIDTUKEFOTBALL
Mye skal snart avgjøres, men denne midtuken er det relativt stille i fotballverden. Ingen Europacup og få andre storkamper i vente. Likevel, i både Premier League og La Liga skal det spilles kamper som kan være helt avgjørende for både ligatitler, Europacupplasser og nedrykk. I PL er Liverpool først ute når de tirsdag skal ut i tøff kamp borte mot Gerrards Aston Villa. De røde er nå på hæla i gullkampen og må vinne for å opprettholde presset på Manchester City. City skal selv spille en vanskelig bortekamp mot Wolves onsdag. Torsdag møtes så Tottenham og Asenal til storkamp i London. Arsenal sikrer seg CL-billett med seier mot rivalene. Like spennende kan det bli på Elland Road. Leeds er faretruende nærme nedrykk og må slå et Chelsea som nå plutselig ikke skal være sikre på sin 3.plass. Også i den norske Eliteserien spilles tre kamper i midtuken. Mer om alt:
Premier League - Eliteserien - Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

06.05 FOTBALLHELG
Liverpool får besøk av Tottenham, mens Manchester City møter Newcastle på Etihad. Det handler fortsatt om gullkampen i Premier League og begge lagene venter nå på at det andre skal gjøre et feilskjær. Også i Italia er det jevnt. AC Milan leder med to poeng på serietoer og byrival Inter når begge har tre kamper igjen. Denne helgen får Inter besøk av Empoli, mens AC Milan skal ut i en kinkig bortekamp mot Hellas Verona. I både Spania og Tyskland er ligaullet utdelt, men mange lag kjemper fortsatt om å unngå nedrykk, samt å kvalifisere for neste års europacuper i alle de store ligaene. I den norske Eliteserien får vi se hva ligaleder LSK er bygd av når selveste Bodø/Glimt venter på Aspmyra, mens serietoer Viking får det like tøft mot borte mot cupmester Molde. Mer om alt:
Premier League - Eliteserien - Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

04.05 REAL MADRID TIL FINALE
Manchester City måtte igjen bite i det sure eplet. Guardolias menn ledet 1-0 til det stod 89.minutter på stadionuret, men to kjappe av Real Madrids Rodrygo sørget for 5-5 sammenlagt og ekstraomganger. Her scoret Karim Benzema på straffe og sørget for spansk jubel. City prøvde, men måtte til slutt innse at det nok en gang blir Real Madrid - Liverpool i CL-finalen. I morgen er det Europaliga. Her leder E.Frankfurt 2-1 etter første kamp mot West Ham, samt har fordel av hjemmebane torsdag. Rangers har også hjemmebane, men må snu 0-1 fra første kamp mot Leipzig. I den siste cupen, Conference League, får Roma besøk av Leicester (1-1), mens franske Marseille møter Feyenoord på eget gress (2-3)
Ch.League - Europaliga - Conf. League - Live - TV-oversikt Tabeller  - Puber - Statistikk

 

02.05 EUROPACUP
Så skal det avgjøres hvem som går til finalene i de ulike Europacupene. Først er det CL. Liverpool leder 2-0 før bortekampen mot Villarreal og etter dominansen på Anfield vil de røde være soleklare favoritter i Spania. Man.City reiser til samme land onsdag. De leder 4-3 før kampen mot Real Madrid og her blir det nok mer spennende. City er vår favoritt, men Real har Benzema..
I Europaligaen leder E.Frankfurt 2-1 etter første kamp mot West Ham, samt har fordel av hjemmebane torsdag. Rangers har også hjemmebane, men må snu 0-1 fra første kamp mot Leipzig. I den siste cupen, Conference League, får Roma besøk av Leicester (1-1), mens franske Marseille møter Feyenoord på eget gress (2-3)
Ch.League - Europaliga- Statistikk - Conf. League - Live - TV-oversikt Tabeller  - Puber - Statistikk

 

29.04 FOTBALLHELG
Spenningen i de store ligaene er fortsatt stor og i Premier League skal både ligaleder Man.City og Liverpool ut i kinkige bortekamper. Det blir interessant å se om henholdsvis Newcastle og Leeds kan endre tabelltoppen. I Serie A rotet Inter bort mulgheten til å ta over tabelltoppen i midtuken. Det er uansett bare to poeng opp til byrival AC Milan når begge har fire kamper igjen. I Spania er Real Madrid i praksis mestere , mens Bayern har vunnet den tyske Bundesligaen. I den norske Eliteserien spilles det bare en kamp denne helgen. Viking tar imot Haugesund lørdag. Søndag er det nemlig klart for Cupfinale. Norges to beste lag, Bodø/Glimt og Molde, skal kjempe om kongepokalen på Ullevaal.
Premier League - Eliteserien - Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - NM - Statistikk

 

27.04 EUROPACUP
Så skal det siste hinderet passeres. Det er klart for semifinalene i alle Europacupene. Først var det CL, og i går slo Man.City Real Madrid med 4-3 i en svært underholdende kamp på Etihad. I kveld var Liverpool overlegne og vant 2-0 over Villarreal. Torsdag spilles de første semifinalene i både Europaligaen og i Conference League. West Ham - E.Frankfurt og Leipzig - Rangers møtes i Europaligaen, mens Leicester - Roma og Feyenoord - Marseille møtes i Conference League. I Premier League blir det også spennende når Man.Utd sannsynligvis må vinne for å være med i kampen om CL-plass neste år. Motstander på Old Trafford er Chelsea. Få full oversikt her:
Ch.League - Europaliga- Statistikk - Conf. League - Live - TV-oversikt Tabeller  - Puber - Statistikk

 

22.04 FOTBALLHELG
Det nærmer seg slutten av sesongen i de store ligaene. Hvert poeng kan nå bli avgjørende for både gulljagende, nedrykkstruede og Europacup- kandidater. I Premier League møtes Arsenal og Man.Utd i en svært viktig kamp i den siste kategorien. Ligaleder Manchester City kan sende Watford nærmere nedrykk, mens Liverpool må holde det oppe i lokalderbyet mot et Everton i krise. I Tyskland har Haalands Dortmund en siste sjanse til å ta innpå topplaget Bayern München. Med borteseier her er nok Bundesliga avgjort. I Italia er det jevnere. Både Milan Inter, Napoli og Juventus skal ut i tøffe bortekamper og det blir spennende å se om noen av dem avgir poeng. Også i Eliteserien er det full runde. Helgens storkamp spilles på Lerkendal hvor Rosenborg får besøk av Molde. Mer:
Premier League - Eliteserien - Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Tippetips - Statistikk

 

18.04 HERLIG FOTBALLUKE
Det er svært mye spennende fotball å glede seg til den kommende perioden. I dag er det full runde i Eliteserien, i morgen  er det klart for "hatoppgjøret" mellom Liverpool og Manchester United, onsdag får Man.City besøk av standhaftige Brighton i viktig PL-kamp, mens Glimt og Viking møtes til NM-semifinale torsdag. Fredag blir d et rolig før helgen bringer nye storkamper. Både Arsenal - Man.Utd, Bayern mot Dortmund,  Liverpool - Everton og Rosenborg mot Molde er verdt å få med seg. Neste uke blir heller ikke så verst med semifinaler i alle Europacupene. Få full oversikt:
Pr.LeagueLivescore - Cupen
TV-oversikt - Nyheter - Tabeller- Ch.League - Europaliga- Statistikk - Conf. League

 

17.04 STERKT AV LIVERPOOL
Liverpool tok seg til en ny finale da Manchester City ble slått 3-2 i FA cupens semifinale på Wembley lørdag. De røde ledet hele 3-0 til pause og virket totalt overlegne sine lyseblå rivaler. Etter hvilen kom City derimot sterkt tilbake og reduserte to ganger. Det skulle uansett holde for Klopps menn. Liverpool møter Chelsea til finale på Wembley  14.mai. I Premier League gik både Tottenham og Arsenal på 0-1 tap mot henholdsvis Brighton og Southampton. Det ga Manchester United nytt håp i kampen om CL-plass. Cristiano Ronaldos hat-trick sørget for 3-2 seier på Old Trafford.
Pr.LeagueLivescore - FA cup
TV-oversikt - Nyheter - Tabeller- Tippetips - Statistikk

 

12.04 SJOKKTAP FOR BAYERN
Nja, nå tapte de jo faktisk ikke, men med kun 1-1 hjemme mot Villarreal er det Spanjolene som avanserer til semifinalen etter 2-1 seier sammenlagt. I Spania virket det også lenge som det skulle komme en overraskelse. Chelsea ledet nemlig 3-0 til det var 10.minutter igjen. Da reduserte Real Madrid og lagene var like langt. Det ble så spilt ekstraomganger i Madrid og hvem andre enn Karim Benzema dukket og sørget for 2-3. Tap til tross, Real er videre etter 5-4 sammenlagt. I morgen møtes Atletico Madrid - Man.City, mens Liverpool får besøk av Benfica.
Ch.League - Europaliga- Statistikk - Conf. League - Live - TV-oversikt Tabeller  - Puber - Statistikk

 

11.04 EUROPACUP
Så skal kvartfinalene i samtlige Europacuper avgjøres. I CL har både Liverpool og Real Madrid et svært godt utgangspunkt, mens det ser ut til å bli tøft for Benfica og Chelsea. Jevnere er det mellom A.Madrid og Manchester City, og mellom Bayern München og Villarreal. Her står det kun 1-0 etter første kamp. I Europaliagen endte tre av fire kamper uavgjort i første kvartfinale, så her er ingenting avgjort for noen. I den minste cupen, Conference League, er det selvfølgelig Glimt vi følger med på. Kan de nok en gang får til et godt resultat mot Roma? CL spilles tirsdag og onsdag, mens de to andre cupene spilles torsdag.
Ch.League - Europaliga- Statistikk - Conf. League - Live - TV-oversikt Tabeller  - Puber - Statistikk

 

08.04 FOTBALLHELG
To av verdens beste klubber braker sammen når Manchester City får besøk av Liverpool søndag. City leder Premier League med kun et poeng på Klopps menn og utfallet av kampen vil ha stor betydning for hvem som til slutt ender opp med årets ligatittel. Det er få andre storkamper denne helgen, men det spilles selvfølgelig flust med viktige og artige kamper også ande steder. Både Everton - Man.Utd og Napoli - Fiorentina blir spennende og i Norge er det klart for 2.serierunde. Her møtes bl.a. Sandefjord og Glimt, Vålerenga - Haugesund og Rosenborg - Odd. Få oversikten her:
Pr.LeagueLivescore - Eliteserien
TV-oversikt - Nyheter - Tabeller- Tippetips - Statistikk

 

29.03 LEKESTUE
Armenia ble tidlig redusert til ti mann på Ullevaal. Norge utnyttet fordelen til fulle med å sette hele ni baller i nettet ba Armenias keeper. Joshua King scoret hat-trick, Erling Braut Haaland scoret to, mens Mads Møller Dehlie, Kristian Thorsvedt, Aleksander Sørloth og et selvmål sørget for herlige 9-0 i Oslo. Dessverre for Norge var dette kun et privatlandskamp, men samtidig fikk mange vist seg frem fra sin beste side. I VM-kvaliken er flere nye lag nå kvalifisert. Sengegal slo igjen Egypt på straffer, Ghana vant etter bortemålsregelen, mens Portugal og Polen gikk til VM etter 2-0 over henholdsvis Nord-Makedonia og Sverige. Mer om alt:
VM-kval. - VM-historie - Livescore - TV-oversikt - Statistikk - Norges landslag (alle kamper)

 

22.03 LANDSKAMPER
Ligafotballen i hele Europa tar seg en pause når en rekke land skal spille landskamp. For noen handler det om direkte VM-billett, andre er i avgjørende kvalifisering, mens noen bare skal øve. Norge er i den siste kategorien. Fredag møter vi Slovakia på Ullevaal, mens Armenia kommer på besøk neste tirsdag. Noe mer spennende er det i Sør-Amerika hvor de to siste rundene i kvalifiseringen skal unnagjøres. Brasil og Argentina er allerede klare, mens land som Chile, Uruguay, Peru og Colombia kjemper om de andre ledige plassene. I Afrika gjenstår den fem kamper. Vinnerene av disse, etter hjemme og bortekamp, går direkte til Qatar 2022. Bl.a møtes Egypt og Senegal igjen til avgjørende kamp. Få oversikten over landslag og VM-kvalifisering her:
VM-kval. - VM-historie - Livescore - TV-oversikt - Statistikk - Norges landslag (alle kamper)

 

18.03 FOTBALLHELG
I England er det denne gang fokus på kvartfinalene i FA cupen. Fortsatt er det muligheter for outsiderne og det blir spennende å se hva Southampton og Nottingham Forest kan gjøre mot henholdsvis Man.City og Liverpool. Det spilles også fire kamper i Premier League. I Spania er det duket for nok et EL Classico. Real Madrid og Barcelona braker sammen i hovedstaden søndag kl.21:00. I Italienske Serie A har alle topplagene greie kamper hjemme mot relativt svak motstand. Få oversikt over helgen her:
Pr.LeagueLivescore - FA cup
TV-oversikt - Nyheter - Tabeller- Tippetips - Statistikk

 

16.03 LIVERPOOL NÆRMER SEG
Arsenal var gode lenge og hang godt med mot gulljagende Liverpool. Liverpool var uansett best og etter mål av Diogo Jota og Roberto Firminho i 2.omgang endte det med 2-0 til bortelaget i London. Dermed er Klopps menn kun et poeng bak ledende Manchester City når begge lagene har spilt 29 kamper. Lagene møtes på Etihad den 10.april. I Champions League er Juventus ute etter overraskende 0-3 hjemme mot Villarreal. Chelsea tok seg videre med 2-1 mot Lille i kveld og 4-1 sammenlagt. Torsdag spilles det nye kamper i Europaligaen og Conference league. Mer om alt:
Premier LeagueLivescore -
TV-oversikt - Nyheter - Tabeller- Tippetips - Ch.League - Europaliga- Statistikk - Conf. League

 

14.03 GLIPP AV CITY
Manchester City hadde som vanlig et stort spillemesssig overtak og skapte sjanser på løpende bånd mot Crystal Palace i kveld. London-laget, som slo City borte i oktober, viste seg igjen som en tøff nøtt å knekke for Guardiolas mannskap. Med 0-0 i London er plutselig kampen om ligagull igjen helt åpen. Liverpool ligger nå kun fire poeng bak, men har også en kamp til gode. Oppgjøret mellom Arsenal og Liverpool på onsdag blir derfor svært spennende å følge. Denne mitduken spilles det også nye kamper i Europacupene. I CL møtes bl.a. Man.Utd og Atletico Madrid, mens Bodø/Glimt skal forsvare sin 2-1 ledelse borte mot Alkmaar i Conference League torsdag. Mer:
Premier LeagueLivescore -
TV-oversikt - Nyheter - Tabeller- Tippetips - Ch.League - Europaliga- Statistikk - Conf. League

 

11.03 FOTBALLHELG
Storkampene glimrer med sitt fravær, men det er som alltid flust med interessante oppgjør å se frem til i helgen. I Premier League møtes ujevne Man.Utd og Tottenham til et svært viktig oppgjør i kampen om Europa, mens topplagene City og Liverpool skal ut i tøffe bortekamper mot hendoldvis Crystal Palace og Brighton. I La Liga har samtlige topplag greie kamper på papiret og det samme kan sies om storlagene i italienske Serie A. I Bundesliga virker Bayen å ha stålkontroll, men Hoffenheim kan bli en tøff nøtt å knekke på bortebane. Få full oversikt over helgen her:
Premier LeagueLivescore -
TV-oversikt - Nyheter - Tabeller- Tippetips - Statistikk

 

08.03 EUROPACUP
Denne midtuken spilles det en reke kamper. I tillegg til flere utsatte kamper fra Premier League er det fokus på Europacupen. Liverpool leder 2-0 fra første kamp når Inter kommer på besøk til returoppgjør tirsdag. Også City ser ut til å ha et trygt utgangspunkt etter 5-0 mot Sporting i 1.kamp. Oppgjørene Bayern - Salzburg (1-1) og Real Madrid - PSG (0-1) er derimot mer åpne.I Europaligaen kan man glede seg til storkamper som West Ham mot Sevilla og Barcelona - Galatasaray, mens Bodø Glimt skal forsøke å fortsette sitt cup-eventyr hjemme mot Alkmaar i Confeence League. Få full oversikt her:
Ch.League - Europaliga- Statistikk - Conf. League - Live - TV-oversikt Tabeller  - Puber - Statistikk

 

04.03 FOTBALLHELG
Det spilles en rekke viktige kamper i både topp - og bunnstriden i flere land denne helgen. I England blir det svært spennende å følge lokal- oppgjøret mellom Manchester City og Manchester United, men også Liverpool - West Ham er interessant. I bunnen av PL bør Norwich vinne hjemme mot Brentford for å henge med de andre. I Italia tar serielder Napoli imot toer AC Milan, mens Roma - Atalanta er viktig i forhold til CL-plasser. Real Madrid ser uit til å ha kontroll i La Liga, men kan få det tøft mot Real Sociedad som også kjemper om en viktig topp-plassering. Få oversikten over helgen her:
Premier LeagueLivescore -
TV-oversikt - Nyheter - Tabeller- Tippetips - Statistikk

 

27.02 LIVERPOOL CUPMESTER
Det ble en svært dramatisk og spennende ligacupfinale mellom Chelsea og Liverpool i dag. Det ble et tett og jevnt oppgjør som utrolig nok endte målløst. Begge lag skapte nemlig en haug med gode sjanser, men både stolper, offside og VAR-avgjørelser stod i veien for mål i ordinær tid.Chelsea forbredte seg til straffer og byttet ut en god Mendy med "straffekspert" Kepa. Det skulle ikke gå bra. Begge lagene var svært sikre på sine straffer og på stillingen 10-10 måtte keeperen frem. Kelleher satte sin, mens Kepa blåste Chelseas over. Dermed ny triumf for Liverpool. Dette var niende gang de røde vant ligacupen og laget er dermed mestvinnende i cupens historie.
Pr.LeagueLivescore - Ligacup
TV-oversikt - Nyheter - Tabeller- Tippetips - Statistikk

 

21.02 MIDTUKEFOTBALL
Chelsea mot Lille og Villarreal mot Juventus er tirsdagens oppgjør fra Champions League. Onsdag er det så klart for Atl.Madrid - Man.Utd og Benfica mot Ajax. I Europaligaen og Conference League spilles så alle returkampene i 8.delsfinalene denne torsdagen. I sistnevnte skal Bodø/Glimt forsvare 3-1 når Celtic kommer til Aspmyra. I Premier League har Liverpool fått en ny mulighet i gullkampen. Med seier mot Leeds onsdag kan de røde være kun tre poeng bak ligaleder City når begge har like mange kamper spilt. Kampene fra CL, Premier League, samt noen fra Europaligan og Conference League sendes på TV.
Ch.League - Europaliga - Conf. League- Premier League - Live -
TV-oversikt Tabeller  - Puber - Statistikk

 

18.02 FOTBALLHELG
Denne helgen spiller de europeiske storlagene nesten utelukkende mot bunnlag i sine respektive serier. Det blir derfor spennende å se om dette blir så enkelt som utgangspunktet tilsier. Eksemplvis møter Liverpool Norwich i PL, Real Madrid har hjemmekamp mot lille Alaves i La Liga, mens AC Milan besøker bunnlaget Salernitana i Serie A. Noen kamper skiller seg uanasett ut som litt tøffere. I Italia møtes Juventus og Torino til byderby, mens Manchester City får besøk av gode, men ujevne Tottenham i Premier League. Man.Utds bortekamp mot Leeds kan heller ikke regnes som en sikker B. Mer om helgen her:
Premier LeagueLivescore -
TV-oversikt - Nyheter - Tabeller- Tippetips - Statistikk

 

14.02 EUROPACUP
Denne midtuken er det igjen klart for spill i de ulike europacupene. Alle cupene starter nå med 8.delsfinaler. I den største, Champions League, spilles det fire kamper denne uken og fire kamper neste uke. Inter mot Liverpool og PSG - Bayern München er ukas høydepunkt. I Europaligaen og Conference League spilles alle kampene i 1.oppgjør torsdag, med returkamper neste uke. Storkamper som Barcelona mot Napoli og Borussia Dortmund - Rangers kan bli moro i Europaligaen, men vårt eget Bodø/Glimt selvfølgelig blir det mest spennende i Conference League. Glimt møter Rangers borte i 1.kamp. Mer om alt her:
Ch.League - Europaliga- Statistikk - Conf. League - Live - TV-oversikt Tabeller  - Puber - Statistikk

 

11.02 FOTBALLHELG
Det er full fart i alle d e store ligaene denne helgen. I Serie A er det duket for toppkamp når serietoer Napoli får besøk av serieleder Inter, men også kampen melom Atalanta og Juventus er viktig i toppen av tabellen. I Bundesliga har Bayern fått en 9 poengs luke i toppen og Haalands Dortmund må nå vinne den vanskelige bortekampen mot Union Berlin for å holde tritt. I Spania skal Real Madrid ut i en like vanskelig bortekamp mot Villarreal. I Premier League er det få storkamper, men viktige poeng skal deles ut i både  bunnstriden og i toppen av tabellen. Ligaleder City møter bunnlaget Norwich på Carrow Road, mens Liverpool møter dumpekandidat Burnley, også det borte. Mer om alt:
Premier LeagueLivescore -
TV-oversikt - Nyheter - Tabeller- Tippetips - Statistikk

 

06.02 SENEGAL MESTER
Senegal brant et straffespark og hadde flere gode muligheter til å avgjøre dagens finale i Afrikamesterskapet. Egypt hold uansett unna og med 0-0 måtte det igjen avgjøres med straffe. Etter en straffebom hver reddet Mendy også Egypts fjerde. Dermed fikk Sadio Mane æren av å sikre Senegals aller første store tittel. I den engelske FA cupen vant Liverpool greit 3-1 over Cardiff. Mer overaskende var det derimot at Nottingham Forest banket Leicester hele 4-1, mens den største "bomben" kom da Bournemouth fra Championship tapte 0-1 hjemme for National League laget Boreham Wood.
FA cup - Afrikamesterskapet. Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller- Tippetips - Statistikk

 

05.02 FOTBALLHELG
Ligafotballen er tilbake for de fleste denne helgen. I både Spania og Italia er det også storkamper i vente. Barcelona tar imot Athletico Madrid i La Liga, mens Inter og AC Milan møtes til et svæert spennende toppoppgjør i Serie A. I England blir det uansett fokus på FA cupens 4.runde. De fleste storlagene har lette kamper på papiret, men noen overraskelser er sikkert i vente. Minst tre PL-lag vil i hvert fall ryke ut ettersom tre kamper består av kun lag fra den øverste divisjonen. I Afrika møtes Liverpoolstjernene Mohamed Salah og Sadio Mane til finale i Afrikamesterskapet. Få full oversikt over det hele her:
FA cup - Afrikamesterskapet. Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller- Tippetips - Statistikk

 

31.01 AFRIKAMESTERSKAPET 
Mohamed Salah var nok en gang avgjørende da Egypt slo Marokko 2-1 og avanserte til semifinalen i Afrikamesterskapet. Krølltoppen sørget for både mål og målgivende da Marokkos 0-1 ble snudd til 2-1 seier. Også Senegal er videre etter at de slo Ekvatorial Guinea med 3-1. Senegal møter nå Burkina Faso onsdag, mens Egypt møter Kamerun i kampen om finaleplass torsdag. Finalen i mesterskapet spilles søndag 6.februar. Denne midtuken spilles det også nye kamper i VM-kvalifiseringen i både Sør-Amerika, Asia og Nord og mellom-Amerika. Få full oversikt over alle tabeller og resultat her:
VM-kval 2022 - Afrikamestersk. Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller - Statistikk 

 

21.01 FOTBALLHELG
Det blir en siste helg med fotball før det blir en kort pause for de fleste europeiske ligaene. I Afrika forsetter uansett mesterskapet med sluttspill utover i neste uke. Ikke så mange storkamper enne helgen, men derbyet mellom Chelsea og Tottenham bør bli interessant. Chelsea sliter med formen, mens Spurs er inne i god flytperiode. Tottenham er hele åtte poeng bak London-rivalen, men har også fire kamper til gode på de blå. Med seier her ligger de godt an til å ta igjen Tuchels mannskap. Ligaleder Manchester City møter Southampton borte, Liverpool skal til London og møte Crystal Palace, mens Man.Utd får besøk av West Ham på Old Trafford. Mer om alt:
Premier League - Afrikamestersk. Livescore - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller- Tippetips - Statistikk

 

17.01 MIDTUKEFOTBALL
Afrikamesteskapet går nå inn i siste runde av gruppespillet. De fleste storlagene ligger godt an, men den regjerende mester Algerie er i trøbbel. Søndagens tap for Ekvatorial-Guinea gjør at Algerie må slå Elfenbenskysten i siste kamp for å ha noen som helst mulighet til å nå sluttspillet. I England spilles det flere utsatte kamper i PL, i tillegg til andre semifinale i ligacupen. Arsenal og Liverpool møtes nå i London etter 0-0 på Anfield i første kamp. Det spilles også kamper i både La Liga, Coppa Italia og i den tyske pokalcupen i midtuken.
Premier League - Afrikamesterskap. Ligacup - Livescore - TV-oversikt - Nyheter - TabellerStatistikk -

 

16.01 LIGAMESTER ALLEREDE?
Manchester City slo Chelsea 1-0 i lørdagens toppkamp i Premier Legue. Dermed er de lyseblå hele 13 poeng foran Chelsea på 2.plass. Liverpool har to kamper til gode og er pr. i dag den eneste mulige utfordreren. Med seier i to kampene vil de røde likevel være åtte poeng bak ligalederen. Det kan jo skje at City snubler, men med 12 strake seiere virker de "umulige" også denne sesongen. Liverpool møter i dag Brentford på Anfield. I Afrika tok Egypt sin første seier i går med 1-0 over Guinea-Bissau. Mohamed Salah skåret kampens eneste mål. Nigeriea sikret samtidig avansement med 3-1 over Sudan.
Premier League - Afrikamesterskap. Ligacup - Livescore - TV-oversikt - Nyheter - TabellerStatistikk -

 

10.01 DENNE UKEN
Premier League-lagene Arsenal, Newcastle, Leeds og Watford er ute av FA-cupen allerede i 3.runde. I kveld forsvant også Aston Villa ut etter 1-0 tap for Man.Utd på Old Trafford. Neste runde i cupen spilles første helgen i februar. I Afrika ble det søndag seier for Kamerun og Kapp Verde, menst både Senegal, Marokko, Guinea og Gabon vant 1-0 i sine åpningskamper i gruppe B  og C i dag. Tirsdag blir det storkamp når Nigeria og Egypt braker sammen i gruppe D. Senere i uken spilles det utsatte kamper i PL, samt nye kamper i semifinalene i Ligacupen. Få full oversikt her:
FA cup - Afrikamesterskapet 2022 Ligacup - Livescore - TV-oversikt - Nyheter - TabellerStatistikk -

 

05.01 CUPFOTBALL
Det blir mye cupfotball de nærmeste dagene. I kveld spilles første kamp av den ene semifinalen i Ligacupen når Chelsea får besøk av Tottenham. Arsenal skulle møtt Liverpool torsdag, men p.g.a Coronautbrudd, hos Klopp & co, er kampen utsatt. Kommende helg sparkes det uansett i gang i Afrika. Afrikamesterskapet avholdes for 33.gang. Turneringen denne gang skal spilles i Kamerun. De fleste kampene kan også følges på Viasports kanaler. I England er det også klart for 3.runde i den engelske FA Cup. Storlagene lar nok mange av ungguttene slippe til og man skal ikke se bort i fra en "bombe" eller to denne helgen. I Tyskland, Italia og Spania spilles det vanlig ligafotball denne helgen.
FA cup - Afrikamesterskapet 2022 Ligacup - Livescore - TV-oversikt - Nyheter - TabellerStatistikk -

 

02.01 DUMT FOR BEGGE
Manchester City har gjennom jula skaffet seg et 11-poengs forsprang på toppen av Premier League. Jagende Chelsea og Liverpool hadde henholdsvis en og to kamper til gode, men da lagene møttes til dyst i dag endte det 2-2. Dermed har fortsatt de lyseblå fra Manchester en en suveren ledelse på tabelltopp. Salah og Mane sørge for 2-0 til Liverpool, men et kjempemål av Kovacic, samt et av Pulisic, sørget for at det endte uavgjort i London. Tidligere i dag vant Brighton 3-2 borte mot Everton,  Leeds vant 3-1 over Burnley, mens Brentford slo Aston Villa 2-1. I La Liga gikk Real på et overraskende 1-0 tap borte mot Getafe.
Pr.League - Livescore - Ligacup - TV-oversikt - Nyheter - Tabeller-  - Statistikk

Arkiv 2021

 
 

Totalt antall besøkende:
Det er

     
Engelsk fotball
Premier League
  Pr. League resultat
  Pr. League tabell
  Pr.League - Toppscorer
  Pr. League - Klubbene
  F.A Cupen
  Ligacupen
  Play off
  Engelske klubblinker
  England - statistikk
  Englands landslag
 
BETSSON
 

 
800 Norske klubber! Norsk fotball
Eliteserien - fakta
  Eliteserien - tabell
  Eliteserien - kampene
  Eliteserien - klubbfakta
  Eliteserien - statistikk
  1.divisjon -fakta
  2.divisjon - nyheter
  2.divisjon - toppscorer
  3.divisjon - fakta
  3.divisjon - kvalifisering
  NM - Cupresultat
  NM - toppscorer
  Norges landslag
  Norsk fotball - statistikk
  Norsk fotball - rekorder
  Norske klubblinker
 
Øyeblikket
 
 

 
 
Betsson
 

 
Babes

 
Tema

 

 

 
  Copyright (c) 2022 fotballen.eu, fotballen.no, fotballen.net. All rights reserved. post@fotballen.eu