Annonsere?  |  Om fotballen.eu  |  Nyhetsarkiv   |  Legg til URL Kontakt


Søk etter fotball:

fotballen
 
De viktige
fotbollen.com
  Thesoccerweb.com
  TV-oversikt
  Tabeller
  Nyheter
  Livescore
  Tippetips
 Klubblinker
 Topp 100
 Norges landslag
  VM 2018
  EM 2016
 VM 2014
 EM 2012
 VM 2010
 
Kommende kamper:

 
Tema
  

Norges landslag
Alle kamper, alle
målscorere og all
mulig statistikk
1908- i dag

Mer
  
Fotballbabes
Flere hundre
supre damer med
og uten drakt..
Se mer!
 
Fakta og statistikk
Tidligere vinnere
 FIFA-ranking
 Statistikk - Toppscorere
 Statistikk - Årets spiller
 Hjemmebaner
 Fotballreglene
 Verdensrekorder
 
Tema
  
VM I FOTBALL
Her finner du alt
om alle VM i
fotball 1930-2018
Les nå
  
VM 2018
Alt du trenger
om fotball-VM i
Russland 2018
Les mer
 
Mesterskap
EM 2020
 VM 2018
 EM 2016
 Copa Sudamerica
 Copa Libertadores
 Asiamesterskapet
 Afrikamesterskapet
 Champions league
 Europaligaen
 

Storspiller
 

TV-FOTBALL


 
ARKIV
 
 
 
 
Her finner du arkiverte nyheter fra både store ligaer og lavere divisjoner,
men  også  det siste fra fotballen.eu og det som skjer på våre sider.
 

Send inn ditt lags nyheter nå! 

 

Tidligere:
2018  2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009
2008 2007 2006 2005 2004 2003 2002 2001 2000
 

Se også:
fotballnyheter fra et utvalg medier
 

Sist oppdatert: 15.10.2019

14.10 MER EM KVALIK
Belgia, Italia, Russland og Polen er nå klare for neste års EM-sluttspill. En rekke andre land sikrer seg også sluttspillet i løpet av denne uken. For Norges del virker forstatt en direkte plass i sluttspillet som lite trolig, men en seier borte mot Romania på tirsdag kan få stor betydning. Norge vil uansett få en ekstra mulighet gjennom Nations League sluttspillet. Få oversikt over landslaget og EM-sluttspillet her:
EM-kval. 2020 - Norges landslag
TV-oversikt - Puber - Statistikk -
Livescore - Nyheter- Tabeller

 

12.10 STERKT AV NORGE
Joshua King scoret på straffe i det 94.minutt og sørget for at Norge spilte 1-1 mot Spania på Ullevaal. Spanjolene var best før hvilen og tok også ledelsen rett etter pause. Etter dette våknet Norge og, anført av en strålende Martin Ødegaard, presset vi faktisk Spania bakover. Alt for mange sjanser ble det ikke skapt, men til slutt fikk vi betalt gjennom det nevnte straffen. Norge kommer kanskje ikke til EM, men dette var oppløftende. Mer om alt:
EM-kval. 2020 - Norges landslag
TV-oversikt - Puber - Statistikk -
Livescore - Nyheter- Tabeller

 

11.10 EN UMULIG OPPGAVE?
Ligafotballen tar en pause når det nå igjen er klart for landskamper. Mest spennende er det selvfølgelig i Europa hvor EM-kvalifiseringen er i ferd med å avgjøres. De "store" ser alle ut til å ha kontroll og land som Spania, England, Tyskland, Italia, Belgia og Kroatia er på vei til neste års sluttspill. Verre er det for Norge. 12.oktober kommer Spania på besøk til Ullevall i en kamp vi må vinne. Deretter følger en svært tøff reise til Romania neste tirsdag. Det virker nesten håpløst for direkte sluttspillsplass, men håpe kan man!
EM-kval. 2020 - Norges landslag
TV-oversikt - Puber - Statistikk -
Livescore - Nyheter- Tabeller

 

02.10 EUROPACUP
De fleste  favorittene infridde i under tirsdagens CL-runde, men et par overraskende resultat kan man trygt si at det ble. Real Madrid måtte nøye seg med 2-2 hjemme mot Brügge, mens Serge Gnaby scoret fire for bortelaget da Tottenham tapte hele 2-7! hjemme for Bayern München.I kveld fikk Liverpool det overraskende tøft mot Salzburg, men vant til slutt 4-3. Også Barcelona var på hæla, men to mål av Suarez sørget for 2-1 over Inter. I torsdagens Europliga kan det bli spennende når Rosenborg får selveste PSV Eidhoven på besøk til Lerkendal. Moro blir det også å følge den nordiske duellen mellom   Malmö og København.
Ch.League - Puber - Statistikk
Europaliga - Live - TV-oversikt

 

01.10 TV-FOTBALL
Man United og Arsenal avsluttet september med 1-1 på Old Trafford. Oktober vil uansett gi en rekke nye sjanser for dem begge. Både Liga, europacup og hjemlige cuper står på menyen for de fleste topplagene. Av storkamper kan vi nevne Tottenham mot Bayern München, RBK - PSV, Barcelona mot Inter, Norge hjemme mot Spania og nevnte Man.Utd på eget gress mot ligaleder Liverpool. Få full oversikt over TV-måneden her:
TV-oversikt - Pr.League - Tabeller - Eliteserien - Livescore - NyheterTippetips - Puber - Statistikk

 

30.09 EN "MÅ VINNE" KAMP
Det er fortsatt tidlig i den engelske ligasesongen, men allerede nå kan det virke som enkeltresultater kan få stor betydning. Liverpool har allerede samlet 21 poeng og Man.Utd er før kampen hele 13 poeng bak på sin 11.plass. Arsenal har startet bittelitt bedre, men også de vil være på hæla med tap på Old Trafford. Et skadeskutt United har vunnet to av sine tre hjemmekamper, men Arsenal virker å være i bedre form og slo Villa borte i forrige runde. Følg kampen på TV2 sport Premium fra kl.21:00
Pr.League  Livescore - TV-oversikt - Tabeller - Tippetips - Puber

 

23.09 CUP- OG LIGAFOTBALL
Denne midtuken spilles det cup både i Norge og England, mens det i Spania er full runde i spanske La Liga og franske Ligue 1. Det er Ligacupen som står i fokus på balløya og de små klubbene har nok store forventninger mot topplag som ikke tar denne cupen veldig seriøst. En bombe eller to kan nok forventes. Her hjemme har det vært flere overaskelser allerede i NM og kvartfinalene gir absolutt muligheter for flere. I Spania møter Ødegaards Real Sociedad Alaves hjemme.
Pr.League - Norsk cup- Livescore- TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk

 

22.09 FULL POTT
Liverpool slo Chelsea 2-1 i London og opprettholder sin perfekte start på sesongen. I dag sørget Alexander-Arnold og Firmino for de rødes scoringer, mens Kante skapte spenning med redusering 20.min før slutt. Det ble derimot aldri mer enn nesten for Chelsea og Liverpool har dermed 18 poeng på seks kamper. Også Arsenal vant. Med en mann mindre store deler av kampen, snudde de to ganger mot Aston Villa og vant 3-2 i London. Man.Utd på sin side fortsetter og skuffe. I dag ble det 2-0 tap for West Ham borte. I Eliteserien tapte VIF hele 0-4 hjemme for Viking, Godset tok tre viktige poeng borte mot Tromsø, Odd vant over Sarpsborg, mens Glimt måtte nøye seg med uavgjort borte mot Ranheim. Mer:
Pr.League - Eliteserien - Livescore - TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk

 

20.09 FOTBALLHELG
Chelsea mot Liverpool blir helgens storkamp fra Premier League. Det er imidlertid en rekke andre spenennde oppgjør å se fram til. I Serie A er det duket for klassisk møte mellom AC Milan og Inter Milan, mens Lyon og PSG møtes i Ligue 1. Her hjemme nærmer det seg innspurten og hvert eneste poeng kan nå bli avgjørende.Både Rosneborg, Molde og Bodø/Glimt møter poengnødne bunnlag på bortebane. Er det duket for en skrell eller to? Mer om alt:
Pr.League - Eliteserien - Livescore - TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk

 

17.09 EUROPACUP
Så er det igjen klart for Europacup I Champions League smeller det allerede i første runde. Regjerende mester Liverpool møter Napoli borte, Borussia Dortmund får besøk av Barcelona, mens PSG og Real Madrid braker sammen i Paris.Også Atletico Madrid mot Juventus bør bli en severdig affære. Torsdag blir det så spill i Europaligaen med både Manchester united, Arsenal og vårt norske håp Rosenborg.  Mer om alt:
Ch.League - Puber - Statistikk
Europaliga - Live - TV-oversikt

 

13.09 FOTBALLHELG
Ligafotballen er tilbake og flere spennende kamper står på menyen. I både England, Italia, Tyskland, og Spania ser det ut som alle de store har greie kamper, men her dukker det helt sikkert opp små og store overaskelser. Også i Eliteserien er det mange kamper med preg av topp mot bunn. Dette kan derfor være runden for de gode tipperne! Med tilgang til de rette kanalene kan du forøvrig få med deg over 40 kamper på TV. Mer om alt her:
Pr.League - Eliteserien - Livescore - TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk

 

10.09 DE STØRSTE ER BEST
Norge og de andre små prøver så godt de kan, men det er fortsatt de store nasjonene som er best. Når vi nå er over halvspilt i EM-kvaliken er lag som England, Nederland, Italia, Kroatia, Belgia, Frankrike og Spania alle i praksis klare for EM. I kveld vant England 5-3 over Kosovo, mens Cristiano Ronaldo likegodt scoret fire mål da Portugal banket Litauen hele 5-1 på bortebane. Frankrike fikk det også enkelt og slo lille Andorra 3-0 på Stade De France.
EM-kval. 2020 - Norges landslag
TV-oversikt - Puber - Statistikk -
Livescore - Nyheter- Tabeller

 

08.09 UAVGJORT
Norge var fullt på høyde med Sverige og kunne fort ha vunnet i Stockholm. Det endte derimot 1-1 i kampen vi "måtte" vinne. Stefan Johansen ga Norge ledelsen i siste sekund før pause, mens Forsberg utlignet for de gule og blå etter en times spill. Norge er dermed på 4.plass i gruppa etter at også Romania vant i dag. I den siste kampen i gruppe F vant Spania 4-0 over Færøyene. Mer om alt her:
EM-kval. 2020 - Norges landslag
TV-oversikt - Puber - Statistikk -
Livescore - Nyheter- Tabeller

 

08.09 AVGJØRENDE KAMP?
Norge slo Malta, men det er i kveld det virkelig gjelder. Sverige ligger foran oss på tabellen og må slås i Stockholm i kveld. Med seier vil Norge gå forbi. Akkurat nå møtes også Romania - Malta i vår gruppe, mens Spania møter Færøyene i kveld. Av andre nordiske land i aksjon spiller nå Danmark borte mot Georgia, mens Finland får fint besøk når Italia gjester Tampere. Norges kamp sendes på TV2 kl.20:45
EM-kval. 2020 - Norges landslag
TV-oversikt - Puber - Statistikk -
Livescore - Nyheter- Tabeller

 

05.09 ENKELT, MEN VIKTIG
Norge hadde full kontroll mot Malta og vant i dag 2-0 på Ullevaal. Sander Berge og Joshua King på straffe, sørget for tre viktige poeng i EM-kvalifiseringen. Nå venter en svært avgjørende kamp borte mot Sverige søndag. Også svenske vant i dag, 4-0 borte mot Færøyene, mens Spania vant 2-1 borte mot Romania. Norge, på tredje plass, er dermed to poeng bak svenskene og syv poeng bak suverene Spania. Full oversikt her:
EM-kval. 2020 - Norges landslag
TV-oversikt - Puber - Statistikk -
Livescore - Nyheter- Tabeller

 

03.09 EM-KVALIFISERING
Ligafotballen tar en pause når de fleste land nå skal spille landskamper. I Europa er det  deltagelse i neste års EM som står på spill. Det har så langt vært spilt mellom 2 og 4 kamper i alle grupper og favorittene begynner å skille seg ut. For Norges del er det nå alt eller ingenting. Etter fire kamper er vi å finne på 4.plass og ukens to kamper må derfor vinnes. Malta på Ullevaal torsdag bør være overkommelig, men den største utfordringen venter søndag da vi møter Sverige borte.
EM-kval. 2020 - Norges landslag
TV-oversikt - Puber - Statistikk -
Livescore - Nyheter- Tabeller

 

01.09 TOPPLAGENE LEKER
Fjorårssesongen i Premier League ble stort sett preget av den jevne og vanvittige innspurten mellom Liverpool og Manchester City. Iår fortsetter det i samme tempo. City vant enkelt 4-0 over Brighton, mens Liverpool fortsatt har full pott etter sterke 3-0 borte mot Burnley. De øvrige topplagene ser ut til å ha en større luke å tette til de to. Chelsea måtte nøye seg med 2-2 hjemme mot lille Sheffield United, mens Man.Utd igjen glapp og måtte ta til takke med 1-1 borte mot Southampton. I dag endte med 2-2 da Arsenal og Tottenham møttes i London.
Pr.League - Eliteserien - Livescore - TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk

 

26.08 GLIMT TILBAKE PÅ TOPP
Bodø/Glimt var overlegne Vålerenga på Aspmyra og vant fortjent 4-0. Glimt er dermed tilbake på topp i Eliteserien, to poeng foran Molde. Saltnes, Evjen og Sveen sørget for tre av målene i kveld, mens Aron Dønnum var uheldig og sørget for selvmål. 11 runder gjenstår og Glimt kan absolutt begynne å drømme om sitt aller første seriegull.
Glimt - Eliteserien - Livescore - TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk

 

25.08 VIKTIG FOR GODSET
Toppkampen mellom Molde og Odd endte 2-2. Bodø/Glimt kan dermed ta tilbake tabelltoppen i Eliteserien med seier over Vålerenga mandag. I bunnen av tabellen tok Strømsgodset tre svært viktige poeng da Sarpsborg ble slått 2-1 på Marienlyst. Godset passerte dermed gjestene og har kontakt med de andre lagene på nedre halvdel. I Premier League tapte Tottenham overraskende 0-1 for Newcastle, mens Man City oppskriftsmessig slo Joshua Kings Bournemouth 3-1.
Pr.League - Eliteserien - Livescore - TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk

 

23.08 FOTBALLHELG
Denne helgen begynner italienske Serie A. Med det er alle de store europeiske ligaene i gang. Helgens storkamp spilles uansett i England. Serieleder Liverpool får besøk av Arsenal som ligger på plassen bak. Det er forøvrig få storkamper denne helgen, men igjen - det gis tre poeng for seier uansett motstander! I Eliteserien spilles det toppkamp mellom Molde og Odd, mens Strømsgodset og Sarpsborg møtes i viktig bunnstrid. Mer om alt:
Pr.League - Eliteserien - Livescore - TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk

 

19.08 "KUN" UAVGJORT
Bodø/Glimt måtte nøye seg med 1-1 borte mot Sarpborg. Dermed gikk Molde igjen forbi. Likt på poeng, men Molde har best målforskjell. Det var Sarpsborg som tok ledelsen i kveldens kamp. Zachariassen ga hjemmelaget ledelsen 10 minetter etter hvilen. Glimt presset på og det var ikke ufortjent når Saltnes stusset en corner i mål syv minutter før slutt. Tross vedvarende spill mot Sarpsborgs mål i sluttminuttene ebbet det hele ut i uavgjort. Også i England endte det uavgjort. Wolves holdt Man.Utd til 1-1 i en kamp hvor Paul Pogba brant en straffe.
Pr.League - Eliteserien - Livescore - TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk

 

16.08 FOTBALLHELG
Både spanske La Liga og tyske Bundesliga sparkes i gang i kveld. Bayern møter Hertha Berlin hjemme, mens Barcelona skal ut i tøff bortekamp mot Athletic Bilbao. I England er det flere spennende kamper med Manchester City mot Spurs som det store høydepunktet. I Eliteserien møtes Odd og Rosenborg til spennende storkamp lørdag, mens serieleder Bodø/ Glimt besøker Sarpborg mandag. Mer
Pr.League - Eliteserien - Livescore - TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk

 

14.08 LIVERPOOL VANT
Det kan neppe regnes som en stor tittel, men det virket uansett som både Chelsea og Liverpool hadde lyst til å vinne årets supercup. Chelsea ledet til pause,  Mane sørget for både utligning etter hvilen og ledelse for Liverpool i første ekstraomgang, mens Jorghino sikret uavgjort på straffespark noen minutter senere. Tilfeldige straffer ble til slutt avgjørende - og Liverpools keeper-reserve Adrian ble helten da Tammy Abraham ble den eneste som bommet. Her hjemme har Bodø/Glimt overatt teten i Eliteserien etter 2-1 borte mot Kristiansund. Mer om alt:
Pr.League - Eliteserien - Livescore - TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk

 

14.08 SUPERCUP
Det er ikke det største og viktigste trofeet, men prestisjen står alltid på spill når vinneren av Champions League og Europaliagen møtes. I år er det duket for kamp mellom Chelsea og Liverpool. Kampen spilles i Istanbul og sendes direkte på Viasat 4. Her hjemme spilles det også tre utsatte kamper i Eliteserien. Bodø/Glimt, som møter Kristiansund borte, kan ta over tabelltoppen med seier. I Bærum møtes Stabæk og Vålerenga til "lokalopgjør". Sistnevnte sendes på MAX kl.19:00.

 

09.08 FOTBALLHELG
Premier League er endelig tilbake. Liverpool og Norwich sparker i gang sesongen på Anfield i kveld. Helgens storkamp spilles uansett på Old Trafford når Manchester.Utd får besøk av Chelsea søndag. Her hjemme fortsetter Eliteserien. Ingen storkamper denne gang, men hvert poeng er selvfølgelig viktig i denne jevne sesongen. Få med deg alt om Premier League, Eliteserien og annet viktig her:
Pr.League - Eliteserien - Livescore - TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk

 

08.08 ALLE OVERGANGENE
Overgangsvinduet er nå stengt og de engelske lagene må klare seg med det de har frem til nyttår. Arsenal har vært en av de mest aktive klubbene og sikret seg i dag også rutinerte David Luiz fra byrivalen Chelsea. Manchester United hadde nok håpet å få inn et par spillere til, men det eneste som skjedde i dag var at Romelu Lukaku gikk til Inter.
Av andre spennende overganger i dag kan nevnes Alex Iwobi fra Arsenal til Everton, Andy Carrol til Newcastle og Ryan Sessegn fra Fulham til Tottenham Mer om alt:

Pr.League - Livescore - TV-oversikt

 

04.08 FØRSTE STIKK TIL CITY
Manchester City startet best og det var fullt fortjent at laget ledet  1-0 til pause  i dagens Community shield.
Etter hvilen var det Liverpool som tok kommandoen og fikk sin like fortjente utlikning halvveis ut i 2.omgang. Flere gode sjanser til tross, flere mål ble det ikke og kampen måtte avgjøres på straffer. Liverpools Wijnaldum var den eneste som feilet på Wembley og City kunne dermed innkassere årets første tittel.

Eliteserien- Pr.League - Livescore - TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk

 

01.08 TV-FOTBALL
Etter en heller tam juli nærmer det seg endelig oppstart i alle de store ligaene. Championship sparkes i gang allerede i morgen og deretter følger Premier League, Bundesliga,  La Liga og Serie A utover måneden. Sesongens første TV-oversikt er nå på plass. Allerde i august er det flere storkamper å se, bl.a Man.Utd mot Chelsea i 1.ligarunde i England. Få full oversikt over det hele her:
Eliteserien- Pr.League - Livescore - TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk

 

01.08 TV-FOTBALL
Det er sommer og sol, men fortsatt er det mye å glede seg til for de fotballinteresserte i juli. Sluttspillet i VM for kvinner, Copa America og Afrikamesterskapet blir de store høydepunktene denne måneden. Eliteserien er litt av og på, men det spilles tross alt et par runder i juli. I slutten av måneden blir det mer stille, men da kan man i det minste glede seg over en rekke treningskamper med storlag involvert. Her er månedens oversikt:
TV-oversikt - TV-fotball app - VM19

Copa America - Afrikamesterskapet

 

27.06 NORGE UTE AV VM
Det ble en opptur i forhold til EM i Nederland for to år siden. Likevel, det er neppe noen trøst for de norske jentene i dag. England var best i det meste og vant fortjent 3-0 i dagens 8.delsfinale. Norge skapte noen gode sjanser, men det ble rett og slett for tynt mot et godt engelsk lag. Allerede etter tre minutter tok England føringen. En ny skåring rett før pause var tungt og halveis ut i 2.omgang var det over og ut med 0-3.  Tapet betyr også at Norge heller ikke får delta i neste OL.
VM 2019 - Statistikk - TV-oversikt
Eliteserien - Livescore - NM
Copa America - Afrikamesterskapet

 

26.06 NYE CUPBOMBER!
Etter en rekke overraskelser forrige runde, trodde nok de fleste at det ville blir mer "normalt" denne gang. Den gang ei. Brann ble slått ut av Ranheim med 4-0, KFUM Oslo tok seg til sin første kvartfinale nonesinne, Fram Larvik fra 2.divisjon vant 2-1 hjemme mot Bærum og Aalesund vant på straffer borte mot selveste Rosenborg. Trekningen av kvartfinalene er nå foretatt og det ser ut til å bli vanskelig for samtlige outsidere. Det har nok uansett de fleste sagt før under dette cupåret!
NM - Statistikk - TV-oversikt
Eliteserien - Livescore - VM 2019
Copa America - Afrikamesterskapet

 

22.06 NORGE TIL KVARTFINALE
De norske jentene er klare for kvartfinale i VM etter å ha slått Australia i 8.delsfinalen. Det ble en svært jevn kamp hvor lagene hadde hver sin periode hvor de var best. En rekke sjanser til tross, det var greit at det stod 1-1 etter full tid. Ekstraomgangene inneholdt flere store norske sjanser, men det ville seg ikke denne gang. Dermed endte det med straffespark. Australia bommet her på sine to første og med full uttelling for Norge, var det hele avgjort da Syrstad Engen satte inn vår 4.straffe. Norge møter England  i kvartfinale torsdag.
VM 2019 - Statistikk - TV-oversikt
Eliteserien - Livescore - NM
Copa America - Afrikamesterskapet

 

19.06 CUPBOMBER
Det ble en svært innholdsrikt aften da 3.runde i cupen ble sparket i gang i dag. Flere storlag fikk trøbbel og cupbombene stod i kø. I Bærum vant hjemmelaget hele 5-3 over Vålerenga, mens Strømmen vant 1-0 over Lillestrøm. Strømsgodset, som har hatt en tung sesong i Eliteserien, fikk ennå mer å tenke på med 2-1 tap og exit mot Fram Larvik fra 2.divisjon. Også serieleder Molde er ute etter å ha tapt hele 4-0 borte for Aafk, mens Tromsdalen slo ut Sarpsborg 08 med 1-0. Haugesund knuste Bryne 6-2, mens Viking, Kristiansund, Mjøndalen, Brann, Rosenborg og Ranheim alle gikk videre med et nødskrik. Til slutt slo Odd ut Sandefjord på straffer.
NM - Statistikk - TV-oversikt
Eliteserien - Livescore - VM 2019
Copa America - Afrikamesterskapet

 

18.06 CUPFOTBALL
Onsdag og torsdag spilles 3.runde i Norgesmesterskapet, eller cupen, som de fleste kaller det. Fortsatt er Eliteserielagene store favoritter og også denne runden er satt opp av fotballforbundet. Det betyr uansett mye lokal moro og sjansene for en skrell eller to er absolutt til stede. Strømmen, som slo ut Bodø/Glimt i 2.runde får besøk av nabo LSK på Strømmen stadion, Sogndal og Brann møtes i en kopi av 76-finalen, mens regjerende mester Rosenborg besøker Ull/Kisa på Jessheim. Mer:
NM - Statistikk - TV-oversikt - Eliteserien - Livescore - VM 2019
Copa America - Afrikamesterskapet

 

10.06 NORSK JUBEL?
Norge vant oppskriftsmessig 2-0 borte mot Færøyene og tok viktige poeng i EM-kvalifiseringen. Likevel, håpet om EM-sluttspill virker fjernt og det er kanskje like greit. I dag er Norge heldige som vinner og det er lite som tyder på at landslaget nå endelig er på "gang". Færøyene, et land med en befolkning som en bydel i Oslo (50 tusen) var fullt på høyde, om ikke bedre enn Norge i dagens landskamp. Vi har heldigvis flaksen på vår side og drar i land en heldig seier, men det spørs om dette var så mye å juble for. Mer: Landslaget - EM kval.- VM 2019
Copa America - Puber - Livescore
Afrikamesterskapet - TV-oversikt

 

02.06 SOMMERFOTBALL
Champions League er unnagjort og med det er også fotballsesongen i over for de fleste. Det er likevel mye å glede seg til utover sommeren. Neste helg er det VM og det er denne gang de norske jentene som skal i aksjon. Norges første kamp går av stabelen 8.juni mot Nigeria. 15.juni er det så klart for et nytt Copa America. Brasil er vertskap og selvfølgelig også en av favorittene. 21.juni blir det så fart og moro fra Afrika. Spillere som Salah,  Mane, Aubameyang, Koulibaly og Riyad Mahrez vil sette sitt preg på det 32.afrikamesterskapet. I tillegg blir EM-kvalik og mer Eliteserie. Mer:
VM 2019- Copa America - Puber
Afrikamesterskapet- Livescore
TV-oversikt - Eliteserie - EM kval.

 

01.06 LIVERPOOL MESTER
Det ble en merkelig finale i Madrid når Liverpool møtte Tottenhan i kveld. Salah sørget for 1-0 på straffe allerede etter to minutter og det preget også kampen. Tottenham hadde ballen, mens Liverpool styrte hendelsene. Spurs kom seg til noen farligheter nå og da, men dette ble aldri spennende. Da Divock Origi sørget for 2-0 på tampen var også det hele avgjort. Liverpool tok sin 6.tittel i den gjeveste Europacupen og fikk en flott avslutning på en stor sesong. Mer om alt her:
Ch.Lea- Europaliga - Livescore - TV-oversikt - Puber - Statistikk - Tottenham - Liverpool - Nyheter

 

01.06 CHAMPIONS LEAGUE
Lagene er klare og supporterne venter i spenning. Nå rettes alles øyne mot Madrid og Champions League finalen. Liverpool er favoritter, men årets turnering har vist seg fra sin mest spennende og overraskende side. Vi ser ikke bort i  fra at det blir mer dramatikk i selve finalen. Kampen har avspark kl.21:00 og sendes på både TV2, Viasat 4, TV2 Sport 1, Viaplay og TV2 Sumo. Mer om alt her:
Ch.Lea- Europaliga - LivescoreTV-oversikt - Puber - Statistikk - Tottenham - Liverpool - Nyheter

 

27.05 ASTON VILLA TILBAKE
Aristokraten Aston Villa er tilbake i Premier League etter å ha slått Derby 2-1 i dagens Play-off finale på Wembley. Villa, som tok sitt siste av i alt syv ligaull i 1981, tok ledelsen 1-0 tidlig i 2.omgang og doblet denne like etter. 10 minutter før slutt slo Derby tilbake, men det ble for lite, for sent. Birmingham-klubben er dermed tilbake blant de beste etter tre år i Champonship. Klubben var forøvrig en av de 12 som var med den gang da den engelske ligaen ble etablert tilbake i 1888 og er den 5.eldste klubben i England.
Pr.League- Play-off - Livescore - TV-oversikt - Aston Villa - Puber - Statistikk
- Nyheter- Tabeller

 

25.05 FOTBALLHELG
Sommerferien nærmer seg, men det er fortsatt mye å glede seg over for de fotballinteresserte. I dag er det både tysk, spansk og skotsk cupfinale, mens  det i Italia skal spilles en siste serierunde i Serie A. Her er seriemesteren kåret, men det er fortsatt spenning rundt nedrykk og europacupplassene. I England er det klart for Play-off finaler. Her blir det avklart hvem som sikrer de siste opprykkene fra lavere divisjoner. Her hjemme fortsetter Eliteserien og i dag er det klart for "hatoppgjøret" mellon Vålerenga og Lillestrøm. I morgen møtes også Brann og Rosenborg til storkamp i Bergen.
Eliteserien- Play-off - Livescore - TV-oversikt - Puber - Statistikk

 

22.05 CUPFOTBALL
Stabæk og Elverum tjuvstartet 3.runde i cupen og som forventet ble det borteseier da eliteserielaget enkelt vant 6-1 tirsdag. I dag skal de fleste andre eliteserielag i aksjon og man kan nok regne med en bombe eller to. I fjor ble tre elitelag slått ut i 3.runde og flere fikk tøffe kamper mot lag fra lavere divisjoner. Hvor smeller det i år? Østfoldderbyet mellom Fredrikstad og Sarpsborg 08 sendes på NRK 2 kl.20. Få oversikten over alle kampene her:
NM - Statistikk - TV-oversikt

 

19.05 ODD TIL TOPPS
Molde var på tabelltopp, men spiller sin kamp først i morgen, hjemme mot Viking. I dag benyttet derfor Odd muligheten til å overta teten i Eliteserien ved å slå Lillestrøm 3-0 på Åråsen. Lengre ned på tabellen ble det endelig seier for Rosenborg. I dag ble det 3-2 over Mjøndalen. Også poengnødne Strømsgodset vant. De slo bunnlaget Tromsø 3-1 hjemme på Marienlyst. Til slutt i kveld tok Brann en sterk borteseier med 2-1 over Bodø/Glimt på Aspmyra. Stabæk - Vålerenga er utsatt helt til 14.august.
Eliteserien - Play-off - Livescore
TV-oversikt - Puber Statistikk

 

19.05 LITE Å JUBLE FOR
Dagen før dagen ble det som vanlig spilt full runde i Eliteserien. Flere av storlagene fikk det derimot tøft og det ser absolutt til å bli en meget spennende sesong både i topp og bunn av tabellen. På Lerkendal ble det en ny nedtur for Eirik Hornelands RBK. I kveld endte det med 0-2 for Haugesund. Molde tapte 3-2 borte for Kristiansund, mens Bodø Glimt er med i toppstriden etter seier på overtid mot Tromsø. Til slutt i kveld vant også Vålerenga fortjent 2-0 over et svak Godset. Oslo-gutta er dermed à poeng med Glimt og kun to poeng bak Molde.
Eliteserien - Play-off - Livescore
TV-oversikt - Puber Statistikk

 

14.05 ASTON VILLA TILBAKE?
De nest beste i England kjemper nå om opprykk fra lavere divisjoner. Norwich og Sheffield United ble direkte klare  for Premier League og nå spilles avgjørende play-off om en siste ledig plass. I kveld ble ærverdige Aston Villa klare  finalen i Championship etter seier på straffer mot West Bromwich. Der møter de vinneren av kampen Leeds - Derby. Leeds vant 1.oppgjør endte 1-0 og har også fordel av hjemmebane når klubbene møtes på Elland Road onsdag. I League One kjemper bl.a Sunderland om finaleplass, mens Tranmere er klare for finale for i League two. Alle resultater her:
Play-off- Pr.League - Livescore
TV-oversikt - Puber Statistikk

 

12.05 MAN CITY LIGAMESTER
Det startet dramatisk, men det ble aldri spennende da Manchester City i dag sikret seg sin 6.ligatittel. De blå kom tidlig under mot Brighton, men bare ti minutter senere var det hele snudd. City vant til slutt 4-1. Også Liverpool vant. Sadio Mane sørget for delt toppscorertittel da han scoret begge målene i Liverpools 2-0 seier over Wolves. Agüero og Aubameyang endte likt med Mane med 22 mål. Man.Utd avsluttet sesongen med å bekrefte problemene klubben har. I dag ble det 0-2 tap hjemme mot Cardiff.
Eliteserien- Pr.League - Livescore - TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk

 

10.05 SISTE SJANSE
Denne helgen skal Premier League avgjøres. Man.City er favoritter, men med den siste ukens hendelser friskt i minne blir vi ikke overrasket om Liverpool skulle ta også dette. Bundesliga har fortsatt et par runder igjen, men Bayern München kan sikre seg en ny tittel med seier borte mot Leipzig lørdag. Også i Nederland og Portugal er det spenning rundt ligagulet. I Italia er Juventus mester, Barcelona har vunnet i Spania, mens PSG for lengst har sikret seg fransk ligagull. I Eliteserienspilles bl.a LSK - RBK og Molde - Mjøndalen. Mer om alt:
Eliteserien- Pr.League - Livescore - TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk

 

09.05 ENGELSK DOMINANS
Glem Real, Juventus, PSG, Ajax, Bayern München og Juventus. I år handler det om engelsk fotball. I dag sikret både Arsenal og Chelsea seg finale i Europaligan etter å ha slått henholdsvis Valencia og Eintracht Frankfurt i semifinalene. Tidligere denne uken ble som kjent også Liverpool og Tottenham klare for finalen i Champions League. I kveld var det Pierre Emerick Aubameyang som ble den store helten for Arsenal med hat-trick i Arsenals 4-2 borte mot Valencia, mens Eden Hazard avgjorde i straffsparkkonkurranse hjemme mot Frankfurt. Finalen i Europaligaen spilles i Baku 29.mai, mens CL-finalen går av stabelen i Madrid 1.juni.
Ch.League - Puber - Statistikk
Europaliga - Live - TV-oversikt

 

 

08.05 TOTTENHAM TIL FINALE!
Tottenham er klare for finalen i Champions League etter å ha vunnet 3-2 i andre kamp borte mot Ajax. Engelskmennene er dermed videre etter seier på flere bortemål. Det hele virket avgjort allerede til pause. Ajax ledet da 2-0 og Tottenham så ikke ut til å komme tilbake. Lucas Moura ville det uansett annerledes og med to mål før timen var spilt ble det igjen drama. Spurs presset, Ajax kontret og sjansen sto i kø for begge lagene. Det ble uansett Moura som ble den store helten da han fullførte sitt hat-trick fem minutter på overtid. Tottenham møter dermed Liverpool i CL-finalen i Madrid 1.juni.
Ch.League - Puber - Statistikk
Europaliga - Live - TV-oversikt

 

07.05 VANVITTIG!
Et Liverpool uten stjernene Salah og Firminho var selvfølgelig spådd få muligheter mot Messi og Barcelona på Anfield i kveld. Katalanerne ledet 3-0 og et hederlig resultat hadde nok vært godkjent av de fleste røde supportere. To mål av Origo og to mål av Wijnaldum sørget imidlertid for en fantastisk kveld på Anfield. Med 4-0 vinner Liverpool 4-3 sammenlagt og er klare for en ny finale i CL. Motstanderen blir klar i morgen når Ajax skal forsvare sin 1-0 ledelse hjemme mot Tottenham
Ch.League - Puber - Statistikk
Europaliga - Live - TV-oversikt

 

05.05 SPENNENDE UKE
Det ble en svært inneholdsrik helg for de fleste fotballsupportere. Noen har grunn til juble, mens andre nok ergrer seg litt ekstra i dag. Denne uken blir det mer moro med avgjørende semifinaler i både CL og Europaligaen. Liverpool får det tøffest da de må hente inn 3-0 mot Barcelona på Anfield, mens Spurs skal forsøk å snu 0-1 mot Ajax i Amsterdam. Torsdag er det så de avgjørende semifinalene i Europaligen før det neste helg endelig skal avgjøres hvem som vinner Premier League.
Eliteserien- Pr.League - Livescore - TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk

 

03.05 FOTBALLHELG
Barcelona, Juventus, PSG og Celtic kan juble for seriegull allerede. Mye mer spennende er det derimot i engelske PL, tyske Bundesliga, nederlandske Eresdivisjon og portugisiske Primeira Liga. Maksmialt 2 poeng skiller to gulljagende lag i disse ligaene når to eller tre kamper gjenstår. Denne helgen kan det derimot mye avgjøres også her. I den norske Eliteserien møter bl.a serielder Molde Haugesund borte, mens bunnlaget RBK forhåpentligvis får det lettere mot Sarpborg enn mot Rørvik. Mer om alt her.
Eliteserien- Pr.League - Livescore - TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk

 

02.05 TV-FOTBALL
Mai byr på den spennende avslutningen for de store ligaene. Det meste er avgjort i både Spania, Frankrike, Italia og Skottland, men både i England, Portugal, Nederland og Tyskland er det fortsatt mye spenning. I tillegg til innspurten her spilles det mer Eliteseriefotball, samt at man kan glede seg til finale i både den engelske FA cupen, Copa Del rey, Coppa Italia, tyske DFB-pokal cup, Europaligaen og selve storfinalen i Champions League. Sistnevnte går av stabelen lørdag 1.juni. Få full oversikt her:
TV-oversikt - TV-fotball app

Pr.League - Livescore - Tabeller

 

01.05 BARCA MOT FINALE
Liverpool hang godt med og var i lange perioder det beste laget på Camp Nou. Barcelona har uansett den lille magikeren i sitt lag. Nok en gang ble Lionel Messi avgjørende med sine to mål. Tidligere Liverpoolspiller Luis Suarez sørget også for scoring slik at Liverpool ser ut til å ha et håpløst utgangspunkt før returen på Anfield. Omkampene i Champions League spilles tirsdag og onsdag neste uke. Her hjemme har en rekke lag vært i aksjon i 1.runde i cupen. Mer om alt:
Ch.Lea - Puber - Statistikk - NM
Europaliga - Live - TV-oversikt

 

01.05 EUROPACUP
De var tidligere helter for Liverpool, men nå skal Suarez og Coutinho forsøke å hjelpe Barcelona videre til finalen i Champions League. Første oppgjør spilles på Nou camp i kveld. I går slo Ajax til igjen. Donny van de Beek sørget for kampens eneste mål da Tottenham ble slått i London. Også i Europaligaen er det to engelske lag i semifinalen. Chelsea møter Eintracht Frankfurt, mens Arsenal skal opp mot sterke Valencia. I dag spilles også de fleste kampene i  1.runde i den norske cupen. Full oversikt her:
Ch.Lea - Puber - Statistikk - NM
Europaliga - Live - TV-oversikt

 

30.04 EUROPACUP
De var tidligere helter for Liverpool, men nå skal Suarez og Coutinho forsøke å hjelpe Barcelona videre til finalen i Champions League. Første oppgjør spilles i Spania på onsdag. Først ut er uansett et spennende Ajax på bortebane mot Tottenham. Også i Europaligaen er det to engelske lag i semifinalen. Chelsea møter Eintracht Frankfurt, mens Arsenal skal opp mot sterke Valencia. Full oversikt her:
Ch.League - Puber - Statistikk
Europaliga - Live - TV-oversikt

 

28.04 KLASSEFORSKJELL
Molde kjørte over Rosenborg og vant fortjent 3-0 på Aker Stadion i kveld. Magnus Wolff Eikrem scoret to av målene og kan, i tillegg til tabelltopp, glede seg over å være øverst på toppscorelista. Mindre moro er det for Rosenborg. Klubben står fortsatt uten seier i årets eliteserie. Etter fem kamper ligger den firedoble seriemesteren på en solid bunnplass med kun to poeng. I England vant Manchester City 1-0 borte mot Burnley, Leicester knuste Arsenal 3-0, mens Man. United og Chelsea spilte uavgjort 1-1. Mer:
Eliteserien- Pr.League - Livescore - TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk

 

26.04 FOTBALLHELG
Liverpool tjuvstarter helgen med å slå Huddersfield hele 5-0 på Anfield. Nå må Liverpool-fansen vente å håpe at Man.City snubler. Denne gang på søndag borte mot Burnley. Søndag får også Man.Utd  en ny sjanse til å overbevise. Denne gang i avgjørende kamp hjemme mot Chelsea. I Italia feirer Juventus ligagullet med storkamp borte mot Inter, mens Bay.München og Borussia Dortmun d begge må slå svak motstand i kampen om gull i Bundesliga. I Eliteserien tar serieleder Molde i mot et RBK i stor trøbbel. Kan det snu for trønderne?
Eliteserien- Pr.League - Livescore - TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk

 

24.04 CITY NÆRMER SEG
Det endte med 2-0 seier for City i Manchesterderbyet på Old Trafford i kveld. Dermed er de lyseblå tilbake på topp, 1 poeng foran Liverpool, når tre kamper gjenstår for alle. City har igjen to tøffe bortekamper, men med det spillet laget viser om dagen, så skal det noe ekstra til for at dette ikke ender med et nytt ligagull til Pep Guardiolas menn. I kampen om CL-plass tapte også Arsenal i kveld. Det betyr at Man.Utd fortsatt har gode muligheter til å sikre seg den ettertraktede 4.plassen.
Eliteserien- Pr.League - Livescore - TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk

 

24.04 TOPP FIRE OG LIGAGULL
Det er ikke rent lite som står på spill når Manchester United og nabo Manchester City braker sammen til et svært spennende lokalopgjør på Old Trafford onsdag kveld. Begge MÅ vinne for å ha fortsatt ha god muligheter til henhodsvis CL-plass neste år , for Utd, og ligagull for City. For første gang vil nok mange Liverpool-supportere i kveld holde med de røde djevlene. Også Arsenal spiller viktig kamp. De møter Wolves borte på Molineux. I Eliteserien vant Odd i går 1-0 over Viking. Mer:
Eliteserien- Pr.League - Livescore - TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk

 

22.04 TRØNDERSK TRØBBEL
Rosenborg fortsetter å slite. Etter kun 0-0 hjemme mot Sarpsborg har RBK bare bykollega Ranheim bak seg på tabellen. I motsatt ende tok erkerivalen Molde over tabelltoppen etter 2-0 over Lillestrøm på Åråsen. Haugesund vant også i kveld, mens alle øvrige kamper endte uavgjort. Odd og Viking kan begge ta over førsteplassen med seier i morgen. Sannsynligvis gjelder dette bare for den ene laget.. I England måtte Chelsea nøye seg med 2-2 mot Burnley. Mer om alt:
Eliteserien- Pr.League - Livescore - TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk

 

22.04 ELITESERIE
Chelsea møter Burnley i kveld, men i dag handler det først og fremst om 4.runde i den norske Eliteserien. Poengnødne RBK møter Godset hjemme, Glimt spiller mot Sarpsborg, LSK får besøk av Molde på Åråsen, Stabæk reiser til Haugesund, Mjøndalen spiller mot Tromsø og Kristiansund har hjemmekamp mot Ranheim. I kveldskampen får Brann besøk av Vålerenga, mens serieleder Viking møter Odd tirsdag. Mer om alt:
Eliteserien- Pr.League - Livescore - TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk

 

19.04 FOTBALLHELG
Spenningen er ikke like stor overalt, men i særlig England og Tyskland virker det helt åpent. Manchester City mot Tottenham blir helgens storkamp fra Premier League, mens Inter - Roma er høydepunktet fra Serie A. Både Juventus og PSG kan forøvrig sikre seg ligagull denne helgen. Den norske Eliteserien har lang påskeferie, men kjører full runde mandag. Poengnødne RBK møter Godset hjemme, Brann får besøk av Vålerenga, mens serieleder Viking møter Odd tirsdag.
Eliteserien- Pr.League - Livescore - TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk

 

18.04 JUBEL ETTER TAP
Fernando Llorente kan juble etter å ha redusert til 4-3 borte mot Manchester City. Sammenlagt endte det dermed 4-4 og Tottenham er klare for CL-semifinale mot Ajax. Liverpool er også med etter å ha slått Porto 4-1 borte og 6-1 sammenlagt. De røde møter Barcelona i semifinalen. I kveldens Europaliga skal Napoli prøve å komme tilbake fra 0-2 i første kamp mot Arsenal, mens Chelsea ser ut til å ha full kontroll på Slavia Praha etter 1-0 seier i første kamp. Mer om alt:
Ch.League - Puber - Statistikk
Europaliga - Live - TV-oversikt

 

17.04 EUROPACUP
Barcelona lekte med Manchester United og gikk greit videre til semifinalen med 3-0 hjemme og 4-0 sammenlagt. Også Ajax er videre etter å overraskende ha slått Juventus 2-1 i Italia .  I  dag skal Liverpool forsvare sin 2-0 ledelse borte mot Porto, mens Man.City skal forsøke å snu 0-1 til seier hjemme mot Tottenham. I Europaligaen må Napoli prøve å komme tilbake fra 0-2 i første kamp mot Arsenal, mens Chelsea ser ut til å ha full kontroll på Slavia Praha etter 1-0 seier i første kamp. Mer om alt:
Ch.League - Puber - Statistikk
Europaliga - Live - TV-oversikt

 

17.04 EUROPACUP
Så er det igjen klart for Europacup. Manchester United virker å ha et håpløst utgangpunkt borte mot Barcelona, men har vist før at det "umulige" er mulig. Man.City må snu 0-1 mot Tottenham, Liverpool virker trygge med 2-0 ledelse før returen mot Porto, mens Juventus - Ajax er helt åpent etter 1-1 i første kamp. I Europaligaen skal Napoli forsøke å komme tilbake fra 0-2 i første kamp mot Arsenal, mens Chelsea ser ut til å ha full kontroll på Slavia Praha etter 1-0 seier i første kamp. Mer om alt:
Ch.League - Puber - Statistikk
Europaliga - Live - TV-oversikt

 

12.04 FOTBALLHELG
Innspurten er nå godt i gang i de store ligaene. Hvem vinner, hvem kvalifiserer seg for Europa og hvem rykker ned? Nesten alle kamper er viktige nå i slutffasen. I England blir storkampen Liverpool - Chelsea det store høydepunktet, mens det er mye topp mot bunn io de andre liagene. I Eliteserien tar ubeseirede Bodø/Glimt i mot serieleder Molde på Aspymra, mens Stabæk og Rosenborg begge trenger poeng i bunnen.  M om alt her:
Eliteserien- Pr.League - Livescore - TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk

 

08.04 EUROPACUP
Etter en spennende helg hvor både Bayern München tok et stort skritt nærmere en ny Bundesligatittel, Manchester City og Watford sikret seg finale i FA Cupen og Viking gikk til tops i Eliteserien, er det nå klart for svært spennende kamper i CL og Europaligaen. Tottenham - Man.City og Liverpool - Porto spilles tirsdag, mens Ajax - Juventus og Man.Utd mot Barcelona skal i aksjon onsdag. Torsdag er det så Europaliga med bl.a Arsenal - Napoli. Mer om alt:
Ch.League - Puber - Statistikk
Europaliga - Live - TV-oversikt

 

03.04 TV-FOTBALL
Det spilles en rekke kamper i de store ligaene denne midtuken. Utover måneden øker også viktigheten av kampene og det er flust av storkamper å se frem til. Kvartfinaler i Champions League, spennende innspurt i Premier League, FA Cup, La Liga, tysk Bundesliga, Serie A og selvfølgelig nye kamper i Eliteserien. Få full oversikt over det hele her:
TV-oversikt - TV-fotball app

Pr.League - Livescore - Tabeller

 

31.03 LIVERPOOL SLO TILBAKE
Det ble dramatisk da Liverpool fikk besøk av Tottenham på Anfield i dag. Hjemmelaget tok tidlig ledelsen, men Spurs kom gradvis mer med i kampen og utlignet fortjent etter en drøy time. Det så ut til å ebbe ut med 1-1, men så fomlet Alderweireld det til og satte ballen i eget mål. Dermed 2-1 til Liverpool som er tilbake på tabelltopp. I Eliteserien i dag vant Bodø/Glimt 2-0 over Rosenborg, mens det også ble seire for Strømsgodset, Viking og Tromsø.  
Eliteserien 2019- Pr.League - Livescore - TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk

 

29.03 FOTBALLHELG
Etter en spennende uke med EM-kvalifisering er ligafotballen nå tilbake. Den norske Eliteserien sparkes i gang med kamper som Odd- Brann og Glimt - Rosenborg. Liverpool mot Tottenham blir den store duellen i Premier League, mens Roma - Napoli er godbiten fra Serie A. I Spania er det meste avgjort, samtidig så det er få storkamper denne helgen. I tyske bundesliga ligger Bayern og Dortmund helt likt, men begge møter overkommelig motstand denne helgen. Mer: Eliteserien 2019- Pr.League - Livescore - TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk

 

26.03 UAVGJORT I DRAMA
Sverige hadde spillet, men det var Norge som var best foran mål den første timen. Med 2-0 ledelse så det ut til at det skulle gå mot tre viktige poeng. Svenskene ga seg uansett ikke og både reduserte, utlignet og tok ledelsen på overtid. En total nedtur. Utrolig nok var det ikke over. Seks minutter på overtid sørget Ola Kamara for 3-3 i en svært undeholdende kamp. Seier ble det ikke, men poenget kan komme godt med utover i kvalifiseringen. Mer:
EM-kval. 2020 - Norges landslag
TV-oversikt - Puber - Statistikk

 

25.03 EM-KVALIFISERING
EM-kvaliken fortsetter og 2.runde spilles i disse dager. Norge tapte mot Spania, men får sjansen til å revansjere seg når  Sverige kommer på besøk til Ullevaal tirsdag. Blant storlagene ser det meste greit ut. England og Frankrike knuste i kveld henholdvis Montenegro 5-1 og Island 4-0, og har begge full pott etter to kamper. Portugal sliter derimot og måtte igjen nøye seg med uavgjort. Italia, Tyskland og Spania kan stå med to seire hvis de vinner i morgen. Mer om alt:
EM-kval. 2020 - Norges landslag
TV-oversikt - Puber - Statistikk

 

21.03 EM-KVALIFISERING
Ligafotallen tar en pause når det nå er klart for privatlandskamper og EM-kvalifisering. Norge har havnet i gruppe Spania, Sverige, Romania, Færøyene og Malta. De to førstnevnte er våre tøffeste utfordrere og også våre første motstandere. Spania venter i Valencia på lørdag, mens svenskene kommer på besøk til Ullvaal neste tirsdag. Full oversikt over alle kamper og tabeller her.
EM-kval. 2020 - Norges landslag
TV-oversikt - Puber - Statistikk

 

15.03 FOTBALLHELG
FA cupen står i fokus for flere engelske lag denne helgen. Det betyr også at andre får sine kamper i Premier League avlyst. Liverpool spiller derimot, borte mot Fulham, og har sjanse til å overta ligatoppen fra Man.City som er opptatt med cup. Man.Utd møter Woles borte i FA cupen. Lite storkamper ellers i europa, men alle lag spiller i det minste ligafotball i Spania, Italia og Tyskland. Mer om helgen her.
Pr.League - Livescore - TV-oversikt - Nyheter- FA cupen- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk

 

15.03 CL-TREKNING
Hele fire engelske lag var i potten da både kvartfinalene og semifinalene i Champions League ble trukket i dag. Tottenham og Manchester City ble derimot den eneste helengelske duellen. Man.Utd fikk selveste Barcelona, Ajax møter Juventus, mens Liverpool fikk Porto. I Europaligaen blir det storkamp mellom Arsenal og Napoli, mens Chelsea fikk Slavia Praha. Full oppsett med datoer her:
Ch.League - Puber - Statistikk
Europaliga - Live - TV-oversikt

 

13.03 LIVERPOOL VIDERE
Bayern München var nok knepne favoritter, men Liverpool viste seg fra sin beste side i Tyskland i kveld. To mål av Sadio Mane, samt et av Virgil Vani Dijk sørger for at Liverpool er videre med 3-1 sammenlagt. I Spania fikk Barcelona det lett mot Lyon og vant hele 5-1. Kvartfinalene og semifinalene i Champions League trekkes fredag. Da med fire engelske lag. I morgen er det klart for omkamper i Europaligaens 16.delsfinaler. Mer:
Ch.League - Puber - Statistikk
Europaliga - Live - TV-oversikt

 

13.03 CHAMPIONS LEAGUE
Cristiano Ronaldo ble igjen den store helten da han tirsdag scoret alle målene i Juventus` 3-0 seier over Atletico Madrid. Italienerne er dermed videre med 3-2 sammenlagt. I England var det greiere for Manchester City som vant hele 7-0 mot Schalke.I dag står det 0-0 før returen mellom Barcelona mot Lyon. Det er også stillingen når Bayern München får besøk av Liverpool. Torsdag er det klart for omkamper i Europaligaens 16.delsfinaler. Mer:
Ch.League - Puber - Statistikk
Europaliga - Live - TV-oversikt

 

06.03 UNITED VIDERE!
Alle var sikre på at det var avgjort, men mot spillets gang var Man.Utd mest effektive i Paris. United ledet både 1-0 og 2-1, men Paris så likevel ut til å ro dette i land. Så, på overtid, etter VAR-dømming, ble Manchester United tildelt straffe. Rashford var sikker fra 11-meteren og de røde djevlene er mot alle odds videre i Champions League. Også mellom Porto og Roma ble en sen straffe avgjørende. Etter 2-1 og likt 3-3 ved full tid måtte det ekstraomganger til. Her scoret Telles på straffe og sendte Porto videre til 8.delsfinale.
Ch.League - Puber - Statistikk - Europaliga - Live - TV-oversikt

 

06.03 EUROPACUP
8.delsfinalene i Champions League skal nå avgjøres. Tirsdag stod Ajax for den store overraskelsen da Real Madrid ble knust 4-1 i Spania.Også Tottenham er videre etter 1-0 mot Dortmund og totalt 4-0 sammenlagt.I kveld virker det som en grei oppgave for PSG hjemme mot Manchester United etter 2-0 seier i første oppgjør, mens det er helt åpent mellom Porto og Roma. Torsdag er det klart for omkamper i Europaligaens 16.delsfinaler. Mer:
Ch.League - Puber - Statistikk - Europaliga - Live - TV-oversikt

 

01.03 SUPERHELG
De klassiske storkampene står i kø denne helgen. Både i England, Italia, Spania og Tyskland spilles det lokaloppgjør og spennende oppgjør av alle slag. Samtlige vil føle at denne kampen "må" vinnnes, så det blir selvfølgelig ekstra spennende å se hvordan dette ender. Vi gleder oss til både Tottenham - Arsenal, Bor Mgb mot Borussia Dortmund, Everton mot Liverpool, Lazio - Roma, Real Madrid - Barcelona, og Napoli mot Juventus. Mer om alt her:
Pr.League - Livescore - TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk

 

01.03 TV-FOTBALL
TV-oversikten for mars er på plass. I Premier League kan man glede seg til storkamper som Everton mot Liverpool og Arsenal mot Man Utd. "El classico" mellom Real Madrid og Barcelona spilles allerede denne søndagen og det gjør også storkampen fra Italia mellom Napoli og Juventus. Returkamper i Europacupene skal også spilles, i tillegg til de første kampene i EM-kvalifiseringen. Over 150 kamper er så langt lagt til! Få full oversikt over måneden her.
 TV-oversikt - TV-fotball app

 

27.02 TOTTENHAM FERDIG
Med hele ti kamper igjen er det selvfølgelig teoretisk mulig, men med 2-0 tap for Chelsea i kveld, må nok Tottenham se langt etter ligagullet også i år. En flott scoring av Pedro, samt et klønete selvmål av Trippier sørget for blå seier i Londonoppjøret. I toppen av tabellen vant Liverpool hele 5-0 over Watford, mens Agueros straffespark var nok til at City slo West Ham 1-0. Også Arsenal og Manchester United vant i kveld.
Pr.League - TV-oversikt - Tabeller

 

24.01 MAN.CITY CUPMESTER
Manchester  City slo Chelsea i dagens ligacupfinale på Wembley. Det var en jevnspilt kamp hvor begge lagene kom til gode muligheter, men det stod målløst etter både 90.minutter og ekstraomganger. Dermed måtte det hel avgjøres med tilfeldige straffer og City dro denne gang det lengste strået. I dagens storkamp i Premier League ble det en skuffelse med en sjansefattig og oppstykket 0-0 mellom Manchester United og Liverpool.
Pr.League - Ligaupen - Tabeller

 

22.01 FOTBALLHELG
Etter en spennende midtuke er nå  ligafotballen tilbake. I tillegg til en haug med viktige kamper er det også flere høydepunkt å glede seg til.Storkampen på Old Trafford mellom Manchester United og Liverpool blir kanskje det største høydepunktet, men det spilles også ligacupfinale på Wembley mellom Manchester City og Chelsea. I La Liga skal Barcelona ut i tøff bortekamp mot Sevilla, mens PSV Eindhoven og Feyenoord møtes til toppkamp i Eresdivisjon. Få oversikt over helgen her: Pr.League - Livescore - TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips - Puber - Statistikk

 

19.02 MIDTUKEMORO
Det er som regel i helgen det skjer, men denne uken er det mye moro også i hverdagen. I går vant Man.Utd 2-0 over i FA cupen, i dag er det klart for Liverpool mot Bayern München og Lyon mot Barcelona i Champions League, onsdag er det CL-kamp mellom Atletico Madrid og Juventus og Schalke - Man.City, mens det torsdag er klart for returkamper i Europaligaen med bl.a Chelsea mot Malmö og Arsenal mot BATE.
FA cupen - Ch.League - Europaliga Livescore TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Puber - Statistikk

 

15.02 FOTBALLHELG
Det handler om FA Cupen i England denne helgen. De fleste storlag har fått grei motstand, men mandag blir det toppkamp når Chelsea tar imot Man.Utd på Stamford Brigde. I både Spania, Italia og Tyskland spilles det ligafotball. Det er likevel langt mellom høydepunktene i disse ligaene. Man får heller glede seg til neste uke Champions League med bl.a Liverpool - Bayern München og Atletico Madrid mot Juventus.
FA cupen - Livescore TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips -
Puber - Statistikk

 

11.02 EUROPACUP
Så er det klart for det spennende sluttspillet i Europacupene. Kun de store lagene er nå igjen og det blir ikke en eneste CL-kveld uten fotball fra øverste hylla. Denne uken får Man Utd besøk av PSG, Roma møter Porto, Ajax har hjemmebane mot Real Madrid, mens Tottenham skal ut i tøff bortekamp mot tyske  Borussia Dormund. Torsdag spilles så de første 16.delsfinalene i Europaligaen med bl.a Malmø - Chelsea, Celtic - Valencia og BATE - Arsenal. Mer:
Ch.League - Puber - Statistikk
Europaliga - Live - TV-oversikt

 

08.02 FOTBALLHELG
Det er fortsatt lenge igjen, men det virker som hver kamp nå er avgjørende. Både i England, Tyskland og Spania er det jevnt og kun små feilskjær skal til før det endrer seg både i topp og bunn. Manchester City - Chelsea er helgens toppkamp fra Premier League, mens Atletico Madrid mot Real Madrid er det store høydepunktet i spanske La Liga. Få ful oversikt over helgen her;
Pr.League - Livescore TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips -
Puber - Statistikk

 

06.02 CITY TIL TOPPS
Liverpool har rotet det til og istedet for å få en luke ned til Mancester City, har de lysblå nå tatt over ligatoppen. Vel og merke på bedre målsforskjell og City har nå også en kamp mer spilt enn Klopps menn. Kommende helg får Liverpool besøk av Bournemouth, mens Man.City skal ut i storkamp mot Chelsea på Etihad. I kveldens El Classico, i form av Copa Del Rey, endte det uavgjort 1-1 mellom Barcelona og Real Madrid.
Pr.League - Livescore TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips -
Puber - Statistikk

 

04.02 GRUNN TIL BEKYMRING
Liverpool måtte nøye seg med 1-1 borte mot West Ham og ligalederen er nå kun tre små poeng foran Manchester City på tabellen. Rett bak lurer også Tottenham som også sikret seg tre poeng i helgen. Mane ga Liverpool oppskriftsmessig ledelsen i London, men hjemmelaget slo tilbake kun få minutter etterpå da Antonio var frempå for the hammers. I en relativt jevnspilt kamp var det også greit med uavgjort 1-1 til slutt.
Pr.League - Livescore TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips -
Puber - Statistikk

 

 

01.02 FOTBALLHELG
Topplagene i Europa har alle fått en luke til nærmeste utfordrer. Foruten Juventus, som er hele 11 poeng foran Napoli og PSG som har 13 poeng forsprang, er det derimot få som skal føle seg trygge. En liten glipp er nok til at alt blir helt jevnt igjen. Det spilles også flere storkamper denne helgen. Man City får besøk av Arsenal i Premier League, Barcelona og Valencia braker sammen i La Liga, E.Frankfurt får besøk av Borussia Dortmund, mens Roma Og AC Milan møtes i Serie A. I engelsk Championship spilles det toppkamp mellom Leeds og Norwich.
Pr.League - Livescore TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips -
Puber - Statistikk

 

31.01 TV-FOTBALL
TV-oversikten for februar er på plass. I Premier League kan man glede seg til storkamper som Man.Ud - Liverpool og Man.City mot Arsenal. I La Liga blir Atletico mot Real Madrid svært spennende, mens Roma - AC Milan er storkampen fra Serie A. I champions League står høydepunktene i kø. Det spilles også finale i Ligacupen i februar. Her får du full oversikt over alle månedens kamper. Prøv også vår app som gir deg ennå bedre oversikter. 
 TV-oversikt - TV-fotball app

 

28.01 MIDUKEFOTBALL
Etter en helg med cup i England er Premier League tilbake i miduken. Ingen storkamper, men en haug med viktige poeng skal deles ut. Ligaleder Liverpool får besøk av Leicester, mens Manchester City møter Newcastle på St.James Park. I Coppa Italia er det klart for kvartfinaler. Her braker bl.a Milan og Napoli sammen, mens ligaleder Juventus møter Atalanta hjemme.
Pr.League - Livescore TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips -
Puber - Statistikk

 

25.01 FOTBALLHELG
I England er det klart for 4.runde i den tradisjonsrike FA Cupen. Arsenal - Man.Utd spilles allerede fredag og er rundens storkamp. I både Spania, Italia og Tyskland er det derimot full fart i ligaen. AC Milan mot Napoli blir spennende i Serie A, mens Atletico Madrid mot Getafe er det nærmeste man kommer en toppkamp i La Liga. I Engelsk Championship blir det også spennende å følge opprykksjagende Norwich i tøff kamp hjemme mot Sheffield United.
FA cupen - Livescore TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips -
Puber - Statistikk

 

18.01 FOTBALLHELG
Etter en heller stille midtuke er nå alle de store ligaene tilbake. I tillegg til en haug med viktige kamper er det også flere høydepunkt å glede seg til. I Premier League møtes Arsenal og Chelsea lørdag kveld. I tyske Bundesliga får Leipzig besøk av serieleder Dortmund. Real Madrid og Sevilla braker sammen til viktig storkamp i Spania, mens Napoli og Lazio møtes i Serie A. Mer om alt her:
Pr.League - Livescore TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips -
Puber - Statistikk

 

14.01 CITY ER MED
Manchester City "måtte" vinne, men det så ikke ut til at nerver preget de titteljagende lyseblå. Gabriel Jesus ble tomålscorer da hjemmelaget fullt fortjent vant 3-0 over Wolves i kveld. City er dermed igjen fire poeng bak ligaleder Liverpool. Med hele 16 runder igjen av sesongen er det dermed helt åpent i toppen. Tottenham er derimot hele 9 poeng bak, Chelsea er 10 bak, mens både Arsenal og Man.Utd er 16 poeng bak Liverpool.
Pr.League - Livescore TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips -
Puber - Statistikk

 

13.01 NEDTUR FOR SPURS
Tottenham tapte 0-1 hjemme for Manchester United og er nå på hæla i gullkampen. London-laget er nå hele ni poeng bak Liverpool. Et ekstra minus i boka var det også at storscorer Harry Kane skadet seg i sluttminuttene. Det er derimot uklart om dette var alvorlig. For bortelaget fortsetter en massiv opptur. Dagens seier var den sjette strake og United er nå à poeng med Arsenal på 5.plass. Nå venter også to relativt greie hjemmekamper for de røde djevlene. Manchester City, som er syv poeng bak Liverpool, møter Wolves hjemme mandag kveld.
Pr.League - Livescore TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips -
Puber - Statistikk

 

11.01 FOTBALLHELG
Etter litt cupfotball er det endelig klart for mer Premier League. Også i Spania er ligafotballen tilbake, mens det fortsatt er ferie i både Serie A og Bundesliga. Helgens storkamp spilles på Wembley hvor Tottenham får besøk av høytflyvende Man.Utd. Serieleder Liverpool møter Brighton borte, mens Manchester City tar i mot Wolves mandag. Mer om alt:
Pr.League - Livescore TV-oversikt - Nyheter- Tabeller - Tippetips -
Puber - Statistikk

 

07.01 ARSENAL MOT MAN.UTD
Et b-preget Liverpool hadde lite å stille opp med mot sterke Wolves på Molineux mandag. Dermed ble det exit fra FA Cupen for serielederen med 2-1. En rekke andre storlag er uansett med videre og allerede i neste runde er det klart for storkamp når Arsenal får besøk av Manchester United. Forøvrig virker 4.runde rimelig forutsigbar. Kampene spilles 25-28.januar.
FA cupen - Livescore TV-oversikt
Nyheter- Tabeller  - Puber

 

05.01 FA CUP
Det er relativt stille i fotballeuropa denne helgen. Spanske La Liga er derimot tilbake og i England er det klart for 3.runde i den tradisjonsrike FA cupen. Storlagene fra Premier League har stort sett trukket lett motstand, men noen spennende kamper er det å finne. Nottingham Forest, som slo ut Arsenal i fjor i denne runden, møter Chelsea, mens Liverpool skal ut i tøff bortekamp mot Wolves mandag. Viasat sender en rekke av kampene fra cupen.
FA cupen - Livescore TV-oversikt
Nyheter- Tabeller  - Puber

 

03.01 CITY SLO LIVERPOOL
Manchester City hadde ballen mest, og selv om Liverpool kom til en del gode muligheter var det helt fortjent at de lyseblå tilslutt vant 2-1 over Liverpool. Sergio Agüero ga hjemmelaget ledelsen rett før pause, mens Roberto Firminho utlignet for Liverpool etter en time. Ti minutter senere var derimot Leroy Sane frempå og sørget for seier til hjemmelaget. City er dermed bare fire poeng bak serielederen og gullkampen er igjen helt åpen.
Pr.League - Livescore TV-oversikt
Nyheter- Tabeller  - Puber

 

 

Arkiv 2018

 
 

Totalt antall besøkende:
Det er

     
Engelsk fotball
Premier League
  Pr. League resultat
  Pr. League tabell
  Pr.League - Toppscorer
  Pr. League - Klubbene
  F.A Cupen
  Ligacupen
  Play off
  Engelske klubblinker
  England - statistikk
  Englands landslag
 
BETSSON
 

 
800 Norske klubber! Norsk fotball
Eliteserien - fakta
  Eliteserien - tabell
  Eliteserien - kampene
  Eliteserien - klubbfakta
  Eliteserien - statistikk
  1.divisjon -fakta
  2.divisjon - nyheter
  2.divisjon - toppscorer
  3.divisjon - fakta
  3.divisjon - kvalifisering
  NM - Cupresultat
  NM - toppscorer
  Norges landslag
  Norsk fotball - statistikk
  Norsk fotball - rekorder
  Norske klubblinker
 
Øyeblikket
 
 

 
 
Betsson
 

 
Babes

 
Tema

 

 

 
  Copyright (c) 2018 fotballen.eu, fotballen.no, fotballen.net. All rights reserved. post@fotballen.eu