Annonsere?  |  Om fotballen.eu  |  facebook  |    |  Legg til URL Kontakt

 

Søk etter fotball:

Google fotballen
 
De viktige
fotbollen.com
  Thesoccerweb.com
  TV-oversikt
  Tabeller
  Nyheter
  Livescore
  Klubblinker
  Topp 100
  EM 2016
  VM 2014
  EM-2012
  Norges landslag
 
Kommende kamper:

 
Tema
   

Norges landslag
Alle kamper, alle
målscorere og all
mulig statistikk
fra 1908 - i dag.

Mer
   
Fotballbabes
Flere hundre
supre damer med
og uten drakt..
Se mer!
 
Fakta og statistikk
Tidligere vinnere
  FIFA-ranking
  Statistikk - Toppscorere
  Statistikk - Årets spiller
  Hjemmebaner
  Fotballreglene
  Verdensrekorder
 
Tema
   
VM I FOTBALL
Her finner du alt
om alle VM i
fotball 1930-2014
Les nå
   
VM 2018
Alt du trenger
om fotball-VM i
Russland 2018
Les mer
 
Mesterskap
VM 2014
  EM-2012
  VM-2010
  Copa Sudamerica
  Copa Libertadores
  Afrikamesterskapet
  Champions league
  Europaligaen
  Royal League
 
Tema

 
Storspiller.com


 
Folkeautomaten

 
Mobilbet


 

 

 
Alt om fotball

 
 
 

Tippetips 2021 Tippestats 2021 2020 2019 2018 2017
Tab:

Land: Norge - Sverige - Danmark - England - Spania - Italia - Tyskland - Fler

Fotballen.eu gir deg nye tippetips opp til to ganger i uken. Se også:  Tippesider - Statistikk:
 
STAT. TIPS 1
Innsats i 2023: 0,-
Gevinst i 2023: 0,-
Saldo: 0,-
STAT. TIPS 2
Innsats i 2023: 0,-
Gevinst i 2023: 0,-
Saldo: 0,-
STAT. TIPS 3
Innsats i 2023: 0,-
Gevinst i 2023: 0,-
Saldo: 0,-
 
 
PREMIER LEAGUE ELITESERIEN LA LIGA/SERIE A
Brentf. - C.pal H 2,18 Sandefj - Haug. H 2,32 Cadiz - Almeria H 2,25
Everton - Wolves H 3,30 VIF - ODD U 3,92 Sevilla - Girona H 2,10
Man.Utd - N.For. U 5,90 RBK - Aafk H 1,47 Gran. - Mallorca U 3,00
 
Innsats: 200,- Innsats: 200,- Innsats: 200,-
Odds - Betsafe: 42,44 Odds - Betsafe: 13,36 Odds - Betsafe: 14,18

VERKTØY FOR TIPPETIPS: BESTE BOOKMAKERE
Alle ligatabeller på en side
Alle nyheter på en side
Alt om Premier League
Alt om Champions League
Alt om Eliteserieen
Betsafe
Betsson
Nordicbet
Unibet
Come on
Statistikk:Tippestats 2021  - stats 2020 - stats 2019 - stats 2018 - stats 2017

 

2023/24

25.08 TIPPETIPSENE ER TILBAKE
Vi prøver oss endelig med noen lure tips igjen. Som tidligere kjører vi en engelsk rekke, en norsk, samt en med spanske og italienske kamper. Litt statistikk, litt hjerte og litt kløkt danner som vanlig grunnlaget for tipsene. Odds fra Betsafe

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

18.03 MER GEVINST
Det ble en strålende tippehelg sist. To rekker gikk inn og ga oss pene 5280 netto inn. Særlig 22-oddseren fra Serie A smakte. Klikk deg inn på vår statistikk for oversikt over tidligere tips over. Nye, forhåpentligvis gode tips, er nå på plass.

 

11.03 NY TIPS
Endelig. Her er noen nye tips på helgens kamper. Mye jevnt og spennennde står på programmet. Vi går som vanlig for litt høyere odds og satster på de store gevinstene. Alle kamper spilles denne gang søndag.

 

22.02 HELGENS TIPS
Her er helgens tippetips. Vi kjører som vanlig med kamper fra England, Italia og Spania. Kampene i England spilles lørdag, mens kampene fra Italia og Spania spilles alle søndag. Oddsen er hentet fra Nordicbet

 

21.01 UAVGJORT!
Det blir en siste runde med fotball før fotballeuropa tar seg en liten vinterpause. Vi prøver oss denne gang med kamper fra Premier League, tysk Bundesliga og Serie A. Denne gang tar vi sikte på å treffe med de uavgjorte kampene. Oddsen blir vanvittig, spenningen blir høy og gevinsten blir herlig. Kampene i Italia spilles søndag.09.10 LITE HELDIG
Noen kamper går inn, men veldig fornøyd er vi ikke med tippingen vår om dagen. Det blir gjerne en kamp eller to på hver rekke istedet for på samme trippel. Det blir det lite gevinst av. Vi fortsteter uansett å holde oddsen oppe og tipper slik vi tror det ender, uavhengig av den førende oddsen. Alle utvalgte kamper spilles denne gang på søndag.

 

03.12 NYE HØYODDSERE
Vi gir oss ikke og fortsetter å tippe slik vifaktisk tror det ender. Oddsen blir da ofte noe høyere. Vi vinner kanskje ikke så ofte, men til gjengjeld er vi godt i overskudd totalt. Engelske kamper spilles på lørdag, italienske og norske på søndag.
Odds er fra Nordicbet

 

26.11 HELGENS TIPPETIPS
Liverpool virker i storform og bør slå Southampton greit hjemme på Anfield. Bortelaget har overrasket med bl.a uavgjort borte mot Chelsea, men vi tror rett og slett dette er mye tøffere. Brighton til 2,17 hjemme mot Leeds virker som en gavepakke. Hjemmelaget er på alle måter et bedre lag. Til slutt tar vi også med en U i den svært åpne kampen mellom Burnley og Tottenham. Fra Italia satser vi på tre greie hjemmeseire for storlagene AC Milan, Roma og Napoli søndag. I den norske Eliteserien er det tettere og ikke minst viktigere nå på slutten. Hvem trenger faktisk poeng? I Tromsø sikrer hjemmelaget ny kontrakt med seier mot Stabæk. På eget gress har det uansett ikke gått knirkefritt denne sesongen. Stabæk bør absolutt vinne og vi tror de overrasker med en viktig seier. Også i kampen Brann - Molde er seier svært viktig for begge. Her handler det om å unngå nedrykk for bergenserne, mens Molde fortsatt håper på gull. Vi tipper det ender med poengdeling og nedtur for begge to. Til slutt tror vi da Glimt langt på vei sikrer gullet med tre poeng på Lerkendal.

 

18.11 ENDELIG LIGAFOTBALL
VM-kvalik er småmorsomt, men fortsatt ligafotballen som er vårt brød og smør. Kun en Berisha-skåring på overtid mot Mjøndalen ødela for en herlig trippel til 60 i odds sist. Vi prøver igjen med noen vågale tips. som vanlig fra England. Italia og Norge.

 

04.11 HELGENS TIPPETIPS
Forrige helgs tipping var lite å skryte av. Vi tørker av oss skuffelsen og er klar for nye tak. Igjen en engelsk, en italiensk og norsk rekke. Odds er fra Nordicbet

 

29.10 GOD TIPPING
Full klaff med den norske rekka sist. Vi var også nære med den engelske og italienske. (Klikk på excelstats over for statistikk). Tilbakebetalingsprosenten er nå nærmere 300%. Kansksje på tide å begynne å følge våre tips? Høye odds, men igjen spør vi; tør du å tippe i mot? Helgens kamper er i hvert fall på plass nå. Alle italienske og engelske kamper spilles lørdag, de norske kampene spilles søndag.

22.10 NYE TIPS
Kun et uheldig Brentford stod i veien for en skikkelig stor-oddser forrige helg. Det gir mersmak. Vi prøver oss igjen med noen tips som kanskje ikke følger normalen. Men, hvorfor ikke. Tør du å stå over? Alle kamper spilles denne gang på søndag.

 

15.10 HELGENS TIPS
Tippetipsene er tilbake. Vi prøver oss med noen vågale tips fra PL. Det er uansett ikke sikkert at dette blir så galt. Noe mer "safe" fra Italia, mens vi har studert tabell, form og hvem som trenger poeng på vår norske rekke. Odds er fra Nordicbet

 

30.09 Strålende tips
Det ble så og si full klaff på forrige rundes tipping. Ekstra artig er det selvfølgelig at vi treffer på våre uavgjorte tips. Både den italienske og norske rekka gikk inn og ga en total premie på 9224,- kroner. Tilbakebetalingsprosenten på våre tips så langt i år er nå på hele 366%. Helgens tippetips er nå på plass. Tør du å la vær å følge de?

 

24.09 NYE TIPS
Helgens tippstips er på plass. Kampene i England og Italia spilles lørdag, mens kmapene fra norsk Eliteserie spilles alle søndag.

 

10.09 HELGENS TIPPETIPS
Ligafotballen er tilbake og dete r også våre tippetips. Vi prøver denne gang med odds fra Nordicbet. Som vanlig blir det en rekke fra England, en fra Spania/Italia og en fra Norge.

 

27.08 HELGENS TIPPETIPS
Det ble full klaff for vår engelske rekke sist og med en totalodds på hele 20,58 må vi si oss fornøyd. Det selv om det ble null utbetling på den spanske og norske trippelen. Vi kjører med samme oppskrift denne gang. En engelsk, en spansk og en norsk rekke. Oddsen er hentet fra Unibet.

 

20.08 ENDELIG NYE TIPS
Etter en lang sommeferie eer vie ndelig tilbake med noen nye tippetips. Vi kjører en engelsk, en spansk og en norsk rekke denne gang.

 

13.04 NYE TIPS
Eliteserien er tilbake og vi bytter derfor ut den faste spanske rekka med norsk fotball. Trippel nr.2 vil derfor bestå av både italienske og spanske kamper ut sesongen i de store ligaene. Oddsen er som vanlig hentet fra suverene Unibet.

 

16.04 NYE TIPS
HInnspurten i de store ligaene kan gjøre store utslag for tippingen. Hvem trenger poeng?, hvem er fortapt? Og hvordan vil presset virke inn? Vi har tatt utgangspunkt i tabellene før vi satte opp helgens tips. Oddsen er som vanlig hentet fra suverene Unibet.

 

09.04 HELGENS TIPS
NDet ble en ny fin gevinst forrige helg på vår italienske rekke. PL står ofte i fokus på våre sider, men der er tydeligvis vanskelig å plukke rett resultat. 0 riktige rekker så lang i år! Overskuddet totalt er uansett det viktigste. Vi prøver igjen.

 

03.04 HELGENS TIPS
Nye tippestips er pendelig på plass. Ligafotballen er tilbake og vi kjører en klassisk blanding av engelske, italienske og spanske kamper.

 

19.02 NYE TIPS
Helgens tippetips er nå på plass. Denne gang med en salig blanding av sikre og ville tips. God fotballhelg!

 

14.02 EUROPACUP
Det ble dessverre ingen helgetips, men det var kanskje like greit. Mye rare resultat hadde nok sørget for 0 gevinst. Vi håper og tror at Europacupene er noe mer normale og kjører på tips både både CL ofg Europaliga i midtuken.

 

04.01 MER GEVINST?
En lengre forklaring på våre PL-tips forrige helg var bortkastet. 0 riktige på den engelske rekka gjorde uansett ingenting. Både våre italienske og spanske forslag gikk inn med bravur og sistnevnte ga pene 3200,- i gevinst. Vi har god tro på nye preemier denne helgen, men står over noen lengre forklaring på hvorfor..

 

28.01 HELGENS TIPS
Helgens tippestips er på plass. Denn e gang synes vi oddsen på et par at de engelske kampene er svært bra. Kampen mellom umpkandidatene WBA og Fulham virker helt åpent, så hvorfor WBA står i hele 3,50 på eget gress forstår vi lite av. Det samme gjelder Southampton hjemme mot Villa. Bortelaget har tatt mange poeng, men det har også Saints. Åpen kamp som likegodt kan ende med H. Everrton-seier virker til slutt som en banker. I Italia satser vi på seier for de tre topplagene. Småtøffe kamper for alle, men ikke verre enn at dette bør være gei skuring. Alle tre spilles lørdag. I spanske La Liga virker det mer åpent og jevnt. Vi kjører litt etter form og prøver oss med et par frekke U`er, samt en banker i Atletico Madrid.

 

22.01 HELGENS TIPS
Engelsk FA cup på vår engelske rekke denne gang. Storkampen går på Old Trafford hvor Manchester United nok en gang møter Liverpool. Hjemmelaget er i flytsonen om dagen, men vi mener bestemt at Liverpool spiller den beste fotballen. 2,60 på borteseier er bra. Vi tror også at Southampton kan overraske Arsenal, samt at Brentford lager en liten skrell hjemme mot Leicester. I Italia og Spania spilles det vanlig liga og her går vi for de naturlige favorittene.

 

15.01 HELGENS TIPS
Kun ligakamper denne gang. Vi kjører tripler fra Premier League, Serie A og La Liga. God odds på opplagte kamper. Dette virker greit! HCP på Liverpool, Atalanta og Villarreal. Alle med -1. Oddsen er som vanlig hentet fra suverene Unibet.

 

08.01 OVERSKUDD I 2020
Nytt år, nye muligheter. Fjorårets tippetips endte igjen med overskudd og vi har selvfølgelig god tro på at også årets forslag skal ende i pluss på bunnlinja. Denne gang satster vi på engelsk cup, samt spansk og italiensk liga.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

02.01 OVERSKUDD I 2020
Det endte nok en gang med et årlig overskudd for våre tippetips. I 2020 ble det spilt for 10800, mens gevinsten var på hele 24135,- Det betyr en positiv saldo på pene 13335,-. Tilbakebetalingsprosenten endte på 223,47

17.12 HELGENS TIPPESTIPS
Med noen oddsjusteringer, i form av noe mer forsiktig spilling, ble det gevinst igjen forrige gang. Rekken med Serie A Kamper fikk full klaff. Vi var også nære på PL-rekke (2 rett), mens våre forslag på Eliteserien var under pari (1 rett). Vi prøver selvfølgelig igjen og satser denne gang på engelsk, italiensk og spansk fotball. Denne gang prøver vi ekstra hardt å finne de uavgjorte kampene!

 

04.12 FOR HØY ODDS..
Etter to helger med geviNst ble vi for selvsikre og klinket til med et par høyoddsere. Det resulterte i to helger på rad med 0 tilbakebetaling. Vi roer litt ned og prøver igjen. Hvor vanskelig kan det egentlig være?

 

20.11 BRÅSTOPP
Etter to helger med gode tilbakebetalinger ble det bråstopp sist. To rett på PL-tipsene var nære, men totalt sett kan vi ikke være fornøyd. Vi prøver selvfølgelig igjen og har som vanlig stor tro på gevinst! Oddsen er som vanlig hentet fra suverene Unibet.

 

20.11 GEVINST IGJEN!
Det ble gevinst på to av tre rekker forrige gang og pene 6060,- i nettogevinst. Vi stod over landslagsfotballen, men det er kanskje lurt å få med deg våre forslag denne helgen!? Nye tips er nå på plass..


05.11
Nye tips fredag
Det ble to rekker med to rett og full klaff for våre Eliteserietips forrige helg. Uavgjorttippsen på Stabæk-Viking og Sandefjord-Brann, samt seier for VIF gjorde at vi gikk pene 6142,- i pluss (odds på 30,2)Helgens tippetips vil være på plass fredag ettermiddag. Følg med!

 

30.10 Helgens tippestips
Vi spådde en vanskelig helg og det ble det også. Desverre klarte vi ikke å prikke inn hvor de små overaskelsene skulle komme og det endte med 0.- i gevinst. Vi prøver selvsagt igjen og har fortsatt like stor tro! Vi kjører engelsk, italiensk og norsk denne gang.

 

24.10 Vanskelig!
Alle slår alle i Premier League, Barcelona og Real taper i Spania og heller ikke storlag som Juventus og Bayern München kan man stole helt på. I Norge er man nå i gang med innspurten og det betyr selvfølgelig litt ekstra for lagene i topp og bunn. Totalt er det ikke lett på finne "bankere" denne gang. Vi kjører på litt høyere odds og håper lykken står oss bi!

 

17.10 Gevinst
Både den engelske og spansk/italienske rekka gikk inn sist. På den norske rekka ble det derimot 0 rett. Totalpremien forige uke ble pene 3260,-. Vår tilbakebetalingsprosent i 2020 er dermed på 165,5%!  (Klikk for statistikk) Vi satser igjen på premier og kjører denne gang med rene søndagsrekker. Oddsen er som vanlig hentet fra suverene Unibet.

 

03.10 Helgen tippetips
Null rett på vår PL-rekke sist, mens vi kun mnaglet en rett på den spansk-italienske og norske rekka. Vi justerer litt på oddsen, tenker litt annerledes og prøver igjen. Her er helgens tippetips.

 

25.09 NYE TIPS
Så er vi endelig tilbake med noen tippetips. Vi kjører som vanlig med forslag på engelske, spanske/italienske og norske kamper. Oddsen er som vanlig hentet fra suverene Unibet.

 

24.08 NESTE TIPS?
Det har blitt stusselig med tippstips på sensommeren. Vi kjører i gang igjen med engelsk ligastart og nye tips til helgen 12.-13.september

 

09.07 NYE TIPPETIPS
Etter en lengre ufrivillg pause er vi endelig tilbake med noen tippetips. Vi kjører en engelsk rekke, en spanks/italiensk og en rekke med norsk Eliteserie. Oddsen er hentet fra suverene Unibet.

 

28.02 NESTE TIPS?
Det er bare å smøre seg med tålmodighet. Nye tippetips kommer i alle fall så fort ligasesongene sparkes i gang igjen.

 

28.02 HELGENS TIPPETIPS
Tre rekker som vanlig. Denne gang bytter vi derimot ut Serie A med engelsk Championship da hele syv kamper er avlyst i Italia.

 

05.03 NY GEVINST
Noen avlyste kamper, men uansett. Det ble gevinst på to av tre rekker også forrige helg. Med en nettogevinst på over 1900,- kan vi være fornøyd. Den rekka vi surra med var selvfølgelig den engelske. Tap for Liverpool var uvented og heller ikke Newcastle innfridde. West Ham var til slutt bedre enn vi trodde. Nye tips vil være på plass i løpet av fredagen.

 

28.02 HELGENS TIPPETIPS
Det ble nesten full klaff forrige helg. Gevinst på to av rekkene, samt kun bom hjemmeseier til Sheffield United (1-1). Oddsen var uansett lav og vi girer opp litt denne gang. Det skal jo være litt moro også!

 

21.02 NYE FORSLAG
Vi er litt mer forsiktig denne gang. Helgens tippetips er kanskje litt kjedelig, men sjansen for gevinst øker fohåpentligvis betraktelig. Som vanlig tre kamper fra England, Italia og Spania.

 

14.02 HELGENS TIPPETIPS
Etter en tøff start på tippeåret ble det endelig gevinst forrige helg. Både den spanske og engelske rekka fikk full klaff og vi kunne hente hjem totale 1232 i gevinst. Vi har selvfølgelig god tro på at trenden fortsetter og er optimistiske i forhold til nye gevinster denne gang.

 

07.02 DET VAR DA VOLDSOMT!?
Heller ikke forrige helg skulle det lykkes for våre tippetips. 0 rett på den spanske, 1 på den italienske og to rett på den engelske. Det er ikke en gang nære. Vi prøver selvfølgelig igjen, men vi anbefaler at du følger noe andres tippetips til vi har skjønt det! Oddsen fra suverene Unibet kan uansett brukes.

 

31.01 FOR FEIGT?
Hele fem kamper fra våre rekker endte med uavgjort sist. Det er tydeligvis straffen når man velger å spille "safe". Vi er litt frekkere denne gang og satser på årets første utbetaling. Atletico borte mot Real Madrid virker spennende og 4,70 for B er godt betalt i et jevnt byderby.

 

24.01 Helgens tippetips
Denne helgen blir det fokus på fjerde rude i den engelske FA cupen. Vi har også forslag til kamper fra Serie A og La Liga. Oddsen er hentet fra suverene Unibet.

 

15.01 ÅRETS FØRSTE TIPPETIPS
Etter et helt sløvt 2019 satser vi på et bedre tippeår i 2020. Totalt endte vi med en saldo på -6400 i fjor. Vi regnger derimot mot med å havne på plussiden i år, slik som vi har gjort de fleste tidligere år. Årets første tripler kommer fra England, Italia og Spania. Vi fortsetter med odds fra Unibet.

 

 

--------------------------------------------2019-------------------------------------------

20.12 ÅRETS SISTE TIPPETIPS
Vi kunne sikkert presset inn noen lure forslag også neste helg, men statistikken så langt forteller oss at det er like greit å la være. En ny taktikk for tippingen bør tenkes ut før 2020. Tre av 66 riktige tripler er rett og slett håpløst. Vi prøver igjen en siste gang, men det spørs om det er så lurt å følge våre forslag..

 

06.12 NYE TIPPETIPS
Helgens tippetips er på plass. Denne ganger med kamper fra England, Spania og Italia. Vi prøver oss med noen høy-oddsere denne gang. Tre uavgjorte i PL virker vanskelig, men vi synes det er vanseklige med opplagte vinnere i disse kampene. Fra La Liga og Serie A er vi mer moderate.

 

29.11 INGEN TIPPETIPS
Vi beklager, men det blir dessverre ingen tips fra oss denne helgen. Kanksje like greit ut i fra resultatene den siste tiden..

 

22.11 NYE TIPPETIPS
Helgens tippetips er på plass. Som vanlig med kamper fra England, Spania og Norge.

 

08.11 UFLAKS?
Vi er nære, men ballen ser ikke ut til å sprette vår vei om dagen. Uavgjort borte for United føltes som en liten bombe, men når det til og med ble tap så kan man i ettertid si at vi ble for feige. Real Madrid spilte 0-0 hjemme mot Betis og sørget for at også den spanske rekka vasken. I Eliteserien ble det 0 rett, så her må vi skylde på andre ting enn uflaks. Vi prøver enn litt tøffere rekke denne gang og har i alle fall sluttet å tro på Man.Utd. Uavgjort hjemme mot Brighton virker sannsynlig. Storkampen mellom Liverpool og Manchester City er helt åpen, men 2,65 for hjemmeseier er godt betalt for et lag som ikke har tapt på eget gress siden våren 2017! Alle kampene spilles denne gang på søndag.

 

01.11 NYE TIPS
Helgens tippetips er på plass. Vi går for en rekker med svært ulik odds denne gang. Uavgjort er alltid godt betalt og denne gang virker det som det er mange kamper som lukter sikker U!

 

18.10 HELGENS TIPS
Det spilles storkamper i flere ligaer denne helge. Selve rosinen i pølsa er selvfølgelig Manchester United mot Liverpool på søndag. Som vanlig en engelsk, en spasnk og en norsk rekke. Alle totalodds under 10 denne gang.

 

27.09 PÅ TIDE MED GEVINTS
Lave, trygge odds skaper lite spenning og moro. Samtidig øker sjansen for gevinst betraktelig. Vi kjører derfor en noe mer beskjeden odds på helgens rekker. Oddsen vil være på plass fredag kveld.

 

20.09 HELGENS TIPPETIPS
Hjemmesiere preger helgens rekker. I Englanbd har vi trua på en smell for et ustabilt og rotete Man.Utd. 3.30 for Hjemmesier til West Ham er rett og slett godt betalt. To sikre H`er i Spania sammen med uavgjort for Ødegaard & co borte mot Espanyol. I Eliteserien tror vi både Odd, Vålerenga og Tromsø vinner til tross fort at et par av bortelagene er mer avhengig av poeng.

 

13.09 HELGENS TIPPETIPS
Det virker opplagt og enkelt denne helgen. Vi kjører favorittene og satser på noen bomber. Storgevinst eller bare surr? Spennende blir det i alle fall.

 

22.08 ENDELIG GEVINTS
Høsttipsene er i gang og etter en lang sommer fikk vi også god klaff. To av rekkene manglet en for gevinst, men som vanlig var det den midterste rekken som gikk inn. Forest, Leeds og Wigan sørget for pene 1234,- til kassa. Nye tips er nå på plass.

16.08 HELGENS TIPPETIPS
Tippetipsene er tilbake og denne gang prøver vi oss med to engelske og en norsk rekke. Lett er det ikke. I England er det umulig å spå noe ennå, mens det i Norge er så jevnt som det kan få blitt. Vi har samtidig god tro at at våre rekker kan gi gevinst!

 

09.08 HØSTENS FØRSTE TIPPETIPS
Etter en lang og god ferie er vi snart i gang igjen med våre tippetips. Første tips kommer neste fredag.

Betsafe   Folkeriket    Betsson

Få oddsbonus
 På opptil 2000,-
 hos Betsafe:
 Klikk her

 

Sett inn 500 -
 Få 1500 å spille for!
 Registrer deg nå!
 
Folkeriket

 

Få  1000 kroner
 i oddsbonus +
 et gratispill..

 Betsson
Få siste nytt om lag og ligaer her.
Tabelloversikt her
TV-oversikt her
Følg kamper live her eller
Få resultater til din telefon her
Tippelinker


Totalt antall besøkende:
Det er
     
Engelsk fotball
Premier League
  Pr. League resultat
  Pr. League tabell
  Pr.League - Toppscorer
  Pr.League - Klubbene
  F.A Cupen
  Ligacupen
 
Betway Bonus
 

Få 500,-
riskfritt til spill
hos
Betway.com

 
Tabeller
 

 
Nordicbet
 
 

 
800 Norske klubber! Norsk fotball
Eliteserien - fakta
  Eliteserien - tabell
  Eliteserien - kampene
  Eliteserien - klubbfakta
  1.divisjon -fakta
  2.divisjon - nyheter
  2.divisjon - toppscorer
  3.divisjon - fakta
  3.divisjon - kvalifisering
  NM - Cupresultat
  NM - toppscorer
  Norges landslag
  Norske klubblinker
 
Babes

 
Fart og moro
  TV-kode for din side
  Videoklipp
Morosiden
  Fotballquiz
  Fotballbabes
  Fotballspill
  Fotballanimasjoner
 
Storspiller.com
 
 

 

 

 
  Copyright (c) 2020 Eurosoccer Sweden Ltd All rights reserved. Webmaster: post@fotballen.eu