SpaniaTysklandDanmarkItaliaSverigeFrankrikeHellasNederlandFinlandBelgiaPortugalSkottlandSveitsTyrkia  Sør AmerikaAsiaAfrikaOceaniaNord og mellom Amerika

Inter og Barcelona mester
Som forventet i Italia og Spania

De hadde begge ledet lenge og få forventet noe annet enn ligull for de to storklubbene.
I dag beholdt de roen og sørget for de siste avgjørende poengene med seier i den siste runden.

Litt spennende
I Italia fikk Inter kniven på strupen da utfordrer Roma tok ledelsen i sin kamp borte mot Chievo.
Med kun 0-0 for Inter betød dette at hovestadslaget var seriemester ved pause. Etter hvilen skapte
derimot Inter såpass mye sjanser at det kun var et tidsspørsmål før det avgjørende målet skulle komme.
Etter 57.minutter kom også den etterlengtede scoringen ved argentinske Diego Milito. De blåsvarte slapp
motstander Siena til et par småfarligheter på sluttten og særlig keeper Francesco Toldo virket preget av
spenningen. Inter holdt uansett unna og kunne feire sitt femte ligagull på rad og sitt 18.totalt. Det siste
betyr at Inter passerte byrival AC Milan i antall ligagull (18-17).

Digeo Milito ble dagens helt for Inter med kampens eneste scoring mot Siena.

Ingen spenning
Om det var en viss spenning gjennom hele den siste runden i Italia var det motsatt i Spanske Primera.
Etter en snau halvtime var det hele avgjort da serieleder Barcelona sørget for spikern i kista med to kjappe
mål hjemme mot Valladoid. Etter pause sørget Lionell Messi for to nye mål for katalanerne som dermed vant
med komfortable 4-0. Den lille argentiner kunne også juble for toppscorertittelen i Spania med herlige 34 mål.

For Real Madrid ble det mer enn tøft borte mot lille Malaga. Hjemmelaget trengte sårt et poeng for å redde
plassen og tok ledelsen mot Real stjernegalleri allerde etter ni minutter. Rafael Van Der Vaart utlignet for
Real rett etter pause, men det var aldri nok. De helhvite måtte nøye seg uavgjort og sølvmedaljer. Det var
uansett stor jubel i Malaga da dette poenget til slutt også ble nok til å redde plassen i ligaen.