Klubblinker:800 Norske klubber!

SpaniaTysklandDanmarkItaliaSverigeFrankrikeHellasNederlandFinlandBelgiaPortugalSkottlandSveitsTyrkia  Sør AmerikaAsiaAfrikaOceaniaNord og mellom Amerika

BARCELONA BEST
Katelenerne slo Real Madrid 2-0 og gikk til topps i La Liga.

Det ble sett på som selve seriefinalen i Spania og etter det 161. El classico var det bortelaget som kunne
juble mest på Santiago Bernabeu. Lionel Messi var nok en gang i fokus og sørget for 1-0 til Barcelona etter
halvtimen i Madrid. Etter et kjapt veggspill med Xavi brystet den lille Argentiner seg elegant gjennom Reals
forsvar og satte deretter ballen enkelt forbi en sjanseløs Cassilas. Gonzales Higuain kunne hadde utlignet,
men misbrukte muligheten før pause, i stedet ble det 0-2 etter hvilen.

Scoringen kom etter at Xavi igjen var nest sist på ballen. Denne gang med en lekker stikker til Pedro som
med et nydelig mottak kunne komme alene mot Ilker Cassilas i Realburet. Med en kontrollert avslutning sørget
Pedro for 0-2 og spikeren i den berømte kista.

Real kom noe med etter dette og hadde sine beste periode i kampen på 0-2. Det så utrolig nok ut som det
lille ekstra likevel manglet. Med et galleri av spillere som Raul, Higuain, Ronaldo, Alonso og Van der Vart,
var det ikke nok. Hjemmelaget skapte noen sjanser, men ineffektive stjerner er var ikke det Real trengte
denne kvelden. Barcelona vant meget fortjent og ser nå ut til å sikre seg sin 20.ligatittel i Spania

Lionel Messi blir hyllet nok en gang. Pedro (til venstre) sørget for det avgjørende 2-0 målet.