Tabeller:

Klubblinker:800 Norske klubber!

SpaniaTysklandDanmarkItaliaSverigeFrankrikeHellasNederlandFinlandBelgiaPortugalSkottlandSveitsTyrkia  Sør AmerikaAsiaAfrikaOceaniaNord og mellom Amerika

Hønefoss og Haugesund i Tippeligaen
De klarte det begge to. Haugesund og Hønefoss beholdt de to tet-plassene (om enn i omvendt rekkefølge)
og er dermed klare for tippeligaen 2010. Haugesund hadde få problemer hjemme mot Sarpsborg 08 og vant
komfortabelt 3-0 i Haugesund og sikret i tillegg seriemesterskapet i Adeccoligaen.
Hønefoss og Sogndal utkjempet en nervepirrende kamp på Hønefoss, men med 0-0 var det hjemmelaget som
til slutt kunne juble.

Sogndal,  Sarpsborg 08, og Kongsvinger samt Fredrikstad fra tippeligaen møtes i kvalifisering.
Kongsvinger møter Sogndal på Gjemselund, mens Sarpsborg skal spille borte mot Fredrikstad. Vinneren av de
to kampene gjør opp om den siste plassen i tippeligaen 2010.

Thrilleravslutning i Allsvenskan
Spenningen i svenskenes øverste serie nådde også sitt klimaks i dag. Regjerende mester IFK Gøteborg lå
kun poenget bak Stockholmsklubben AIK runden før slutt og møttes i dag til ren seriefinale på Gamla Ullevi.
Blåhvitt tok ledelsen etter en halvtime, men brasilianske Antonio Flavio utlignet for bortelaget midtveis i
2.omgang og med 2-1 av Daniel Tjernströmfem minutter  før slutt sikret så bortelaget serigullet for første