Tabeller:

Klubblinker:800 Norske klubber!

SpaniaTysklandDanmarkItaliaSverigeFrankrikeHellasNederlandFinlandBelgiaPortugalSkottlandSveitsTyrkia  Sør AmerikaAsiaAfrikaOceaniaNord og mellom Amerika

Tottenham vant Carling cup
Spurs tok sin første tittel på nesten ti år (ligacupseier i 99) med 2-1 over Chelsea på Wembley i dag.
Didier Drogba ga de blå favorittene oppskriftsmessig ledelsen rett før pause, men London-rivalen var
tydelig mer sultne på seieren og utlignet fortjent på straffe midtveis ut i 2.omgang.

Woodgate avgjorde
Tottenham fortsatte å være det mest aggresive laget og et skuffende Chelsea hadde mer enn nok med å forsvare seg. Kampen ble avgjort da Jonathan Woodgate var tøffest i duell med Peter Cech fire minutter ut i første ekstraomgang.

En resignert Peter Cech (helt til høyre) må bare innse at Woodgate (i midten) har scoret og at Berbatov (t.v)