Annonsere?  |  Om fotballen.eu  |  Nyhetsarkiv   |  Legg til URL Kontakt


Søk etter fotball:

Google fotballen
 
De viktige
fotbollen.com
  Thesoccerweb.com
  EM 2020
  VM 2018
  TV-oversikt
  Nyheter
  Tabeller
  Tippetips
  Livescore
  Klubblinker
  Norges landslag
 
Kommende kamper:

 
Tema
   

Norges landslag
Alle kamper, alle
målscorere og all
mulig statistikk
1908-I dag

Mer
   
Fotballbabes
Flere hundre
supre damer med
og uten drakt..
Se mer!
 
Fakta og statistikk
Tidligere vinnere
  FIFA-ranking
  Statistikk - Toppscorere
  Statistikk - Årets spiller
  Hjemmebaner
  Verdensrekorder
 
Tema
   
VM I FOTBALL
Her finner du alt
om alle VM i
fotball 1930-2018
Les nå
   
VM 2018
Alt du trenger
om fotball-VM i
Russland 2018
Les mer
 
Mesterskap
VM 2018
  EM 2016
  Copa Sudamericana
  Copa Libertadores
  Asiamesterskapet
  Afrikamesterskapet
  Champions league
  Europaligaen
 
Betsafe


BEST PÅ SPILL?

Hos Betsafe får du både
gode bonuser, gratisspill,
samt en rekke ulike
vinnermuligheter i et stort
utvalg av spill.


Register deg nå!


 

 

Alt om fotball
 

Ny EM-kvalik: Norsk håp i hengende snøre
I starten av september venter en ny uke med spennende kamper i  EM-kvalifiseringen. Har Norge fortsatt mulighet til å snappe andreplassen i gruppe F?

 
Det begynner å bli kritisk for Norges muligheter til å kvalifisere seg til Euro 2020 gjennom den pågående EM-kvalifiseringen. Heldigvis er vi garantert en ny mulighet (etter å ha vunnet vår Nations League-gruppe) mot enten Finland eller Serbia. Også våre naboland har hatt viktige kamper foran seg, og vi har tatt en titt på hvordan det har gått rundt om i Norden.

Norge møtte Malta hjemme på Ullevaal 5. september før de spilte mote Sverige i Stockholm tre dager senere. Det virket som om det igjen blåste en mild bris over det norske landslaget, til tross for at resultatene til nå i puljen burde vært bedre. Ny i Troppen er Erling Braut Haaland, det jærske stjerneskuddet som har tatt østerriksk fotball med storm, og med en sprudlende Martin Ødegaard i form burde ikke malteserne kunne stille i stand problemer for Lars Lagerbäcks menn.
Kilde Pixaba
 
Kampen mot Sverige ble noe litt annet. Ikke bare fordi det var et nabooppgjør, ikke bare fordi det var mot våre (stakkars) svenske venner, men fordi det var en "must win"-kamp for Norge. Etter at vi rotet bort tomålsledelsen mot Sverige på hjemmebane, i løpet av de siste 20 minuttene av kampen var vi «tvunget» til å ta tre poeng for fortsatt å ha mulighet til å direktekvalifisere oss til EM. Alt annet enn seier vil gjøre veien opp til én av gruppens to første plasser alt for lang.

Hos bookmakeren Mr. Green får du 5,50 i odds på at Norge kvalifiserer seg til Euro 2020. Hvis du ikke er ekspert i tipping betyr dette at sjansen for Norge ser mørkere og mørkere ut.
 
Nordiske naboer med muligheter
Åge Hareides Danmark var på to mer eller mindre eksotiske borteturer mot Gibraltar og Georgia. Med fem poeng på de tre første kampene og tre lag (Sveits, Irland og Danmark) som kjemper om to EM-plasser har ikke danskene råd til å kaste bort poeng mot miniputter i både geografisk og fotballmessig forstand.
Island fortsetter å imponere og ligger med like mange poeng (ni) som Frankrike og Tyrkia etter fire kamper. 7. og 10. september møtte islendingene henholdsvis Moldova hjemme i Reykjavik og Albania på bortebane i Tirana. Moldova var en overkommelig motstand og islendingene vant 3-0, men det skulle vise seg å være en betydelig større oppgave å reise til Albania og hente 3 poeng. Etter et spennende 4-2 resultat bør Island være fornøyd med en tredjeplass i grupp H. En full pott her hadde naturligvis vært velkommen, da kamper mot Frankrike (hjemme) og Tyrkia (borte) venter i løpet av høsten.
Kilde: Pixabay
 
Etter at samtlige lag har spilt seks kamper i kvalifiseringsgruppe J ligger våre finske naboer på andreplass (bak Italia). Faktisk har finnene også opparbeidet seg en luke på tre poeng til tredjeplassen, Armenia, og går i september inn i en avgjørende fase av kvalifiseringen. I to hjemmekamper møtte Finland først Hellas og deretter Italia. Dette var i utgangspunktet to kamper hvor det var vanskelig å se at finnene skulle være favoritter, selv om Norwich spiller Teemu Pukki har vært i storslag.

Vi gleder oss til en ny omgang med landslagsfotball!

Tabeller og resultater fra EM-kvalifiseringen her
 
   

Totalt antall besøkende:
Det er
     

 

 
  Copyright (c) 2019 fotballen.eu, fotballen.no, fotballen.net. All rights reserved. post@fotballen.eu