Annonsere?  |  Om fotballen.eu  |  Nyhetsarkiv   |  Legg til URL Kontakt


Søk etter fotball:

Google fotballen
 
Meny
fotbollen.com
  Thesoccerweb.com
  TV-oversikt
  Nyheter
  Artikler
  Tippetips
  Livescore
  Klubblinker
  Norges landslag
  VM 2018
  EM 2016
  VM 2014
  EM 2012
  VM 2010
 
Tema
   
VM I FOTBALL
Her finner du alt
om alle VM i
fotball 1930-2014
Les nå
   
VM 2018
Alt du trenger
om fotball-VM i
Russland 2018
Les mer
 
Tema

 

 


 

Alt om fotball

 
 
 

Tipping

Det er ingen tvil om at fotball er en livsstil for flere millioner mennesker verden over. Foruten å være den mest spilte sporten på verdensbasis så er det jo også en egen kultur blant alle de som selv ikke spiller – men som aldri for nok av å følge med på sine favorittlag, se kamper, og gjette på hvem som vinner de neste store turneringene. Har man vokst opp med fotball så har man det i blodet.

I mange land, også her i Norge, er det i tillegg svært populært å tippe på resultatene av fotballkamper. Selve kampene gir oss mye spenning – men når man tipper om penger så gir dette selvsagt enda mer adrenalin.

Liker du å tippe på resultatene av fotballkamper, er ComeOn casino en spillside verdt å sjekke.

Tipping på fotball, og på sport generelt, er blitt en kjempeindustri siden internettet ble allemannseie.

Tradisjonelt sett så var det jo Norsk Tipping i Norge som sto for hoveddelen av all fotballtipping i landet, og som først begynte med den gode gamle tippelappen. Men mye har skjedd på teknologifronten, og i dag kan hvem som helst gå på nett og tippe på fotball direkte fra alle verdens land.

Tippekupongen er jo vel og bra – men den har sine begrensinger i at man bare kan velge blant 12 kamper hver uke, og at går en hel uke mellom hver nye runde med ferdigspilte kamper før man kan vinne penger. Fotballtipping på nett er nærmest den rake motsetning, i og med at du her har tusenvis av kamper å velge mellom, og ikke minst at du kan spille dagen lang – hver eneste dag i uka!

På nettet finner du lett tilgang til fotballkamper fra de fleste europeiske land, men også et stort antall kamper fra Sør-Amerika og til og med Asia.


Som du sikkert vet er det nå snart klart for kvalifiseringen til EM i fotball som holdes hvert fjerde år. For den mest oppdaterte informasjonen om disse kampene så er nettet desidert den beste kilden for siste nytt.

Mange nettsider blir oppdaterte flere ganger i måneden. Det samme gjelder også årlige Champions League. For å bli bedre på å tippe for penger på fotballspill så er ofte innsikt og forståelse av lagene veldig viktig.

I motsetning til lotto og pengespill som finnes på spillsider på nettet, så gir fotballtipping en viss grad av kontroll til tipperen. For jo mer man kjenner til hva som er de forskjellige lagenes styrker og svakheter, desto bedre odds har du også for å få uttelling når du skal satse penger på hvem som kommer til å vinne eller tape.


Flere og flere nettsider som har odds og tipping tilbyr direkte oppdatering av pågående kamper, og detaljert informasjon om lag, spillere, og odds. Vil du ta steget videre som profesjonell tipper så bør du også forsøke å delta i diskusjonsforumer og nyhetssider om tipping og fotball generelt. Kunnskapen du tilegner deg kan bli gullverdt. Sjekk om ditt favorittnettsted for tipping tilbyr en egen mobil-app slik at du kan få ferske spillstatistikker sendt direkte til mobiltelefonen i det øyeblikket de skjer.

Totalt antall besøkende:
Det er
     
Betsafe


BEST PÅ SPILL?
Hos Betsafe får du både
gode bonuser, gratisspill,
samt en rekke ulike
vinnermuligheter i et stort
utvalg av spill.

Betsafe ble kåret til
verden beste bookmaker
av tippebladet TIPS.


Register deg nå!

 

 

 

 
  Copyright (c) 2018 fotballen.eu, fotballen.no, fotballen.net. All rights reserved. post@fotballen.eu