Annonsere?  |  Om fotballen.eu  |  Nyhetsarkivfacebook   |  Legg til URL Kontakt


Søk etter fotball:

Google fotballen
 
De viktige
2.div - forsiden
  2.div - Avd 1 - nyheter
  2.div - Avd 2 - nyheter
  2.div - Avd 3 - nyheter
  2.div - Avd 4 - nyheter
  2.div - Kamper/res.
  2.div - Live sms
  2.div - Linker
  2.div - toppscorer
   
  TV-oversikt
  Nyheter
  Tippetips
  Livescore
  VM 2014
  EM-2012
  Norges landslag
 
Tema
   

Norges landslag
Alle kamper, alle
målscorere og all
mulig statistikk
1908-2014.

Mer
   
Fotballbabes
Flere hundre
supre damer med
og uten drakt..
Se mer!
 
Fakta og statistikk
Tidligere vinnere
  FIFA-ranking
  Statistikk - Toppscorere
  Statistikk - Årets spiller
  Hjemmebaner
  Fotballreglene
  Verdensrekorder
 
Tema
   
VM I FOTBALL
Her finner du alt
om alle VM i
fotball 1930-2014
Les nå
   
VM 2014
Alt du trenger
om fotball-VM i
Brasil 2014
Les mer
 
Mesterskap
VM 2014
  EM 2012
  VM-2010
  Copa Sudamerica
  Copa Libertadores
  Afrikamesterskapet
  Champions league
  Europaligaen
 
Tema

 
Supporter
TV-oversikt
  Fotballpuber
  Fotballsanger
  Fotballreiser
  Billettsiden
  Fotballbutikker
 
Anbefalt bookmaker
 

Vinn på nesten hva som helst!

 
Klubblinker
Norge
  Sverige
  Danmark
  Finland
  England
  Spania
  Italia
  Frankrike
  Tyskland
  Nederland
  Tyrkia
  Hellas
  Sveits
  Belgia
  Portugal
  Skottland
   
  Asia
  Afrika
  Nord og m.Amerika
  Oceania
  Sør-Amerika
 

 

2.divisjon 2013

 
Siste nytt 2014
Målsiden Resultat Avd 1 Avd 2 Avd 3 Avd 4 Linker

Se også: Arkiv: 2012  2011  2010 2009 2008 2007
2006
 

NYHETER 2013 - ARKIV


26.11 2.divisjon 2014
Slik er avdelingsoppsettet for 2.divisjon 2014:
Rykket opp fra 3.divisjon (12)  - Rykket ned fra 1.divisjon (4)

Avd 1 Avd 2 Avd 3 Avd 4

Arendal

Asker

Birkebeineren

Fløy

Fram

Holmen

Jerv

Kongsvinger

Notodden

Odd 2

Pors

Strømsgodset 2

Vindbjart

Ørn-Horten

Brumunddal

Byåsen

Elverum

Gjøvik-Lyn

Herd

Levanger

Molde 2

Nardo

Nybergsund

Raufoss

Rosenborg 2

Rødde FK

Træff

Valdres

Brann 2

Egersund

Fana

Florø

Fyllingsdalen

Førde

Grorud

Lyn

Stabæk 2

Stord

Vard

Vidar

Ålgård

Åsane

Drøbak/Frogn

Eidsvold Turn

Finnsnes

Follo

Harstad

KFUM Oslo

Kjelsås

Kvik Halden

Lørenskog

Medkila

Mo

Moss

Skeid

Vålerenga 221.10
  Toppscorerlister
Sesongens toppscorerlister er nå oppdatert for siste gang. Askers Bajram Ajeti ble årets måljeger med hele 27 fulltreffere, tett fulgt av Vindbjarts Øyvind Gausdal som sørget for 26 pinner. Full oversikt her: Totalt - Avd 1 - Avd 2 - Avd 3 - Avd 4

 

21.10 Skarbøvik for lette
Molde 2 tapte 1-2 for VIFs 2.lag. Dermed ville Skarbøvik beholde plassen i 2.divisjon med seier borte mot Kjelsås. Oppgaven ble imidlertid for tøff for bortelaget på Myhrer stadion og Kjelås sendet Skarbøvik ned i 3.divisjon med seier 3-1.
Her er hjemmelagets oppsummering av kampen

 

20.10 Sesongslutt
Lørdag ble siste serierunde unnagjort i samtlige avdelinger. Opprykkene var klare og nå ble også alle nedrykk det samme. Slik ble statusen ved sesongslutt.
Mer om enkeltkamper kommer.
Avdeling 1: Opprykk: Alta, ned til 3.div: Frigg, FK Tønsberg og Bossekop
Avdeling 2: Opprykk: Bærum, ned til 3.div: Skarbøvik, Østsiden og Nesodden
Avdeling 3: Opprykk: Nest Sotra, ned til 3.div: Flekkerøy, Viking 2 og Arna Bjørnar
Avdeling 4: Opprykk: Tromsdalen, ned til 3.div: Strindheim, Skedsmo og Senja
 

12.10 Bærum opp i 1.divisjon

I Valhhall gjorde de gule og svarte jobben med 3-0 mot Vålerenga 2. Dermed var det bare å vente på sluttresultatet mellom Nesodden og Asker. Sistnevnte var i ferd med å gjennomføre en snuoperasjon, men 3-1 ble til slutt bare til 3-3 og dermed var det avgjort. Bærum spiller i Adeccoliagen 2014. Referat, videor og annet fra Bærum
FOTO: baerumsk.no


12.10 Alta opp - Frigg ned

Noe rusk i maskineriet har det vært, og enkelte begynte å tvile på om det skulle holde helt inn for Alta. Lørdag sørget imidlertid 2-0 seieren over Frigg for opprykksfest i Alta.
Sega Ngom og Svein Ove Thomassen scoret hjemmelagets mål. For bortelaget ble opplevelsen helt motsatt. Tapet sørget nemlig for at oslo-klubben rykker ned til 3.div.
Her er hjemmelagets referat (altaif.no)


12.10
 Spenning i bunnen
Nest Sotra er som kjent klare for Adeccoligaen og Arna Bjørnar tok denne helgen følge med Viking 2 ned til 3.divisjon. Spenningen før siste runde ligger dermed i hvem som havner på den siste nedrykksplassen. Tre klubber er involvert i striden hvor Vidar er i førersete med 32 poeng. Lagets målforskjell er derimot svak og med tap mot Flekkerøy (29 p.) borte neste helg, vil Fløy passere Vidar. Også Ålgård (30 p.) er midt i sumpa. Laget klarer seg uansett med seier for Fløy mot Vidar, men det tryggeste er nok at laget selv slår Åsane hjemme i siste kamp.
Et lag som sikret plassen denne helgen var Egerund som vant 2-1 mot Brann 2.
Referat: Eik sikret ny kontrakt (eikfotball.no)12.10 Tromsdalen opp igjen
Tromsdalen har for femte gang på rad greid å komme tilbake til 1. divisjon direkte etter et nedrykk. Lørdag sørget Vegar Lysvoll for kampens neste mål da Byåsen ble slått 1-0. Video og referat fra Nordlys
 

04.10 Viktig seier for KFUM
KFUM Oslo slo i går Rosenborgs reserver 3-2 i en hengekamp i avdeling 4.
Oslolaget er dermed med for fult i kampen om opprykk og ligger kun tre poeng bak ledende Tromsdalen når tre runder gjenstår. KFUMs hjemmesider.


30.09
 Nest Sotra til Adeccoligaen
Uten å spille kunne Nest Sotra juble for opprykket allerde lørdag. Da tapte nemlig utfordrer Vindbjart 2-0 for Egersund og løpet var kjørt. I dag kunne Nest Sotra feire det hele med å slå Branns 2.lag 2-1. Vi gratulerer med opprykket.
Referat: Nest Sotra - Brann II 2-1 (Vestnytt)
 

30.09 Strindheim ned - Skedsmo på vent
Det har ligget i kortene en stund og med "kun" 3-3 borte mot Grorud er det definitivt klart. Strindheim tar følge med Senja ned  i 3.divisjon 2014. Skedsmo har fortsatt teoretiske muligheter til å overleve, men det skal et lite mirakel til. Mandag ble det i det minste seier med 2-1 over Tromsøs reserver, men fortsatt er det åtte poeng opp til nærmeste lag over streken - tre runder før slutt.
Referat: Skedsmo - Tromsø II 2-1 (RB)30.09 Raufoss feilet - Bossekop ned
Etter seieren mot Alta sist begynte opprykkspraten for alvor å gå på Raufoss. Denne helgen ble imidlertid alt snudd på hode. Alta slo tilbake med 3-1 seier over Harstad, mens Raufoss tapte 0-2 hjemme for Fram. Dermed har nordlendingene igjen en luke på 6 poeng ned til Raufoss. Tre kamper før slutt er det også klart at Bossekop spiller i 3.divisjon 2014. 0-1 for Valdres var siste spiker i kista for BUL.
Referat og video: Raufoss - Fram 0-2 (Oppland Arbeiderblad)


30.09
Flott helg for Bærum
Det er siste innspurt også i avdeling 1 og hvert eneste poeng blir nå avgjørende. For Bærum var sånn sett en strålende helg. Begge utforderene., Asker og Førde, tapte sine kamper, mens Bærum selv slo Drøbak Frogn 4-2 borte. Tre runder før slutt leder bæringene med henholdsvis tre og seks poeng på de nevnte.
Referat fra Budstikka: Drøbak Frogn - Bærum 2-4


25.09   Toppscorerlister
Toppscorerlistene er oppdatert. Altas Magnus Killingberg Nikolaisen troner fortsatt på toppen av toppscorerlista i 2.divisjon med sine 22 mål så langt. Se oppdatert oversikt her: Totalt - Avd 1 - Avd 2 - Avd 3 - Avd 4
 

24.09 Raufoss vant toppkampen
Igjen glapp det for Alta og i toppkampen mot Raufoss ble det alt annet enn jubel for hjemmelaget. I Finnmarkshallen endte det nemlig med 3-1 seier til bortelaget. Dermed skiller det kun tre poeng mellom lagene (fordel Alta) fire runder før slutt. Referat fra Raufoss: Alta - raufoss 1-3
 

24.09 Mot 3.divisjon
 "Som så mange ganger før i år tok Strindheim ledelsen hjemme på Myra, men heller ikke denne gangen holdt det helt inn. To kjappe mål med rundt 20 minutter igjen snudde kampen til KFUMs fordel, og Strindheims sluttspurt ga ingen resultater. Vi noterer dermed 0 poeng, og et stort skritt i retning 3. divisjon." Dette skriver Strindheim på sine hjemmesider. Les hele referatet her: Strindheim - KFUM 1-2


24.09
 Matchball for Nest Sotra
Med 7-0 borte mot borte mot dumpekandidat Arna Bjørnar nærmer det seg opprykk for Nest Sotra. Fire kamper før slutt leder laget med 11 poeng på nærmeste utforderer, Vindbjart. Førstkommende mandag (30.sept) kan laget feire seriegull med seier hjemme mot Brann 2. Referat fra kampen mot A.Bjørnar her (Vestnytt)


24.09 Nesodden ned
Det har i praksis vært klart en stund, men med 0-7 for Førde er alle håp borte for Nesodden. laget spiller i 3.divisjon 2014. Her er Førdes referat fra lørdagen kamp: Førde - Nesodden 7-0

 

17.09 Ny glipp av Alta
Etter å ha vært totalt dominerende hele sesongen har noe skjedd i Alta. Fra å være ubeseiret har nå laget sluttet å vinne. Antiklimakset kom i mandagens bortekamp mot Strømsgodset 2, et lag Alta slo hele 10-1 i vårkampen. Denne gang endte det med 7-0 tap! Fortsatt leder Alta serien, men med to tap og to uavgjort på de siste fire, så er det nå "kun" seks poeng ned til Rausfoss på 2.plass. Sistnevnte rotet selv bort en gylden sjanse til å kutte ned forspranget ytterligere ved å tape 2-1 for Harstad.
Referat: SIF 2 - Alta 7-0 (sif.no) - Harstad - Raufoss 2-1 (Raufoss)


17.09
Poeng til Nesodden
Før sommerpausen avsluttet Nesodden med bl.a 2-2 borte mot Asker og 2-0 over Molde 2. optimismen foran høstesesongen var sikkert på plass, men noe må ha gått galt i ferien. Søndagens 1-1 mot Kjelsås sørget for NIF første pooeng på syv kamper og laget er dermed fortapt på bunnen av avdelingen. Hverken lagets hjemmesider eller lokalavisen skriver om kampen.. - Kjelsås` minireferat her


17.09  Overlegent i toppkampen
Vindbjart hadde sjansen på å kutte ned på serielederens forsprang, men hjemme på
Ågotnes er det tydeligvis Nest Sotra som bestemmer. Hjemmelaget gjorde dette lite spennende med å vinne hele 8-2. Tabellmessig virker det også som det meste er klart da Nest Sotra nå har en luke på hele 11 poeng ned til Vindbjart.
Video og referat fra lokalavisen Vestnytt
 

09.09 Asker i førersete
Bærum tapte noe overraskende 1-2 hjemme for Træff. Samtidig tapte også Førde med 1-2 hjemme for Kvik Halden. Asker, som vant 3-1 over Birkebeineren, har dermed fått et forsprang på tre poeng i tabelltoppen.
Her er Budstikkas referat fra Bærums kamp


08.09
 Spennende bunnstrid
Arna Bjørnar slo tilbake etter tapet for Fløy sist og vant  2-0 over Åsane. Flekkerøy på sin side tapte 2-0 for Brann 2 og Ålgård og Arendal delte poengene ved å spille 1-1. Bunnstriden er dermed så tett som mulig i avdeling 3. Mellom laget på 7.plass og siste plass skiller det kun 7 poeng.  Se tabellen her


08.09 Lyn vant klassiker
Frogner stadion, Lyn mot Frigg. Det oste av historie når de to Oslolagene braket sammen til duell lørdag. Med to røde kort og en skadet spiss ble det derimot tungt for Frigg og de røde og hvite vant til slutt vestkantderbyet med 4-1.
Her er Lyns referat


08.09
Håp for utfordrerne
Tromsdalen tapte noe overraskende 2-1 borte for Mo og KFUM benyttet anledningen til å kutte inn forspranget. Borte mot Byåsen vant Oslo-laget nemlig 2-0 og KFUM har dermed bare fire poeng opp til TUIL og tabelltoppen. Noe lenger bak lurer også Levanger. De gjorde jobben med 3-0 hjemme over Lørenskog.
Her er Levanger referat


28.06
  Toppscorerlister
Toppscorerlistene er endelig oppdatert etter sommeren. Altas Magnus Killingberg Nikolaisen troner nå på toppen av toppscorerlista i 2.divisjon med sine 21 mål så langt. Se oppdatert oversikt her: Totalt - Avd 1 - Avd 2 - Avd 3 - Avd 4


28.08
Strindheim gir ikke opp
Strindheim er på hæla og hver kamp blir nå som en cupfinale. Lørdag tok imidlertid laget en meget sterk borteseier med 3-1 over topplagte Levanger. Fortsatt er det syv poeng opp til nærmeste lag over streken, men seieren skaper et visst håp.
Strindheims referat.


28.08 Arna Bjørnar over streken
Arna Bjørnar hadde kun tatt et poeng etter sommerpausen og nedrykksspøkelset har lusket rundt i korridorene. Lørdag slo derimot lagte tilbake og tok tre meget viktige poeng hjemme mot Fana og igjen er Arna Bjørnar over streken.
Les lagets referat fra kampen her
 

28.08 Sterkt av Lyn
Alta, den suverene serieleder, var ubeseieret på hjemmebane med ni strake seire før møtet med Lyn. Oslo-laget har dermed all grunn til å være fornøyd etter 2-1 seieren.
Her er Lyns referat
 

28.08 Førde henger med
Skarbøvik yppet seg på slutten, men to sene scoringer var uansett ikke nok for bortelaget. Førde vant 3-2 og er fortsatt à poeng med Asker og Bærim i toppen (39.p)
Referat fra Førdes hjemmesider


19.08
Klassisk derby endte 4-4
Bærum så ut til å ha full kontroll på hendelsene da 4-2 ble scoret ti muntter før slutt. Det vile seg derimot ikke. Uret passerte 90.minutter før Kristoffer Tollås bestemte seg for å score for bortelaget. To ganger! Bærums referat fra kampen

19.08 Viktig for Senja
Senja ligger fortsatt under streken, men 4-2 med seier over bunnlaget Strindheim er det igjen lys i tunnelen for finnmarkingene. Kjapp oppsummering fra Folkebladet


19.08 Nest Sotra overtok tabelltoppen
Nest Sotra vant 1-0 borte mot Ålgård og tok over tabelltoppen i avdeling 3.
Tidligere serieleder Vindbjart tapte nemlig hele 4-1 borte for Fana. Oppsummering, video og annet fra kampen på Vindbjarts sider: Fana - Vinbjart 4-1 - Video
 

19.08 Frigg under streken
Det var en skikkelig seks-poengs-kamp som ble spilt mellom Odd 2 og Frigg lørdag. Hjemmelagets 2-1 seier gjør at Oslo-laget nå er under streken. Friggs Referat


18.07 Feridemodus på fotballen.eu
2.divisjonsiden vil ikke bli oppdatert før i midten av august.


16.07
Ferie i avdeling 1 og 4
Lagene i avdeling 1 og 4 har nå ferie frem til lørdag 3.august


15.07
Viktig for Birkebeineren.
Birkebeineren leverte en av sesongens hittil beste kamper og avsluttet vårsesongen med en sterk 1-0 seier i Halden. Dette skriver lagets på sine hjemesider. Les hele referatet her: Kvik Halden - Birkebeineren 0-1


14.07 Dumt for begge
Både Levanger og KFUM jager Tromsdalen i tippen av avdeling 4. Sånn sett var det dumt for begge med resultatet 2-2 i det innbyrdes oppgjøret. Begge taper nå terreng i forhold til serielederen og ligger nå helnholdsvis 7 og 11 poeng bak TUIL.
Levanger referat fra kampen: Levanger - KFUM Oslo 2-2
 

04.07 Ferie i avdeling 2 og 3
Lagene i avdeling 2 og 3 har nå tatt seg en velfortjent ferie. Høstseongen starter opp igjen 20.juli. Vinbjart og Alta topper avdelingene etter 12 av 26 runder.
 

02.07 Sterkt av Arendal
Nest Sotra kjemper om opprykk, og selv om bortekamper ofte er vanskelig, var det forventet en grei oppgave for laget borte mot bunnlaget Arendal. Gjestene tok også ledelsen etter et drøyt minutt var passert, men Kai Risholt skapte balanse i regnskapet med utligning halvannet minutt senere. Dramatikk og spenning til tross, flere mål ble det ikke før Andreas Frivold fikk kjempetreff rett før slutt og sikret en meget viktig 2-1 seier for hjemmelaget. Arendal er fortsatt sist, men er nå så og si likt med de andre bunnlagene. Referat og videooppsummering fra Arendal

02.07 Moss sjanseløse
Det er fortsatt inget lys i tunnelen for Moss som er på vei mot 3.divisjon. I går ble laget overkjørt av serielder Førde og tapte ubehagelige 0-5 hjemme på Melløs. Moss er nå nest sist på tabellen og har fire poeng opp til sikker plass.  Etter kun to seire og hele ti tap gjennom våren virker det uansett noe håpløst. Referat fra moss.no
 

28.06   Toppscorerlister
Vindbjarts Øyvind Gausdal troner på toppen av toppscorerlista i 2.divisjon med sine 15 mål så langt. Se oppdatert oversikt her: Totalt - Avd 1 - Avd 2 - Avd 3 - Avd 4


25.06 Asker slo tilbake
Førde tok sin syvende strake seier lørdag og overtok tabelltoppen etter 3-0 over Østsiden. I går slo imidlerid Asker tilbake og gjenerobret serieledelsen da VIF 2 ble slått 3-1 i Vallhall. Referat: Førde - Østsiden 3-0. Video - VIF 2 - Asker (Budstikka)
 

24.06 Luke for Tromsdalen
TUIL vant enkelt 4-0 over Tromsøs resever, men fikk også med seg en bonus da utfordrer KFUM Oslo måtte møye seg med 1-1 hjemme mot Grorud. Dermed skiller det fire poeng mellom lagene. "Kåffas" referat fra 1-1 kampen mot Grorud
 

24.06 Nære, men ikke nok for Frigg
Etter å ha banket Strømsgodset 2 sist håpet Frigg på en noe lysere fremtid. Mot Raufoss ble det imidlertid enveiskjøring mot Oslolaget. 3-0 ble satt midtveis i 2.omgang og etter spill og sjanser var det også fortjent. Frigg ga seg imidlertid ikke og fikk nytt håp etter redusering fra Petter Sendstad. Kristoffer Eide sørget så for ytterlig spenning med 3-2 på tampen, men nærmere kom aldri de blå og hvite. Frigg blir dermed stående på 12 poeng og lever farlig på plassen over nedrykksstreken.
Friggs oppsummering av kampen


24
.06 Åsane henger med
To tap og en uavgjort var statusen på Åsanes tre siste kamper før møtet med Fana lørdag. Skal laget henge med i toppstriden måtte  trenden nå snus.  John A Husøys scoring sørget da også for 1-0 og tre viktige poeng til hjemmelaget.
Referat og video her (asanefotball.no)


19.06 Nær ny cumpbombe fra Alta
Som eneste gjenværende 2.divisjonlag hadde Alta en tøff oppgave i vente borte mot Tippeligalaget Haugesund. Trener Rune Repvik kan uansett være rimelig fornøyd med dagen som til slutt endte med 4-3 seier for storfavorittene. "- Det var så nært, så nært. Vi hadde store sjanser mot slutten, og vi var utrolig nære ekstraomganger. Det var kjedelig at vi ikke klarte det" sier Alta-sjefen til lokalavisen.
Les hele saken i Altaposten
 

16.06   Nytt poengtap for Asker
Serielderen måtte nøye seg med 1-1 hjemme mot Kvik halden og det har for alvor tettet seg til i avdeling 1. Utfordrerne Vålerenga 2, Førde og Bærum vant alle og er nå kun et og to poeng bak på tabellen. Asker referat - Referat fra Førde
 

10.06 Fløy vekk fra bunnen
Flekkerøy slo Arendal 2-1 og lagene byttet dermed plass på tabellen. Arendal er nå helt sist, mens Flekkerøy gikk forbi Ålgård og er nå på 10.plass. Ingen av lagene eller lokalavisene har dessverre referat fra den viktige kampen.


10.06 Sløste, men vant

Etter en svak førsteomgang og en sjansesløseri av dimensjoner i 2. omgang, kunne denne kampen endt med poengtap for Pors hjemme mot Odd 2. Laget viste uansett stor vilje og snude kampen på 0-2 til 3-2 og seier. Referat fra Pors


10.06
Tromsdalen slo Levanger
TUIL slo Levanger 1-0 i en en tett og tøff toppkamp på Moan lørdag. Serielderen økte dermed avstanden ned til sine motstandere til seks poeng. I Oslo vant derimot KFUM 4-1 over Strindheim og holder dermed trykk på topplaget i avdelingen.
Referat og video fra Levanger her


09.06   Så tapte Asker
"Asker var rett nok det beste laget - og hadde flere muligheter til å sikre seg både ett og tre poeng. Men det var likevel ikke helt ufortjent at hjemmelaget kunne jubel for 1-0 i lørdagens 2. divisjonsoppgjør" Dette skriver Asker på sine hjemmesider etteter at laget tapte 2-1 for Drøbak Frogn på Seiersten. Hele referatet


04.06 Vindbjart best i toppkampen
Vindbjart imponerte mot opprykkskonkurrenten Nest Sotra og ga seg ikke før det stod hele 5-1 på tavla på Moseidmoen. Les hjemmelagets referat fra kampen her:
Vindbjart - Nest -Sotra 5-1


02.06
  Fortsatt uten seier
Nesodden var best i lange perioder, men igjen mått laget gå av banen uten seier. Dette skiver lokalavisen Amta om 1-2 tapte mot Kjelsås: NIF-Kjelås 1-2


04.06
Viktig for Turn
Det ble som forventet ett og jevnt mellom de to middelshavsfareren Mo og Eidsvoll Turn på Sagbakken Stadion søndag. Begge lag fikk flere muligheter til å avgjøre, men det ble med Jon Erik Økland ene scoring på straffe 10 minutter før slutt. Turn rykker dermed opp til 5.pass på tabellen. Referat fra Eidsvoll Turn.


05.06 Alta vant 10-1!
Alta viste ingen respekt for reservene til Tippeligalederen og kjørte over Strømsgodset 2 i Finnmarkshallen. Sluttresultatet 10-1 forteller alt om klasseforskjellen. Referat fra Alta her
 

30.05 Alta slo ut Hønefoss
Tre av fem 2.divisjonslag ble slått ut av cupen onsdag. I Alta sørget imidlertid hjemmelaget for cupjubel. Sega Ngom og Dag Andreas Balto sørget for Altas mål da Tippeligalaget Hønefoss ble slått 2-1 i Finnmarkshallen. Les mer i Altaposten - NM
 

30.05 Bare nesten for Asker
Det ble cupfest og publikumsrekord på Føyka da Asker tok i mot Våleenga til 3.runde i cupen onsdag. Spillemessig hadde lagene hver sin omgang, men VIF var best foran målene og vant til slutt med knepne 3-2. Asker referat fra kampen - NM
 

29.05 Cupfotball
Fem klubber i 2.divisjon er involvert i cupens 3.runde i midtuken. På tv2 Sport kan man følge Asker kamp mot Vålerenga. I Trondheim får Levanger besøk av selveste Rosenborg. Alta møter Hønefoss, mens Kvik Halden tar i mot Lillestrøm og Fløy møter Start hjemme. Få oversikt over alle kampene her: NM 2013
 

27.05   Toppscorerlister
Toppscorerlista er endelig oppdatert. Få oversikten her :
Velg sortering: Totalt - Avd 1 - Avd 2 - Avd 3 - Avd 4
 

27.05 Vinbjart knuste Vidar
Det skulle være en toppkamp mellom to opprykkskandidater. I stedet ble det enveiskjøring mot hjemmelagets mål. Vindbjart ga seg ikke før det stod 0-5 på resultat-tavla. Oppsummering fra Vindbjart her - Video: Vidar - Vindbjart 0-5


26.05
  Enkelt for Asker
4-0 er akkurat så stor forskjellen skal være mellom et topp og bunnlag. Birkebeineren var sjanseløse mot Asker og serielderen vant enkelt og komfortabelt. Les bortelagets referat her


27.05
Skedsmo fortsatt uten hjemmeseier
RB: I duellen mellom Skedsmo og Senja på nedre del av 2. divisjon-tabellen, var det gjestene fra nord som trakk det lengste strået. Les hele saken i Romerike Blad


26.05 Lyn best i klassisk derby
Det oste av fotballhistorie da Lyn tok i mot Frigg til klassisk duell på Frogner stadion lørdag. "Hjemmelaget" var denne gang best på klubbenes felles arena.
Andreas Moen, et selvmål og Jonas Rygg sørget for målene.
Lyn - Frigg 3-0 (Lyns hjemmesider)


27.05 Sterkt av Levanger
Levanger holder preset oppe på Trosmdalen etter sin 3-2 seier borte mot Lørenskog lørdag. Også denne gang kom laget under, men snudde det hele helt på tampen. Tor Myrslo ble dagens helt med sin avgjørende scoring på overtid. Referat fra Levanger her


22.05
TUIL tilbake på topp
Tromsdalen er tilbake på topp i avdeling 4 etter en sterk borteseier over Rosenborg 2 tirsdag. Jonas Johansen, Bjørn Strøm og Kristoffer Nessø sørget for bortelagets mål i 3-1 seieren. Referat fra avisa Nordlys her.


20.05
Vekk fra bunnen
Det har gått tungt for Notodden i sesongstarten, og før helgens runde stod laget fortsatt med tre fattige poeng fra seieren i serieåpningen.I den viktige kampen mot Ålgård slo Notodden tilbake, vant 5-0 - og tok viktige skritt bort fra Arendal og bunnen av tabellen. Les kampreferat fra Notodden her


20.05   Endelig Mossejubel
"Når det først skulle snu for kællane, så snudde det skikkelig også for å si det mildt. Etter en tung start på sesongen for Moss FK så var det gjestene fra Birkebeineren som virkelig skulle få merke at kråkene virkelig flyr høyest over alt med fire flotte fulltreffere fra hjemmelaget." Dette skriver Moss på sine hjemmesider. Les hele referatet her


20.05 Tøft for Arendal
Nyopprykkede Arendal har fått en tøff start på sesongen i 2.divisjon og i helgen måtte laget igjen tusle av banen uten poeng. Steven Cardoso sørget for lagets første scoring i år og Fyllingsdalen, som ligger på 2.plass i avdelingen, vant bare 2-1, men det gir uansett ikke flere poeng for Arendal. Laget ligger nå bunn sist i avdelingen med 0 poeng og stygge 1-11 i målforskjell. Referat


19.05
Levanger til topps

Rocky Lekaj ga Grorud ledelsen på straffespark etter fem minutter, men Levanger kom sterkt tilbake og scoringer av Vegar Voll og Tore Myrslo snudde kampen for hjemmelaget. Levanger topper dermed tabellen i avdeling 4. I alle fall frem til Tromsdalens kamp mot tirsdag. Fyldig og god oppsummering fra Levanger her
Bildet: Tore Myrslo sørger for 2-1 (FOTO: Bjarne Berre, LFK Media)


19.05 Middelshavfarere
Pors hade muligheten til å få heng på teten, mens Frigg kunne ta viktige steg bort fra bunnstriden. Med uavgjort 1-1 på Frogner stadion er begge to å finne midt på tabellen etter seks serierunder. Friggs referat fra kampen.


17.05 Overlegne Alta

Alta befestet sin posisjon på tabellen med sin sjette strake seier mot Bossekop.
Sega Ngom, Dag Andreas Balto, Magnus Nikolaisen og Mats Frede Hansen sørget for målene i 4-0 seieren og Alta kan dermed feire nasjondal og fridager med godt mot. Video og referatet fra Altaposten her.
Raufoss, på 2.plass, slo Gjøvik 3-2 borte og er fem poeng bak.
 

13.05   Ingen oppreisning
Etter cupexit mot Follo, samt tap i serien for rivalen Asker, skulle Bærum snu trenden mot Kjelsås. Det ville seg uansett ikke og de gule og svarte måtte "nøye" seg med 1-1 og poengdeling på Grefsen stadion.
Les Bærums referat her


13.05 Sterkt av Turn
Den ubeseirede serielederen Tromsdalen hadde nok forventet en grei kamp på eget gress mot svakt plasserte Eidsvoll Turn lørdag. Hjemmelaget tok også opskriftsmessig ledelsen, men Turn ga seg ikke og med to mål etter hvilen kunne eidsvollingene juble for sesongen første seier.
Turns referat her

 

13.05 Alta vant toppkampen
Lyn hadde sjanser nok, men det var den suveren serielderen fra Alta som var best foran målene. Bortelaget tok sin femte strake seier med  2-0 på Frogner stadion og topper nå avdeling 2 hele fem poeng foran nærmeste utfordrer Raufoss.
Les Lyn referat her - Les Altas referat her

13.05 Nest Sotra tilbake på topp
Mot en av forhåndsfavorittene, Notodden, viste Nes Sotra at lagte mener alvor. Mål fra Kittiphong Pluemjai, Simen Næss og Tim Nilsen sørget nemlig for at laget snudde fra 0-1 til pause til en sterk 3-1 seier. Hele referatet her
 

13.05 Seier for Østsiden.
Etter en heller laber sesonginnledning slo endelig Østsiden til og sørget for sesongens første seier. Birkebeineren ble sått 3-1 og "Øssia" klatret dermed opp over streken. Les referatet her


12.05 Ny nedtur for Tønsberg

Det vil seg ikke for FKT i år. Lørdag ble det nok et tap og med 0-4 for Frigg virker laget som et solid bunnlag. FK Tønsberg har 0 poeng etter fem forsøk og stygge 7-18 i målforskjell. Les oslo-lagets referat her
 

04.05 Asker vant derby
Bærum tok ledelsen og beholdt dene til pause, men etter hvilen snudde Asker kampene etter scoringer av Petter Lindstad og Cisse Aden Abshir.
Les hjemmelagets referat her

02.05 Cupmoro for 2.divisjonslag

Kvik 2 - Sarpsborg 0! 

Foto: Petter Jacobsen-Kvik/Halden

Håpet finnes alltid, men det blir stort  sett med det. Noen ganger blir uansett drømmene virkelige og David slår Goliat. Den norske cup fornekter seg ikke og også i år fikk flere topplag det tøft mot antatt svakkere mostand. Tre Tippeligalag ble denne gang slått ut av lag fra 2.divisjon. Her er klubbenes referat:
Asker - Strømsgodset 2-1
Kvik Halden - Sarpsborg 2-0
Flekkerøy - Sandnes Ulf 2-0
Alle resultat fra NM
 

23.04   Tøft for Birkebeineren
VIFs reserver hadde få problemer med å slå Birkebeineren 3-1 i Valhall mandag. Les referatet fra bortelaget her
 

21.04 Enkelt for Levanger
Det ble Storseier med hele 5-1 for Levanger på Moan kunstgress da Nardo kom på besøk lørdag. Les hele referatet på Levangers sider  Målene ser du her:
 

21.04 Frigg knuste sundet
Frigg tok tidlig en 2-0 ledelse mot Nybersund på Frogner Stadion lørdag. Gjestene svarte med 2-1 redusering minutter etter, men dette var dagen for Oslo-laget. Etter 3 nye mål vant Frigg med komfortable 5-1.
Referat fra Frigg


21.04   Ny nedtur for Moss
Det tidligere storlaget ser ut til å gå en tøff sesong i møte. Lørdag ble 1-4 tap da Asker gjestet Melløs. Les Askers referat her


21.04 Gjøvik slo Lyn
Til tross for stort ballinnehav og generelt styring av kampen for Lyn var det vertene
Gjøvik FF som var best foran målene. Seriefavoritten fant ikke veien til nettmaskene, og når Piotr Gawecki scoret for Gjøvik ble det 1-0 og hjemmeseier. Referat fra Gjøvik


20.04
Egersund slo Fana
EIK vant fortjent 2-1 mot Fana i ettermiddagens serieåpning i Idrettsparken. 646 tilskuere fikk se hjemmelaget dominere spillemessig uten å få uttelling på sjansene før en time var spilt... Les hele saken på Eiks hjemmesider
 

18.04 Kamper utsatt
Flere kamper i 2.divisjon er utsatt grunnet dårlige baneforhold:

Avdeling 1
20/4 Østsiden – Bærum
21/4 Kvikk Halden – Skarbøvik
21/4 Nesodden - Træff

Avdeling 2
20/4 Fram Larvik – Valdres

Avdeling 3
20/4 Nest Sotra – Åsane
21/4 Vindbjart – Fyllingsdalen

Avdeling 4
20/4 Mo – Byåsen
20/4 Eidsvold Turn – Grorud


17.04 TV-fotball app
Kanskje ikke så mye 2.divisjon på TV, men mye annen god fotball. Vår tv-oversikt er nå tilgjengelig som app. Denne fås både gratis og som pro-versjon til 14,- Last ned gratis tv-fotball app her
 

16.04 Raufoss vant i Skien
Takket være en meget godt gjennomført  annen omgang, og scoringer av Kristian  Lønstad Onsrud og Oliver Berg, vant  Raufoss serieåpningen borte mot Odd 2  på Skagerak Arena mandag kveld. Referat fra Raufoss her
 

15.04   Asker - Østsiden 3-0
Ciise Aden Abshir er blitt Askers superinnbytter. I serieåpningen rakk han to målgivende og en herlig scoring på en halvtime. Les hele referatet på Askers hjemmesider


15.04 Seier i serieåpningen
Hans Kristian Nordvoll scoret to ganger i sin første kamp for Nardo og var dermed sterkt delaktig for Nardo da hjemmelaget vant 3-2 over Senja i serieåpningen.
Referat fra Trønderavisa


15.04 Ålgård vant 2-0
Mye dårlig vær på vestlandet sørget for at tre av kampene i serieåpningen ble utsatt. På Ålgård ble det kamp og hjemmelaget var best da Arna Bjørnar ble slått 2-0 Referat fra Ågård
 

15.04 Lyn på overtid
Noe rufsete, men det holdt helt inn for nyopprykkede Lyn. Andreas Moen reddet
nemlig dagen for hjemmelaget med sin 2-1 scoring på overtid. Over to tusen tilskuere kunne dermed juble for tre poeng i seriepremieren. Hele referatet fra Lyn her
 

15.04   Kjelsås slo Moss
Kjelsås viste solide takter i serieåpningen.  Gjestende fra Moss ble flere nummer for små. Les referatet fra hjemmelaget her: Kjelsås - Moss 3-0
 

09.04 Tall fra i fjor
fotballsenstralen.com er en helt ny side med mye bra statistikk. Her kan du bl.a finne mengder med statistikk fra 2.divisjon 2012. www.fotballsentralen.com
 

20.03 Lagkoder oppdatert
Også i år kan du få alle resultater fra 2.divisjon live til din mobil. Alle lag er nå oppdatert med riktige lagkoder. KLUBBLINKER - LIVESCORE
 

16.03   Moss tapte 3-0 mot Oppsal
Dette skriver moss om kampen: Moss FK stilte svært reduserte til dagens
treningskamp borte mot Oppsal IF grunnet flere skader og sykdom i troppen. Moss  spilte en god første omgang hvor vi kom  til flere store sjanser uten å få nettkjenning
Hele referatet fra mossfk.no
 

16.03 Gjøvik fikk bank av Birkebeineren
Birkebeineren (fra avdeling 1) banket  Gjøvik Lyn hele 4-0 i Drammen lørdag.
Les referat fra Oppland arbeiderblad


09.03 Dala slo Turn
Eidsvoll Turn hang med til 2-2, men så var det slutt. Brumunddal vant til slutt med 5-2
Referat fra Turns hjemmesider.

 

13.03 Follo slo KFUM
Etter en god vinter ble KFUM påført sitt føsrte tap i treningskampene. Follo slo godt i fra seg og vant til slutt med hele 5-1. Referat fra KFUM


09.03 Asker - Lørenskog 5-1
Asker kjørte over en av favorittene i avdeling 4, Lørenskog, og vant 5-1 over divisjonskollegaen lørdag. Kampreferatet fra askerfotball.no


09.03 Pors banket FKT
Det var ren enveiskjøring på Pors Stadion i dag, da divisjonskollega FK Tønsberg  kom på besøk. 5-0 stod det fortjent til  hjemmelaget da kampen var slutt.  Dette skriver Pors på sine hjemmesider.  Les hele referatet på porsgrenland.no


08.03 Ny uavgjort for Ålgård
Ålgård spilte en brukbar første omgang og hadde Viking 2 i kne etter at Daniel Tu Storhaug skjøt ballen i krysset fra  25 minutter, men Viking 2 kom sterkt  tilbake i 2. omgang, dermed spilte  Ålgård 1-1 for tredje gang i vinter. Les hele saken på Ålgårds hjemmesider


04.03 Spennende spiller til Kvik
Almir Taletovic, med bakgrunn fra Malmö, Trelleborg og brasilianske Esp.Clube Bahia,  spilte sin første kamp mot Trollhättan på lørdag.  Denne uka skriver han under for Kvik Halden. Les hele saken på Kviks sider

 

03.03 Lyn banket Frigg
Det var to tidligere storlag som braket sammen til treningskamp da Lyn innviet
sitt nye klubbhus på Kringså med kamp mot Frigg. Hjemmelaget var best i det meste og vant til slutt hele 5-0 over avdelingskollegaen. Hele referatet:
Kampreferat fra lyn1896.no
 

18.02 RSS-NYTT
En rekke klubber i 2.divisjon har  nyheter i rss-format. Dette gjør at vi enkelt kan få med oss siste nytt fra de aktuelle klubbene. Her finner du en egen side med siste nytt fra klubber som tilbyr dette: 2.divisjon/rss


18.02 Bærum, Lyn ,Notodden og TUIL.
Disse lagene rykker opp fra årets 2.divisjon. I alle fall om vi skal tro Betsafes spådom og odds for den kommende sesongen. Her er oddsen på alle lag i alle avdelinger:

 
 
Avdeling 1 Avdeling 2 Avdeling 3 Avdeling 4

Bærum

2.50

Lyn

2.50

Notodden

2.45

Tromsd.

2.00

Asker

3.70

Alta

5.75

Fyllingsdalen

6.00

Lørenskog

5.00

Moss FK

10.00

Raufoss

6.00

Vidar

8.00

Senja

11.50

Kvik Hald.

10.00

Fram Larv.

8.00

Flekkerøy

10.00

Nardo

11.50

Kjelsås

10.00

Nybergs.

10.00

Egersund

10.00

Byåsen

11.50

Birkeb.

15.00

Valdres

18.00

Ålgård

11.50

Rosenb. 2

17.00

Østsiden

20.00

Gjøvik FF

18.00

Vindbjart

15.00

KFUM

20.00

Drøbak Fr.

20.00

Harstad

25.00

Åsane

25.00

Mo

29.00

Nesodden

30.00

FK Tønsb.

29.00

Brann 2

29.00

Levanger

29.00

Træff

30.00

SIF 2

29.00

Nest Sotra

29.00

Strindheim

30.00

Førde

60.00

Pors

40.00

Viking 2

29.00

Tromsø 2

40.00

Molde 2

60.00

Frigg

50.00

Arendal

40.00

Skedsmo

40.00

VIF 2

70.00

Odd 2

70.00

Fana

60.00

Grorud

50.00

Skarbøvik

100.00

Bossek.

70.00

Arna Bjørn.

70.00

Eidsv. Turn

50.00

Klikk odds for å spille (+ bonus fra fotballen.eu!)
 

15.02 KLARGJØRING
Våre 2.divisjonssider klargjøres nå for en ny sesong.  Du finner nå oppdaterte linker
og terminlister på alle sider. Nyhetene vil også snart begynne å rulle.


Se også
: 2012 2011 2010  2009 2008 2007 2006


Totalt antall besøkende:
Det er
     
Kommende kamper:

 
800 Norske klubber! Norsk fotball
Tippeliga - fakta
  Tippeliga - tabell
  Tippeliga - kampene
  Tippeliga - klubbfakta
  Tippeliga - statistikk
  1.divisjon -fakta
  2.divisjon - nyheter
  2.divisjon - toppscorer
  3.divisjon - fakta
  3.divisjon - kvalifisering
  NM - Cupresultat
  NM - toppscorer
  Norges landslag
  Norsk fotball - statistikk
  Norsk fotball - rekorder
  Norske klubblinker
 
Betsafe odds


BEST PÅ 2.DIV?
Hos Betsafe får du
gode odds på norske
fotballkamper helt
ned til 4.divisjon!

Spill på ditt lag nå:

Register deg her!

 
Engelsk fotball
Pr. League resultat
  Pr. League tabell
  Pr.League - Toppscorer
  Pr. League - Klubbene
  F.A Cupen
  Ligacupen
  Play off
  Engelske klubblinker
  Eng.fotball - statistikk
  Englands landslag
 
2.div - Linker
 
Klubber & Aviser
2div.foreningen
Forbundet -NFF
Speaker - resultat
 
Babes

 
Betsafe
 

 
Iphone/Ipad
 

 

 

 
  Copyright (c) 2014 Eurosoccer Sweden Ltd All rights reserved. Webmaster: post@fotballen.eu